Zoraki Evlilik

By dlrshnn

1.5M 39.9K 5.3K

Babasının iflas etmemesi için zorla evlendirilen Azra yı neler bekliyor ? Okulun en popüler ve bir o kadar d... More

Zoraki Evlilik
Zoraki Evlilik - 2
Zoraki Evlilik -3
Zoraki Evlilik - 4
Zoraki Evlilik -5
Zoraki Evlilik - 6 / •1
Zoraki Evlilik - 6 / •2
Zoraki Evlilik - 6 / •3
Zoraki Evlilik -7
Zoraki Evlilik - 8
Zoraki Evlilik -9
Zoraki Evlilik - 10 / •1
Zoraki Evlilik - 10 / •2
Zoraki Evlilik -11
Zoraki Evlilik - 12
Zoraki Evlilik - 14
Zoraki Evlilik -15
Zoraki Evlilik - 16 / •1
Zoraki Evlilik - 16 /•2
Zoraki Evlilik -17
Zoraki Evlilik - 18
Zoraki Evlilik -19
Özür
Zoraki Evlilik - 20
Zoraki Evlilik -21
Zoraki Evlilik - 22
Zoraki Evlilik -23
Duyurumsu :)
Zoraki Evlilik - 24 / •1
Okumadan Geçmeyin Lütfeen ;((
Zoraki Evlilik 24 / •2
Zoraki Evlilik - 24 / •3
Zoraki Evlilik -24 / •3
Zoraki Evlilik - 25 / •1
Zoraki Evlilik 25 / •2
Zoraki Evlilik -26
Zoraki Evlilik- 27
Zoraki Evlilik
Zoraki Evlilik -28
Zoraki Evlilik -29
Zoraki Evlilik -30

Zoraki Evlilik -13

45.1K 1K 69
By dlrshnn

Multimedia-> Azra'nın doğum gününde giydikleri varr.

_______________

"Lan izlemesem az daha gidiyordunuz. Ulan Meriç neden demiyorsun senin adını vericez diye? Evden çıktım kapıda gazeteciler. Izlememiş olsaydım inkar ederdim ama Allah'tan izlmiştim." Diye yine ve yine başımızın etini yiyor Berkan.

Meriç
"Lan olum aklıma ilk sen geldin ne bok yeseydim. Allahım ya bi sus lan!" Dediğinde konuyu dağıtma amaçlı

"Ben acıktım." Dedim. Meriç

"Git ye." Dediğinde ukala tavırımla

"İstediğim şeyi yerim o zaman?" Deyip tek kaşımı kaldırdım.

"Yok öyle dünya. Az daha bekle adıa Nurten miydi neydi işte bizim eve taşınıcak. Temizlik, yemek vs. Eve gidince yersin." Dediğinde oflayıp

"Ya acıktım banane. Şimdi yicem. İstediğimi. "Deyip ayağa kalktığımda kolumdan tutup çekti. Ağzımdan bir çığlık kaçmıştı tabi.

"Bok yersin. Sonra seni hastaneye ben taşıyorum." Dediğinde ağzım açıldı. Pislik. Malfazor.

"Lan acıktım diyorum. Ha evde yedim ha burda. Bırak da yiyim." Dediğimde tam azını açıyordu ki Sude anne

"Oğlum bırak kız yesin yemeğini." Dedi. O sırada Ünal baba

"Sen karışma çocuklara Sude." Dedi. Oflayarak koltukta geriye yaslandım bende.

Lan Caner bu röportajı gördüğünde ne olcak? Zaten Deniz, Selim, Irmak, Emre, Almila iki saat başımızı şişirdi. Neymiş bize niye söylenediniz falan filan. Berkan da burda şişirdi kafamızı. Offf. Gözlerimi kapatıp başımı geriye attım. Yoruldum sonuçta. Sabah Caner'in gürlemedi. Bunların kavgası. Dışarda falan da gezmemiz ve şu röportajla gerçekten bayağı yoruldum. Berkan'ın

"Ohaa afet!" Diye konuşmasıyla tekrar gözlerimi açtım ve aynı zamanda pörtlettim. B-bizim Almila daş olmuş la. Kocaman gülümsememi yollayıp ayağa kalktım.

"Kızım ne günah işledinde Allah seni taş yaptı?" Dediğimde kahkaha attı. "Eee ne oldu? Yani hadi bize gelsen neysede neden buraya geldin?" Diye devam ettiğimde.

"Aslında bir arkadaşımla bara gideceğiz. Bu yalının önünden geçiyorduk. Sana bir bakiyım dedim. Gidicem şimdi. Kapıda zaten." Dedi. Tek kaşımı kaldırıp tam bir soru sorucaktım ama Berkan içimi okumuş gibi

"Kimmiş bu arkadaş?" Diye sorduğu için sormadım. ~mal zaten aynı soru~. Of tamam iç ses bir sus.

"İlgilendirirmi Berkan?" Diye sorusuna soruyla yanıt verdi bizim Almi. Berkanın çenesi kasılmıştı. Ne oluyor lan size?

"Haklısın. İlgilendirmez." Dedi ve çıktı salondan. Ardından yalıdan çıktı. Almilanın yüzünde anlayamadığım bir ifade vardı. Sanki üzülmüş de üzülmemiş. Sanki birşey dicekte demicekte. Çok değişik bir ifade.

"Neyse ben gidiyorum Azra." Dediğinde sarıldık. Sonra gitti zaten.

Geri koltuğa oturduğumda bir kadın içeri girdi.

"Ben hazırım Sude hanım." Dediğinde ne olduğunu anlama amaçlı Sude anneye baktım.

"Tamam Nurten sen valizini görevliye ver. Meriçin arabasına koysunlar. Sende bin arabaya." Dediğinde kadın başını sallayıp çıktı salondan. Bu kadın Meriçin bahsettiği yardımcıyı. Zaten B'nde pizza yemekten bıktım ki birde hastane yemekleri. Iykk.

Meriçin odasından dünkü kıyafetlerimi alıp aşağı indim. Onlarda kapıdaydı. Meriç yalıdan çıkınca Sude annemle ve Ünal babamla sarıldım. Iyi akşamlar dileyip yalıdan çıktım.

Arabaya bindiğimde Nurten Hanım'a gülümsedim. Aklıma gelen şeyle Çantamdan telefonumu çıkarıp Elçin ablayı aradım. (Elçin Kaan'ın nişanlısı. Kaan'da Azra'nın abisi.)

-Aaa nasılsın Azracım? Bayadır görüşmüyorduk.

-iyiyim Elçin abla. Haklısın görüşemiyoruz ama olanları biliyorsun. Neyse ben şey için aramıştım. Kaan'ın doğum günü geliyor. Birşey planladın mı?

-Aslında ben bir mekan ayarladım. Orda kutlama falan olucak. Herşey hazır. Gecede bir barda devam edeceğiz. O mekanda ailelerde olucağı için birde bar düşündüm. Sence nasıl fikir?

-Gayet iyi bencede. Ayarladınız mekanda aileler ve konuklar olur. Ordanda Kaan'ın arkadaşlarıyla bara geçmek gayet iyi fikir. Bence barda da bir kutlama olsun.

-Aslında bende barda da bir kutlama istemiştim ama bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı.

-Yok yok. Hani barda arkadaşları olucağı için başka bir pasta ile kutlayalım gene. Hatta barda olucak pastayı ben ayarlayayım.

-Azracım sana bunu vermek istiyorum ama abinin senin doğum gününde aldığı pasta nedeniyle karşı bir savaşa mı başlıyacaksın?

-ahhahaha. Kaan o pastayı almadan önce düşünecekti onu.

-Haha. Tamam canım. Neyse Kaan geliyor kapatıyorum.

-Görüşürüz canım.

Telefonu kapadığımda eve gelmiştik. Arabadan inip eve girdim. Meriç Nurten hanımın valizini almıştı. Ben salona geçtiğimde onlar da Nurten hanımın odasına gittiler. Çok geçmeden Meriç yanıma geldi.

"Nurten Hanım birazdan birşeyler yapıcak. Ben çıkıyorum." Dediğinde

"Neyere?" Diye sordum.

"Önemli değil. Yemeğini ye ve yat. Geç gelebilirim." Dedi. Tavırları koymuştu. Aslında arabada bir kaç mesaj aldıktan sonra yüzü asılmıştı. Ama bilemiyorum. Offf.

Nurten hanımın yaptığı yemekleri yedikten sonra biraz televizyon izledim. Uykumun geldiğini anlayınca odaya çıkıp üzerimi değiştirip yatağa yattım. Gözlerimi kapatıp uykuya teslim oldum.

-3 Gün Sonra-
><><><><><><><><><><><><

Bu gün Kaan'ın doğum günü olduğundan aldığım kıyafetleri giyiyordum. Aslında düz siyah bir elbiseydi ama çok iddialı bir göğüs dekoltesi vardı. Ayrıca boyundan birde şeriti vardı. Elbise süper miniydi. Fiziğim iyi olduğundan bacaklarım harika gözüküyordu. Elbiseyi üzerime geçirip elbiseye uygun aldığım topuklu ayakkabıları ayağıma giydim. Çanta takmıyacaktım. Onun yerine telefonuma farklı bir kap taktım.

Makyaj masamın önüne gelip saçlarımı su dalgası yapıp yana aldım. Hafif arkaya sallanıyordu bazı tutamlar. Makyaj olarak eyeliner-rimel ikilisi ve biraz allık sürdüm. Kırmızı rujum ve elbise in aldığım demir kolye, küpe ve baş parmağıma taktığım yüzük ile hazırdım.

Bu arada Meriç üç gündür eve çok geç geliyor. Zaten Sabah'ta erkenden çıkıyor. Aslında pek sıkıntı olmadı. Çünkü pastayla ve kıyafetlerle uğraştım. Ama ne bileyim bir boşluk var gibi... Offf neyse.

Merdivenlerden inip salona girdim. Meriç beni bekliyordu. Beyaz tshirtü üzerine yapışmış ve siyah ceketinin kollarını yukarı çekmişti. Koyu kotu bacaklarını sarmış ve enfes gözüküyordu. Gözleri beni bulduğunda ağzı aralandı önce. Sonrada kaşları çatılıp

"Hiç giymeseydin!" Dediğinde oflafım ve

"Bu gün yapma bari." Dedim. Bu sefer o oflafı ve

"Tamam. Gidelim hadi." Dediğinde başımı salladım ve evden çıktık.

Elçin ablanın ayarladığı mekana girdiğimizde tahmin ettiğim gibi cemiyetten aileler gelmişti. Şu bar olayı iyi oldu. Burdan abimin arkadaşları veya gençler bara gidecektik.

Bir masanın önünde durduğumuzda buranın bize ait olduğunu anladım. Çünkü annemler ve Meriçin ailesi vardı. Masaya oturup Doğum Gününün başlamasını bekledim.

Doğum günü yani aileler ve cemiyet arasında olan bitmişti. Şimdi bara gidiyorduk. Resmen tek şeriti kaplamıştık. Zaten abimin arkadaşları son ses müzik ve süratle gidiyordu. Bir sorun çıkmaz inşallah.

Yaklaşık yarım saat sonra bara gelmiştik. İçeri girer girmez burnuma dolan sigara ve içki kokusu kendini hatırlatmıştı. Biz girdiğimizde benim istediğim pasta gelmişti bu sefer.

Pasta südyendendi ve üzerinde 'İntikam Soğuk Yenen Bir Yemektir Abicim ;D' yazıyordu. Abi'm bunu gördüğünde kahkaha atmaya başladı. Ardından kolunu boynuma dolayıp sarıldı. Geri çekilirken
"Acı oldu." Deyip güldü. Pasta işleri bittikten sonra hediyeler verilmişti. Ben abimize benim bir fotoğrafımızdan tshirt yaptırmıştım.

Ilerleyen saatlerde bir oyun oynamam istendi benden. Bu oyunun sadece hikayelerde olduğunu sanan ben aldırış etmedim ama birnevi zorla oynatdılar. Belki tahmin etmişsinizdir. Hem ben hem karşımdaki sorular soruyo veya bir istek istiyo. Cevap vermezsek hem bir eşyamızı çıkarıyoruz hemde bir shot yapıyoruz. Her seferinde shot sayısı ikiye katlanıyor.

Oyun başlamıştı. Abi'm biraz mırın kırın etmişti ama kabul etmişti sonunda. Karşımdaki gay e benzeyen çocuk oyuna başladı.

"Direk dansı yap!" Dediğinde herkes kahkaha atmaya başladı. Meriç sakin bir şekilde izliyordu. Bunu tabikide yapmayacağım için küpelerimi çıkartıp bir shot yaptım. Normalde de shot oyununu oynadığım için pek birşey olmamıştı.

Hak bana geçtiğinde gay e benzeyen çocuğa - gerçekten çok benziyo ne yapıyım?-

"Hem cinsinden birinin erkekliğine vur." Deyip tek kaşımı kaldırdım. Gözlerini pörtletmiş bana bakıyorlarmış etraftakilerde gülüyordu. Çocuk kol saatini çıkarıp bir shot yaptı.

"Meriçle kaç kere seviştin?" Dediğinde ağzımdan bir "Çüş!" Çıktı. Bunun cevabı hiçdi ama yinede yüzüğümü çıkarıp iki shot yaptım. Her seferinde ikiye katlanıyor malesef aq.

"Gay misin?" Dediğimde bana öyle bir baktı ki açıklama gereği duydum "Valla çok merak ediyorum." Dediğimde oflayarak bir kızın dudaklarına yapıştı. Sonra Geri çekilip 'sence?' Bakışı atınca sustum.

"Gel beni öp!" Dediğinde oflayarak kolyemi çıkarıp tam dört shot yaptım. Başım ağrımaya başladı işte.

"Git hem cinsininin dudağından öp!" Dedim bende. Bu sefer çocuk gömleyini çıkartıp iki shot yaptı.

"Amma dişli çıktın be! Neyse şimdide iç çamaşırını çıkar ve salla. " Dediğinde yani bir oha demek istedim ama olmadı. Ayakkabılarımı çıkarıp tam sekiz shot yaptım. Ve şuanda dengede durmak çok zor benim için.

"S-sende -kenardaki pastalardan birini zorlukla elime alıp gösterdim- bunu y-yüzüne sür." Dedim. Acayip konuşuyordum. Tekila shotları etkisini gösteriyordu. Çocuk

"Of bee." Deyip ayakkabılarını çıkartıp dört shot yaptı. Şu anda üzerimde sadece elbisem kalmıştı.

"Avcuma düştün güzelim. Sendeğğ -bir çocuğu tutup- bu çocuklağğ ön sevişme yap burğda." Dediğinde gene yapamıyacağım için on altı shotu içmeye başladım. Başım zonkluyordu. Son shot da bittiğinde kendimden geçmiştim. Tam 31 shot yapmıtım. (31i duyunca fesatlaşmayın. Tesadüf födnlgk).
Geriye elbisem kaldığından dolayı kolumun altındaki fermuara ulaştım. Fermuarı açtım. Tam çıkarıcaktım ki

"Dönün lan önünüze!" Diye bir gürlemeyle kafamı oraya çevirdim. Bu Meriçten başkası değildi ama iki Meriç vardı sanki lan. Herkes önüne dönünce Meriç ani bir hareketle kucağına aldı beni. Zaten başımın ağrısından bir şey diyemedin.

Bardan çıkarken gay e benzeyen çocuk

"Kız senin Meriç. Bu oyunda ilk defa beni yenen oldu. Yani anladık senin! Yamuk yapan bize Yamuk yapmış sayılır. " Diye bağırdığında Meriç

"Eyvallah.." Dedi ve çıktık bardan.

Meriç'in ağzından...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kucağımda Azrayla eve girdim. Teker teker merdivenlerden çıkarken bu sarhoş kadının mırıldanışları beni zorluyordu. Çünkü söylediklerini normalde söyleyebilmesi için yürek yemesi gerekirdi.

Odaya girdiğimde daha çok kendini bastırdı bana. Fazlasıyla zorluyordu. Çok fazla!

Karımı yatağa bırakıp üzerinden çekilirken iki minik eliyle gömleğimin yakalarını kavradı.

Yumduğu gözlerini açıp yüzümü inceledi.

Öpmemek için zorlandığım dudaklarını aralayıp diliyle alt dudağından başlayarak üst dudağına kadar yaladı.

Islaklıktan dolayı canlanan dudaklarından alt dudağını sanki o muazzam görüntünün oluşması için dişlerinin arasına aldı.

Bu hareketiyle yutkunma isteğimi gerçekleştirdim. Ben kadın düşkünü biriydim. Ama son bir aydır bir kadınla ilişkiye girmedim ve bu şuan Azra'nın yaptıklarıyla birlikte bazı hormonlarmı zorluyordu.

Yakamda tuttuğu ince parmakları biraz daha sıklaştı ve beni biraz daha kendine çekti. Şu anda yaptıklarını anlatsam bir hafta her imalı bakışımda domates olurdu.

Aramızdaki mesafe hiçe bürünürken kafamı boynuna bastırdı. Ah kadın beni çok zorluyorsun!

Dudaklarını kulağımın altına yılan misali süründürürken hissettiğim acıyla ağzımdan erkeksi bir inilti kaçtı. Kulağımın dibindeki sessiz kıkırdayışı hafif tebessüm etmeme yol açtı. Piskopatın karım kulağımı dişlemişti. Ama bu benim için bir seks yöntemiydi.

Kendime hakim olamayarak yavaşça boynunu öpmeye başladım. Altımdaki kadında bir an titreme oldu. Boynunu öpen dudaklarım sağa doğru kıvrılmıştı. Kadınımın ağzından çıkan iniltiyle küçük Meriç kendini göstermişti.

"S-seni istiyorum.." Duyduğum şeyi sindirmeye çalışsamda artık çok geçti. Kafamı kaldırıp yüzüne baktım sevgilimin. Böyle birşey yaparsam sonum kötü olabilirdi. Çünkü şuan resmen sarhoş bir kadından faydalanıyordum.

Kafamı iki yana sallayıp geri çekileceğim sırada yalamadık bir elini enseme koydu ve

"Gitme..." Diye mırıldandı. Ah be kadın!

Yapamam. Yapmamam lazım. Sonu kötü olucak ama altımdaki kadın çoktan işe girişmiş ceketimi çıkartmıştı.

~Hayır Meriç. O sadece sarhoş olduğu için bunu yapıyor. Sakın yapma.~ ah iç ses. Her bokun farkındayım ama çoktan kabaran bir erkekliğim var! Ne kadar zorlasında bu yataktan kalkamam. Üstelik bu kadar istekli bir hatun varken!

"Seni istiyorum...." Ahh Azra ne yaptığının farkında bile değilsin. Ama artık çok geç...

________________

Arkadaşlar çok üzgünüm yeni bölüm çok geçikti. Ama anca yazabildim. Beğenmenizi umuyorum.

Acaba Azra'nın tepkisi ne olucak?

Oy&yorum lütfenn ^^
Sizi seviyorumm AzRiçler *^

Continue Reading

You'll Also Like

928K 64.7K 37
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...
141K 4.1K 15
Sırf kuzeni için 18 yaşında Mardin'in acımasız ağasına gelin giden Larin... Annesi için berdeli kabul eden Baran ağa...
1.1M 15.9K 39
Aşık olduğu adamın evleneceğini öğrenen Mavi, çareyi en yakın kız arkadaşında bulur. Düğüne kısa bir süre kala acilen bir plan yapmaları gerekmektedi...
831K 37.6K 20
Son yirmi yedi saniye. Zaman gelmişti, kulaklıktaki ses son kez konuşacaktı. "Sonuna geldik, küçük hanım," Alacağı canları düşündükce duyduğu memnuni...