Yes Sir | h.s. (CZECH TRANSLA...

By czechtranslations1d

9.5K 377 8

Příběh ve, kterém se mladá dívka zamiluje do svého učitele angličtiny. - PŘEKLAD FANFIKCE OD AUTORA @saturnse... More

Chapter 1 - Thank You
Chapter 2 - Green Eyed Monster
Chapter 3 - Note
Chapter 4 - Cold
Chapter 5 - Hello
Chapter 6 - Innocent
Chapter 7 - Yes sir
Chapter 8 - Tired
Chapter 9 - Real
Chapter 10 - Goodnight
Chapter 11 - Walk The Plank
Chapter 12 - Foolish
Chapter 13 - Goodbye
Chapter 14 - For The Last Time
Chapter 15 - Lolita 18+
Chapter 16 - Waffles And Tears 18+ish
Chapter 17 - On The Run
Chapter 18 - Two Ghosts
Chapter 19 - Caught Red Handed
Chapter 20 - Woman
Chapter 21 - Blonded
Chapter 23 - Two Hearts In One Home

Chapter 22 - Carry Me Home

210 11 0
By czechtranslations1d

saturnsena

ŘEKNU VÁM, KDY SI MÁTE PŘEHRÁT PÍSNIČKU, ZATÍM SI UŽÍVEJTE SI PŘÍBĚH <3

Harry a já jsme spolu prožili úžasnou noc. Po milování jsme strávili celou noc povídáním. Nyní všichni z domu sedíme v obývacím pokoji v pyžamu a díváme se na film.

Sedím vedle Harryho na pohovce. Liam a jeho žena jsou přituleni na druhém konci. Niall a Zayn sedí na podlaze.

Napětí mezi mnou a Harrym bylo silné. Věděla jsem, že jsme si oba tak moc chtěli projevit náklonnost přede všemi, ale to by bylo riskantní. Máme pocit, jako by to věděli z velmi zřejmých náznaků, které dostali. Ale pokud to nevědí a jen najdou Harryho a mě, jak se líbáme, bylo by to nepříjemné a potenciálně děsivé pro naši společnou budoucnost.

Vstala jsem pro sklenici vody a pocítila na sobě Harryho oči. Když jsem otočila hlavu, abych se podívala na Harryho, všimla jsem si, že na mě nebyly jen Harryho oči. Byly Nialla a Zayna. Jen jsem protočila očima a zamířila do kuchyně.

Moje ospalé ruce přenesly sklenici na stůl a nalily do ní trochu ledové vody. Polkla jsem vodu a cítila, jak mě pálí hrdlo od mého důkladného sání Harryho včera v noci.

Zpozorovala jsem si, že se můj drdol rozjíždí, tak jsem zvedla ruce, abych to napravila. Když jsem to udělala, ucítila jsem dvě ruce na svém pasu.

Usmála jsem se, když mě ruce sevřely pevněji. Přitulila jsem se k Harrymu poté, co byl můj drdol hotový. Otočila jsem se a uvědomila jsem si, že ten, kdo mě držel, nebyl Harry.

Byl to Zayn. Vykřikla jsem a uskočila zpět. Švihla jsem hlavou ke dveřím, kde stál Harry. Byla jsem zmatená Harryho smrtelným pohledem, protože očividně věděl, že jsem se k Zaynovi netulila záměrně...že ano?

Harry popadl Zayna za límec a vyvedl ho z domu, než ho srazil na zem. Prach a písek vytvořily mrak, když Zayn dopadl na zem.

„Harry! Prosím, přestaň. Víš, že to nebylo úmyslné."

„Možná, Lio. Možná pro tebe. Ale snažil se ti dostat do kalhotek od prvního dne. Když jsme se snažili vyřešit naše problémy, řekl, že po tobě šel jen proto, že si myslel, že jsi děvka! Lio, v žádném případě se tě nedotkne a ani tě nebude nerespektovat. Nebudu tolerovat tyhle sračky. Proto jsem z něj vymlátil hovno dvakrát a udělám to potřetí."

Otevřela jsem ústa a cítila jsem, jak ve mně vzplanul oheň.

„Nakopej. Mu. Zadek."

Všichni vyběhli z domu, když zaslechli rvačku a křik. Začali se pokoušet stáhnout Harryho ze Zayna a já jsem se snažila stáhnout všechny od Harryho. Chtěla jsem, aby Zayn zaplatil za to, co řekl.

Harry má pravdu. Zaslouží si dostat do rypáku za to, že mě tak nazval a dotkl se mě bez souhlasu.

Liam stahoval Harryho ze Zayna a já udeřila Liama ​​do zad. Když jsem měla dobrých pět ran, Liamova žena mě zatáhla za vlasy a hodila na zem.

Vstala jsem a rozčileně jsem se k ní rozběhla, ale ona vykřikla: „Jsem těhotná!"

Zastavila jsem se a všichni otočili hlavy. „Jsem... um Liame... jsem těhotná."

Liamův obličej poklesl a jeho žena se začala chytat za břicho. Nevypadala velká, ale teď, když vím, že je těhotná, vidím trochu hrbolek.

Od rvaní uplynulo pár hodin. Liam, Liamova žena, Harry, a já sedíme na gauči.

„Aurelie. Omlouvám se, že jsem k tobě byla tak hrubá. Jen jsem se snažila zastavit všechny ty boje. Už toho mám dost! Vím, že Liam se mnou nesouhlasí, ale podle mého názoru je to tak nejlepší. Musíš odejít. Myslím to tím nejlepším možným způsobem. Pro své dobro a hlavně pro Harryho musíš odejít."

Pochopením, jak závažná je tato situace jsem zavrtěla jsem hlavou. Od té doby, co jsme se sem já a Harry dostali, začínáme mít potíže.

Podívala jsem se na Harryho a on měl na tváři vědoucí výraz, který ukazoval, že se mnou souhlasí. Pomalu jsem vstala a zašla nahoru do pokoje, abych si sbalila. Když jsem byla v místnosti, zapnula jsem televizi a jen nepřítomně poslouchala zprávy.

Už jsem balila dobrých 5 minut, než jsem uslyšela vrzání dveří. Moje hlava se otočila na stranu, kde jsou dveře, abych tam viděla stát Harryho. Jeho vlasy byly dlouhé. Déle, než jsem to kdy viděla.

Pasuje mu to. Harry má na tváři pár škrábanců a já na ně jen zírala. Byly důkazem jeho oddanosti a loajality vůči mně. Byly to upřímné a opravdové jizvy. Ukázali mi, jak daleko dokáže zajít.

Miluji ho celým svým srdcem. Nemůže ani pochopit, jak moc.

Přistoupila jsem k němu a pevně ho objala.

Zatímco jsme stáli a pevně se objímali, slyšeli jsme nejnovější zprávy oznamující: „Harry Styles, bývalý učitel je hledán kvůli únosu mladé studentky, která, jak požadovali její rodiče, zůstává nejmenovaná. Máme však popis. Měří kolem 160 centimetrů, dlouhé kudrnaté hnědé vlasy. Naposledy byla viděna, jak míří z města v červeném náklaďáku. Značka tohoto vozidla není známa."

Srdce mi kleslo a jeho tvář vypadala nečitelně.

(Pusťte si písničku)

„Harry. Bude to v pořádku. Slibuji ti to. Můžeme změnit náš vzhled, abychom neodpovídali popisu. Odjedeme z města. Můžeme začít nový ži-" Harry položil své rty na ty moje, aby mě umlčel. Zjistila jsem, co to všechno pro nás znamená. „Musíme dokončit balení, pokud budeme zítra ráno na cestě. Pomoz mi s balením."

Harry jen přikývl, ale nepustil mě. Jeho prsty našly mou bradu a zvedly mou hlavu. V očích měl slzy. Nevypadal však smutně. Byl to spíš vyděšený pohled. Vyděšen vydržet a tak zatraceně se vyděšen nechat být.

Taky jsem se bála. Nechtěla jsem, aby mě opustil, a v mé hlavě bylo něco, co říkalo, že tohle všechno může být odstraněno během chvilkového pohledu.

A měla jsem pravdu.

„Lio, víš, že se musíme vzdát, že jo? Musíme. Pro naše vlastní dobro. Neměl jsem ti nikdy ublížit. Neměl jsem tě nikdy brát od všeho, co oba známe. Bylo to tak kurevsky sobecké."

Mé srdce bylo tak těžké. Zavřela jsem oči tak pevně po tom, co mi ta slova řekl.

„J-já tě nechci pustit. Já t-"

Moje hlava spadla na jeho hruď. Přitáhl si mě k sobě tak pevně. Mohla jsem cítit, jak jeho hruď rychle klesá nahoru a dolů. Věděla jsem, že to musíme nechat být.

Otevřel ústa, z kterých se mu vyplavila slova v krásné melodii:

"Carry me home
Bear my weight on your shoulders
Carry me home
Nothing else matters
Carry me home
Bear my weight on your shoulders
Carry me home
And don't let go"

Zpíval moji oblíbenou píseň. Jak to mohl vedet? Z očí mi začaly téct slzy. To není fér.

„Harry, nedělej to. Tohle mi nedělej. Je to moc těžké." Z jeho slov jsem nemohla ani dýchat. Cítila jsem, jak jsem slabá.

„Já...Harry, já tě mi..já tě-" Nedokázala jsem ze sebe dostat slova.

Harry přikývl. „Já vím, já vím."

Držel mě pevněji, když mi nohy zbytečně padaly. Postavil mě výš. Sotva jsem dokázala myslet, natož abych si sama lehla na postel.

Položil mě a lehl si vedle mě. Držela jsem jeho ruku tak pevně, a přitom se snažila usnout. Je těžké spát, když víte, že se už neprobudíte s tím, koho milujete. Nechcete spát, protože si s nimi chcete vážit každé vteřiny. Ale už neunesete ani vteřinu bdění a pomyšlení na to, že jsou pryč, a v tu chvíli si přejete jen poslední klidný spánek.

Tu noc se mi o něm a mně zdálo. Žili jsme v míru. Sami. Byli jsme šťastně zamilovaní. Bylo to místo, kde jsem mohla šťastně žít po zbytek svého života.

Když jsem se probudila, bylo ráno. Harry všechno sbalil a vypadal, jako by byl nemocný. Jako by byl vzhůru celou noc a plakal. Věděla jsem, že brzy budeme muset uznat naši vzájemnou bolest. Právě teď se zdálo jednodušší to ignorovat.

Při pohledu na sbalené tašky nás příjemně obklopovalo ticho.

„No, vypadá to, že jsme všichni připraveni. Pojďme dolů, ano?"

Usmála jsem se. Nebylo to skutečný. Bylo to "Vím, že tohle je skoro úsměv na rozloučenou".

Continue Reading

You'll Also Like

173K 5.4K 37
S manželkou zůstává jenom kvůli jeho dětem. Potká jednu mladší dívku a úplně ho okouzlí. Nedokáže na ní přestat myslet. Co udělá? Bude stále s man...
15.7K 679 72
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
4.6K 249 20
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
200K 9.2K 68
„Černý inkoust na porcelánové kůži v podobě Harryho Stylese" Harry Styles je tater. Při vstupu do obchodu je Selene jasné, že poznamená více než jen...