Yes Sir | h.s. (CZECH TRANSLA...

Von czechtranslations1d

9.5K 377 8

Příběh ve, kterém se mladá dívka zamiluje do svého učitele angličtiny. - PŘEKLAD FANFIKCE OD AUTORA @saturnse... Mehr

Chapter 1 - Thank You
Chapter 2 - Green Eyed Monster
Chapter 3 - Note
Chapter 4 - Cold
Chapter 5 - Hello
Chapter 6 - Innocent
Chapter 7 - Yes sir
Chapter 8 - Tired
Chapter 9 - Real
Chapter 10 - Goodnight
Chapter 11 - Walk The Plank
Chapter 12 - Foolish
Chapter 13 - Goodbye
Chapter 14 - For The Last Time
Chapter 15 - Lolita 18+
Chapter 16 - Waffles And Tears 18+ish
Chapter 17 - On The Run
Chapter 18 - Two Ghosts
Chapter 19 - Caught Red Handed
Chapter 20 - Woman
Chapter 22 - Carry Me Home
Chapter 23 - Two Hearts In One Home

Chapter 21 - Blonded

211 13 0
Von czechtranslations1d

saturnsena

SEXUÁLNÍ OBSAH

„Aurelie, prosím pojď s námi. Nechci tě tu nechat. Budeš mi chybět." Prosil Harry, když ho Liam a Niall vytáhli ze dveří.

Všichni v domě odcházeli, aby se ujistili, že se Harry a Zayn vrátili za dobrých podmínek a udobřili se. Smála bych se jejich tvrdohlavosti, ale bolestivá bolest v mém těle mě prosila, abych se osprchovala.

„Ne. Víš, proč musím zůstat." Odpověděla jsem.

Dlouze si povzdechl a pak chápavě přikývl. Přistoupil ke mně a hluboce mě objal, než mi zašeptal do ucha: „Až se vrátíme, udělám to všechno lepší." Hned na to mě políbil a vyběhl ze dveří.

Když to udělal, nemohla jsem se ubránit úsměvu, který se mi rozlil po tváři. Neměla bych se na něj zlobit, ale zlobím. Pořádná sprcha mi pomůže vyčistit si myšlenky.

Chvíli jsem si uklízela pokoj, než jsem si začala pouštět sprchu. Ohřívač vody byl hromada harampádí, takže jsem musela chvíli počkat, než se voda ohřeje.

Po dobrých 10 minutách čekání byla voda konečně teplá. Skočila jsem do sprchy a začala se umývat. Opatrně jsem si umyla citlivé partie a poté i vlasy. Horká voda rozhodně pomáhala mým nervům a bolavým svalům.

Když už jsme u těch nervů, dostala jsem rozum. Kéž by tu byl Harry, abych se mohla omluvit. Celou dobu jsem všechno jen předpokládala, aniž bych mu dala čas, aby si o tom se mnou promluvil. Teď je to on, kdo se mi omlouvá.

Jako by mi vesmír četl myšlenky, zazvonil zvonek. Dostala jsem pryč ze sprchy, zabalila se do ručníku a běžela ke vchodovým dveřím. Musí to být Harry.

Když jsem celá promočená otevřela dveře, moje tělo úplně ztichlo. Jediná osoba, kterou jsem nečekala, že uvidím u dveří, byla Brandy.

Stála tu ve špičatých bílých lodičkách s dlouhými blond vlasy. Otočila se ke mně a stáhla si brýle, aby se na mě lépe podívala. Jsem mnohem menší než ona, celá promočená spolu s červenými tvářemi.

„Přišla jsem si promluvit s Harrym. Kde je?" Mluvila pohledem, který jsem nedokázala přečíst.

„Uh, teď tu není. Ale za chvíli se vrátí." Snažila jsem se udržet svůj ručník co nejtěsnější, když jsem sledovala, jak vchází do domu.

„Kdo všechno je tady?" Zeptala se.

„Jen já." Pokrčila jsem rameny.

Pomalu jsem zavřela dveře a položila na ně záda. Brandy se dlouze rozhlédla a pak se její výraz změnil z otráveného na ďábelský. Usmála se na mě. „Perfektní."

Brandy ke mně přistoupila a přiložila mi jednu ruku na pas. Druhou mě chytla za ruku a přitáhla si mě blíž k sobě, pryč od dveří. „Nevím, proč s tebou Harry ještě nezačal chodit, ale nestěžuji si." Naklonila se, čímž naše tváře byly jen centimetry od sebe. „Jak se jmenuješ, malá krásko?"

„A-Aurelie. Opravdu si myslím, že bys měla jít." Pověděla jsem a třásla se pod jejím dotekem. Jasně, že byla velmi přitažlivá, ale děsila mě k nevysvětlitelnosti. „Miláčku, nepůjdu pryč na dlouhou dobu. Jsem si jistá, že ti Harry o mém návrhu řekl. Co si o tom myslíš?" Zeptala se Brandy.

„Co.... Jaký návrh?" Zmateně jsem ji pozorovala.

„No, koukám, že ti to neřekl. Chci tě od něj koupit. Ty a já bychom odešly beze stopy a ty bys byla moje. Vím, že tě přitahuju. Koho já nepřitahuju?" Zasmála se a pak se na mě znovu podívala. „Jsi velmi roztomilá. Ráda bych tě dostala do svých rukou. Co říkáš?" Ptá se mě.

„Já- jsem tak zmatená. Já nevím... c-"

„To je v pořádku, nemusíš se hned rozhodovat. Samozřejmě se vrátím. Vždy dostanu, co chci." Usmála se na mě svými bílými perličkami a pak se ke mně pomalu naklonila, aby mě políbila.

Překvapilo mě, když jsem ji neodstrčila, ale to hlavně proto, že jsem měla na ručníku silný stisk. Její rty se dotkly mých. Polibek byl vášnivý. Víc než to. Bylo to skoro, jako by její polibek byl posláním.

Líbala mě, dokud jsem ji líbání nezačala oplácet. Když se otevřely přední dveře, ustoupila jsem. Harry prošel dveřmi jako první. Vypadal šokovaně a unaveně. Za ním stáli všichni ostatní se stejným výrazem vepsaným ve tváři.

„Brandy...co to děláš?" Optal se Harry opravdu pomalu.

Brandy se usmála a upravila si vlasy, které už byly dokonale v pořádku. „Tvoje malá asistentka vypadá tak lákavě. Ráda bych se podělila." Zasmála se a položila si opálenou ruku a bílé akrylové nehty na bok.

Za Harrym byl pohmožděný Zayn. Vypadal neuvěřitelně naštvaně a já nedokázala určit proč. Všichni vypadali, jako by došlo k hádce. Něco se stalo. Budu se na to muset zeptat Harryho později.

„Začínám si myslet, že jsou víc než asistent a učitel." Liam promluvil. Potlačila jsem smích, ale Harry nebyl šťastný. Chytil mě za ruku a odvedl nahoru do svého pokoje.

Zavřel za námi dveře a okamžitě začal křičet.

„Jak se na mě můžeš naštvat za flirtování s Brandy a pak se s ním líbat? Jsem tvůj, ne? Nemá to pro tebe znamenat totéž? Právě jsi mě podvedla." Měl ruce v bok. Vypadal zlomeně a zrazeně.

„Já vím, Harry. Nezačala jsem ten polibek, ale ani jsem ho nezastavila. Je to celé moje chyba a celou tu dobu ses mi omlouval, když to mělo být naopak. Je mi moc líto, že jsem se o tom domnívala, že jsem byla svině, že jsem ti ukradla auto a všechno, co jsem zatím udělala." Pevně jsem sevřela ručník a vypustila všechny slzy, které jsem zadržovala. Rozhodla jsem se, že si nechám pro sebe všechno, co mi Brandy řekla, dokud nenastane lepší čas si o tom promluvit.

Jeho oči změkly při pohledu na mé červené tváře a slzy potřísněné oči. „Lio...také se omlouvám. Měl jsem ti to vysvětlit dříve a být k tobě upřímný. Není to všechno tvoje chyba. Nic z toho by se nestalo, kdybych tě nepronásledoval a věnoval se ti. Lio, miluji tě. Jsem do tebe zamilovaný. Potřebuji, abys to věděla a věřila tomu. Buď ke mně upřímná a já k tobě budu totéž upřímný, miláčku. Rozuměla jsi?"

Nyní měl své prsty zapletené do mých mokrých vlasů a jeho ruka lehce spočívala na mé nadloktí. Přikývla jsem hlavou na souhlas, ale Harry to neakceptoval.

„Použij svá slova, lásko."

„Ano, pane." S krátkými slovy, která opustila moje ústa, se jeho pohled změnil. Na rtech měl malý úšklebek a díval se na mě těma krásnýma zelenýma očima.

„Mm řekni to znovu." Kousla jsem se do rtu, abych na něj nekřičela své špinavé myšlenky, ale pomalu to vyslovila znovu.

„Ano, pane."

„Cítíš se lépe?" Zíral na mě Harry a přejel rukama po mých bocích, přes ručník. Byla jsem u něj extrémně blízko a cítila jsem, jak se teplo z mého žaludku šíří do mého nitra.

„Um, možná jen jeden den nebo dva, než znovu začneme." Usměju se na něj. „Ale pořád můžu použít tohle." Ukázala jsem na svá ústa.

Harry udělal 'wow' pohyb ústy. Nechala jsem spadnout ručník a on se podíval na mé čerstvě čisté tělo.

Kupodivu jsem se pod jeho pohledem necítila nepříjemně. Místo toho jsem před ním klesla na kolena. Zírala jsem na něj zpod mých řas, rozepla jsem mu pásek a nakonec knoflík.

Stáhla jsem mu kalhoty a boxerky a pak jsem políbila špičku jeho erekce.

Položila jsem své rty kolem jeho délky a olízla ji. Při pohledu na něj jsem sebrala odvahu říct slova, která mě hodně vyděsila.

Se svými rty kolem něj jsem zamumlala. „Miluji tě, Harry Stylesi."

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

20.1K 1.4K 41
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
11.6K 747 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
7.5K 828 31
Byla jako panenka, kterou si vystaví do zaprášené vitríny a bude nad ní majetnicky vládnout. A panenky nepláčou.
12.4K 815 66
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...