Sofia

By SofiaMiaTaylor1996

430 2 2

Ești în față în față cu această carte, este cartea potrivită. În această carte, este vorba despre o fată de 1... More

Prolog
Anunț important💥
Capitolul I
Capitolul II
Capitolul III
Capitol IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VII
Capitolul VIII
Capitolul IX
Capitolul X
Capitolul XII
Capitolul XIII
Capitolul XIV

Capitolul XI

12 0 0
By SofiaMiaTaylor1996


----------❁---------

Sergio

Te mai întreb o singură dată. Unde e Sofia? Nu știu, dle! Atunci de ce mi-a arată localizarea, proasto, ești o mincinoasă! O aperi, nu? Ia vino cu mine și ajută-mă să îi găsim, îl implicăm și pe fratele tău, să moară după ce îi prind. Căută, n-auzi? Acum, dle! Stai liniștită, da? Aaaa... dă-mi telefonul, acum. De ce? Zise Georgina, disperată și fricoasă, sperioasă. Uite că așa vreau eu, pricepi? Dar.... mă sună păr.... Nu-mi pasă, dă mi-l, acum! Poftim boule! Boule? Te pocnesc de nu te vezi, te bat chiar acum. Mă doare, ajutoor, strigă Georgina în franceză. Taci și nu mă face de rușine, închide gura sau îți pun scotch, ia vezi cum vorbești cu mine, sunt un mafiot periculos! Așa că, ești obligată să..... de acum înainte, ești obligată să te căsătorești cu mine, începând de mâine! Nu pot, cum te numești? Mă numesc Sergio, drăguțo! Nu sunt, dle! Ia spune-mi, Georgina, unde sunt Sofia și Thomas? În Emiratele Arabe Unite! Mi-au zis că sunt undeva prin Dubai , pe la hotelul Burj-al Arab. Te găsesc, ce facem cu tine? Jur că nu voi suna.... Mergi cu noi, fără telefon, da? Da! Îmi puneam telefonul pe silențios în geantă, cu grijă, zise Georgina în gând, ca să nu audă Sergio. Pregătește elicopterul, Drake! Acum, dle! Iubito, hai să mergem, și nu mă face de rușine, ai înțeles? Da, Ser.... Iubi. Bun, ai reușit să-mi zici un „iubi"

Sofia & Thomas

Mai avem 3 ore și ajungem în Seul, poți să-l suni și apoi când obținem adresa lui Mercus, scoatem cartela veche și ți-am cumpărat una nouă. Îi dau mesaj și scot cartela când ajungem în Seul. Thomas? Da, iubi! Te pot săruta sau te voi atinge? Cum vrei tu, iubi! Acum îmi aparțini mie, ești o iubită fierbinte, ca mine, poți atinge penisul. Îl ating, dau de un penis mare și tare. Stai, Sofia! Scot fermoarul din pantalonii mei, zise Thomas. Doamne, ce penis gigantic ai! Vezi dacă am făcut sex mereu, mă placi enorm de mult, dar tu? Și mi-e îmi place de tine, Thomas! Nu-l atingi? Ah, da.... am uitat asta. Vezi dacă ești prostuță! Thomaas! Ce e? Nu-ți place? Ba da, dar..... în fine, nu e important. Bine, suge-l. Bine, cât mai avem până la Seul? Mai sunt 2 ore și 39 de minute, îmi arată pe aparat. Ar trebui să-l sun pe Marcus că azi vom sta în Seul. Bine, sună-l. Îl sun pe Marcus, și îmi zice „alo, Sofia?" Marcus, să știi că astazi voi veni în Seul împreună cu iubitul meu, ți-l voi prezenta când ajungem acolo, da? Sigur, te aștept acolo, Sofia! Mersi mult, Marcus! Venim în 2 ore și jumătate. Bine, ne vede acolo, pa! Pa! Suge-l aici, Sofia! Aaaa.... Bine, o facem în Seul, doar atinge-l.

Sergio

Elicopterul în care se află Sofia & Thomas s-a scufundat în Marea Galbenă, dle! De unde știi, Drake? Auziți la știri „Elicopterul în care se îndreptă spre Coreea de Sud s-a scufundat în Marea Galbenă, la 100 kilometri de Shanghai, autoritățile caută elicopterul scufundat și cuplul. Se spune că cuplul nu ar fi supraviețuit" Sofia era în Shanghai și nu în Dubai. Cred că Sofia a murit în mare, împreună cu iubitul său. Nuuuu, Thomas, nuuuuu a murit, minți! Ai auzit știrile, dră. Thomas, Sofia, este numai din cauza mea că ați plecat. E de vina ta, o aruncăm și pe ea, dle? Unde măi să o aruncăm, ce naiba? O ducem la Chicago, unde o să mă căsătoresc, iar tu vei soția mea, în timp ce o regăsim pe Sofia vie, la fel și pe fratele tău. Ia vino aici, vei face sex oral cu mine, ai înțeles? Dacă nu vreau, ce-mi vei face? Te voi încuia în dormitorul nostru.

Părinții lui Thomas, familia Collins

Fiul nostru nu a supraviețuit, cum adică în Marea Galbenă, dacă i-am zis să stea cu Georgina la Paris. O sunăm pe Georgina. Nu răspunde nici ea. Doamne, poate mi-au murit copii. E o știre falsă, fiul nostru supraviețuiește, mi-a trimis un mesaj „Sunt bine, știrile sunt false! Sunt doar zvonuri, ca să afle Sergio că am murit. Ne îndreptăm către Seul! Georgina e în siguranță, la Paris! Ne auzim la telefon. Fiul vostru, Thomas!" Slavă Domnului că trăiește Thomas, la fel și Sofia. Unde au zis că se îndreaptă? La Seul, scumpo, nu te ingrijora. Totul va fi bine, vom fi împreună din nou ca înainte. Cred că ar trebui să ne mutăm la Seul? Așa zic și eu, scumpule, aș vrea să o luăm pe Georgina de la Paris și vom muta împreună, nu știm limba coreeană, oare se descurcă fiul nostru? Nu știe coreeana. A învățat, sincer. E un semn bun de-a comunica cu sud-coreeni.

Sofia & Thomas

Mă sună Marcus. Bună Sofia! Trăiești? Zise Marcus panicat, îi zic, da, trăiesc, e doar o știre falsă. Mai avem 30 de minute și ajungem, da? Da, te aștept cu drag. Pa, Marcus! Pa, Sofi! E îngrijorat? A aflat de noi și i-am zis că trăiesc.... trăim, mă rog, tot aia e. O să fie frumos în Seul, nu-i așa Sofi? Da, am fost de 5 ori și este mai fain, dacă mergem amândoi. Mi-a trimis Georgina un mesaj, uită-te pe telefonul meu. „Frate, trăiți? Ați ajuns la Seul?" Bună Georgina, sunt Sofia! Suntem în siguranță, trăim! În 15 minute ajungem în Seul, tu unde ești?" după 2 minute, un alt mesaj de la Georgina „Sunt cu tatăl tău în elicopter, nu pot să vin la Seul, i-am zis că erați în Dubai.... și a aflat un om, îl chema....Drake! Trebuie să închid telefonul, ca să nu afle că-ți trimit un mesaj. Aveți grijă și îmi trimiteți un mesaj când ajungeți, da?" Îi scriu „Sigur, ai grijă de tine! Îți mulțumesc pentru primire și.... vreau să-mi cer scuze că am țipat la tine. Ne vedem curând la Seul!"

Sergio

Mai stai mult? Acum ies, mi-a rău de înălțime. Înțeleg, ai lăsat telefonul la Paris? Da, Sergio. Nu-mi spune Sergio, ci iubitule.... ce nu înțelegi, ce e așa de greu de pronunțat, un cuvânt „iubitule!" Cu toate acestea, nu mai voie să te plimbi, ai înțeles? Nu e treaba ta ce fac și ce nu fac. Nu-mi da tu dreptate sau restricții, ai înțeles, omule? Băga mi-aș.... Drake, lasă-mă și condu naibii. Să trăiți, dle! Ia vino cu mine, te închi aici până ajungem la Chicago, da? Bine că m-ai încuiat decât să te văd, boule, psihopatule ce ești. Sunt într-o cameră întunecată, bine că am telefonul ca să-mi contactez părinții și poliția. „Mamă, tată, ajutor! Sunt răpită de Sergio Miller și de Drake Cristopher, vin la Chicago. Sper că nu ați plecat fără mine la Seul și vă anunț când sunați poliția, bine, mami? Îi trimit mesaj urgent. Georgina, ești bine? Pot să intru? Nu, deja dorm, mă prefăceam că dorm, e o soluție de-a nu discuta cu Sergio Miller sau Drake Christopher, doi mafioți reali și periculoși, încerca să-mi omoare fratele și pe Sofia, viitoarea mea cumnată. Oare au ajuns la Seul?

Familia Collins

Georgina mi-a dat un mesaj, scumpule! Ce zice? „Mamă, tată, ajutor! Sunt răpită de Sergio Miller și de Drake Cristopher, vin la Chicago. Sper că nu ați plecat fără mine la Seul și vă anunț când sunați poliția, bine, mami?" E răpită? Vine la Chicago, sunăm la 112, da? Da, o vom salva din mâinile criminalilor. După ce o luăm pe Georgina, vom merge direct la Seul. Numai să aflăm vestea de la Georgina și de la Thomas, nu ne-a dat niciun mesaj de la el. Poate ajunge la Seul și este ocupat cu bagajele, cine știe? Vom afla în curând despre ei

Sofia & Thomas

Am ajuns la Seul. Ce frumos e orașul, capitala Coreei de Sud, credeam că mergem în nord, unde vom sta la pușcărie pe viață. Nu vreau în Coreea de Nord, la Kim Jong-un, un lider periculos. Îl văd pe Marcus fericit. Hei, cine ești? Sunt Thomas, iubitul Sofiei, tu ar trebui să fii Marcus, nu? Da, încântat! Ce priveliște frumoasă este în oraș! Ce mai faci? Uite, mi-am luat liber azi, de mâine voi merge la muncă! Am auzit că știi Coreeana. Ah, da 안녕 소피아 (annyeong sopia!) Vorbește bine în limba Coreeană, nu-i așa, Sofi? Da, știu și eu coreeana „사랑해, 토마스! (salanghae, tomaseu!) înseamnă „te iubesc, Thomas!" și tu în limba coreeană, trebuie să zici așa „나도 사랑해, 소피아! (nado salanghae, sopia!)" Aha, gata, mă apuc de învățat coreeana, vom trăi la Seul, cât vrei să trăim? 5-10 ani, până scăpăm de Sergio Miller. Ce a pățit, unchiul? E un criminal, acum 1 lună, încerca să-mi facă sex oral, apoi am fugit la Sean și a aflat că sunt acolo și am fugit în Franța, de acolo venim, din Paris. Ce ați făcut la Paris? Am o soră acolo, e răpită, tocmai mi-a zis mama. „Am ajuns la Seul, tocmai am aflat de la voi, sper să veniți cât de repede posibil la Seul!" Vreți să mâncați niște kimchi? Kimchi. Doamne, sunt preferatele mele din toată Coreea asta, zic entuziasmată, de când am auzit de această mâncare coreeană. Mă bucur că sunt în Coreea de Sud, chiar îmi place, zise Thomas lui Marcus. Păi, în Coreea de Sud, se numește „Țara Dimineților Liniștite", că noaptea, lumea se plimbă, se distrează etc. Dar în Nord, e oribil, e izolat de restul lumii, lider nemilos, cum e Kim Jong-un, înțelegeți? Da, hai să mâncăm niște kimchi, sunt încântată să revăd această mâncare. Am intrat în apartamentul lui Marcus, în mare parte e luxoasă, văd niște poze cu el și cu mine, de când eram mici și adolescenți, soarta ne-a reunit. Unde-s scaunele, Marcus? Ahm.... În Coreea, Japonia și chiar China, se asează pe podea, nu ești în SUA sau în alte țări, în cultura Coreeană, nu ai voie să fii zgomotos, mai ales în transporturile publice, cum ar fi metroul, autobuz sau taxi. Se spune că cifra „4" e ghinion în Asia, ai grijă, Thomas. Sofia știe cultura asiaticilor si al Coreei? Da, știe de mult, am avut o mătușă în Coreea de Sud, acum a murit din cauza unchiului Sergio. A murit acum 3 ani și 3 sau 4 luni. Hai să mâncăm kimchi-ul. Cum se folosesc bețișoarele? A, gata știu, e scârbos să mănânci așa ceva. Mai avem și supa de alge, numite Miyongguk. Mâine vom mânca niște Bulgogi? Bulgogi, gătești tu, nu? Da, știu să fac un Bulgogi. Ce mai e și ăla? Un fel de mâncare preparată din carne de vită, așa îmi place, pui de care vrei tu, așa-i, Marcus? Da, așa e! E noapte, mergem prin oraș? Sigur că da, e cald în această noapte și veți vedea un oraș superb, vă las singuri sau merg și eu cu voi? Mergi și tu cu noi, Marcus. Auzi, cum se pronunță Marcus în Coreeană? 마커스 (makeoseu). Mulțumesc mult! Cu plăcere! Oare Sergio mă va găsi în Seul? Totul va fi bine, Sofia! Garantez, în Seul nu te găsește nimeni, ai încredere în noi, da? Da, voi fi puternică.

Sergio

Hai odată, mai repede. Ia dă-mi telefonul tău, acum! Tu nu auzi că este la Paris! Golește-i buzunarele, acum, Drake! Dar.... ăsta ce-i? Nu e un telefon? Mincinoasa naibii! Treci și fă-mi de mâncare, repejor! Ce mă fac eu acum? Voi fugi la părinții mei? E abia ora 15:30 minute, oare în Coreea cât e ceasul? Ce-ți prepar, iubitule? Fă-mi niște cartofi prăjiți și niște shaorma, acum. Trebuie lipie la shaormă. Avem de toate, aici se află, dră! Ieși afară, și nu mă încurca la bucătărie. Vorbește frumos sau îți dau tigaia asta în cap, ai înțeles? Da, iubi! Treci la treabă, și tu stai lângă ea, dacă fuge, mă anunți, da? Da, dle! Mă duc să stau pe canapea. Pot să mă duc la baie? Ai terminat de gătit? Acum termin de gătit, Drake! Unde crezi că fugi? Treci încoace proasta naibii! Ajutor! Ajutor! Nu mai țipa, stai în genunchi, acum!

----------❁---------

Cuvinte în limba coreeană

„안녕 소피아" (annyeong sopia!)= Bună Sofia! 

„사랑해, 토마스!" (salanghae, tomaseu!)= Te iubesc, Thomas!

„나도 사랑해, 소피아!" (nado salanghae, sopia!)= Și eu te iubesc, Sofia!

„김치 "(Kimchi)= un fel de mâncare coreeană

„미용국" (Miyongguk)= supa de alge în coreea

„불고기" (bulgogi)= fel de mâncare din coreea

„마커스 "(makeoseu)= Marcus


Capitolul ăsta a fost cel mai lung scris vreodată din această carte, am ales ideea, că Sofia & Thomas se vor stabili în Seul, fiind că îmi place acolo, aș vrea să merg măcar odată în viața mea. Am scris toată ziua. Vă pup, pa! Pun o poză cu Seul. Melodia capitolului este prezentată de Loreen, Euphoria. 

Seul, Coreea de Sud

Accidentul fals

Continue Reading

You'll Also Like

55.9K 5.1K 49
Prima dată când ne-am întâlnit, palmele tale erau reci. Acum însă trezesc doar sentimente fierbinți în mine. Doi actori. Un film de dragoste. Sentime...
9 0 5
as sicheng and yeri continue to plan what is supposed to be the perfect wedding, they get to know more about eachother and their struggles to reach t...
67.7K 2.6K 27
Atunci când fratele tău îţi găseşte o slujbă de bonă, întreabă-l tot, despre tot. Asta n-a făcut Kira, când fratele ei i-a găsit de lucru la un priet...
34.1K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top