Efsunkar

By rosminsasa

1.1M 7.7K 673

Eli o bölgeme gittiğinde titremiştim avcuyla sıktığında ise kendimi ona ittirmekten kurtaramamıştım. - Seni r... More

Yeni yaşam
Korku
Babacık
İstiyorum
Kıskançlık
Alev alev
Adım adım
Kedicik
Lolipop
Çifte haz
Kırmızı oda
Sessiz
Fotoğraf
Kavga
Müptelâ
Küçük kız
İçimdeki Çocuk
Açıklama
Özlem
yeni kitap
Kaynanam mı
Her Şey Yalan mı?
Baba
Pasta

Şirket

44.6K 318 26
By rosminsasa

Saçlarımda gezinen parmaklarla olduğum yere daha çok sokuldum. Burnuma gelen kokuyla derin bir nefes aldım bu karşımdaki adamı güldürmüştü.
- Bebeğim yerini sevdin heralde
- Hıhı
- Uyan hadi
Alnıma konan öpücükle gözlerimi açtım ışıldayan gözlerle beni izliyordu. Saçlarımdaki eli yüzüme inmiş parmak uçlarıyla yanaklarımı seviyordu
- Günaydın
- Gün şimdi aydı

Kafasını yaklaştırıp boynuma derin bir öpücük bırakmıştı birazcık bundan huylanmış olabilirdim. Bunu farkettiğinde burnunu daha çok gömdü. Kahkaha atarak Korayı kendimden uzaklaştırmaya çalıştım
- Dur Koray yapmak huylanıyorum
- Kalk bakalım o zaman uykucu kahvaltıyı beraber hazırlıyoruz
- Peki peki 5 dk ver kalkıyorum
Kafami tekrar yorgana gomecekken Koray birden belimden tutarak omzuna atmıştı.
- İyi alıştın Koray sürekli un çuvalı gibi kucaklamaya
- Kabul et ama manzaran güzel
Alaycı konuşmasıyla beraber poposuyla göz göze gelmiştim.
- Edepsizsin indir beni
Kalcama şaplak attı
- Şahsen ben halimden memnunum
-Korayy
Tekrar gulmesiyle son basamağı inip yere bıraktı. Anlık dengemi saglayamadigim için belimden tutmuştu. Dudaklarımdan bir öpücük çalmayı da ihmal etmemişti. Arkasına donduğu gibi mutfağa adimladigindan olduğum yerde homurdanarak bağırdım.
- Fırsatçısın
Girdiği mutfak kapısından kafasını çıkartarak göz kırpmıştı.
- Sana karşı her zaman
Yanaklarım kızarmaya başlamıştı. Hicbir anı kaçırmıyordu.

Mutfağa girmemle beraber yaslanarak onu izledim. Buzdolabından çıkarttığı malzemeleri güzelce yıkamıştı hepsini ince bir işçilikte doğramaya başladığında kafasını buraya çevirdi.
- Orda izlemen yerine küçük ellerinin uzerimde olmasını tercih ederim
Yavaşça adimladigimda arkasından sarıldım. Bir elini elimin üzerine koyarak dudaklarına yaklaştırıp avuç içimi öpmüştü. Bu sırada domatesleri doğramaya geçmiş bittiği işiyle ocağa yaklaşıp altını açmıştı. Ben ise arkasından hiç ayrılmamış ritmik hareketlerle onu takip etmiştim. Menemen yapacağını anladığımda sırtından ayrılarak yumurtaları aldım. O menemeni yaparken bende kahvaltiliklari çıkarmıştım arada yanıma gelerek sırnaşıyor belimi tutarak öpücükler bırakıyordu. O kadar mutluydum ki hicbir şey bunu bozsun istemiyordum. Beraber kahvaltıya geçtiğimizde bir yandan yiyor bir yandan sohbet ediyorduk.
- Güzelim bugün şirkete uğramam lazım imzalamam gereken belgeler var istersen sende benimle gel çıkışta istediğin yere geçer sonra yemek yeriz.
- Çok güzel olur
Yanina yaklaşarak ellerimi boynuna dolamıştımKahvaltıyı kaldırdığımda koşarak kendi odama çıkmıştım. Dolabı açtığımda ne giyeceğimi düşünüyordum.
Su yeşili bir ceket altına da jean aldım beyaz spor ayakkabılarımla tamamdım. Ceket crop şeklinde olduğu için sutyen giymeden üzerime geçirdim ve düğmelerini ilikledim altimda da tangayla jeani geçirdim. Hafif bir parlatıcı ve allık yapıp saçlarımı düzlestirdim. Telefonumuda alarak aşağı indiğimde Koray merdivenlerin basında beni bekliyordu
- Ben hazırım
Basını kaldırdığında boydan boya süzdü yanına yanaştığımda
-Siktir sutyen giymedin mı
- Belli oluyordu takmadım zaten rahatsız ediyor
- Başıma çok büyük belasin yürü hadi aklımla oynuyorsun
Yanağına bir öpücük kondurup koşarak arabaya yürüdüm.

Şirketin önüne geldiğimizde valeye arabayı teslim ederek çıktı. Yanıma yaklaştığında belimi tuttuğunda nefesimi tuttum
- Şey şirkete gircez ya sıkıntı olmaz mı
- Sorun olmaz bebeğim biz simayla hiçbir zaman gerçek bir çift değildik yanımda şirkete bile gelmezdi çoğu kişi biliyor o yüzden sözleşmeli bir evliliğimiz olduğunu yanımda elini tuttuğum ilk kız sensin dert etme gel şimdi yanıma.
Şirkete girdiğimizde nerdeyse tüm bakışlar bize dönmüştü köşedeki kız grubu fısıldaşmaya başlamıştı bile. Korayin gönderdiği sert bakışlarla önlerine dönerken kaçamak bakışlar hala üzerimizdeydi. Asansöre bindiğimizde beni kendine çekerek dudaklarıma yapıştı bir eli kafamın yanındayken diğeri belimi okşuyordu. Dilini ağzıma soktuğunda inleyerek geri çekildim.
- Koray
- Seni özledim. Bu kadar çabuk özlemem delice geliyor. Çok güzelsin lia
Tam bir şey soylicekken asansör kapısının açılma sesi geldi. Önüme dönerek kendimi toparladım benimle beraber Korayda çekilmişti. Yan yana çıkarak odasına doğru yönlendirdi. Kapıyı açarak girmeme izin verdiğin de odayı inceledim. Genel olarak koyu tonlardan oluşuyordu. Kendi sert kişiliğini bizzat yansıtıyordu.
- Istersen otur güzelim ya da ilerideki koltuklara uzanabilirsin. Birşey getirtmemi ister mısın
- Aslında kahve alabilirim
Oturduğu yerden birkaç tuşa basarak sekreterini aramıştı sanırım kendisiyle beraber bana da söylerek kapattı. Aradan kısa bir süre geçmişti ki kahvelerimizde geldi. Gelen sekretere dikkat kesildiğimde ince uzun kahve sacları olan yirmilerin sonunda bir kadındı. Allahtan düşündüğüm gibi estetik güzeli orası burası açık biri değildi. Kumaş pantolon ve croptan oluşan şık bir takım vardı üzerinde. Aferim Koray benden bir arti puan aldın.

- Yavrum benim online görüntülü toplantım var sessiz olursan bitirdikten sonra çıkalım.
- Tamam sorun değil
Kahvemi bitirdiğimde ayağa kalkarak biraz odayı dolaştım sağ köşede bir kapı vardı açtığımda içeride bir duş ve lavabo vardı onun yanında bir kapı daha vardı orası da giyinme odasıydı. Oda içinde oda olması biraz garip gelmişti. Sanırım uzun süre burda kaldığında dusa girip üzerini değiştirip çıkıyordu. Tekrar odaya döndüğümde Korayın hareketli bir konuşma içerisinde olduğunu farkettim. Canım sıkılıyordu ve biraz yaramazlık yapsam sorun olmazdı bence.
Yavaş yavaş kapıya gidip kilidini çevirdiğimde Korayın bakışları buraya döndü karşı taraf seslendiği için geri dönmek zorunda kalmıştı. Yanına ilerleyip oturduğu sandalyeyi biraz itip altına girdim. Koray anlık şaşırmış ve duraksamıştı elimi pantolonuna götürüp siktigimda kekelemisti. Etkim altına alıyordum. Elimi kemerine atıp yavaşça çözdüm şişkinliği şuan bile belli oluyordu. Baksırıyla beraber cekistirdigimde yerinde oynayarak aşağı çekmeme yardımcı oldu. Bu sırada konuşmaya devam ediyordu.

Bir elini göğsüme atarak sıktı inlediğimde elini ağzima götürmüştü.Elimle ileri geri yaparak hazirladigimda elini ittirerek ucuna bir öpücük kondurdum. Dilimi ucunda gezdirip birden ağzıma soktuğumda Koray inlemeye benzer bir ses çıkarmış kendini toplayarak öksürmüştü. Daha yarısını ağzıma almış geri kalanını elimle sıkıyordum. Diğer elimi toplarına attığımda yüzü kendini kasmaktan kızarmış elleri beyazlamisti. Bir elini saçıma atarak daha çok ağzıma almamda yardımcı oldu.
- Tuna bey ben sizi daha sonra arayacağım
- Ama koray bey..
Laptobu kapattığı gibi inlemişti
-Sikeyim Lia asla uslu durmuyorsun. Ağzın benim için aralanmak istiyordu değil mi hadi al hepsini durma.
Onun konuşmasıyla beraber ağzımı daha çok aralamis ve hepsini almaya çalışmıştım ama tabiki koca siki girmiyor bir süre sonra öğürme hissiyatı oluşuyordu.
- Ah geliyorum
- Ağzıma gel babacık sütümü içmek istiyorum
- Senin ağzın çok bozulmuş terbiye etmek lazım ah taşaklarımida al
Sikini ağzımdan çıkarıp toplarını ağzıma aldığımda gözleri kapanmış sanki daha fazla ister gibi kendini itmişti. Hepsini almaya çalışarak emdigimde geldiğini anlayıp sikini tekrar ağzıma aldım. Bir volkan gibi patladı. Hepsini yutmaya çalışıyordum ama ağzımın kenarından akıyordu. Bittiğinde geri çekilip kenardan akan sıvıyı elimle silerek yaladım.
- Ağzının kenarından akam sivimla inanılmaz duruyorsun sevgilim.
Bana ilk defa bu şekilde sesleniyordu ve gözlerimin içi parladigina yemin edebilirdim.
- Sana ne yapacağımı inan bilmiyorum benim küçük kızım
- Sev beni babacık sadece sev
- Karşı koltuğa otur. Sevgi saatin gelmiş anlaşılan seni öyle bir sevicem ki hergün daha fazlası için yanıp tutuşacaksın.

Kendimi tutamadım bölümü erken attım bebeklerim iyi okumalar 🍭 Normalde geceleri atıyorum ilham geldiği için ama bu sefer bölümde biraz çift gibi takılmaca yaptılar😁

Continue Reading

You'll Also Like

59.6K 5.6K 65
Asi ve Alaz Twitter üzerinden tanışırlar.
62.6K 3.6K 22
☆"Kayla ne biçim isim Rus musun sen?" "Hatırlatma travması var"
381K 22.1K 44
Staj yaptığım hastanede karışan o kız çocuğu bensem?
2.9M 102K 65
"Hiç boşuna çabalama sen benimsin!" diye tıslayınca utanmasam oturup ağlayacaktım. Neden bu bana aşık oldu ve başıma bela oldu. "İstemiyorum anlamıy...