BERDEL (düzenleniyor)

By layda_gs

42.6K 2.2K 1.8K

Acı hayatlar vardır ama biz bunları bilmiyoruz ve bunun üzerine yargılıyoruz "berfu çık dışarı yüzünü görmek... More

1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm

18. Bölüm

1.1K 70 100
By layda_gs


Aşklar yazım yanlışı varsa özür dilerim.

Aşklarım artık sınır koymayı düşünmüyorum sınır koyuyorum dolmayınca çok üzülüyorum, sınır  koymasada siz yorumlarınız ve oylarınız eksik etmeyin. Bide diyer hikayeme şans verebilirmisiniz❤️

Sizleri çok seviyorum<3

İyi okumalar...

Uyandığımda hastanedeydim, bawer başımda bekliyordu elimi sıkıca tutuyordu, benim uyandığımı görünce alımdan öptü. "çok korkutun beni güzelim" cevep vermedim, vermek istemedim. Bana bir açıklam borçlu.

Kendimi kötü hissediyorum, 'senden önce ben vardım' bu cümle aklımdan gitmiyor, ne demek istedi benim bilmediğim çok ama çok şey var. Yakında öğrencem.

...

Kendimi direk yatağa atım. o kızın dedikleri doğru muydu of gerçekten kafam çok karışık bawer odaya girdi.

"bawer o kız ne demek istedi" Bi anda ağzımdan kaçtı. Ama sorduğumda pişman değilim, benimde artık bişeyleri öğrenmem lazım. "berfu bunun hakkında konuşmayalım" ne demek bu konu hakkında konuşmayalım ya, bazen beni karısı olarak görmüyormu diye düşünüyorum. Karısı olarak görseydi düzgün bir açıklama yapardı.

"bawer basit bir soru sordum, o kız ne demek istedi!" bende onun kadar sinirliydim, anlamadığım şey ben haklıyım onun sinirlenmesi aşırı saçma. Derin bir nefes aldı, sinirle konuşmaya başladı.

"bir kaç yıl önce annemin zoruyla onunla sevgili oldum" Ne o kızla sevgili mi oldu, gerçekten mi? kacam ve eski sevgilisi aynı evde kadı dün ve ben sesimi çıkarmadım. Cidi mi ya neden bana daha önce söylemedi.

"peki hiç aranızda bişey geçtimi" en kritik soru, bawer bana hayata yalan söylemez o yüzden rahat bir şekilde sordum. "berfu sevmediğim bir insana neden dokunuyum ki" Seni çok seviyorum be adam.

Kalkıp bawere sarıldım, yanlış yaptım bi anda sormamalıydım. "özür dilerim, sinirlendim o yüzden" aslında çok pişman değilim ama pişmanım sonuçta daha sakinken sorsaydım daha iyidi. "berfu kimsenin dediği bizim ilişkimize zarar vermesin lütfen" vermiyecek sevgilim. Bidaha kimse aramıza giremeyecek.

"sen iyi misin ateşin yok dime" dedim, bawer alımdan öptü. "yok biraz dinlensem iyi olurum" ikimizinde dinlenmeye ihtiyacı var bence. "tamam" dedim, elim aniden karnıma giti. Bebeğim de sevinmişti, ah bebeğim çok üzüldük ama sonuda mutlu olucaz.

"sende dinlen hata beraber yatalım"dedi bawer, yavaşça yatağa uzandım, bawer arkama uzandı belimden tutup kendine iyice çekti, sırtımı bawerin göğsüne yasladım, işte huzur Allahım lütfen mutlu olalım ya. bawer elini karnıma koydu.

"karnım şişmeye başladı." dedim dudağımı büzerek. Aslında çok mutluyum bebeğim büyümeye başladı. "ne güzel işte" çok güzel ama çok kilo aldım. "ama kilo da aldım" dedim sistemle bawer güldü benim bu halime.

"böyle daha güzelsin" Güldüm, onunla olmak çok güzel, onu bana dokunması bile çok iyi geliyor. Çiflikte şöyle bir şey demiştim kendime 'keşke hep böyle kalsak' kalamadık küçük olsada bir kavga etik. Tek dileyim kavga etsekde küsmeyelim.

gözlerimi kapatım, bir saat felna uyudum yavaşça kalktım, bawer uyansın istemiyordum zaten yoğundu bide uyanmasın, aşağıya indim, bawere çorba yapıcaktım bir tencere çorba gördüm hemen yaklaştım.

"derya sen mi yaptın" dedim, derya bana döndü. "yok rojin yaptı" gıcık şey, "ne için yapmış" dedim merekla, salak işte, sinir ediyor insanı, bide hazır yapmış. "bawer hasta ya" sakın ol berfu sakın ol. Yok ama olamıyorum ki!!

Çorbayı aldım lavoboya döktüm, çorba yapmaya başladım, rojda içeri girdi. "benim yaptığım çorba nerde" dedi, sesi korkak çıkmışti. "ya onun içinden mikrop çıktı, bende döktüm" Söyledigimle sinirlendi umrumda olmadı. yaptığım çorbayı karıştırmaya başladım. Zaten hazır yapmışsın neyin tavrı bu. çorba olunca tepsiye koydum odamıza çıkacakken avluda durdurdu beni rojda.

"ya ne kadar yüzsüzsun" dedi, bi anda şok oldum, ben mi yüzsüzüm? Bawerin peşinden benim Çifligime gelen kız söyledi bunu. "ne istiyorsun rojda?" Elimdeki tepsiyi yere fırlatı. herkes etrafımıza topladı zilan hanım, rojdanin annesi, Arin ve  derya.

"ya birşey dicem bawer sana zorunda olduğu için dokundu ya bana, beni sevdiği için dokunmuştu" Ne demek istiyor bu kız, bawer ona dokunmadığın söyledi. Bawer bana yalan söyleme ki... kalbim çok hızlı atıyordu rojdanin annesi kendini yere atı.

"oyyy namusumuza leke sürdüler" Ne diyorlar bunlar? Allahım yardım et, kalbim duracak elimi karnıma koydum daha az bişey çıkmış karnıma. Kalbim durucakmış gibi hissetim.

"gereğini yaparız sen merek Etem" dedi zilan hanım, Ne gereği ne diyor bunlar. Gereği o kızin saçını başını yolmak bence,
"zilan hanım ne gereğinden bahsediyorsunuz" dedim sert bir tonda, gerçekten iyice saçmaladı bunlar.

"Kızım o bir kadın namusu var, bawerle evlenicek" dedi zilan hanım, Başım dönüyordu, ne demek istiyor bunlar üstüme kuma mı alınacak, olmaz böyle bir şey, bawer izin vermezki. hiç bişey olamamış gibi mutfağa geçtim bawere bi tabak çorba koydum avludan geçip odamıza girdim, bana deliymişim gibi baktılar.

Bawerin yanına uzandım, ona sarıldım ağlamaya başladım. sesim çıkmasın diye dudaklarımı bastırıyordum, yapmam ben buna dayanmam, kuma alırlarsa ölürüm... bawer uyandı kafamı kaldırmadan.

"masanın üstünde çorba var iç"sesim tiz çıkmıştı, "berfu bana bak" bakarsam anlarsın, "bawer yorgunum lütfen iç çorbayı, ateşin yok dime" bawer iyice endişelendi. "berfu, hayatım bana bakarmısın"

Yüzümü kendine doğru çevirdi, gözlerimi kıp kırmız olduğunu emindim. "neden ağladın" dedi kaşlarını çatarak, "şey, yok bişey" sesim yine ağlamaklı çıktı.

"berfu olmuş bişey"ne diyecem ki, o şeyi söylersem ne yapacağını ne tepki vereceğini bilmiyorum o yüzden söylemek istemiyorum. "az önce sancım oldu ondan ama geçti" bazne yalan söylemek gerekir, Alnımı öptü.

"sancin olduğunda beni uyandır, kendi kendine ağlama" allahtan inandı, şu an çok kötüyum ne yapıcağımı bilmiyorum."tamam" Allahım lütfen yanlış anlaşılma olsun bawer bana yalan söylemezki, ben bawere güveniyorum.

Bawer çorbasını içmeye başladı, kapı çaldı kalkıp açtı. "şey berfu nerde" derya lütfen gelme seni görürsem ağlarım. "içeride neden ki" dedi bawer merekle derya bana bakarak, "müsaitseniz girebilirmiyim" gelme nolur, ağlarsam bawer anlar. "gir de noldu" off giremesin ya lütfen. "bawer sonra" Derya yanıma geldi. ben arkam dönük bir şekilde ağlıyordum.

"berfu konuşalım mı" konuşmayız, konuşursak daha kötü olurum. "derya yorgunum dinlenmek istiyorum" yalan atıyordum yorgun değilim, sadece ölmek istiyordum.

"berfu ben seni tanıyorum, lütfen kendi kendini yeme, anlat bana" anlatacak bişey yok herşeyi rojda söyledi, ama inanmıyorum o kıza, bawer bana söylerdi öyle bir şey olsa.

"derya lütfen beni yanlız bırakın sadece dinlenmek istiyorum" bawer şaşkınca bize bakıyordu bakma öyle sevgilim. "berfu yapma böyle" Yüzümü tutu gözlerime baktı.

"berfu gözlerin şişmiş yapma şöyle, bak karnındakini düşün oda üzülüyor"

Bawer bize bakıyordu, nolduğunu anlamamıştı hala, şu an ne hissedeceğim bilmiyorum ilk duyduğumda ona sığındım onun göğüsunde ağladım.

Doğruldum göz yaşlarımı sildim, deryaya baktım. "ben artık yoruldum, belkide son rateye geldik" son radeyi geçtik bile. "berfu deme öyle" ne diyebilirimki, anca kumamin dediklerini derim. "derya üstüme kuma alınırsa ben bu evde kalmam" Bawer ne diye bağırdı.

"noluyor birisi bana anlatsın ne kuması" sesi çok sert çıkıyordu.

"ben anlatıyım bawer ağa, rojin geldi dediki bawer sana zorunda olduğu için dokundu, bana beni sevdiği için dokundu. annesi kendini yerden yere atı. namusumuz kirlendi diye, annen de kuma olarak o kızı üstüme getirmeyi düşünüyor"

Bawer yanıma yaklaştı ellerini yanaklarıma koydu. "berfu gerçekten o kıza dokunmadım sana yemin ederim, o kızla zorla sevgili oldum ben onun elini bile tutmadım" sana inanıyorum ama bu bir şeyi değiştirmiyor.

"bawer ben sana güvenmesem koynunda ağlar miyim? ben bunu duydum sana sarılarak ağladım ben sana güveniyorum, ama ben üstüme kuma alınmasına katlanamam" yapmam böyle yasaymam ben, bawer o kızla aynı odadan kalırsa ölürüm.

"sana söz öyle bir şey olmicak" Sarıldık, derya çıktı bawer alımı öptü. "ben gelcem" Ayağa kalktı, bende arkasından gitim.
"bende gelcem" itiraz etmedi oda biliyor itiraz etsede gelicegimi.

Biz beraber avluya indik, bawer annesinin karşısına geçti. "siz kimsiniz kendi kendinize karar alıyorsunuz" dedi bağırarak, ben bile ürperdim. "oğlum" zilan hanımın sesi kısık çıktı. Oğlundan mi korkuyor anlamıyorum.

"bakın bir kez konuşucam iyi dinleyin, ben o kızla senin yüzünden sevgili oldum. ben ona o gözle hiç bakmadım ben onun elini bile tutmadım, beni böyle bir şeye mahkum edemsiniz, ha ilaki kuma alınacaz diyorsanız, ben karımı da alır giderim ağalıkta sizin olsun" Seni Seviyorum hemde çok seviyorum. Benim için yaptığın şeyler küçük şeyler değil.

Mehmet Ağa içeri girdi.

"ne bu gürültü, sen nereye gidiyorsun" Arkasından abim girdi, bawer elimi sıkı sıkı tutuyordu, aslında abime sarılmak istiyordum.

"baba karına bir şey söyle ben yapmadığım bir şey üzerine suçlanırsam karımı da alır giderim" artık bawerde çığırından çıkmıştı, zilan hanım orda oturmuş olanları izliyordu.

"oğlum söyle hele şu meseleyi" dedi Mehmet Ağa, bawer anlatmaya başladı. "şu gerizekali kız demişki, bawer bana dokundu. ben sizin yüzünüzden yılar önce bir hata yaptım onunla sevgili oldum ama hiç bir zaman ona dokunmadım elini bile tutmadım. beni böyle bir şeyle suçlayıp karımın üzerine kuma almamı beklemeyin" Mehmet Ağa zilan hanıma döndü, sinirli bir şekilde baktı.

"oğlum ben seni bilirim, sen sakin ol kızım sende ağlama yok öyle bir şey" Ben hıçkıra hıçkıra ağlıyordum. ama sesim çıkmıyordu abim yanıma geldi sarıldı. "sakin ol güzelim böyle bir şey olamaz" keşke dediğiniz kadar kolay olsaydı.

"abi" ağzımdan bi hıçkırık koptu, abim daha sıkı sarıldı. "zilan hanım sizde şu kıza sahip çıkın, kardeşim hamile. şimdi o kızı öldürmek vardı ya" zilan hanım mahçup bir şekilde koştu. "oğlum biz öyle zanetik ondan ne bilelim" gerçekten bu kadar da iki yüzlü olunmaz ya.

"o zaman bilmeden yargılamayacaksınız, bir daha kardeşim üzülürse alırım giderim hiç bişey umrumda olmaz, o kız da bir daha berfunun yanına yaklaşmicak, onlar gidene kadar bawer ve berfu bizde kalıcak" abimi çok ama çok seviyorum ıyiki böyle bir abim var.

"ama" dedi zilan hanım abim daha sert bir şekilde konuştu.
"sözümün üstüne söz söylenmez, Mehmet Ağa ya saygımdan şu an susuyorum, ama bidahakine susmam, berfu git yanına bir şeyler al aşağıya in"

Ben odaya geçtim, bawer ve kendim için bir çanta hazırladım, telefonlarımızı aldım bawerin arabasının anahtarı ve cüzdanın aldım, aşagiya indim.

Bawer elimdekileri aldı. biz dışarı çıktık, ben bawerin arabasına bindim, bizim konağa gitik, bizi zerda karşıladı bawere sarıldı. bana sarıldı içeri geçtik. abim konuşmaya başladı.

"bawer kızımızı sana emanet ettiğimiz için içimiz rahatı ama bir daha böyle bir olay yaşlanması'"  abimde ben üzüldüm diye sinirlendi. Ama beni bawer üzmedi ki bawere bağırmasi hoşuma gitmiyor.

"yok bir daha böyle bişey olmaz, izin vermem berfunun  üzülmesine" Abim güldü, ben hayla ağlıyordum, şoktaydım abim yanıma oturdu. "canım ağlama artık" Ben cevap vermedim, bana sarıldı. ama şu an bawerin sarılmasını çok ihtiyacım var, abim bunu anladı.

"10 dakikaniz var sonra aşağıya inin" Bawer güldü, abim çıktı bawer yanıma geldi. "berfu yapma güzelim herşey biti" bitmedi ben o eve gidince aynı şeyleri yaşayacam biliyorum.

"ama" dedim tiz bir sesle, bawer sözümü kesti. "aşkım lütfen, ne kendini ne de bebeğimizi üz, hadi göz yaşlarını sil"

Ben gözyaşımi sildim, bawer sarıldım, onun kokusu beni kendime getiriyor. "berfu ona dokunduğumu düşünmedin dime" tabi kide düşünmedim, sen bana yalan söylemezsin ki. "bawer öyle bir şey düşünseydim yanına gelip sana sarılarak ağlamazdım"

"berfu  sana yemin ederim, ilk defa bende o gece seninle, yani ilk defa seninle oldu" bana kendini kanıtlamak istiyor ama ben ona inanıyorum zaten. "bawer ben sana inanıyorum, ben seni seviyorum, hiç bir şey umrumda değil"

Biz sarıldık, içeri zerda girdi ben hemen ayrıldım bawerden zerda güldü. Bu tam görümce oldu bence.

"şey yenge rahatsız ediyorum ama, sen hamilesin ya açıkmışsindir gel yemek ye" ayy doğru kahvaltıda yapmamıştım.
"tamam geliyorum" zerda çıktı, bawer elimi tutu biz beraber aşağıya indik. ben sofraya oturdum yemeğimi yemeğe başladım, kapı çaldı.

Furkan ve samet'ti koşup sırıldım.

"bro burda olduğunu duyduk hemen geldik" Furkan ya canım kuzenim, hep benim yanımda olduğunuz için teşekkürler. "iyi yaptınız bro" dedim biz içeri geçtik. "eee dayısının prenseseni nasıl" dedi furak, ben gülerek konuştum. "ya prenses deme, erkekse alınır yavrum" herkes güldü. "bişey olmaz" ama erkekse gerçekten çok alınır benim yavrum.

Biz avluda oturduk, ben sametin yanına geçtim. "eee samo nasıl gidiyo" Sametin modu sanki biraz düşük, "gidiyor bir şekilde, sen nasılsın dayısının aşkı napıyor" elimi karıma koydum.
"iyi, napsın minicik bir şekilde karnımda ama varlığını hissettiriyor" Samet güldü. "yani kimin yeğeni" tabi lan senin yeğenin.

Güldüm, kafamı omzuna yasladım biz biraz daha konuştuk, akşam olmuştu bile Furkan ve Samet giti, ben bawer çekiştirip.

"gel sana odamı gösteriyim çifliktekinden daha güzel" Odama girdik herşey aynıydı. Abim odama hiç karışmamıştı. "senin şu siyah sevdan, aşkım tamam bende siyahı severim ama sen nasıl kalıyorsun bu odada kap karanlık, tamam ben de odamıza senin için siyah şeyler yaptım, ama bu farklı bir boyut" ben güldüm, bawer bizim odamızı az olsada siyah yapmışti.

"aşkım buranın ruhu çok güzel bir kere" Ben yatağa atladım. Atladım derken lafın gelişi bebeğim yüzünden hareketlerimi biraz yavaş yapmam lazım. yorganın altına girdim.

"sadece uyumak istiyorum yorgunluğumu atmak" dedim, bawer de yanıma uzandı. "aşkım seni seviyorum" dedi, aniden seni seviyorum diyince çok hoşuma gidiyor. "bende seni seviyorum" dedim ve öptüm. biz sarılarak uyuduk.

sahura kalktık bu gün ilk sahurumuzudu. "aşkım hadi kalk" dedim bıkın bir sesle baweri uyandırmak uzuyan güzeli yandırlaktan zor ya. "berfu ne zaman sabah oldu" kahka atım. Sabah olmadı ki aşkım.

"aşkım sahur oldu" dedim ve yanağından öptüm. "ben yemek yemeden oruç tutucam" olmaz ki öyle şey, yemek yemeden oruç tutulmaz bence tuyulsa da sahura kalınca insan ayrı bir huzurlu oluyor.

"aşkım kalk" Zar zor kaldırdım, aşağıya indik abim ve zerda sofrada bizi bekliyorlardı. "berfu sen oruç tutmicaksın dime" dedi abim, aslında tutmak istiyorum ama bawer izin vermiyor.

"abi tutmak istiyorum" dedim bawer bana dik dik baktı, çok gülesim geldi ama kendimi tutum. "olmaz hamilesin" ama hamileler de oruç tutuyor.

"ama abi" dedim, bilmiyorum ama oruç tutarsam bebeğimin de benimde içime huzur dolacagini hissediyorum. "amasi felan yok şimdi yemeğini ye çık yat, sabah kahvaltı yaparken görmesem sizi bozuşuruz" ben ve zerda güldük. "tamam" dedim  ve yemeğim devem etim.

Ben bir şeyler atıştırdım, odaya çıkıp yatım, sabah kalktığımda bawer yanımda değildi. üstümü giyip aşağıya indim.

"zerda baweri gördün mü" dedim, zerda bana döndüm. "şey abim, rojhatla çıktı işleri varmış seni uyandırmak istememiş " nereye gittiler acaba merek etim şimdi. "anladım, sen kahvaltı yaptın mı" çok ama çok açım oruç tutsaydım nolurdu bilmiyorum yani.

"yok seni bekledim" ayy işte yeni  gelin ama şimdi bende onun yeni gelini olmuş oluyorum, bence hiç buralara girmeyelim kahvaltı yapalım.

"tamam berber yapalım" biz kahvaltı yatık. Biraz sohpet etik.

...

Akşam olmuştu, bawer ve abim hayla gelmemişti, kapı çaldı abim, bawer, amcam, yengem, Furkan, arin, Fırat, derya, içeri girdi. ben hepsine tek tek sarıldım, kapıdan iki kişi daha gördüm mehemt ağa ve zilan hanım derya beni köşeye çekti.

"Kızım siz gittikten sonra mehmet ağa yargı dağıtı, o kızı konktan kovdu" ohh iyi olmuş pislik mikrop. "banane ya o salak kızı takmıyorum ama zilan hanıma çok kırgınım" ben ona ne yaptım ki bana böyle davranıyor.

"o kadın da onları savundu, kuma gelmesini istedi ama Mehmet Ağa kabul etemedi" umrumda değil hiç biri o evde kalmamın tek sebebi baweri seviyor olmam."hadi ezan okicak sofraya geçelim" Sofraya geçtik, ezan okunana kadar biraz sohpet etik, ezan okundu duamız etik ve yemeğe başladık. sofra baya iyi gözüküyordu. tabağıma bir şeyer koydum ve yemeğe başladım.

Herkes yemeğini bitirince biz sofrayı yavaş yavaş kaldırdık, çay koyduk avluya geçtik. Mehmet Ağa konuya başladı
"Kızım evinize dönün" orası bizim evimiz değil. Orda bana kötü davranıyor.

"burası da bizim evimiz" dedim rahatça, çünkü abim bize öyle dedi, "Kızım rojda giti dönün evinize" zilan hanım gitmedi ama. "o kız gitmiş olabilir, ama zilan hanımın dedikleri benim kulağımdan gitmiyor" dedim sert konuşmamaya özen gösterdim çünkü o benim babam sayılır bana hep iyi davrandı.

"afet kızım" ama o böyle dememeli zilan hanım dese bişey demem ama Mehmet Ağa derse üzülürüm.

"afedicek bişey yok, şu an zilan hanıma sorarsak yine kuma isticek, ben zilan hanımın gözünde kızının kusuru kapatmak için o konakta kalan bir varlığım, yani gözünde değerim yok saygımı bozmak istemem ama, artık benim gözümde de öyle Bir insan yok, beni yok sayanı yok sayarım, şunu unutmayın ben hiç bir zaman o konağa o aileye bağlı kalmam, benim tek bağlı kaldığım kişi bawer" bawerin hoşuna gitmişti dediğim şey, tebessüm ederek bana bakıyordu.

Herkes sesiz olmuştu mehmet  ağa ayağa kalktı. "biz kalkalım siz ne zaman isterseniz gelirsiniz" aslında hiç gitmek istemiyorum ya. "amca biz arini kendimizle getiririz siz gidin" dedi Fırat Mehmet Ağa tamam deyip giti, derya bana döndü.

"berfu dönün konağa ya sensiz canım sıkılıyor" benimde sensiz canım sıkmıyor değil ama o konağa gelemem. "derya bu konuyu konuşmasak" dedim sıkın bir sesle. Derya dudağını büzdü. "ama bebişim teyzesini özledi" Deryanin yanına oturdum, derya şu an dört buçuk aylıktı karnı büyümüştü elimi koydum.

"teyzesi de onu özledi" dedim, karını okşarken derya konuştu.
"ee o zaman gel" sesi çok üzgün çıkmışti.

"bende kardeşimi özledim biraz kalsınlar" abim bu sefer konuştu. "ama rojhat abi ben hamileyim" Derya gözlerini doldurdu. Ben sırıtmaya başladım.

"ya berfu karımı ağlattın dön artık" Bawere baktım başını salladı. "tamam gideriz ama sadece teyzesinin bitanesi için" derya da gülmeye başladı, az önce ağlayan derya hanım.

"tamam sadece onun için" gülerek Furkanın yanına oturdum. "arinle bakışmaniz bittiyse bebişim dayısını özledi" şimdi fenalık yapma vakti. "lan çok fenasın berfu, senden birşey istesem" ama böyle olmaz ki ben hamileyim benim bişey istemem gerek.

"iste bro" dedim kafamı omzuna koyarak."ya benle arine bir buluşma ayarlasan çok özledim" yaaa liseli aşıklarrrr.

"yaparız bişeyle ama bende bir  şey isticem" herşey sırayla. "iste" dedi, ben heyecenla konuşmaya başladım "canım eşki elma çekti" böyle sulu sulu olucaktı.

"lan kocan orda, ondan iste, enişte berfunun canı eşki elma istemiş"  salak lan bu çocuk onun için uğraşıyorum mal bok ediyor. "yaaa keşke olsada yesek" zerda nın da canı çekti demek, derya da derse baya eğlenceli olur. "ayy evet" evet derya da dedi.

"furkan kalk git al, mal gibi ortada söylersen, burda üç tane hamile kadın var, mal ortaya denirmi öyle kalk hadi" bawer Furkan yükledi elmayı. Yani benide amacım buydu.

"lan sizin karılarını ben niye alıyım" Abim sert bi şekilde.
"valla kuzen muzen dinlemem öldürürüm seni, benim kardeşlerimin ve karımın canı elma çekti kalk al" biz gülüyorduk ama furkan ofluyordu.

"ama of ya" ben gülerek arine döndüm. "arin sende git şimdi bu çürük çarık alır gelir" aslında planım buydu, ama gerçekten bir anda çekti. "şey yenge abim"

Bawere baktım yanına gitim. "aşkım lütfen canım çok çekti" bawere bakıp gözlerimi doldurdum. "tamam gidin ama oyalnmayın" dedi, oley ve işte zaferrr. Ben aslında oyuncu olsam iyi olurmuş.

"valla enişte bu saate nöbetçi manav aricaz ne zaman gelicegiliz beli olmaz" Dedi ve kaçtı, arin de arkasından giti bular çok yakışıyor ya, ben bawerin göğsüne yaşlanmıştım abim öksürmeye başladı. ben hemen kalktım, abim zerdanin kafasını kendi göğsüne yasladi.

Bu sefer bawer öksürmeye başladı, ben güldüm bawer konuştu. "ya hem izin vermiyorsun bide kendin yapıyorsun" dedi sistemle ben gülüyordum. "tamam izin verdim ama çok yaklaşma" yaklaşmadan nasıl sarılıcam kii.

"lan hamile" oha bawer, abim bu kelimeyi duydu sinirle. "lan sus kalkarım" ama biraz fazla oldu ya off işallah kızarmışımdır. "tamam tamam"Ben bawerin göğüsun yasladım Furkan ardı.

"lan sen nasıl iyi bir brosun" ben gülmeye başladım. "yarım saate gelin canım çok çekti" ayy aklıma gelice bile çekiyor. "tamam tamam" dedi, Telefonu kapatim.

"daha bulamamışlar" dedim, bawer kafasını salladı. Bawer saçlarımı okşamaya başladı. ben iyice mayıştım derya da aynı şekil.

"bu gün burda kalın kızlar mayıştı bidaha yormayın" abim bu gün de burda kalmamız istedi. Fırat bawere baktı, bawer onay verince fırat tamam dedi.

Sonunda Furkan geldi, ben elmaları aldım yıkadım ve getirdim. "elmayı nerden getirdin furkan on yıl geçti de" dedim gülerek,"abartma lan" ben elmayı alıp bawerin yanına oturdum.

Ben elmayı ısırdım, çok güzeldi Bawere uzattım o da ısırdı yüzünü eksikti. "bu çok ekşi" dedi, ama çok komik gözüküyor böyle. "evet çok güzel" dedim yemeğe devem etim.

Zerda ve derya da yedi ama erkekler ağzını sürmedi, çok ekşiyemiş çok da güzel Bir kere ben başımı Furkanın dizine koydum gözlerimi kaptım, uyumuşum birisi beni kucağına aldı ve irkildim.

"aşkım sen uyu" Ben uyumama devam etim.

BAWER'DEN

Ben berfuyu odaya götürüp aşağıya indim, rojhat, Furkan ve  Fırat aşağıda oturuyolardı yanlarına gitim.

"bak bawer sana bişey anlatıcam ama berfu bilmicek" ne anlatıcakki ve neden berfu bilmeyecek. "tabi de, ne bu şey" dedim merakla.

"bak, berfu üniversite bittikten sonra bir adama aşık oldu, serhat o günki. berfunun ilk aşkıydı o güne kadar kimseyi sevmemişti, serhat berfuyu kaçırdı yani serhat bizim düşmanlarımıza biriymiş ve berfuyu kullanmış, yani berfuyu sevmemiş, berfuyu kurtardık ama berfu hep yıkık oldu. onun için çok zordu, ilk aşkı onu kullanmıştı yani dual olarak bana Furkana ve samte çok bağlı, bunu sakın yargılama onun üstüne böyle bir konuda gitme. şimdi bide hamile bu yaşadıkları ona çok gelir, onun yanında dur"

" tamam" neden bana anlatmadı ki, ama o da haklı bende ona daha anlatmadım.

Arkamam baktığımda berfu oradaydı, neden ya işallah duymamıştır. yanımıza geldi abisinin yanına giti yanına oturup sarıldı kafasını göğsüne gömdü ağlamaya başladı, onu ağlarken görünce içim parçalanıyor.

"Seni çok seviyorum abi" dedi, rojhat berfunun saçını okşadı. "bende seni çok seviyorum başımın belası"

Onlar biraz sarıldılar. sonra Herkes uyumaya giti bizde berfuyla odamıza çıktık.

"bawer" dedi berfu, sesi garipti.
"efendim aşkım" dedim, ama berfu söylemek istediği bir şeyi söylüyormuş gibiydi. "sen annenle hiç konuştun mu" konuşmadım konuşmaya da niyetim yok.

"yok neden ki" berfu eliyle oynadı, "yok bişey ya" dedi saçlarını geriye atım. "söyle sevgilim" artık yaptığı her hareketten ne demek istediğini anlıyorum.

"ya bana ters ters bakıyordu, anladım belkide hayal istiyor kuma meselesini" ah berfu kendi ve bebeğimizi böyle şeyler için üzme artık.

"isterse istesin, sen takma kafana uyumak istiyorum sadece" berfu bişey demedi.

BERFU'DAN

Yatağa girdik, uyuduk bawerin bana sarılmasını çok hoşuma gidiyor. mutlu oluyorum nedenini bilmediğim bir şekilde.

Bir anda uyandık derya bağırıyordu, noldu ki hemen aşağıya indim. bawer de arkandan geldi. derya oturmuş karnını tutuyor firat da onu sakinleştirmeye çalışıyir.

"noldu"

"berfu deryanın sancısı var çok kötü"Derya Fıratın kollarına yığıldı.

BÖLÜM SONU

Nasıldı sizce bölüm isallah derya da bebeginede bişey olmaz.

Tik tok=merve_123457

Continue Reading

You'll Also Like

ZEMHERİ By yudumsucan

General Fiction

121K 5.6K 14
Zemheri babası tarafından zorla evlendirilen bir kızdı. Akay ona yıllarca aşık bir adamdı. Zemheri Akay'ı sevecek mi?
6.8M 453K 81
Efsun Zorlu; atandığı Urfa'da mecburi hizmetini yapan tıp fakültesinden yeni mezun, çiçeği burnunda bir hekimdir. Daha mesleğinin ilk günlerinde, hen...
150K 6.7K 86
Kwon Taekjoo, Rusya'ya git ve 'Anastasia'yı bul. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın yıldızı 'Kwon Taekjoo', Rusya ile Kuzey Kore (namı diğer DPRK) arasın...
176K 16.2K 45
Kerem Aktürkoğlu & Kumsal Yıldız