BERDEL (düzenleniyor)

By layda_gs

42.7K 2.2K 1.8K

Acı hayatlar vardır ama biz bunları bilmiyoruz ve bunun üzerine yargılıyoruz "berfu çık dışarı yüzünü görmek... More

1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm

17. Bölüm

1.2K 94 169
By layda_gs

Aşklar nasılsınız işallah iyisinizdir, 16 bölümün sınırı dolmadı çok ama çok üzüldüm. Ama sizi bölümsüz bırakmak istemedim. Oylarının ve yorumkarınızı bekliyorum.

Yazım yanlışıları varsa çok özür dilerim. 🥺

İyi okumalar...

Bawer koşarak aşağıya indi.
"noldu" sesinde korku vardı. Beli ki çok endişelenmiş. "elime çay döküldü" ağlayarak konuştum. "iyi misin, hastaneye gidelim mi" o kadar kötü değil ki, sadece canım çok yanıyor.

"aslında krem sürsek bide sarsak yeter" Bawer beni sandalyeye oturttu, elim krem sürdü ve sardı. "şimdi daha iyimisin" çok canım yanıyor.

"evet "Canım çok yanıyordu gözlerim doldu, bawer bana sarıldı.

"keşke yapabileceğim birşey olsa, hastaneye gidelim mi" gitsekte bişey yapıyacaklar ki. Onlarda krem vericekler.

"hastaneye gitsek de krem yazıcaklar" o da üzüldü canım yandı diye, ama elimizden bişey gelmez. "canın çok acıyo mu" biraz daha iyi sanki ama hayla acıyor. "biraz" sesim ağlamaklı çıktı.

"keşke beni çağırsaydın ben koyardım çayları" off bişey olmaz ya ben çok acıktım. "bir şey olmaz, kahvaltı yapalım mı acıktım" Tamam dedi, biz kahvaltıya başladık.

Bazen düşünüyorum daha bir kaç ay önce bawerle imkansızız derdim. Ama şimdi çok mutluyuz herşey bawerin sayesinde.

"ata binelim mi" bawer bana döndü. "olmaz hamilesin" yaa uzun zamandır gölgeyle vakit geçiriyorum. "ama gölgeyi çok özledim" aslında beraber binebiliriz.

"benim önüme binersin, yavaş yavaş gezeriz" güldüm. Bana kıyamaması hoşuma gidiyor, elimi karnıma koydum bebeğimi hissetmek istedim bu kadar mutluyken onuda hissetmek istedim.

"tamam" dedim, Kahvaltı biter bitmez gölgenin yanına gitik, biz ata bindik biraz gezdi eve geçtik. Bawer hep yavaş sürdü yani yavaş olsada gezdik.

"aşkım" dedi bawer, o aşkım diyince bi mutlu oluyorum ya. İçimde çok ayrı bir mutluluk var ve bunu anlamıyorum ama ıyiki var. "efendim" başımı omzuna yerleştirdim.

"siz abinle hiç burda kaldınız mı, odan da var ya hani, bide baya dizayn edilmiş bir odan var" gülümsedim. Abim burayı çok sevmez aslında, ben gölgeyi çok sevdiğim için hep gelirdim.

"abim buraya çok gelmez, ben gölge için gelirim ben tek gelmiyim diye derya, Samet, Furkan da gelir, onlarında odaları da var,  biz kafamıza esince gelir kaldırdık abim Çiflige gelmeme bir şey demezdi, çünku kapıya binlerce koruma koyardı." saçımı okşamaya başladı.

" hmmm" dudağımda öptü, Gülümsedim. Kısa bir öpücüktu ama çok hoşuma gitmişti. Biz film izledik ve uyuduk.

4 GÜN SONRA

Bu gün çiftlikte son günümdüzdu, yarın sabah gidicektik, kahvaltıyı hazırladım, yukarı çıkıp baweri kaldırdım.

"aşkım hadi kalk" dedim, bawer yine huysuzlandı çok tatlı oluyor böyle yapınca. "aşkım biraz daha uyuyalım" son günümüz biraz gezmek istedim.

"aşkım bu gün son günümüz biraz gezelim" dedim, bawer doğruldu alımdan öptü. Hani derler ya huzur nasıl bir şey huzur sevdiğin adamın yanında olmasıymış...

"tamam sen yat ben kahvaltıyı hazırlarım" güldüm, bu hafta boyunca bawer bana pek iş yaptırmadı, yemekleri o yapıyordu ben bazen yardım ediyordum o kadar.

"ben hazırladım bile, sen yüzünü yıka aşağıya in" yataktan doğruldum, bawer gülümsedi gamzesi çok güzel.

Odadan çıktım, elim iyileşmişti  çayları doldurdum bawer de aşağıya indi.

"çok güzel gözüküyor" dedi bawer, Gülümsemekle yetindim bawer sofraya oturdu kahvaltı yapmaya başladık.

"eee bu gün ki planın ne" aslında çok bir planım yok, planımı en güzel yeri seninle olmak.

"bilmeme ki aslında biraz gezelim sonra atlarla ilgilenelim" bawer çayını yudumladı. "tamam" dedi, düşünmek insanı öldürür derler bence çok mutlu olmak insanı öldürür, içimde hem mutluk hemde korku var. Ben bu yaşıma kadar mutlu olduktan sonra hep cezasını çektim, o yüzden büyük bir korku var.

Kahvaltıyı bitirdik, ben sofrayı topladım bulaşıkları haletim bawer dışarıda sigara içiyordu. Dalmıştı bende mutfak penceresinden onu izlemeye başladım. Yaptığı her harekete dikkat ediyordum, sigara içerken bile çok cidi bir insandı. Bu cidi insanın altında çok acı var bunu biliyorum ama sesimi çıkarmıyorum.

Mutfaktan çıktım, bahçeye yani bawerin yanına gitim onun bana yaptığı gibi arkasından sarıldım. "sigara içmeyi bırak" dedim, bawer hafifçe bana baktı, gülümsedi. "neden ki" içmesi hoşuma gitmiyor, hem sağlığına zarar hemde şunu farketim bawer sigara içerken dalıp gidiyor belkide yaşadıklarını hatırlıyor.

"öyle içme işte" sade bir cevap verdim, bawer yanağımı okşadı. "bişey olmaz" dedi. Bişey olmaz demekle bazen geçmiyor, eminim bawerin bişeyler yaşadığına ama sormak istiyorum, sorarsam canı yanar benim sevdiğimin canı yanmasın.

"şey aşkım banada bi tane versene" belki bende yaşadıklarıma bir sigara içmek istiyorumdur, o dumanda bagulmak belki banada iyi gelir.

Sinirli sinirli bana baktı. "berfu hamilesin farkındasın dime" bebeğim olmasa emin ol günde iki paket içerdim, benim yaşadıklarım da kolay değil.

"farkındayim" manzaraya bakarak konuştum. "berfu lütfen hayatım benden herşeyi iste ama böyle bir şey isteme" gülmsedim. Şu an ikimizde mutluyuz gerek yok böyle saçma sapan tartışmalara.

"şaka yaptım ya sinirlenme" Bawer sıgarasını söndürdü. Elimi tutu, "biraz gezelim" dedi, kafamı salladım. El ele yürümeye başladık. Yolar güzeldi biz de mutluyduk bu hikaye böyle bitse ne güzel olur, hep böyle olsak, ama içimde anlamadığım bir şey var.

"lan seninle herşey güzel" bawer sessizliği bozdu. Söylediği şey hoşuma giti. "seninle de" sarıldım. Neden bilmiyorum ama her an ya bana ya da ona bişey olacakmış gibi. Allahım sen ikimizin içinde huzur ver.

biz yürümeye devem etik. biz baya gezdik sonra atların yanına gitik. ben gölgeyi sevmeye başladım.

"adını neden gölge koydun" bawerin sorduğu soruyla ona döndüm. "ben küçükken gölge gibi hep yanımdaydı, bende böyle bir isim koydum" o günler güzeldi ya o zaman masumdum, silah neydi bilmezdim hayat beni acımasız yaptı.

"baya iyiymiş" dedi, bawere bir soru yönetim. "senin hiç sırlarını paylaştığın birisi varmıydi" sorduğum sorudan rahatsız oldu heralde, atın başını okşayarak cevap verdi.

"yok" neden bu kadar cidisin bawer soylu? Seni bu kadar cidi yapan ne? İkimizinde anlatamadığı şeyler var, işallah bir gün anlatırız.

Biz biraz daha vakit geçirdik, bir kız bize doğru yaklaştı bu rojdaydı yani bawerin kuzeni. En son konuştuğumuzda gıcık olmuştum.

"rojda senin ne işin var burda" bawerin sesi çok seti, her şeyin altında bir neden vardır, neden bu kadar sert konuştu ki.

"şey bawer teyzem burda olduğunuzu söyledi bende geldim" elleriyle oynayarak konuştu. "bana bawer diyemesin aramıza öyle bir samimiyet yok, biz bu gün burda kalıcaz sen istersen biraz vakit geçir git"

Ben bişey demedim demek istemedim. Rojdayı o kadar tanımıyorum bawerin neden ona böyle davrandığıda bilmiyorum ama bişey var. Salak olmayan bir insan davranışlarından anlar zaten.

"şey izniniz olursa bende kalabilirmiyim" yani ne zararı olucak ki bize. "tamam" dedi bawer, sesi yine soğuk çıktı.

Biz hep berber konağa geçtik, salonda oturuyorduk rojda düğünde yaptıklarından sonra gıcıktım ama şu an birşey yapmamıştı.

"rojda açıktın mı" sorduğum soruyla rojda bana döndü. "biraz" ben ayağa kalktım. "ben yemek hazırlıyım" dedim. Bawer elimi tutu.

"aşkım bekle bende yardım ediyim" biz bawerle mutfağa geçtik. Ben magzmeleri çıkardım.

Benle bawer yemek hazırlıyoduk. rojda bize bakıyordu telefonum çaldı, derya arıyordu.

"alo" dedim, derya hızlıca konuşmaya başladı. "nasılsın canım" birşey söylemek istiyor, bu klişe soruları geçmeye çalıyor çok beli.

"iyidir derya sen" masaya oturdum, "bende iyiyim de rojda geldi mi" dedi, ama sesi çok deşik çıktı. Noluyor rojdayla ne alakası var.

"evet de ne alaka şimdi" rojda burda olduğu için çaktırmadan konuşuyordum.

"rojdayla annesi konağa geldiler, bu rojda bawerin orda olduğunu duyunca yalvardı yakardı oraya geldi" bir bok dönüyor yine ama benim haberim yok. Rojda neden bawer burda diye geldi buraya. bawer neden rojdayla çok sert davranıyor.

Yalancı bir kahka atım. "tamam teşekkürler haber verdiğin için, biz şimdi bawerle yemek yapıyoruz, misafirimiz var sonra konuşuruz" şu an kapatmam lazım ama sonra ne olduğunu ne bittiğini detaylıca öğrenincem.

"demeki o yılan yanında, onun yanında ayrılınca beni ara" canım arkadaşım işte leb demeden anladı leblebiyi.

"tamam görüşürüz" dedim, rojdaya baktığımda bawere bakıyordu. "görüşürüz" Telefonu kapattım, ayağa kalkıp bawerin yanına geçtim.

Şu an ben ne yaşıyorum neden böyle saçma bir oyun oynadı ki, neden bawer burda diye yalvardı. Çok sinirliyom ama sakın olmam lazım.

"kimdi canım" bawerin sesi ile düşüncelerimden ayrıldım. Bawere dönüp gülümsedim. "şey derya ya bir şey sordu" dedim, şu an ona bişey söylemek istemiyorum belki de benden bişey saklıyorlar, şu an bunları düşünme berfu, bebeğim acıkmıştır yemek yemem lazım.

sofrayı tabakları koydum, Rojdanın gözünün içine baktım. Sende bişey var ama yakında çıkar kokusu.

"ellerinize sağlık çok güzel olmuş" dedi rojda, yalancı bir gülümseme verdim ona. "afiyet olsun" dedim, yemeğime odaklandım, çok açım ya.

Biz yemekleri bitirdik, ben mutfağı toplıyacaktım ki bawer geldi.

"aşkım kendini yorma ben yaparım" gülümsedim, beni ve bebeğimizi düşünmesi çok hoşuma gidiyor. Biz gerçekten karı koca olduk ya.

"aşkım bir haftadır herşeyi sen yapıyorsun bırak bari mutfağı topliyim" yavaş yavaş bana yaklaştı elini yanağıma koydu. "bir şartla bırakırım, dudaklarının keyfini çıkarıyım sonra" sapık kocam benim.

Dudağıma yapıştı bir anda,yani hoşuma gitmedi değil bende karşılık verdim. içeri rojda girdi, ben baweri itim, bawer benim utandığımı görünce gülerek mutfaktan çıktı rojda geldi.

"şey berfu  sen yorulma ben toplarım" bi anda noldu o hırçın sinirli rojdaya. "yok ben yaparım" dedim soğuk bir tonda, beni düşünmediğin eminim neden böyle yaptığını bilmiyorum ama umrumda değil.

"sen biraz dinlen zaten yemeğinde siz yaptınız" çok ısrar eti. "tamam" ben sandalyeye oturdum telefonumu açtım. Bişeylere baktım.

Rojda mutfağı toplayınca bende kahve yaptım içeri geçtik. Bawerin yanına oturdum, bir film açtık. Ben filme dalmıştım. Bawerin sesi ile ona döndüm.

"çok güzel olmuş aşkım eline sağlık" gülümsedim, Rojdanın bakışları yine bizim üzerimizedeydi. Umursamadan bawere cevap verim. "afiyet olsun canım" dedim ve filme döndüm.

Biz biraz film izledik rojda bir soru sordu.

"berfu sen hanım ağasın neden bu berdeli kabul etin, yani karşı çıkabilirdin" Şaşırdım, böyle bir soru beklemiyordum. Neden böyle saçma bir soru sordu ki.

"aslında karşı çıktım, ama sonra bawer beni sevdiğini söyledi, bende bawere karşı boş değildim, neden olmasın dedim. yani sevdiğim adamla ha berdel yüzde ha normal bi evlilik sonunda ikimizde bir birimizi seviyoruz"

Moreli bozulmuştu, ne saçma salak sorular soruyor bu kız sinir oldum ya. Belkide bu sorunu altında bir şey vardı. Anlamadığımız bişey vardı, onun ima etiği ama bizim anladığımız. Belkide bawer anlıyordu ben anlamıyordum.

"rojda uykun varsa yatağını yapayım" dedim, ne olursa bana ne yaparsa yapsın o benim misafirim kötü davranam.

"yok" dedi, yavaşça ayağa kalktım mutfağa geçtim.  aburcubur aldım demelediğim çayı aldım içeri geçtim.

Biz film izlerken bawer ayağa kalktı. Merekla ona baktım. "aşkım nereye" dedim, bawer bana döndü. "sigara içip gelicem" keşke içmese. Ama bu onun kararı ve çokta karışmak istemiyorum.

"burda iç hava soğuk" dedim, gece gece dışarı çıkıp üşümesin ya. "senin yanında içemem"
Güldüm, yanağıma bir öpücük bıraktı ve giti.

ben çikolata yemeğe başladım. Rojdanın saçma sorusu ile ona döndüm. "birbirimizi çok mu seviyorsunuz" dedi, neden böyle sorular soruyorki.

"evet, neden sordun" dedim, güldü. "hiç öylesine"

Sesizlik oluştu, bawer geldi yanıma oturdu, dizine yastık koydum başımı yasladım, bawer saçımı okşamaya başladı, kulağıma eğildi.

"bu gece uyumak yok" ama böyle şeyler konuşulmaz ki, kız orda ya duyarsa çok atıp. Ben yavaşça cimcikledim, bawer gülümsedi.

film biti, ben kalktım rojdanın odasını hazırladım biz odamıza geçtik ben dolaba yaklaştım.

"senin eşofmanın giyebilirmiyim" dedim, onlar daha rahat geliyor gözüme.
"giy aşkım" bawere bakıp güldüm.

Bawerin eşofmanın aldım, banyoya geçtim çıktığımda bawer çoktan üstünü değiştirip yatağa uzanmışti bile, ama yine tişört giymemişti. Göğsündeki dövmeyi her gördüğümde içim bi değişik oluyor ya.

Yatağa uzandım, bawer bir anda üstüme çıktı, tabi karnıma baskı yapmadan. "Seni çok özledim" dediğinde kıkırdadım.

"bawer rojda içerde" deyim itmeye çalıştım. Bawer dudağımda öptü. Beni öpmesi bana dokunması yaptığı herşey çok hoşuma gidiyor.

"bişey olmaz ben işimi ses çıkarmadan hallederim" ne kadar terbiyesiz bir kocam var ya. Denirmi öyle ayıp denen bişey var.

"bawer ayıp" dedim gülerek, bawer boynumu yavaşça öpmeye başladı. Kapı çalınaca çok utandım ya, ben hemen baweri üstümden atım kapıya ilerledim.

"üstünü ört tişörtün yok" dedim sert bir şekilde, onu benden başka kimse böyle göremez. Bawer gülüp yorganı çekti, kapıyı açtım.

"şey berfu ben yanımda pijama getirmemişim de sende varsa verebilirmisin, dicektimde sende bawerinkilerini giymişsin" whattt? Ne demeye çalıştı.

İçeri geçtim, kendi dolabımda pijama verdim, hayata bawerin pijamsını vermem, kapıdan verdim benim pijamalarımı görünce yüzü düştü ama teşekkür edip giti, ben içeri geçtim.

Bawer belimden yutup kendine çekti. "nerde kaldık" dediğinde gülesim geldi, ama bawer buna izin vermeden öptü.

...

Sabah kalktım banyoya geçtim üstümü değiştirdim, baweri kaldırmak için Yatağa oturdum.

"aşkım kalk hadi" gözlerini yorgunca açtı, "aşkım bu gün çok yorgunum biraz daha dinleniyim lütfen" dedi, sesi baya kötü çıkmıştı.

"neyin var" dedim merekla. "bilmiyorum kendimi yorgun hissediyorum" alını öptüm.  baya ateşi vardı. Korkuyla konuştum.

"bawer kalka, soğuk duş al ateşin var" dedim, bawer sinsice güldü. "sen aldırıcaksan olur" bu halde bile saçma sapan şeyler söylüyorsun ya ne diyim. "off bawer kalk hadi" bawer kalkıp banyoya geçti.

banyodan eşofmanla çıktı. Ayağa kalkıp yanına yaklaştım. "neden tişört giymedin" zaten hasta böyle dolaşmasın.

"kollarımı kaldıramıyorum" baweri yatağa oturdum. Dolaptan bir tane tişört aldım bawer giydirdim, gözüme yine  dövmesin çarptı. Benim için yaptırdığı aklıma geliyor, benim için o acıya katlandığı aklıma geliyor.

"dövmeyi görünce gülüyosun" Bu söylediğiyle bidaha güldüm, bawerin ateşi düşünce biz kalktık. Arabayı ben kullandım bawer zaten kötüydü bide yormak istemedim.

Konağa girdiğimizde zilan hanım kapıdaydı."hoşgeldiniz kızım" dedi, aslında onunla o kadar yakın değiliz ama benden büyük saygısızlık yapmam.

"hoş bulduk " sade bir cevap verdim."nasıl geçti" dedi, neden şimdi böyle davranıyor ki.

"iyidi ama bawer hasta oldu yani kısa koluyla dolaşırsa" Sadece bir cevap versem de verdim.

"yani tişörtsüz gezersen hasta olur" rojdanın söylediği ile ona sinirli bir şekilde baktım ne demek ya.

"ne" diye bağırdım. Bu kız kendini ne zannediyor, kocam hakkında nasıl böyle konuşur.
derya hemen yanıma geldi.
benim sinirlendigimi anladı tabi.

"sen kimsin beni kocam hakkında yorum yapabiliyorsun, hem sananne ister giyer ister giymez sen kimsin" nasıl bu kadar rahat olabiliyor, herkes benden bişey saklıyor bunun farkındayım.

Ses çıkarmadı, zilan hanım konuşmaya başladı. "Kızım sen onu boşver daha genç, cahil" cahili bastırarak söyledi. Bunların bişey planladığınladıgına eminim.

"yok ya bana bir cevap versin kocamı mı gözetliyor onu anlamdım" yani gece nerden görebilir ki bawerin tişörtsuz olduğunu? Allahım bana sabır ver yoksa çok kötü şeyler olucak.

"ya bişey sorcam siz berdel'le evlendiniz bu neyin havası acaba, senden önce ben vardım" Bawerle göz göze geldik. bi an başım döndü. Kendimi toparlamaya çalıştım ama beceremedim. Başım dönüyor kendimi çok kötü hissediyorum.

"rojda sus ve odana çık, bu ne hadsizlik sen kim oluyorsun da benim karımla böyle konuşabiliyorsun" bawer rojdaya bağırdı. Rojda yukarı çıktı, tek anladığım benim bilmediğim bir şey var ve bu şey küçük bir şey değil.

ben sandalyeye oturdum, ne demek senden önce ben vardım, iki gündür ne demek istiyor anlamıyorum. bawer böyle bir şey den bahsetmedi bana, bawer baktım. 

"ne diyor bu kız" sesim hiç olmadığı kadar sert çıktı. Bazı şeyleri öğrenme vakti geldi.

"berfu yukarı çıkalım mı gerçekten çok yoğunum" şu an hasta olmasan ortalığı yıkadım ama sana kıyamıyorum.

Ayağa kalkmam ile bayılmam bir oldu.

BÖLÜM SONU


Sizce nasıldı. Beyenmenizi umuyorum.❤️


Oy =65


Yorum =150


Tik tok=merve_123457

Continue Reading

You'll Also Like

3.2M 169K 42
Heja güzelliği ve cesaretiyle Amed'e nam salmış kadın. Ağir yakışıklılığı ve bastığı yeri titreyișiyle Amed'in saygı duyulan ağası... Kadın çok sevd...
770K 32K 43
BERDEL. . . hikayede cinsel ve yetişkin içerik, küfür, dövüş ve bol bol klişe sahneleri vardır. Bunu bilerek okuyun lütfen, sebebsiz linç yemek iste...
PSİKOLOG BEY By ylü.

General Fiction

3.7M 216K 71
❝Seninle birlikteyken kendimi çok güvende hissediyorum, sanki evimdeymiş gibi.❞ Kleptomani hastası olan Naz, bu duruma bir çare bulmak için arkadaşın...
BERDEL By Ayan Bela

General Fiction

72.9K 2.1K 84
{Önemli bir duyuru paylaşmak istiyorum. Kitabım yetişkinler içindir. 18 yaşın altındakilere önermiyoruz..} Sevgili dostlar.. BERDEL Hikayesi herkesi...