Sahur Vakti / Yarı Texting

By yalniz_karanlik03

803K 42.1K 7.2K

~TAMAMLANDI~ Siz; Mevzu derin konu gözlerin harelerine hapsettin sözlerin yakar durur beni duyamadım birileri... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
...
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
...
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50. ~FİNAL~
Yeni Kitap :)
Yeni Kitap 2.
Yeni Kitap 3.

25.

16.7K 893 139
By yalniz_karanlik03


Selamlar 😊

Nasılsınız?.


Hep ilk yorum ve oyu veren @sudenur2958 e burdan teşekkürler❤️

Bu bölümde ona ithaf olsun🎉

...

Bir kez daha sildiğim tabakları kontrol ettikten sonra iyice temiz olduklarına emin olup kenara koydum beklenen gün gelmişti ve bugün Atakan'lar bize yemeğe geliceklerdi sadece Atakanın ailesi ve bizim aile olucaktı tanışma yemeği olduğu için kimseyi çağırmamıştık istemeye geleceklerdi zaten.

Kızlarda bize yardım için gelmiş hep beraber işleri yapıyorduk Medine teyzem de gelmişti Perihan teyzede gelmek istesede son anda bir işi çıkmış ve gelememişti.

" Anne ben tabakları çatalları kaşıkları felan  hazırladım herşey bittimi" annem yemeklerle uğraşırken kızlar temizlik yapıyordu bende camları silmiş şimdide tabakları hazırlamıştım.

Atakan'lar bu sefer otelde kalmışlardı hem bu sefer kardeşleride geldiği için kalabalık olduklarından dolayı hemde teyzemlere rahatsızlık vermemek için her nekadar teyzem gelin bizde kalın demişsede onlar otelde kalmışlardı kendileri bilir.

" Tamam kızım yemeklerde hazır gelmelerine yakın altlarını açarız ısınırlar bide pilavı o zaman yaparız" başımı sallayıp onayladım. Kızlarda işlerini bitirince saat 4 olmuştu bile babamlarda birazdan gelirlerdi Atakanlarda 19:00 gibi felan geleceklerdi.

Kızlar evlerine gidince bende son kez etrafı kontrol ettim ve odama geçtim dün kızlarla elbiseyi seçmiştik kolları bol beli kuşaklı soft pembe rengindeydi onun üzerinede aynı renk bir şal yapıcaktım. Ayağında ayıcıklı panduflarımı giyer çıkardım.

Atakan'a gelecekleri zaman mesaj yazmasını söylemiştim zaten ve şimdide bir işim olmadığı için oturup biraz telefonla oyalandım elbisemi 1 saat felan kala giyerdim.

....

Elbisemi giymiş şalımıda yapmış salonda babamın kollarının altında gelmelerini bekliyordum Yağız karşımda telefonuyla oynarken arada bana bakıp salak salak sırıtıyordu hayır niye sırıtıyosa.

Atakan 15 dakika önce çıktıklarına dair bir mesaj atmıştı kaldıkları otel buraya yakın olduğu içinde biraz sonra burda olurlardı heralde.

Zil çaldığında hep beraber ayağa kalkıp koridora geldik Yağız kapıyı açınca Nazan teyze ve Hakan amca gözükürken arkada Atakan ve galiba diğer kardeşleri vardı. Annem Nazan teyzeyle sarılıp bir yandanda hoş gekdinleşirken babamda Hakan amcayla erkekçe tokalaşıyordu Atakan ve Yağızda tokalaşırken bende Nazan teyzeye sarıldım.

" Hoş geldiniz" erkekler salona geçerken kadınlar oturma odasına geçmişti Atakanın bir kız kardeşi ve bir erkek kardeşi vardı.

Hep beraber oturma odasına geçmiş ve oturmuştuk.

" Tekrardan hoşgeldiniz nasılsınız" annem Nazan teyze ve Hafsa'ya hitaben konuşurken ikiside gülmüş ve hoş bulduk demişlerdi.

" İyiyiz elhamdülillah bu haberi aldık dahada iyi olduk" Nazan tezye gülerek bana bakınca bende başımı eğdim böyle baktıklarında çok utanıyordum ya.

" Bizde biraz şaşırdık ama nasip işte"

" Bende şaşırdım Atakan birden anne ben Beyza ile konuşuyorum hadi istemeye gidelim deyince" ben iyice utanırken annem gülmüştü. Hayır Atakan öylemi denir hadi istemeye gidelim ne ya.

" Aynen abim gelmiş anneme diyoki anne kalk beyzayı istemeye gidelim diyor bide bunu o kadar ciddi söylüyorki yani görmeniz lazımdı" ben iyice utanırken içime kaçmış sesimle

" Ben bı mutfağa bakıyım" deyip kalktım ve odadan çıktım hızla mutfağa girdim ve tezgahın üzerindeki sürahi den bir bardak su alıp içtim resmen Atakan ne demiş ya.

Arkamda mutfağa Hafsa ında girmesiyle gülümseyerek o tarafa döndüm görümcemle iyi anlaşmam lazımdı.

" Hoş geldin tekrar Hafsa tanışamadık bir türlü" oda bana gülümseyip önümdeki masa sandalyesine oturdu

" Hoş buldum Beyza abla daha erken tanışmak isterdim ama kısmet bu güneymiş" kafamı salladım bende Hafsanın yanındaki sandalyeye oturdum biz biraz havadan sudan konuşurken içeriye Atakan girdi gelip karşımdaki sandalyeye oturdu. Ben ona hayırdır manasında kafa sallerken o beni umursamadı

" Hiç öylesine bı bakayım dedim en son bana kızgındınya"

" Ya nasıl kızgın olmayayım gelmişsin diyosunki Beyza biz seni haftaya istemeye geliyoruz hiç şeyapmasaydın ya geldiğinizde haberim olurdu" Hafsa dikkatle bir abisine bakıp bir bana bakarken bana hak verip kafasıyla beni onaylamıştı aferim kız görümce gözüme girdin.

" Napıyım kızım 1 hafta öncesinden haber verdim ya işte" ben Atakan'a göz devirip önüme dönerken o ayağa kalkmıştı

" Neyse ben içeriye giriyorum" o içeriye girerken bende Hafsa ile beraber tabakları hazırlamıştım ilk önce yemek yiycektik.

Yemekleri yedikten sonra bir yandan çayları demlerken bir yandanda mutfağı topluyorduk Hafsa ile iyi anlaşmıştık benden 2 yaş küçüktü ve kafa dengi kızdı.

" Ee Beyza abla abimle nasıl tanıştınız" Hafsa bana dönerken ben hafifçe gülmüştüm

" Ay sorma ya çok karışık yani şöyleki İpek varya benim kuzenim Hah işte o vesile oldu diyebiliriz" Hafsa anlamazca bana bakarken

" Nasıl yani" diye sormuştu"

" Yani biz kızlarla akşam bizde oturuyoruz işte dediler ki hadi bı numara sallayalım ben ilk başta yok felan dedim sonra neyse kabul ettim bir iki tane salladık tutmadı sonra İpek bir numara söyledi işte abinin numarasını sonra ona yazdık işte ama ben böyle o sırada aklıma takılan iki üç şarkı sözü yazdım ve gönderdim. Neyse işte biraz zaman geçti Atakan geri cevap verdi banamaı aşıksın felan diye böyle böyle konuşmaya devam ettik sonra bayramda buraya geldiler felan öyle işte" Hafsa küçük bir kahkaha atmış ve gülerek beni dinlemişti

" Ay çok eğlenceli ya bizde kızlarla yapardık ama sonumuz hiç böyle olmamıştı" bende gülerek kafa salladım bardakları hazırlayıp çaylarıda döktükten sonra ilk önce erkeklere götürdüm babama Hakan amcaya Kemal'e ve Atakan'a uzattım Atakan dikkatle bana bakarken ben Yağızın çayınıda verip salondan çıktım annemlerin de çayını dağıttıktan sonra yerime oturdum.

" Eee Beyza kızım sen nasılsın" Nazan teyzenin sorusuyla ona döndüm

" İyiyim siz nasılsınız" artık şu nasılsın kısmını geçbilirmiyiz lütfen.

" Bende iyiyim "

" Atakan'la bayramda geldiğimizde aranızda bir şey var mıydı ben seni o zamanda beğenmiştim zaten ama Atakan biriyle konuşuyo diye söylememiştim" Nazan teyzenin sorusuyla ben boğazımı temizlemek için küçük bir öksürdüm niye ben erkeklerle oturmamıştımki onlar en azından böyle sorular sormuyolardı

" Yani o zaman aramızda bir şey yoktu" Nazan teyze gülümserken

"Neyse Allah hayırlısını versin geç olsunda güç olmasın inşallah bizde kalkalım artık çayımızıda içtiğimize göre cuma gününe hayırlı işimiz için geliriz zaten" annem biraz daha otursaydın felan derken Nazan teyze onu reddetmiş ve toparlanmıştı Hafsada toparlanırken bende ayağa kalkmıştır

" Kızım sana zahmet Hakan efendiye bı kalktığımızı söyleyiver" Nazan teyzeyi kafamla onaylayıp içeriye gittim salonun kapısına gelince içeriye girdim herkesin kafası bana dönerken ben ne diyceğimi unutmuştum

" Nazan teyze kalkalım artık diyor" Hakan amca ayağa kalkarken önündeki sehpayıda kenara koymuştu babamlarda ayağa kalkınca ben tekrar annemlerin yanına gittim burası daha az geriyirdu heralde.

Misafirler gitmiş bizde ortalığı toparlamıştık ben namazımı kılıp yatağa girmiştim

Numara6; uyudun mu?.

Siz; hayır şimdi uyuycaktım.

Numara6; hmm yorgunmusun.

Siz; yok yani o kadar değil.

Numara6; iyi iyi

Numara6; ben bugün çok stres oldum ya baban bana öyle sorular sorunca bı an kendimi sorguda gibi hissettim

Siz; Hah iyice olmuş haftaya istemeye geliyoruz diyen sendin.

Numara6; napsaydım kızım zaten iyice günaha girdik bu dünyada nefsimi tatmin edicem diye diğer dünyamı yakamazdım.

Siz; bazen çok mantıklı konuşuyorsun sonra ben böyle kalakalıyorum.

Numara6; ee vardır öyle bir huyum😎

Siz; neyse ya ben uyuyorum yarın zaten bir sürü işim var.

Numara6; tamam Allah rahatlık versin. Çok fazla yorma kendini

Siz; sanada. Dikkat ederim ama pek zannetmiyorum.

....

Sabah erkenden kalkıp yine işlere koyulmuştuk hayır ne işimiz var zaten anlamıyorum dün camları felan tüm silmiştim bugün sadece bir elektirikliye çekip silecektik birde yarın için kurabiye felan hazırlayacaktık o kadar niye erken kalkıyoruz acaba.

Annem buzluktan sarma çıkartırken onları tencereye dizmişti ramazanda sardığımız ve dolaba attığımız sarmaydı. İyikide sarmışız.

...

Her şeyimizi yapmış ve hazırdık kızlarla yarın giyeceğim elbiseyi önceden almıştım zaten mor bı elbiseydi her şey hazırdı artık yarının gelmesini bekleyecektik.

...

Bölüm sonu.

Normalde istemeyince bu bölümde yazacaktım ama çok uykum geldi.

Sizce bölüm nasıl

Hafsa yeni katıldı aramıza sizce nasıl biri

En sevdiğiniz sahne?.

Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın 🥑🌵..

Continue Reading

You'll Also Like

803 146 13
Karanlık geldiğinde kaçmak yerine dövüşen bir kızın hikayesi "Hissediyordum karanlık gelecekti. Belki şuan korkmam gerekiyordur. Ağlamam bağırmam çağ...
154K 7.7K 53
~Tamamlandı~ İnsan yaşadığı zorlukları bahane edip yazısındaki kaderin enaniyetine sığınmaktan hep kaçar. Hep daha iyisi olsun hep düşlediği hayat ke...
248K 9K 33
İki kişinin birbirini bulma hikayesi. *** Bu kitap kesinlikle engelli kişilere hakaret amaçlı yapılmamıştır! Herhangi bir alıntı, çalıntı durumunda y...
168K 10.9K 35
"Direkt söylersem kaldıramazsın diye düşünmüştüm,"diyerek sesini hafifçe yükseltti Ezgi. "Madem bu kadar hızlı olsun istiyorsun, al o zaman. Ardıç se...