Efsunkar

De rosminsasa

1.1M 7.5K 666

Eli o bölgeme gittiğinde titremiştim avcuyla sıktığında ise kendimi ona ittirmekten kurtaramamıştım. - Seni r... Mais

Yeni yaşam
Korku
Babacık
İstiyorum
Kıskançlık
Alev alev
Kedicik
Lolipop
Çifte haz
Şirket
Kırmızı oda
Sessiz
Fotoğraf
Kavga
Müptelâ
Küçük kız
İçimdeki Çocuk
Açıklama
Özlem
yeni kitap
Kaynanam mı
Her Şey Yalan mı?
Baba
Pasta

Adım adım

55.3K 338 20
De rosminsasa

Sabah uyandığımda Koray yanımda yoktu telefona düşün bildirime baktığımda bana yazmış olduğunu farkettim.

Babacık; Günaydın minigim sabah erken çıkmak zorunda kaldım.

Lia: Günaydın babacık. Seni yanımda göremediğim için birazcık üzüldüğüm söylenebilir.

Aradan iki dakika geçmişti ki hemen online olup yazmaya başlamıştı.

Babacık; Ah lia ben senle ne yapacağım. Gözlerini görmeden gittiğim için bende mutlu sayılmam. Ama dün beni fena yordun küçük panter.

Babacık; Bedenimde hala izlerin var;)

Lia; Şey nasıl yani babacım

Babacık; Söylemek yerine göstermeyi tercih ederim
Babacık; Dün pençelerini fazla sapladın

Lia; Ben üzgünüm yani çok kötü duruyor

Babacık; ve çokta seksi ayrıca şehvetli tekrar pençelerini geçirmekte bir sorun göremiyorum küçüğüm.
Babacık; Madem üzgünsün bir fotoğrafla sende beni mutlu edebilirsin.

Korayın son yazdığı mesajdan sonra duraksadım. Buna cesaret edebilir miydim bilmiyordum ama birden merak dalgası sardı bedenimi. Daha önce kimseye nude atmamıştım vebu ilk olacaktı. Ona güveniyordum ve atsamda başka biri görmeyeceği için sorun etmedim. Hemen kaydırarak kamere bölümünü açıp fotoğraf çekildikten sonra attım. Tepkisini merak ediyordum.

Lia;

Babacık; Dün gecenin tekrarlanması hiç bu kadar istememiştim güzelim. Içimdeki karanlık yani uyandırıyorsun. Inan şuan aklımdakileri duysan korkup kaçardın.
Babacık; Hadi hazırlan aşağı in küçüğüm sima kahvaltıda olacaktı opuyorum bal dudağından

Lia; Tamamdır babacık. Birde şey, bende seni öpüyorum:)

Son mesajı da attıktan sonra üzerimdeki büyük mutlulukla lavobanin yerini tuttum. Işlerimi bitirdikten sonra üzerimi değiştirmiş aşağı inmiştim. Sima hanım koltuklarda oturuyordu. Parkeye bıraktığım ayak sesleriyle başını telefondan kaldırmış ve gülümsemişti.
- Günaydın lia
- Günaydın sima hanım
- Bende uyanmani bekliyordum. Hazırsan kahvaltı sofrasına geçelim.
- Kusura bakmayın umarım çok bekletmemisimdir.
- Yok hayır bende yeni inmiştim.

Beraber masaya geçtiğimizde Korayin olmayışını yadırgayıp yerine bakmıştım. Sima hanım bunu bilgim dahilinde olmadığını düşünmüş olmalı ki açıklama yapmıştı.
- Koray erken çıktığı için bize katılamayacak sen başlayabilirsin
- Peki
- Bu arada tatlım arkadaşım moda tasarımı okumuştu sana bahsetmiştim hatırlıyor musun
- Evet hatırlıyorum
- Işte bu ayki çekimlerinde dergi kapağının sen olmasını istiyorum
- Yani ben yapabilir miyim bilmiyorum
- Çok zor birşey değil sadece durman yeterli nasıl poz verceğini bile gösteriyorlar fiziğin yeterli canım. Eğer uygunsa bugün okulun olmadığı için beraber gidelim.
- Pekala olur o zaman
- Harika bunu duyduğuma çok sevindim.
- Birde sana bahsetmek istediğim bir konu var.
- Tabi lütfen dinliyorum
- Seninle ilk tanıştığımız zaman arabada bahsetmiştim canım biz aileler sayesinde tanıştık. Yani kısaca bu sözleşmeli evlilik gibiydi ve boşanıyoruz. Kendin için endişelenmeni istemiyorum. 18 olduğun için özgür bir bireysin bu nedenle kayıtlarda çocuğumuz olarak geçmiyorsun ama desteğimizi senden asla esirgemicez. Istersen bende kalabilirsin bunu bir dusun derim.
- Şey bu çok anı oldu beklemiyordum. Düşüneceğim.

Aklıma yaşadığım durum geldi kendimi çok kötü hissediyordum. Kocası olan kişiyi seviyordum ama kocası da değildi aslında ne hissedeceğimi kestiremiyordum. Başıma derin bir sanci girdi en iyisi düşünmemekti.

Kahvaltıdan sonra kalkmış çekimlerin olduğu yere geçmiştik. Beni giyinmem için arka odaya aldıklarında gözlerim yuvalarından çıkacaktı fantezi takimi gibi birşeydi bu. Başından kabul etmemem gerekiyordu özellikle koray görse ne düşünürdü. Ben ne ara onu düşünmeye başlamıştım onu da bilmiyordum. Allahtan dantel fazla olduğu için dikkat çekmiyordu. Isim bittiğinde makyözlere bıraktım kendimi.
- Kaç yaşındayım demistin canım
- 18
- Bu yaşta bu fizik ve cilt çok güzel bayıldım tek kelimeyle ben senin yerinde olsam kariyerime modellikten devam ederdim.
- Çok teşekkür ederim
- Doğruları söylüyorum canım

Kadın çok tatlıydı. Biraz daha sohbet ettiğimizde çekim yerine geçmiştik. Ilk başta çok kasılmıştım ama daha sonrasında ışıklara ve patlayan flashlara alışıyordunuz. Çekimi yapan fotoğrafcı yirmilerin ortalarında bir erkekti bana gösterdiği ilgiyi elbette farkındaydım. Umarım hemen biterdi sürekli dokunma çabaları sinirimi bozuyordu. Kafami anlık sağa çevirdiğimde girişte korayı gördüm. Yeni gelmişe benziyordu. Burda ne işi vardı acaba. Göz göze geldiğimizde gözlerinden çıkan alevi farketmemek mümkün değildi. Boydan boya süzmüş bacaklarımda fazla oyalanmıştı. Boynundaki damar patlıcak kadar şişmişti. Bu sırada fotoğrafcı tekrar gelmiş bacaklarımı yönlendirmeye çalışıyordu. Aynı anda korayin da sert sesi yankılandı
- Mola
Herkes anlık oraya dönmüş neler olduğunu anlamaya çalışıyordu
- Bu kadar çalışma yeter kısa bir mola veriyoruz arkadaşlar.
Hızlıca diklestigimde ne tarafa gittiğine bakıp arkasından takip ettim. Bir tane odaya girdiğinde bende arkasından girmis kapıyı kapatarak ona dönmüştüm dönmesine bu görüntüyle karşılaşmak yerine kendimi camdan atmayı tercih ederdim.
- Bu halin ne Lia ayrıca o şerefsiz niye ikide bir sana dokunmaya çalışıp duruyor
- Bende aslında bilmiyordum. Sima hanım fotoğraf çekimi için ısrar edince sormadım geldiğimde farkedince iptal etmek istemedim o kadar ayarlanmış herkes beni bekliyordu.
- O orospu çocuğu bir kere daha sana dokunmaya çalışırsa kimse umrumda olmaz elimde kalır anladın mı beni lia
- Sakin ol lütfen az kaldı. Izin vermicem tamam mı

Ellerini burun kemiklerine koymuş sıkıyordu. Ne kadar sınırlı olduğu 10 km öteden belli olurdu. Bana döndü daha sonrasında. Ellini birden belime koymuş duvara ittirerek elini yaslamış uzerime eğilmişti
- 10 dakika, sadece 10 dakika sonrasında burda olmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim lia. Seni burda bekliyorum.

Kafami sallamakla yetinmiş ne yapacağımı bilmez gibi gerisin geri kaçmıştım. Birkac fotoğrafla beraber çekim bitmiş benimde ecel terleri dökme seansım sona ermişti. Korayin dediği aklıma gelmiş koşarak onun yanına gitmiştim. Tam odaları karıştırmış bakınırken bir el belime sarılmış beni odaya çekmişti. Çiğlik atmaya çalışırken eli ağzıma kapanmış
- Şşş benim lia, sakin ol küçüğüm
- Korkuttun beni
- Seni nasıl ozledim bilemezsin deli ediyorsun beni bu kadar kıskanç olacağım aklımın ucundan geçmezdi
Alnını alnıma dayamıştı
- Bir kere öpebilir miyim seni babacık
- Sorman hata
Diyerek dudaklarıma yapışmıştı. Önce alt dudağımi kavramış emerek üst dudağıma geçmişti. Alt dudağını ısırdığımda tutuşu sertleşerek inleme gibi bir ses çıkarmış dilini devreye sokmuştu. Tam bu sırada kapı açılmış ne yapacağımı bilemeyerek korayı üzerimden itmiştim. Koca bir siktir gelen sima hanımdı. Gözlerindeki hayal kırıklığı sarsmıştı.
- Siz, siz burda ne yapıyorsunuz
- Sima sözleşmeyi bugün şirkette imzaladın bitti. Eğer tek kelime edersen ne olacağını çok iyi biliyorsun.
Sima hanımın gözünden damlayan yaşla gözlerindeki hayal kırıklığın yerini öfke ve kin bırakmıştı bir tutamda acı vardı.
- Seni biz evimize aldık be böyle birseyi nasıl yaparsın.
- Onun hakkında düzgün konuş sana karşı birşey hissetmeyen bendim ve onu bu ilişkiye çekende bendim birini suçlıcaksan bütün öfkeni bana kusabilirsin.
- Sen varya asla korayı tatmın edemezsin. Korayin ne tür zevkleri var biliyor musun ya da fantezileri. Hah! Fantezi mı dedim sen daha 18 yaşındasın ne anlarsın ki. Onu kaldıramazsın sana 2 3 beden büyük tatlım.
- Onu tatmin eden kişi siz miydiniz? Afedersiniz ama o zaman neden sizin değilde benim yanımda
- Yeter bu kadar git burdan sima

Sima bize son kez bakmış kapıyı çarparak çıkmıştı. Kendimi yıkılmış hissediyordum. Yandaki koltuğa oturduğumda Koray diz çökmüş ellerimi tutmuştu.
- Koray simanin dedikleri de neydi
- Boşver onu saçmalıyor
- Hayır bilmek istiyorum
- Pekala nasıl anlatsam bilmiyorum ama yatakta yani seks yaparken geniş fantezilerim var ve bunlardan hoşlanıyorum. Onunla yaptığımdan değil ama gittiğim gece kluplerinden dolayı biliyor o da
- Ne gibi peki
- Seks oyuncakları, farklı yerlerde farklı pozisyonlarda ya da ne bilim bdsm agaplay gibi bunlar tamamen iki kişininde zevk alması için korkmani istemiyorum. Eğer sen istemezsen yapmayız tabiki sadece bu sona ulaşırken ve yasadigin zevkteki hazı güçlendiriyor bebeğim.
- Şey ben yani sen varsan denemek isterim
- Korkacağın hiç birşey yok güzelim
- Seni istiyorum babacık, hemde en sert şekilde
- Benim kızıma bak sen o zaman hazırlıklı olmalısın karanlık dünyama.
Gözlerinde karanlık ışıltı ne kadar korkutsada vazgeçmeyecektim.







............

Kurgudan kopmadan istediğiniz kısımlara geldik diğer bölüm gümbür gümbür geliyor beklemede kalın kedicikler 😻

Continue lendo

Você também vai gostar

2M 73.4K 60
DİKKAT: ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ KURGUSUDUR +18 VARDIR RAHATSIZ OLACAK OKUMASIN. Lavinia: Sana vermem gereken bir ceza vardı. Defne: Tobe hasa Defne: Ben ned...
BERCESTE De itsmegokcen

Ficção Adolescente

6.1M 197K 99
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...
Çilek Kız De Lara

Ficção Adolescente

1.3M 89.2K 59
Çilek Alança Yıldırım mı demeliyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Çilek Alança Saruhan? 17 yaşında tam bir neşe patlaması olan Çilek...
143K 7.7K 50
Anneannesini görmek için gittiği şehirde üsteğmen Göktürk ile karşılaşan Efsun hiç beklemediği gerçeklerle de karşılaşır ___ " sen benim hayatımda h...