Hwang Family [Hyunlix]

By Tinyarcoiris

102K 6.3K 7K

Alfa Hwang Hyunjin ve güzeller güzeli Omega eşi Hwang Felix. Shipler; Hyunlix, changchan, jeongmin, minsung More

Tanıtım
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm (m)
7. Bölüm
8. Bölüm (m)
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm (m)
14. Bölüm
15. Bölüm
17. Bölüm (final)

16. Bölüm (m)

4.3K 263 103
By Tinyarcoiris

Yazarın Anlatımı

Aslında olaylar biraz hızlı başlamıştı Hyunjin ve Felix için. En son sevişmelerinin arasından baya geçmişti ve Felix'in küçücük bir hareketi Hyunjin'i çıldırtçak kıvama getirmişti.

Hyunjin omegaya doğru eğilmiş ve hızla dudaklarını birleştirmişti. Hoyratça eşinin üst dudağını emiyor ve ona daha bir fırsat vermeden alt dudağına yöneliyordu. Felix ise eşinin bu hareketlerine yetişmeye çalışıyordu.

Felix başı dönüyor gibi hissediyordu bu yoğun feromon kokusundan. Eşinin onu sertçe öpmesinden nefessiz kalmıştı, kendisini biraz geri çekmiş ve ayırmıştı dudaklarını.

Hyunjin, acaba fazla mı ileri gittim? Diye düşünüyordu, bu yüzünden belliydi. Felix eşine gülümsemiş ve tekrar dudaklarına kapanmıştı. Hyunjin'in bir eli omeganın karnında duruyor diğer eli ise eşinin alt taraftaki şişliğini yokluyordu.

Felix başını yukarı kaldırmasıyla, Hyunjin'e sinyalini vermişti. Hyunjin küçük bir kıkırtı bırakmış ve eşinin boynuna yaslamıştı burnunu. İlk kokusunu içine çekmiş ardından dişini geçirmişti. Acıyla ufak bir inleme kaçırmıştı Felix ağzından.

Hyunjin dudaklarının her değdiği noktadan eşinin kalp atışlarını duyuyordu resmen. Her defasında ellerinin altında bu denli heyecanlanması çok hoşuna gidiyordu.

Dişlerini omeganın boynuna geçirdiğinde Felix çığlık bırakmıştı odaya. Bu hem hoşuna gidiyor hemde canını yakıyordu. Ardından ısırdığı yere üst üste bir sürü öpücük bırakmış, geri çekilmişti.

"Acıttığım için özür dilerim." demişti Hyunjin eşinin yanağını okşarken.

"Sorun değil..." ardından Felix, alfasına yeniden uzanıp birleştirmişti dudaklarını. Dudaklarını ayırmayarak Felix, Hyunjin'i yatağa doğru yatırmış ve tam kasıklarına oturmuştu. Oturmanın etkisiyle ikiside kısa bir inleme bırakmıştı.

Daha fazla dayanamayarak Felix kendini yavaş yavaş eşine sürtmeye başlamıştı. Omega dudaklarını eşinden ayrmış ve kafasını arkaya doğru atarak gözlerini kapatmıştı. Kendinden geçmiş durumdaydı.

Felix ne kadar 6 aylık hamile olsada karnı o kadar çıkmamıştı. Sanki daha 3 ve ya 4 aylıkmış gibiydi karnı. O yüzden Hyunjin'in, Felix'e ulaşması pek zor olmuyordu.

Hyunjin oturur pozisyona gelmiş ve kucağındaki eşini altındaki sertliğine bastırmıştı. Ardından tekrar boynunda kısa bir gezintiye çıkmıştı, eşinin boynuna öpücükler ve ısırıklar bırakıyordu.

Artık sızlayan deliği ile Felix dayanamayacak hale gelmişti.

"Hyun lütfen..." Hyunjin eşinin bu denli altında sızlanmasına dayanamayarak ilk kendi üzerini ardından eşinin üzerini çıkarıp rastgele bir yere fırlatmıştı.

Hyunjin eşinin dudağına minik bir öpücük bıraktıktan sonra parmaklarını ağzına yöneltmişti.

Felix çarşafa parmaklarını geçirmiş bir şekilde sadece zamanı gelsede eşinin penisini içinde hissetse diye bekliyordu.

Alfa boşta kalan parmaklarını eşinin vücudunda gezdirerek karnına kadar gelmişti. Felix büyük bir istekle bacaklarını hemen aralarken Hyunjin ise onun bu haline karşılık sırıtmış ve ardından eşinin içine tek tek göndermişti parmaklarını.

Uzun zaman olmuştu yinede bu yüzden eşinin deliği birazda olsa daralmıştı. Felix ince parmağı içine alırken kafasını derince yastığa yaslamış ve tırnaklarını çarşafa geçirmişti.

Hyunjin parmaklarıyla eşinin deliğini becerirken araya kattığı diğer parmak ile Felix inlemiş ve belini yukarı kaldırmıştı. Zevkten dolayı kapanan gözlerine, ağzından çıkan inlemelere engel olamıyordu.

Hyunjin ise bir yandan eşinin vücudunda ve karnında elini gezdiriyor diğer yandan ise eşinin içine üçüncü parmağı göndermişti.

Kısa süre sonra Hyunjin geri çekilmişti. Felix hissettiği boşlukla gözlerini aralamış ve eşine bakmıştı. Hyunjin, Felix'in dudaklarına minik bir öpücük bırakıp geri çekilmişti. Ardından eşinin gözlerine bakarak kendini çekmişti.

Aletini eşinin deliğine sürtmüş ve onun delirmesine sebeb olmuştu. "H-hyunjin.. lütfen."

"Bebeğim ne istediğini söyle bana?" aletinin ucunu deliğe bastırmış ve kendinden geçen eşine bakıp sırıtmıştı.

"Lütfen... Hyunjin-ah, lütfen." Felix kendisini eşinin aletine iterken Hyunjin geri çekilmiş ve yatağa yaslamıştı Felix'i.

"Söyle bana Felix, ne istiyorsun?"

"S-seni, senin i-içimde olmanı." omegasına eğilmiş ve boynuna öpücük bırakmıştı.

Hyunjin eşinin bacaklarını aralamış ve kendisini deliğe doğru itmişti. Felix bacaklarını eşinin beline dolamıştı. Felix'in bu haraketi içinin tamamen eşinin aletiyle dolamasına sebeb olmuştu.

Hyunjin bir kaç saniye durmuş ve eşinin alışmasını beklemişti. O sırada eşinin mühür yerine yaklaşmış ve bir ısırık bırakıp motiflerinin ortaya çıkmasını sağlamıştı.

Seviyordu onları görmeyi.

Felix eşinin gözlerinin içine bakmış ve hafifçe gülümsemişti. Hyunjin onayı aldıktan sonra kendini geri çekmiş ve tekrar itmişti eşinin içine.

Hyunjin kısa süre yavaş gel gitlerine devam etmiş ancak kısa süre sonra haraketleri yavaş yavaş hızlanmaya başlamıştı. Felix içine dolan zevkle eşinin boynuna kollarını dolamış ve dudaklarına kapanmıştı.

"Hyunjin..." geri çekildiğinde adeta inlemesinin arasında fısıldamıştı.

Hyunjin kendisini ve hızını kontrol etmeye çalışırken Felix eşinin adını inlemelerinin arasına karıştırıyordu.

"Hyunjin-ah~"

"Siktir Felix!" adeta hırlamıştı Hyunjin.

"Siktir orası, tam orası Hyunjin... lütfen hı-hızlan."

Hyunjin kendine ne kadar engel olmaya çalışsada yapamıyordu eşinin bu şekilde altında yalvarmasına dayanamıyordu.

Kendisi dayanamazken, kurdu nasıl dayansın ki?

Hyunjin vuruşlarını yavaşlatmış ve eşinin içinden çıkmıştı. Felix içindeki boşluk ile sızlanmıştı. Hyunjin surt üstü yatağa yatmış ve eşini kucağına çekmişti. Eşini kucağına çekmesiyle yine inelemelerini bırakmıştı odaya Felix.

Üzerinde oturan omeganın kalçalarının yanını tutmuş ve ona yardımcı olmaya başlamıştı. Felix iyice yorulmuştu artık zorla eşinin kucağında duruyordu.

Çok geçmeden Felix gelmişti eşinin karnına. Rahatlamayla derin derin nefes alıyor bir yandanda deliğinde olan vuruşlarla inlemeye devam ediyordu.
Hyunjin eşinin içinden çıkmış ve Felix'in aletini çekiştirmesiyle o da boşalmıştı.

Odada sessizlik oluşurken, tek ses ikisinin soluk sesleri ve Felix'in durmak bilmeyen minik inlemeleriydi.

Felix eşinin göğsüne doğru yatmış ve sakinleşmeye çalışmıştı. Hyunjin elini eşinin saçlarına götürmüş ve okşamıştı.

İkisininde konuşacak hali yoktu. Bu nedenle Felix eşine daha çok sığınmış ve zorla açık tuttuğu gözlerini kapatmıştı. Hyunjin kendine sarılan eşine gülümsemiş ardından ulaşmayı başardığı yorgan ile üstlerini örtmüştü.

Eşinin saçlarını okşarken yavaş yavaş kendisininde gözleri kapanmaya başlamıştı. Çok geçmedende uykuya dalmışlardı.

___________________________________
Merhaba🫰🏽

Evet yine bok gibi bir bölümle karşınızdayım.

oncelikle sizi beklettigim icin ozur dilerim ama gunlerdir bolum yazamiyorum moralim sifir ve basladigim zaman devami gelmiyo.. en sonunda bu bolum cikti umarim begenirsiniz.

sizi seviyorum kendinize iyi bakin🤍

🥹👉🏼Beğenmeyi, yorum yapmayı ve beni takip etmeyi unutmayın👈🏼🥹

🫶🏽FANART🫶🏽

Continue Reading

You'll Also Like

8K 732 8
birlikteliklerinin basına sızmaması için ellerinden geldiğince birbirinden kaçmaya çalışan iki sevgili sosyal medya tarafından ilgi çekmediğine sevin...
4.5K 258 18
yurtta twice dinleyen top hanginiz? [texting-duzyazi]
2K 220 14
yeonjun: bir seyler donuyor beomgyu: ne donuyor amina koyayim ne angst
73K 6.1K 39
Ne zaman anlayacaksın Chan, benim de sana ihtiyacım var.