Hwang Family [Hyunlix]

By Tinyarcoiris

102K 6.3K 7K

Alfa Hwang Hyunjin ve güzeller güzeli Omega eşi Hwang Felix. Shipler; Hyunlix, changchan, jeongmin, minsung More

Tanıtım
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm (m)
7. Bölüm
8. Bölüm (m)
9. Bölüm
10. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm (m)
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm (m)
17. Bölüm (final)

11. Bölüm

3.8K 280 257
By Tinyarcoiris

Yazarın Anlatımı

"Ya baya baya oğlumuz olucak." demişti yatağa otururken. Çoktan eve gelmişlerdi ama eve geçmeden önce biraz dışarıda dolaşmış küçük ev alışverişi yapmıştı ikili.

"Senin gibi yakışıklı bir oğlum olsun istiyorum ama çokta senin gibi olmasın iki tane Hwang Hyunjin çekemem." demişti Felix. Eşi dolaptan aldığı kıyafetlerle Felix'e doğru ilerlerken gülmüştü.

"Bana benzemesin zaten sana benzesin senin gibi eşsiz olsun." demişti karnını okşarken. Ardından Felix'in dudaklarına uzanmış üst dudağını emmişti küçüğünün. Geri çekildiklerinde konuşmuştu Felix.

"Omega olm-" lafını kendisi kesmişti. Hyunjin öyle sert bakmıştı ki eşine bakışları altında titrediğini hissetmişti Felix.

Hyunjin bu konu her açıldığında sinir oluyordu. Ne vardı ki omega olmakta? Omegalar diğer kurtlara göre en naif en güzel olanlarıydı. Anlamıyordu Felix'in sürekli kendi cinsinden nefret etmesini. Bu konu her açıldığında küçük bir tartışma içine giriyorlardı illa. Felix bu yüzden susmuştu eşiyle tartışmak istemediğinden susmuş uzatmamıştı.

"Hadi ver sen onları bana git duşa." demişti Felix sessizce. Hyunjin sadece başıyla onaylamıştı eşini ardından elindeki kıyafetleri yatağa bırakıp duşa ilerlemişti.

Bir şey demek istemiyordu çünkü şu konu gerçekten delirtiyordu onu.

Felix odada tek kaldığında derin bir iç çekmiş ve ardından karnını okşamıştı. Yine sinirlendirdim onu diye geçiriyordu içinden. Ama Felix isteyerek yapıyordu bunu. Tek istediği bebeğide onun ve ya diğer omegalar gibi ezilsin, küçük görülsün ve toplumda tiksinç bakışlar altında kalsın istemiyordu.
Bunun ne kadar kötü olduğunu kendi biliyordu. Okulda, ailesi karşısında ve kasaba tarafından oldukça ezilmişti. Aynısını bebeğininde yaşamasını istemiyordu hepsi buydu sadece.

(smut girişidir rahatsız olan atlasın.)

Üzerindeki kıyafetleri çıkarmış, üzerine bir havlu sarmış ve yavaş adımlarla eşinin yanına ilerlemişti. Banyonun kapısını açmış ve eşinin bakışlarının oraya dönmesini sağlamıştı. İkiside bir şey demiyordu sadece gözlerine bakıyorlardı birbirlerinin. Duş kabinin oraya gelince Felix havlusunu çıkarmış ve kenarı atmıştı. Çıplak ayaklarını eşinin yanına yönlendirmiş ve suyun altına girmişti.

Hyunjin şaşkınlığını belli etmeyecek şekilde bakmıştı eşine. Felix sadece Hyunjin'e sarılmış ve beklemişti biraz orda. "Özür dilerim..." diye mırıldanmıştı ardından.

Çıplak bedenleri birbirine değdikçe görünmeyen bir ahenk çıkıyordu sanki ortaya. Birlikte olduklarında uyumları her şeyin üstesinden gelebilir gibiydi.

Hyunjin, Felix'in beline sarılmış ardından saçlarına bir öpücük bırakıp konuşmuştu.

"Sorun değil ama bir daha bu konu hakkında konuşursan cidden bozuşuruz." demişti. Felix bunu ne kadar ciddiye almasada, Hyunjin oldukça ciddiydi.

Hyunjin elinin birini belinden çekip küçüğünün yüzüne çıkarmış okşamıştı. Çok seviyordu onu ama zaman zaman sinirde oluyordu. Ama kıyamıyordu da eşine bir de şu an hamileydi bazen susup kalıyordu.

Belinde kalan elini kalçasına indirip sıkmıştı bu da Felix'in kısa inlemesine sebep olmuştu. Tek bir haraketiyle Felix'i kucağına almış ve sırtını soğuk mermere yaslamıştı. Nazik davranmaya çalışıyordu ama biraz zor oluyordu bunu yapmak.

"Hyun..." demişti küçük olan derin nefesleri ardından. Hyunjin kendi dudaklarını eşinin dudaklarına bastırmış ve son kez öpüyormuş gibi öpüyordu. Hyunjin, Felix'in üst dudağını öperken Felix ise Hyunjin'in alt dudağını öpüyordu.

Ayrıldıklarında uzun süre birbirlerine bakmışlardı. Felix elini eşinin yüzüne çıkarmış ve gözünün altındaki benini okşamıştı. Ardından büyük olan kucağında ki eşiyle birlikte çıkmıştı banyodan. Orda rahat olamayacaklarını biliyordu ikili. Hyunjin adımları ile odaya girmişti. Islak olan vücutlarından dökülen damlalar her yeri ıslatmıştı.

Felix'in ıslak vücudu sonunda yatakta buluşmuştu. Hyunjin eşinin karnına minik öpücük bıraktıktan sonra eşine doğru yönelmişti.

İlk olarak parmaklarını küçüğünün ağzına yönlendirmişti, ıslattıktan sonra bacak arasını iyice açmış ve ilk parmağı göndermişti. Bir yandan vücuduna öpücükler bırakıyor bir yandan da eşinin içinde parmaklarıyla gel git haraketleri yapıyordu.

Felix gerildikçe geriliyor kendinden geçiyordu.

İlk parmak, ikinci parmak derken Felix iyice zorlanmıştı. Normalde bu kadar acıdığını hatırlamıyordu neden şu an böyleydi kendisi de bilmiyordu.

Tek bildiği karşısındaki adamın ona canı yansada çok iyi hissettirmesiydi.

"Şşş, bebeğim sakin ol." demişti Hyunjin kalın çıkan sesiyle. 

Çok geçmeden gelmişti küçük olan. Kendisini tutamamıştı, hem kendi karnını hemde büyüğünün elini kirletmişti.

Felix'in sızlanmalarıyla Hyunjin anlamıştı artık içine girmesi gerektiğini. Biraz daha aralamıştı bacaklarını Felix.

Yine şimdi başlıyordu her şey.

• • •

Sevişmeleri bittikten sonra kısa bir uyku çekmiş ve ilk Hyunjin duş almaya kalkmıştı. Felix'i uyandırmadan Bangchan ile kısa süre konuşmuştu ardından yemekleri hazırlayıp eşini uyandırmıştı.

Şimdi ise televizyon karşısında hem yemek yiyiyor hemde bir şeyler izliyorlardı.

"Çok doydum." demişti Felix elindeki tabağı koltuğun üzerine koyarken.

"Afiyet olsun." demişti Hyunjin ardından Felix'in tabağını ve kendi tabağını alıp mutfağa gitmişti. Arkasından pıtı pıtı adımlarla Felix ilerlemişti.

"Hyun~" demişti Felix şirin sesiyle.

"Hmm?" diyerek cevaplamıştı Hyunjin. Bir yandan Felix'i dinliyor diğer yandan da bulaşıkları topluyordu.

Felix yardım etmek amacıyla ocakta duran yemekleri ağzı kapalı kaplara koymuş ve dolaba kaldırmıştı.

"Biz artık eşyaları alıp odayı yapmaya başlasak mı?" demişti. Bilerek şirin davranıyordu Hyunjin onu onaylasın diye.

"Başlarız." demişti sadece Hyunjin. Felix anlamamıştı onun bir anda soğuk olmasını. Seviştiklerinde ve ya daha öncesinde bir şey yoktu her ne olduysa uyandıktan sonra olmuştu. Ama üstüne gitmek istememiştide. Belki birlikte bir sorun vardır diye düşünmüştü. Hyunjin çoğunlukla birlikte sorun olduğunda böyle soğuk oluyordu.

"İyi misin?" demişti Felix mırıldanır tonda. Ardından eşine doğru yaklaşmış elindekileri alıp tezgaha bırakmıştı.

"Evet iyiyim." demişti. İşine geri dönecekken Felix elini tutmuş ve ardından sarılmıştı eşine.

"Böyle olmanı sevmiyorum..."

Hyunjin iç çekmiş ve konuşmuştu.

"Üzgünüm ama kafam dolu sana ne kadar yansıtmamaya çalışsam da olmuyor işte." demişti derin sesiyle.

Felix üzülüyordu eşi böyle olduğu için. O'nun yüzü gülüyorken görmek daha güzeldi. Kıyamıyordu da, çok yükleniyordu kendisine Hyunjin.

"Bir şey olmuş belli ama bunu kafana takma. Hyunjin kendine çok yükleniyorsun bunu sevmiyorum, kendini yormanı sevmiyorum. Biraz uzaklaş seni yoran şeylerden." diye konuşmuştu Felix. Ardından büyüğünün dudağına uzanıp kısa bir öpücük bırakmıştı.

"Hadi sen gir içeri ben buraları toparlarım." demişti Felix.

"Hayır se-" Felix iç çekerek kesmişti Hyunjin'i.

"Gir işte toparlarım ben fazla bir şey kalmadı zaten." demişti. Hyunjin daha fazla uzatmamak için onaylamıştı Felix'i ve içeri girmişti.

Felix geride kalan bulaşıkları makinaya atmış ve tezgahıda temizleyerek içeri geçmişti.

İçeri girdiğinde Hyunjin'i televizyon karşısında uyurken görmüştü. Ona buruk bir şekilde gülmüş ardından koltuğun kenarında duran pikeyi alıp üzerine örtmüştü. Eşine son kez baktıktan sonra diğer koltuğa geçmiş ve oturup televizyon izlemeye başlamıştı.

• • • • •
———————————————
Instagram

@HwangFelix; 🤍✨🦋
Beğeni; 4.031
Yorumlar sınırlandırılmıştır.

@HwangHyunjin; Bebeğim ve minik bebeğim🦋
↪️ @HwangFelix; Hyunjin-ah~💗

@HanJisungie; Isırabilir miyim sizi?
↪️ @HwangFelix; Hmm... HAYIR!

@LeeKnow; Göbüşe bak ya
↪️ @HwangFelix; Linoo💖

@SeungminKim; Çok güzelsiniz çook
↪️ @HwangFelix; Sensin güzel olan🫶🏽🥺

@JeonginYang; Oğlan olduğu nasıl belli ama
↪️ @HwangFelix; ay benim oğlum ya🥺🤏🏼

@Bangchan; Yedim ekranı
↪️ @HwangFelix; Oh hyung afiyet olsun

@BangChang; ÖPMEYE GELİYORUM
↪️ @HwangFelix; İmdat.

____________________________

@HwangHyunjin; Sevgi saatiymiş✨🦋 @HwangFelix
Beğeni; 5.830
Yorumlar kapatılmıştır.

___________________________________
Merhaba🫰🏽

Bu bölüm çok saçma oldu ya
bi baktım smut yazıyorum
bi baktım olayları karıştırıyorum
olmadı bu neyse artık

Bayadır instagram bölümü yok diye ekliyim sona dedim of neyse begenmedim bu bolumu gidip zirliyorum ben sizde okuyun

🥹👉🏼Beğenmeyi, yorum yapmayı ve beni takip etmeyi unutmayın👈🏼🥹

🫶🏽FANART🫶🏽

Continue Reading

You'll Also Like

4.5K 258 18
yurtta twice dinleyen top hanginiz? [texting-duzyazi]
2.9K 344 11
Lise son sınıf oğrencisi beomgyu yıllardır masumca hoşlandığı ayni sinifta olduklari yeonjun'a son sene açılabilecek mi?
72.8K 6.1K 39
Ne zaman anlayacaksın Chan, benim de sana ihtiyacım var.
13.6K 1.4K 15
Ulaşılmazlığı ile ün salan Prens Lee Minho babası öldüğü zaman kendisi ile evlenmek isteyen 7 erkekten birini seçmek zorundaydı ~omegaverse~