Det Skete Bare Ikke Lige

coolgirls1703 tarafından

57.2K 632 57

Emma, 18 år, single og har aldrig haft en kæreste. Det er sådan folk beskriver mig. Pigen som ingen dreng no... Daha Fazla

Landskampen
Hvorfor lige mig!
T-shirten
Alle så det
Mit første kys
Endnu et uheld
Hvem er hun?
Det store skænderi
Semifinalen
Caféen
Finalen
Hjælpelæreren
Den sidste eksamen
Studenter kørsel
Alt for fuld
vi kan ikke sove i samme seng
En vigtig samtale
uvenner
På Klub med en ven
Anfaldet
Hvorfor kan du overhovedet lide mig?
Sammen igen
Flytte dagen
En ny klub
Sæt mig ned!
Det er det rigtige at gøre
Jeg flytter
Den sidste dag
Den sidste date
Farvel
En ny ven
Første arbejdsdag
Ikke igen
Mødet
Løgner!
Stadig venner?
overgreb på toilettet
Slåskamp
På hospitalet
Hvordan har jeg været så heldig?
Inviteret til bryllup
En drøm på Times Square
Emils familie
Undskyld at jeg ikke er klar
Bryllupet del 1
Bryllupet del 2
En snak med mor
Kan vi gøre det?
Her er vidunderligt
Det er ikke pænt
Videoen
SVIN!
Åh nej...
Skrid!
Jeg så videoen
Reklamen
Josh
Smidt ud
opkaldet
Fodboldspiller!
Hvad vil Emil ikke tænke?
Mies fødselsdag
Av!
Jeg bliver smidt ud!
Shoppe tur
Emils date
Telefonen
Morgenmad
Tilgivet
Vi SKULLE komme
Party bus
Uventet
Havnen
Beskeder
Afsted
Badning
Det var ikke mig?
Manden
Han løj ikke
Forklaring
Sidste dag
Pakken
Uforglemmelig aften
Mies bryllup
interview
Ny klub
Forberedelser
Den store dag
En test
Starten på et fantastisk liv
Ny bog

Wow...

505 11 2
coolgirls1703 tarafından

Efter noget tid går vi op af poolen, for at få noget tørt tøj på. Vi skal alle ud at spise på en restaurant om cirka en time.

Inden jeg når at gå ind i hotellet sammen med de andre bliver jeg bremset af en stemme, som råber efter mig. Jeg vender mig om og ser på Emil.

Emil står over for mig med et udtryk af forvirring malet i ansigtet. Hans blik søger desperat forståelse i mine øjne, men jeg kan kun give ham skuffelse og vrede.

"Hvorfor er du sur på mig?" spørger han forvirret, imens dråberne driver ned ad hans veltrænede krop, hvilket giver mig hele i knæene, men jeg ryster det af mig.

"Ej, det kan du fandeme ikke mene!" udbryder jeg irriteret, og jeg kan mærke frustrationen boble indeni mig. Hvordan kan han blive ved med at spille sådan?

"Jeg ved det altså virkelig ikke?" siger han undskyldende og ser ægte forvirret ud.

Jeg ser op på ham, min skuffelse blander sig med opgivelse. Jeg kan ikke forstå, hvorfor han har behov for at lyve sådan for mig. Alle ved, hvad der skete til festen sidst, hvorfor gør han så ikke?

"Wow... du er virkelig en dårlig løgner," siger jeg tøvende, mens jeg fortsat stirrer på ham, mine øjne fyldt med skuffelse.

"Emma, jeg lyver jo ikke. Jeg vil bare gerne vide, hvad jeg har gjort, siden du er så sur på mig!" siger han bestemt.

"Du er virkelig dum, hvis du ikke ved det, men ved du hvad? Jeg vil ikke spilde min tid på dig mere... Der er så mange søde fyre, som aldrig kunne drømme om at såre mine følelser, som du gjorde i fredags," siger jeg bestemt og vender mig for at gå ind i hotellet og op at gøre mig klar. Men før jeg når at tage et skridt, griber han min hånd og vender mig rundt, så jeg ser ind i hans funklende øjne, hvor hans våde hår let dækker hans syn.

"I fredags? Jeg husker ingenting fra den dag!" siger han oprevet og virker oprigtigt forvirret.

"Okay, så siger vi det. Jeg ville virkelig også ønske, at jeg heller ikke kunne huske noget fra i fredags, men det kan jeg. Jeg husker alt klart og tydeligt, så please stop alt det her, for det var virkelig groft, det du gjorde, og jeg vil helst ikke mindes om det," siger jeg og kigger alvorligt på ham.

"HVAD GJORE JEG, EMMA? JEG HUSKER INGENTING! JEG KAN KUN HUSKE, AT JEG VÅGNEDE OP VED SIDEN AF EN ELLER ANDEN KLAM TØS!" Råber han frustreret, og hans stemme skærer igennem luften som en kniv. Jeg kan næsten føle hans hjerte, der hamrer voldsomt, fordi han er så oprevet over situationen. 

Jeg kigger forbavset på ham. Han får mig næsten til at tro på ham. Næsten. Jeg ryster på hovedet af ham. Jeg er så skuffet.

"Så kan hun jo fortælle dig, hvad der skete," siger jeg koldt, mine ord skarpe som is. "Jeg synes heller ikke, at du skal kalde din kæreste for en klam tøs."

Han får store øjne, og hans blik søger efter forståelse i mine ord.

"Kæreste? Ved Gud er hun da min kæreste," siger han irriteret.

"Du sagde ellers noget andet i fredags. Hun var den perfekte for dig og du var "åh så forelsket i hende" siger jeg irriteret og vrider mig ud af hans greb og sætter kurs mod indgangen til hotellet.

"Det kan jeg slet ikke huske. Vil du ikke nok forklare, hvad der skete!" Råber han bedende efter mig, hans stemme fyldt med desperation.

"Find en anden, som gider at høre på dine mange løgne, for jeg er oprigtigtalt blevet rigtig træt af at høre på alle dine løgne," råber jeg tilbage til ham, min egen stemme fyldt med bitterhed, før jeg stormer ind på hotellet og op til mit værelse for at skifte til noget pænt tøj til vores tur på restauranten.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

89.1K 1.7K 29
"Du stoler på mig." Jeg møder hans livløse blik uden tøven. "Du leger med ilden Audrey." Hvis bare han vidste, at denne gang er det ikke ham der lege...
155K 2.6K 45
Samantha Smith Beck flytter fra Canada til Danmark. Hun er en pige med lidt for meget attitude og en mening om det meste. Hvad sker der når hun møder...
51.7K 747 31
Aya er en 15 årig pige, der lige er flyttet tilbage til USA. Hun er født i USA, men flyttede til Danmark, på gund af at hendes mor fik arbejde. Da hu...
193K 6.6K 102
Det her er en ny fanficton om Citybois. Det kommer til at handle om D/N som er Anthons tvillingesøster. Anthon har mange venner og D/N kommer i vejen...