Álmaim nyara

By Kisfaludy

125 7 10

Minidig is szerettem a nyarat. Mindig is szerettem Őt. Ám képzelni sem mertem volna,hogy egyszerre kaphatom a... More

Prológus
1. rész Ismerkedés
3. rész A buli
4. rész Az üveg
5. rész Bumm
6. rész Az ájulás szép oldala

2. rész Az üzenet

17 1 1
By Kisfaludy

   Az évzáró után nevetgélve rontottunk ki a tornateremből. Kifelé menet összeütköztem az egyik osztálytársammal, Sammel. Tudni kell róla, hogy tetszem neki, egy buliban meg is csókolt, de végül csak barátok lettünk. Ő nem szokott velem és a "bandával" lógni, de jól tudok vele beszélgetni kettesben.
   Kis híján elestem. Ha Lucas nem kap el, hátraesek. A szívem hatalmasat dobbant, amikor megláttam elkapóm arcát.
  -Tory, jól vagy?-Állított a talpamra.-Mi történt?
   Először szólni sem bírtam, de elkezdett kínossá válni a csönd, úgyhogy inkább erőt vettem a nyelvemen.
  -Nekimentem Samnek.-Dadogtam.-Köszi, hogy elkaptál!
   Lucas bólintott, majd elindult Emily után.-Nincs mit!
Próbáltam nem feltűnően utána bámulni, úgyhogy inkább felcsaptam a napszemcsimet, hogy senki se lássa, hová nézek. A nap további részében ez a jelenet ismétlődött a szemem előtt,úgyhogy semmi mást nem vettem észre.
  -Áú!-Rezzentem meg, amikor a nővérem, Lola arcon csapott.-Mi az?!
  -Csak kb fél órája beszélek hozzád, de még csak fel sem nézel. Már vagy ötször szóltam neked, és kérdeztem meg, hogy figyelsz-e. Minden oké?
-Ööö...persze!...Csak tudod...beneveztem egy...öhm...matekversenyre!-Szenvedtem ki magamból valamit.-Éppen gondolkoztam...feladványokon!
-Á értem! De akkor legközelebb szólj,hogy ne a falnak beszéljek!-Mondta kissé sértődötten Lola, majd felállt,hogy visszavonuljon a szobájába.-Jó éjt hugi!
-Szia és bocsi! Legközelebb szólok!
Aznap éjjel Lucas-sal álmodtam. Álmomban egy esős napon sétáltunk kettesben,majd egyszer csak a zuhogó esőben megcsókolt. Tiszta filmes szitu volt,de imádtam! Olyan jó érzés volt őt csókolni,mégha csak álom is volt...

Másnap reggel napsütésre ébredtem. Boldogan kinyitottam ki a szemem, bár hirtelen csak a macskám, Sharlot vörös bundás hátát láttam, ami kicsit elvett a tökéletes, filmes feelingemből, de még így sem szeghette kedvemet semmi.
A telefonom kijelzője felvillant. Egy üzenetet kaptam...LUCAS-TÓL!!! A szívem hirtelen elkezdett dübörögni, amíg megnyitottam a telefont. Ez állt a levélben:

Szia Tory! Holnap este hatkor páran összejövünk nálam megünnepelni az év végét. Kb tízkor lesz vége a bulinak, a szüleim nem lesznek itthon, elutaztak. A címünk Ősz utca 36. Ha szeretnél, gyere el és hozz fürdőruhát!

Kicsit csalódott voltam...talán valami személyesebb üzenetre számítottam. De végülis egy parti is jó, főleg hogy medencés! Ott a helyem, hogy Lucas felfigyeljen rám.
   Kiemeltem a polcomról a legcsinosabb bikinimet, majd bepötyögtem a telefonomba:
Köszi a meghívást, ott leszek!
Lementem reggelizni, majd felvonultam sorozatot nézni a szobámba. Délután futottam egyet, aztán vacsoráztam és lefeküdtem. Hallgattam még egy kis zenét, közben ábrándoztam a holnapon, és így viszonylag hamar elaludtam 10 körül.

Continue Reading

You'll Also Like

532K 33.8K 69
"Sshhhhh....." he hushed and pinned us against the wall leaving no space between us. I held onto his biceps with my hand in reflex. He shook his head...
4.3M 287K 61
"Why the fuck you let him touch you!!!"he growled while punching the wall behind me 'I am so scared right now what if he hit me like my father did to...
218K 13.7K 64
𝐓𝐨 𝐞𝐯𝐞𝐫𝐲𝐨𝐧𝐞 𝐰𝐡𝐨 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤𝐬 𝐭𝐡𝐞𝐲 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞𝐢𝐫 𝐜𝐫𝐮𝐬𝐡 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐨𝐭 𝐦𝐞𝐚𝐧 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐭𝐨𝐠𝐞𝐭𝐡𝐞𝐫. ...
186K 14.1K 47
[Under editing]* "Charche nashe ke chal rahe the main zikr teri aankhon ka kr aaya, jab baat sukoon ki chidi main baat...