Not boy for you✔️

By _IamAnett_

137K 6.5K 2.5K

Není to kluk pro ní, je to zakázané ovoce, ale jejich touha je přemůže a nic je nezastaví v tom být spolu. S... More

0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Better with you
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40 - the end
Nové příběhy?
The Intern
Bonusová část
Girl from NIGHTCLUB

25

2.9K 159 71
By _IamAnett_

Otázka na začátek❤️🙏 chcete tento příběh mít nějak delší a nebo ho třeba už za pět částí ukončit?😂 mám plány, ale pokud někdo nemá rád delší příběhy tak vlastně dá se říct, že by příběh za chvíli končil😁😂 takže budu ráda když odpovíte❤️

Sophie

Doběhla jsem k domu Justina a začala hned klepat jak blázen. ,,Sophie, co tu děláš?" Vyhrkl hned když otevřel. ,,Pojď sem" vydechl a hned si mě k sobě přitáhl. ,,J-Justine..." nemohla jsem vůbec mluvit.

,,Vždyť ty nemůžeš skoro mluvit, pojď dovnitř" chytil mě za ruku a dovedl do obýváku. Celou dobu jsem jenom nahlas vzlykala a snažila se uklidnit svůj dech.

Posadil mě na sedačku a sedl si vedle mě. ,,Sophie, uklidni se. Zhluboka dýchej, pojď se mnou. Hluboký nádech, výdech, nádech a zase výdech. Ano dobrý" šeptl a hladil mě po noze. ,,Pořád zhluboka dýchej, já ti dojdu pro vodu" řekl a já pořád dýchala a pak jsem cítila, že už se pomalu uklidňuju.

Podal mi sklenku s vodou a já se trochu napila a pak ještě jednou. ,,Promiň j-já, jenom prostě jak jsem běžela a do toho brečela tak jsem pak nemohla dýchat" zašeptala jsem a sklonila hlavu. ,,To nevadí, nemusíš se omlouvat. Proč jsi takhle brečela? Ta kráva nedostala žádný trest?" Zeptal se naštvaně. ,,Ne to ne, dostala"

,,Jaký?" ,,Ona vlastně zveřejnila a pořídila pornografii Justine" ,,Fakt? No jo vlastně, ty tady nejsi ještě dospělá" ,,Jo takže dostala měsíc a týden vyloučení" ,,To si zaslouží. Já bych ji ale z tý školy vyloučil už navždy" zavrčel. ,,Jo to já asi taky" šeptla jsem.

,,A já mám týden vyloučení" zamumlala jsem. ,,Cože? A to proč proboha?" Vyhrkl. ,,Hrozně jsem ji zbila. Musí do nemocnice, aby se ji podívali na nos jestli s ním nemá něco víc. Stydím se za sebe" ,,To tě ale chválím, si to zasloužila" pousmál se. ,,Ale ona tě nehorázně drápla Sophie" povzdechl si a pohladil mě po tváři. ,,Je to dost vidět?" ,,No jo je" ,,Super no, ale nevypadá to nějak děsivě že ne?" ,,Ne to ne, neboj"

,,Justine" šeptla jsem a chtělo se mi zase brečet. ,,Všichni mě viděli nahou, viděli moje prsa a jak mám sex na pláži" potichu jsem zavzlykala. ,,Oh pojď sem. Tak moc mě to mrzí a tak moc mě to sere" zamumlal a objal mě. ,,To už nikdy nezmizí. I kdyby si to všichni odstranili z mobilu tak už navždy to někde bude. Určitě už hrozně lidí si to někam uložilo" ,,Moc mě to mrzí Sophie, bože" povzdechl si.

,,A moje matka mě nehorázně zklamala" zašeptala jsem. ,,Co udělala?" Odtáhl se ode mě. ,,Ona... ona prostě... Oh bože můj, já už to ani říkat nechci nebo nedokážu to" zavzlykala jsem. ,,Řekla o tobě něco hnusného?" ,,Spíš o tobě. Ona prostě, ach jo" zhluboka jsem se nadechla a promnula si obličej.

,,Ona se mě zeptala jestli si mě do toho sexu na pláži náhodou nedonutil, že nevěří tomu, že bych to dobrovolně chtěla takhle na veřejnosti. Justine ona si o tobě myslí tak nechutné věci, myslí si, že jsi nějaký násilník a mě to tak nehorázně mrzí a bolí" zavzlykala jsem nahlas a Justin se na mě překvapeně podíval a úplně se ode mě odtáhl.

,,Ehm" prohrábl si vlasy a pak se postavil. ,,Justine..." ,,Nečekal jsem, že mě začnou takhle nenávidět. Čekal jsem, že budou naštvaní, ale tohle" zamumlal.

,,Proboha co jim doprdele tak vadí?! Tak spolu spíme a jsme kamarádi! Dělají jako kdybych tě mlátil a znásilňoval! Moje matka je ze mě zklamaná a nechápu proč. Tvoji rodiče mě nenávidí! Co to sakra je?" Vykřikl a rozešel se do kuchyně. Opřel se o linku a jenom tam tak stál a přemýšlel.

Sedla jsem si na gauč a schovala si hlavu do dlaní. Za chvíli jsem slyšela, jak jde zpátky a pak si sedl vedle mě. Podívala jsem se na něj. ,,Ty pláčeš?" Šeptla jsem. ,,Cože? Ne" zasmál se. ,,Máš slzy v očích" pohladila jsem ho po tváři. ,,No tak mrzí mě to žejo" Uchechtl se. ,,Lidi se kterými jsem vyrůstal tak si o mně myslí tohle. A pak je tu moje matka, která mi vlastně řekla, že jsem taky hroznej. Řekla mi, že si zasloužíš někoho lepšího. To by svému synovi neměla říkat ne?" Zašeptal. ,,Ne to by neměla. Bože moc mě to mrzí." Vydechla jsem a pevně ho objala.

,,Tohle je pohodlnější" zamumlal a přesunul si mě na sebe obkročmo. Usmála jsem se a podívala se mu do očí. ,,Nikdy jsem nebrečel a teď mě dostane tohle" zasmál se a pokroutil hlavou. ,,Já se tomu nedivím, prostě tě to mrzí. Jsem na matku tak nasraná"

,,Sophie, já už vlastně nikoho nemám" ,,Co?" ,,Já nemám už nikoho takhle blízkého. Měl jsem Shawna, kterému jsem říkal cokoliv, s tím je konec. Matka si o mně myslí, že jsem strašnej člověk. Tvoji rodiče to stejné. Můj táta ten to možná bude mít podobné jako matka. Já už mám jenom tebe" povzdechl si. Nic jsem na to neřekla a jenom ho pevně objala.

Pevně jsme se objímali a seděli tu v tichosti. Cítím se s ním tak krásně. Mám pocit, že ke mně taky něco cítí. To by byl můj splněný sen kdyby mě taky miloval a chtěl se mnou chodit.

,,Chtěla bych odjet z města. Prostě na pár dní vypadnout" řekla jsem potichu a on se mi podíval do očí. ,,To nejde..." ,,Jo já vím, promiň, nevím proč jsem to řekla" ,,Ne já bych hrozně rád s tebou někam vypadl, kde bychom byli v klidu a sami. Ale pokud tvoje mamka si o mě myslí tohle tak bych se ani nedivil kdyby zavolali policii kdyby zjistili, že jsme oba dva z města pryč" Uchechtl se. ,,Myslíš, že by to udělali?" ,,Já už nějak nevím, co si o nich mám myslet Sophie. Myslel jsem, že je znám. Nečekal jsem, že začnou být takoví" povzdechl si a hladil mě po noze.

,,Jako s tou policií to asi přeháním, ale všechny by kleplo kdybychom jeli pryč. To fakt nejde. Musíme chvíli počkat až se to uklidní Sophie" řekl potichu a já přikývla.

,,Jsem ze všeho tak hrozně unavená" vydechla jsem. ,,To chápu" šeptl a já si položila hlavu na jeho rameno a on mě začal hladit po zádech. Ach jo, nechceš mi říct, že mě miluješ? Pak už bych tě nikdy nepustila.

Sophie jsi dost v háji. Zase jsi se zamilovala i když víš, že s Justinem to bude těžký. On tě milovat nebude.

Justin

,,Já už snad nebudu moct nikdy do toho areálu školy vstoupit" zašeptala. ,,Kvůli těm fotkám?" Povzdechl jsem si. ,,Jo" potichu zavzlykala. ,,Já teď nedělám nic jiného než brečím" zamumlala. ,,Vždyť to nevadí, já to chápu" ,,Byla jsem tam jenom pár minut vlastně, ale všichni na mě koukali, smáli se. David ten kapitán týmu měl kecy na moje prsa, nějaké holky ze čtvrťáku vlastně taky, vysmívaly se mi. Oni na to nezapomenou, nikdy. Už navždy se mi budou vysmívat" zavzlykala.

,,Jestli se ti vysmívat budou tak tam nakráčím já a to zažijou peklo" řekl jsem naštvaně a ona se potichu zasmála.

Pak už jsme jenom v tichosti seděli, já ji hladil po zádech. Najednou jsem ale cítil, jak nějak pravidelně oddechuje. ,,Sophie?" Šeptl jsem, ale neodpověděla. Ona usnula?

Jak ji ale teď ze sebe dostanu když na mě sedí obkročmo? Pomalu jsem se se i s ní zvedl a přendal si ji tak, abych ji držel v náruči. Rozešel jsem se nahoru do mé ložnice a tam ji položil do postele. Přikryl jsem ji a pak jsem šel zase dolů.

Podíval jsem se do lednice a zjistil, že tu vlastně nic nemám. Jako vždy. Podíval jsem se do mého šuplíčku, kde mám různé nabídky restaurací a jejich menu. Tak co to bude dneska? Bože, fakt bych se měl naučit vařit. Já teď utrácím prachy jen za jídlo.

Zalíbila se mi nabídka sushi. Mám to hrozně rád a vím, že Sophie taky takže si dáme sushi. Ale musím ještě chvíli počkat, je teprve 10 hodin. Nechám Sophie vyspat a tak za hodinu si to objednám.

Šel jsem zase nahoru a v šatně si oblékl moje sportovní oblečení a pak šel na zahradu. Vzal jsem si boxerské rukavice a podíval se na boxovací pytel, který mám zavěšený na stromě. Spoléhám na ten strom, že se nikdy nezbortí, protože ty rány co do toho dávám. A dnes to bude mnohem horší.

Vzpomněl jsem si, jak mi Sophie brečela v náruči. Sere mě, že každý teď viděl její prsa. Ta fotka byla hodně přiblížená a bohužel je v hrozně krásné kvalitě. Pak jsem si vzpomněl na moji matku, která je ze mě zklamaná a pak matka Sophie, no to mě dodělalo.

Začal jsem hned mlátit do pytle jak smyslu zbavený. Ale věděl jsem, že mi to trochu pomůže.

**********

Asi po třičtvrtě hodině, co jsem si pořádně zaboxoval a zacvičil tak jsem se vrátil do domu a šel nahoru. Potichu jsem vešel do ložnice, kde spala Sophie. Budu muset použít koupelnu v dolním patře. Chci se osprchovat a moje koupelna, která patří k ložnici, tu teď nechci použít, abych ji neprobudil. Je tam docela hlasitá sprcha a já chci, aby se vyspala.

V koupelně jsem si vzal svůj oblíbený sprchový gel a šel dolů. Osprchoval jsem se a potom v kuchyni objednal to sushi.

Podíval jsem se na svoji kuchyň a povzdechl si. Mám tu bordel a už mě to nebaví. Teď už jenom čekám až probudím Sophie takže vlastně teď nemám co dělat a tak jsem se pustil do úklidu.

Když jsem měl tak z půlky uklizeno tak mi přišla zpráva na Instagram od toho kamaráda ze školy. Ten mi hned volal když Kylie ty fotky zveřejnila. Byl jsem tak nasranej.

Do zprávy mi poslal odkaz na nějaké story nějaké holky. Otevřel jsem to a zamračil se. Bylo tam video toho jak Sophie mlátí do Kylie.

,,Doprdele" zamumlal jsem a opřel se o linku. Další věc, která ji neudělá dobře. Všichni ji budou říkat, jak je hrubá a já nevím co všechno. Protože na tom videu ji fakt dost fackuje a i nějakou pěst ji dala. Já jsem za to samozřejmě rád a byl bych rád kdyby přidala i víc na síle, ale lidi asi nebudou mít moc stejný názor.

Dost jsem ji to všechno posral. Posral jsem ji vztah se Shawnem, s jejími rodiči. Lidi ve škole ji viděli nahou a při sexu. To já totiž umožnil Kylie ať nás vyfotí. A teď ještě tohle video. Jsem idiot.

Najednou někdo zazvonil tak jsem mobil položil na linku a vzal si platební kartu s domněním, že to bude dovážka sushi.

Otevřel jsem dveře a překvapeně se zatvářil. ,,Proboha Shawne, nejdeš mi dát doufám znova přes držku. Kdyby jsi mi dal další ránu do nosu tak si myslím, že by jsi mě mohl rovnou odvézt do nemocnice se zlomeninou" zamračil jsem se.

,,Snažím se držet. Jdu si pro Sophie, je tady že?" Zavrčel. ,,Proč si to myslíš?" Ušklíbl jsem se. ,,Kde jinde by byla? Emma a ta její Abby jsou ve škole. Nikoho jiného nemá" zamumlal. ,,Je tady, ale spí takže vypadni" ,,Spí?" Uchechtl se. ,,Jo, usnula, protože je ze všeho hrozně vyčerpaná. Nebudeš ji budit, ani na to nemysli" řekl jsem naštvaně.

,,Tak tím pádem si promluvíme" ,,My dva?" Uchechtl jsem se. ,,Jo, my dva" řekl a já protočil očima a pustil ho dovnitř.

,,Proč zrovna ona Justine? Doprdele, ve městě je tolik pěkných holek a ty sis musel vybrat jí. Šlo ti o to mě nasrat?" ,,Ty si fakt myslíš, že jsem s ní začal spát, abych tě nasral? Tyvole všechno není jenom o tobě" zasmál jsem se.

,,Tak proč teda? Já ti říkal ať ji necháš bejt kurva" ,,Máš mega pěknou sestru Shawne. Tak proč bych ji měl ignorovat?" Ušklíbl jsem se. ,,Já myslel, že ji bereš jako svoji sestru do hajzlu. Vždyť ses k ní choval hnusně, nikdy jste spolu moc nevycházeli" ,,Došlo ti, že když ty jsi na mě začal srát a Emma začala srát na Sophie tak tím jsme se sblížili? Jo předtím to mezi námi jiskřilo. Sophie dospěla a začali jsme se sebe víc všímat. Ale vy jste nám k tomu pomohli, abychom se takhle víc sblížili a byli spolu skoro pořád. Kdyby jste se na nás nevysrali tak takovýhle vztah nemáme"

,,A jaký teda doprdele máte vztah?" ,,Jsme hodně dobří kamarádi s výhodami. Ona už několikrát pomohla mně a já ji. Povídáme si, utěšujeme, radíme si. Jsme fakt dost dobří kamarádi a já jsem rád, že to takhle máme" řekl jsem a najednou zase někdo zazvonil.

Rozešel jsem se tam a konečně to bylo to jídlo. Kurýrovi jsem zaplatil, převzal si jídlo a šel zpátky do kuchyně. ,,Sushi pro dva? Takže nějaké randíčko a pak sex že?" Zamumlal naštvaně. ,,Ne sex fakt ne. Viděl jsi jak na tom je? Ona je doprdele v hajzlu! Je ze všeho tak hrozně vydeptaná! Myslíš si, že bych ji do toho nutil?!" Vykřikl jsem.

,,A můžeš za to ty! To ty můžeš za to, že se do tebe Kylie zbláznila a pak tohle udělala!" ,,Já za to můžu?!" ,,Jo přesně jak jsem říkal. Každou si obmotáš a oblbneš ji! Kylie si taky úplně oblbnul těmi svými gesty, řečičkami a doteky. Každá se do tebe vždy zamiluje a Sophie je na tom stejně! Je do tebe kurva zamilovaná!" Zařval a já vykulil oči. ,,Ne není" ,,Jasně, že si to neuvědomuješ. Možná na začátku toho vašeho divného vztahu jste měli jen sex, ale pak se do tebe samozřejmě zamilovala jako každá jiná" zavrčel.

,,Justine proboha co si myslíš? Že navždy spolu budete jen kamarádi a mít perfektní vztah jen k sexu? Ne to fakt ne. Ona je zamilovaná a chce, aby jsi ji taky miloval. Justine ona potřebuje k sobě někoho lepšího. Ona chce milujícího přítele, který ji bude každou chvilku říkat, jak ji miluje. Bude ji brát na rande a řešit s ní budoucnost a hlavně chce jistotu, že ji nepodvede. A u tebe tuhle jistotu by nikdy neměla, protože ty neudržíš ptáka v kalhotách!" Strčil do mě a já se zamračil.

,,Za rok se Sophie stěhuje do Los Angeles, protože tam bude studovat vysokou. Jel by si s ní a podporoval ji a celou dobu miloval? Ty si ani neumíš představit, že se s ní budeš vídat třeba za další měsíc" zasmál se. ,,Kdyby si někoho našla teď tak by počítala s tím, že do LA se přestěhuje s ním a budou spolu šťastní až do smrti. Sice ji je teprve 18, ale je už hrozně vyspělá a představuje si svoji budoucnost úplně podrobně. A v její představě je dokonalý přítel, který ji bude každý den dokazovat, že ji miluje. Umíš si představit, že by jsi to byl ty?" Uchechtl se a já na něj koukal a nic neříkal.

,,Neumíš si to představit, protože jsi jen sračka, která neumí nic jiného než šukat!" Zařval. ,,Jsi v mém domě Shawne! Jestli chceš na mě řvát a urážet mě tak si kurva vypadni!" Zařval jsem.

,,Co se tady zase děje?" Ozvalo se od schodů a oba dva jsme se tam podívali. Stála tam Sophie celá rozespalá.

,,Sophie jedeme domů" zavrčel Shawn. ,,Ne já nikam nejedu" ,,Ale jo jedeš, do háje. Mamka je na tebe naštvaná a taky se o tebe bojí. S Justinem už nemá cenu vůbec trávit čas že? Měl by to sám ukončit potom, co jsme si popovídali" řekl a podíval se na mě.

Nemůžu to ukončit, nechci. Ale fakt mě děsí to, co si Sophie všechno představuje. A fakt mě miluje? Jsem z toho dost nervózní.

,,Sophie bude lepší když pojedeš domů" zamumlal jsem a ani se na ní nepodíval. ,,Co?" Šeptla zklamaně. ,,Mám něco jiného na práci" řekl jsem a prohrábl si vlasy.

,,Sophie, jdi do auta, prosím" řekl Shawn a já se na ní letmo podíval. Dívala se na mě smutně a pak se prostě otočila a šla rychle k autu.

,,Myslím, že bude nejlepší když ji od sebe úplně odřízneš. Najdi si jinou na šukání" ušklíbl se. ,,A mimochodem, hledám kupce na tu druhou část domu. S takovou sviní jako jsi ty nebudu sdílet jeden pozemek" zavrčel a odešel pryč.

Když bouchly dveře tak jsem dal pěstí do linky a nezapomněl si u toho zařvat nějaké nadávky.

Nebude fakt lepší to utnout?

Sophie

,,Hele Soph..." začal když nastoupil do auta. ,,Ne vůbec na mě nemluv! Nebudu se s tebou o ničem bavit! Nevím co jsi mu všechno nakecal, že mě vlastně takhle vyhodil. Takže se s tebou nehodlám bavit" řekla jsem naštvaně. ,,Jak myslíš" zamumlal a nastartoval.

Celou cestu jsme byli zticha a já byla ráda, že aspoň hraje rádio, protože to ticho by bylo tak nepříjemný. Nenávidím to.

Shawn zastavil před naším domem a já vystoupila a šla dovnitř. ,,Sophie! Jak si to proboha představuješ jen tak vylézt z toho auta a někam běžet?! Bála jsem se o tebe!" Zařvala hned mamka.

,,Jsem v pohodě" protočila jsem očima. ,,Běžela jsi za Justinem?" ,,Kam jinam by běžela?" Uchechtl se Shawn a sedl si ke stolu. ,,Neměla jsi tamto o Justinovi říkat mami. Ono ho to hrozně mrzí. Myslel si, že ho máte rádi a teď se dozvěděl, že si o něm myslíš, že je nějaký násilník" řekla jsem.

,,Jo to jsem přehnala. Bylo toho na mě prostě moc. Jestli ho uvidím tak se mu za to asi omluvím. Vím, že by ti takhle neublížil a do ničeho nenutil..." ,,U něj nikdy nevíte" zamumlal Shawn. ,,Z tebe se stala tak nechutná svině a jsem z tebe tak zklamaná a už vím, že my dva ten vztah nikdy nedáme do pořádku. Už tě neberu jako skvělého bráchu. Zklamal si mě, ublížil. Tohle tvoje nechutné chování ti neodpustím" řekla jsem a on se na mě překvapeně podíval.

,,Sophie..." ozvala se mamka. ,,Ne! Dnes už na mě prostě nikdo nemluvte!" Vydechla jsem a šla nahoru do pokoje.

Podívala jsem se na mobil jestli mi náhodou Justin nenapsal nic. Dost mě zamrzelo jak jen tak úplně v pohodě mi řekl ať jdu pryč. Jako jo, byl tam Shawn, ale i tak mohl trochu zabojovat ne? By mě hrozně zajímalo, co mu tam Shawn všechno navykládal a dost se toho bojím.

Zamkla jsem svůj pokoj a pak jsem přešla ke skříni. Sundala jsem si svůj crop top a jeansy. Oblékla jsem si kraťasy a pak si vzala moji oblíbenou Justinovu mikinu a to červenou Nike. Lehla jsem si do postele a hned si přičichla k té mikině. Už ji mám takový tři týdny a stejně pořád voní jak on. Doufám, že už takhle bude vonět pořád, protože jsem na jeho vůni úplně závislá.

Natáhla jsem se pro ovladač a pustila si na televizi Netflix.

Zkoukla jsem asi pět dílů mého nového oblíbeného seriálu když najednou někdo zaklepal. ,,Nechci s nikým mluvit" řekla jsem otráveně. ,,Promiň, to jsem já Emma. Jenom bych tě chtěla vidět" ozvalo se za dveřmi a tak jsem se postavila a šla ji otevřít.

,,Ahoj" šeptla. ,,Ahoj" zamumlala jsem a pustila ji dovnitř. ,,Jak se cítíš?" sedla si na postel a já si sedla vedle ní. ,,No mám týden vyloučení, ale nejradši bych si našla novou střední, protože se tam bojím vrátit" ,,Jo to tě chápu, teď se to tam řeší pořád. Ředitelka sice hlásila ať si ty fotky všichni vymažou, učitelé to taky říkali, ale hodně z nich to určitě neudělalo" řekla a já si povzdechla. ,,Takže jsem téma číslo jedna, super. Ale tak to je jasný" zašeptala jsem.

,,Hele napadla mě taková věc" řekla a já zvedla obočí. ,,Na tři dny jedu s rodiči k mým prarodičům, víš kam. Často jsi tam s námi jezdila. Tak mě napadlo jestli teď nechceš jet taky s námi, v jednom autě a ukázat se prarodičům, aby jsi měla alibi a potom by jsi mohla být někde s Justinem. V tom městečku tam je hodně hotelů, kde by on mohl spát. Vždy celý den s ním budeš, pak by asi bylo dobrý kdyby jsi třeba na večeři přišla a šla spát do pokoje a pak klidně na noc by jsi šla zase k Justinovi. To už je asi na vás jak to vymyslíte. Ale nezdá se mi to jako špatný nápad. Můžete být spolu v klidu a neřešit tvoje rodiče a Shawna" řekla a já na ní překvapeně koukala.

,,Emmo jak to, že jsi najednou tak otočila? Vždyť Justina taky nemáš ráda" ,,Já vím, ale to jak se choval v tu dobu když ho Shawn zbil tak to mě překvapilo. On se o tebe bál když tě Shawn shodil na tu zem. A potom fakt na něm bylo vidět, že mu na tobě záleží. Já se v něm možná spletla a za to se ti omlouvám, vám se za to omlouvám. A tak vám to chci vynahradit tím, že vám zařídím perfektní alibi" řekla a já se usmála. ,,Wow to jsem fakt nečekala, ale děkuji" řekla jsem.

,,A co Shawn? Dokážeš před ním takhle lhát?" ,,My se Shawnem máme pauzu" šeptla a já zvedla obočí. ,,Co? Emmo to fakt?" Vyhrkla jsem a ona se na mě se slzami v očích podívala. ,,Proč?" ,,Já vlastně ani nevím, on se úplně zbláznil. Jediné co teď řeší jsi ty a Justin. Předtím se ke mně choval docela hrubě když se stalo tamto v obýváku a tak jsem si to s ním chtěla vyřídit a on na mě začal řvát, že teď nemá čas řešit mě. Ale tak vždyť já jsem jeho přítelkyně tak by mě a nás měl řešit ne? A tak se teď prostě ignorujeme. Nebo on mě ignoruje. Já mu píšu, že to chci vyřešit, protože ho hrozně miluju, ale on mi neodepisuje" zavzlykala. ,,Pojď sem" objala jsem ji.

,,Tvůj brácha je idiot Sophie" zasmála se potichu a pak zavzlykala. ,,Jo to máš pravdu, to je" taky jsem se zasmála. ,,Ale já toho idiota miluju a chci, aby se choval tak jako předtím" šeptla. ,,Já ti s tím asi neporadím Emmo" povzdechla jsem si. ,,Já vím a promiň, teď nejde o mě. Ty máš taky problémy s klukem a máš to teď horší než já" vydechla a odtáhla se ode mě.

,,Takže pojedeš se mnou k prarodičům? Rodiče ti to určitě dovolí, mně věří a pokud pojedeš ve stejném autě s mými rodiči tak to bude ještě lepší, protože tvoje mamka si to určitě ověří" ,,To máš pravdu, tak já zavolám Justinovi. Ale i kdyby nechtěl tak bych asi jela i tak, protože odtud potřebuji vypadnout" řekla jsem. ,,Jasně to chápu, no já musím jít, mám ještě trénink" řekla a postavila se.

,,No jo vlastně, roztleskávačky. Prosím řekni jim, ne nebo radši jim vůbec nic neříkej. Vemte to s Abby za mě" ,,Jasně, neboj. Tak se měj" usmála se a odešla pryč.

Hned jsem si vzala mobil a začala volat Justinovi, ale samozřejmě mi to nebral. Úžasný. Já doufám, že mi to vezme, protože s ním chci mluvit a hlavně ten nápad Emmy je tak hrozně dobrý a chtěla bych, aby na to kývl i Justin. Mohli bychom být zase sami a v klidu a nic neřešit.

***********

Zbytek odpoledne jsem strávila na Netflixu, potom jsem si musela jít dát dolů večeři. Byla jsem k tomu donucena. Prý už jsme dlouho neměli společnou rodinnou večeři. Ale celou dobu jsem nemluvila nebo je spíš ignorovala. Naštěstí mamka začala tím, že i když jsou na mě naštvaní tak dnes večer Justina řešit nebudeme. Takže se Justin neřešil naštěstí jinak bych tam s nimi nebyla vůbec.

Teď jsem vylezla ze sprchy a jsem zralá už jenom na spánek. Jsem fakt ze všeho tak hrozně psychicky vyčerpaná, že bych nejradši teď spala pořád.

Převlékla jsem se do pyžama když mi najednou začal někdo volat přes FaceTime. Usmála jsem se když jsem viděla, že je to Justin. Šla jsem na balkon, aby mě náhodou nikdo neslyšel a sedla si na židli. Ještě, že má Shawn balkon na druhou stranu domu.

,,Ahoj" usmála jsem se když jsem to přijala. ,,Ahoj" řekl. ,,Promiň, že jsem ti to nezvedal odpoledne. Neměl jsem náladu" ,,Nevadí" pousmála jsem se.

,,Dost mě překvapilo když jsi řekl ať jdu pryč. Jo já chápu byl tam Shawn, ale no prostě..." zhluboka jsem se nadechla. ,,Co ti všechno Shawn řekl? Protože měl kecy něco jakože když jste si popovídali tak by jsme to měli utnout my dva. O čem jste si povídali?" Zeptala jsem se.

,,Hustil do mě nějaké sračky. To nemusíš řešit. Neboj se, nic neutneme, nemám to v plánu" pousmál se. ,,Jenom prostě, asi budu znít jako srab, ale věděl jsem, že pokud bych tě tam držel tak ten idiot na mě skočí" řekl. ,,Jo to máš asi pravdu" šeptla jsem. ,,No jsem ráda, že jsi zavolal" usmála jsem se.

,,Byla za mnou Emma a něco ji napadlo" ,,A co?" Zvedl obočí a já mu začala říkat ten její plán.

,,Aha takže ty by jsi jela s Emmou a jejími rodiči pryč a já bych tam za tebou přijel a bylo bychom spolu?" Usmál se. ,,No jo, ale pochopím když nebudeš chtít" řekla jsem nervózně. ,,Ne, je to dobrý nápad. Pokud tě Emma nezradí tak by to mohlo vyjít. A zase si užijeme čas jen my dva. Budeme si povídat, mít skvělý sex" usmál se a já se uchechtla.

,,No fajn tak já s tím počítám. Kdy Emma jede?" Zeptal se. ,,Uhm no to nevím, ale myslím si, že zítra určitě ne a řekla bych tak ve středu" ,,Dobře tak si pak zase zavoláme a domluvíme to. Promiň, mám tu teď povinnosti" Uchechtl se a někam se podíval a na někoho se tam usmál.

,,Ehm, ty tam někoho máš?" Zeptala jsem se vyděšeně. Panebože, on tam má nějakou holku.

,,Ano někoho tu mám" řekl se smíchem a pak ukázal mobil na Jazzy a Jaxona, jak se válí na sedačce. Jazzy se dívala na pohádku a Jaxon spinkal vedle ní.

,,Aha" uchechtla jsem se. ,,Jaxon zrovna teď konečně usnul, sláva. No mamka je na mě naštvaná a prostě mi neohlášeně je sem hodila, že jdou s tátou na večeři takže je mám pohlídat přes noc" protočil očima a pak se na něj Jazzy podívala. ,,Jeeee! Ahoj Sophie!" Vypískla. ,,Pššš Jazzy, hlavně neprobuď Jaxona" řekl a podal ji mobil.

,,Ahoj broučku" usmála jsem se. ,,Budu tu za chvíli" řekl Justin a pak jsem viděla, jak vzal Jaxona do náruče a někam s ním odešel.

,,Jak se máš princezno?" Usmála jsem se. ,,Já se mám dobře. Už jsem tě dlouho neviděla u nás" řekla smutně. ,,No já toho teď mám hodně broučku víš" pousmála jsem se a ona přikývla.

,,Teď mi došlo..." ozval se Justin a hned ji vzal mobil. ,,Hej! Já si povídám se Sophie!" ,,Ty se jdi dívat na televizi, chtěla jsi tam tu ujetou pohádku tak se koukej" řekl a já se zasmála.

,,Došlo mi, že jsme s Jazzy ještě neuskutečnili ten náš výlet" řekl a já kývla. ,,To je pravda" ,,Vím, že by jsi se mnou chtěla být asi sama, ale vadilo by ti kdybych ji vzal sebou? Objednám apartmán takže s námi v ložnici nebude. A to město, kde budeme tak vím, že tam je hodně dobrá pouť, už jsme tam s rodiči byli a Jazzy z toho byla nadšená. A vlastně bych i já měl lepší alibi, že prostě beru sestru na výlet a nejedu jen tak někam sám mimo město" Uchechtl se.

,,Jo klidně ji vem, mně to nevadí. Já mám Jazzy ráda takže mi to fakt nevadí" usmála jsem se. ,,Super fajn, a neboj já už vím jak ji mám uhnat tak, aby to třeba v osm zalomila a spala celou noc. Takže budeme mít klid" usmál se a já se zasmála.

,,Ale věříš ji, že nic neřekne?" ,,Jo věřím, ona se dá snadno uplatit" Uchechtl se. ,,Tak fajn tak jsme domluvení" ,,Dobře, no hele já už musím fakt jít. Je pozdě a ona už musí spát" ,,No jasně tak si pak zavoláme ahoj" usmála jsem se. ,,Ahoj" taky se usmál a pak to ukončil.

Sedla jsem si na postel a usmála se. Těším se, hrozně moc.







Ahooooj!❤️❤️ tak je tu další nová a zase dlouhá část❤️

Fakt moc všem děkuji za vaše názory! Jste zlatíčka a já vás za to moc moc moc milujuuu❤️ mohla bych zase dávat nějaké věnování pokud by někdo chtěl😁

Co říkáte na tuto část? Vezme si Justin něco z toho, co mu řekl Shawn?

A jak bude probíhat výlet Sophie, Justina a Jazzy?😂

Budu moc ráda za vaše názory, který mi pomáhají psát dál❤️ je totiž perfektní vědět, co si o tom myslíte a pak víte co psát😁🙏❤️

Jinak budu ráda když někdo odpoví na tu otázku nahoře na začátku. Mám totiž plány, že by příběh mohl ještě pokračovat, ale potřebuji vědět jak jste na tom vy s délkou příběhu🙏❤️

Tak se mějte krásně a další snad v pátek❤️

Continue Reading

You'll Also Like

42.6K 2.9K 49
May a Evana spojuje dávná historie. Jejich přátelství je pro oba tím nejdůležitějším na světě a pro toho druhého by udělali úplně všechno. Jak ale do...
30.8K 1.2K 46
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
745K 29.6K 26
[Book 1] Isabella Mallory jede na tři měsíce se školou do Londýna na výměnný pobyt. Jenže, co když jí celý výlet zkazí arogantní, egoistický idiot u...
181K 5.3K 35
Viděla jsem ho a nemohla jsem ho dostat z hlavy. Mluvila jsem s ním a jeho hlas jsem stále slyšela. Okouzlil mě. Ten pitomý Justin Fighter Bieber...