Hajthatatlan vágy| 18+

By puffancsvagyok

17.8K 174 16

Egy 17 éves lány és egy frissen egyetemről szakadt igazgató aki fő tantárgy tanár is lesz ? Érdekes kombinác... More

2
3
4
5
6
7
8
BEJELENTÉS

1

3.5K 23 0
By puffancsvagyok

A nevem Aurora Blye és 17 éves vagyok, az államunk legelitebb iskolájába járok már 3 éve és még fogok 1 évet mert igen végzős vagyok .
Mindig jó tanuló voltam de sohasem túl jó mindig megvolt a 4 és soha nem hajtottam az 5-re .
Mivel nyelvész szakon vagyok ezért egy héten van 5 angolom , 3 spanyol , 4 német és egy opcionális aminek én franciát választottam . Eddig minden évbe angolból 5-re zártak és egyszerűen imádom is .
A többi nyelvből mindig megvolt a 4-es és én azzal is megvoltam elégedve . Emellett tanulok persze ilyen unalmas tantárgyakat mint amit mindenki.
Ha már ki tértem a nyelvekre akkor ki térek arra is hogy pont a francia tanáron kívül mindegyik tanárom tehát az angol a spanyol és a német tanárom is le van tartóztatva sőt az igazgató is, elit iskola révén ez nevetséges viszont valami adó csalás volt .
Szóval most neki indulásból 3 új tanárt kapunk amiből az egyik lesz az új igazgatónk .
Na de hogy ne csak arról beszéljek ami megkeseríti az életem had beszéljek magamról és az engem körülvevő dolgokról.
Tej szőke hajam van ami a mellemig ér és ehhez társul egy zöld szempár nem vagyok sem alacsony sem magas pont olyan közepes , 14 éve táncolok emiatt az alakom az eléggé sportos de a tánc mellett mindig sportoltam valamit ez lehetett korcsolyázás vagy úszás mindig szezon szerint dee legfőképp a tánc fogott meg emiatt mindig az volt állandó .
Anyukám ügyvéd míg apukám pilóta emiatt nagyon keveset van velünk sőt szinte soha , van egy bátyám aki 20 éves és már anyáéktól független és a mennyasszonyával él aki amúgy állapotos hát na hamar kezdték .
Nekem soha nem volt barátom talán a társaság miatt mivel a legjobb barátnőm Mia maga a megtestesült pasi ellenesség de úgy tényleg ha valaki tetszett is egyből lehordta és neki is nagyon jó kell legyen valaki hogy tetszen  , egy ember kivételével és ez nem más mint David akibe 9 óta szerelmes és David is Miába csak két kis hülye soha nem említették egymásnak , David egy évvel fölöttünk jár és ballagása után is megmaradt a jó baráti viszony közöttünk .
Ennyi lenne az én kis életem igazából nem nagy szám vagyis eddig unalmas volt egészen szeptember 1-ig

Continue Reading

You'll Also Like

113K 6.2K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
52.7K 2.8K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
88.5K 4K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
608K 15.8K 75
" Nekem nem elég a jó, a legjobbat akarom " - Reed.M " Nekem nem elég a szép, a legszebbet akarom " - Ricky.W Reederica Malone nem egy visszahúzódó,ö...