HUNGER GAMES - I am from Capi...

By ralicek

4.2K 377 52

Jmenuji se Lynnian Hastingsová a žiji v Capitolu. Jsem jedna z těch kteří jezdí každo ročně do nějakého z kra... More

HUNGER GAMES - I am from Capitol
1. kapitola
2. kapitola
3.kapitola
4. kapitola
6. kapitola

5.kapitola

418 43 4
By ralicek

Když jsem vešla do dveří malém jsem upustila podnos s čaji. Oni se .. smáli. Myslela jsem jak budu brečet, ale oni se smáli.
" Nesu čaj." řekla jsem a nasadila falešný úsměv. Přisedla jsem si k nim a vrhla na Mel nechápavý pohled.
" Pak ti to vysvětlím. " šeptla tak abych ji slyšela jen já.
" Takže Lynn,můžeme ti tak říkat ne ?" řekl Newt a já přikývla.
" Takže Lynn co bude teď ? " zeptal se mě a v očích se mu mihly obavy.
Odložila jsem svůj čaj. " Dnes nic. Zítra ráno dorazíme do Kapitolu, ale bude to brzo takže na nádraží skoro nikdo nebude. No a ještě ten den vás čeká zkrášlování a přehlídka splátců. A pak to vše začne, trénink,hodnocení a potom aréna...Ještě dnes večer budeme vědět kdo se proti vám v aréně postaví." vzala jsem svůj čaj zpět do ruky a koukal jsme na Mel a naznačila jí aby se ujala slova ona.
Myslela jsem že začne mluvit o taktice přežití a podobných věcech a ona místo toho řekla: " Jděte si dát to svých pokojů sprchu ještě před veceri."
Oba se ve stejnou chvíli zvedli a vydali se do svých pokojů.
" Takže Mel," začala jsem " co si jim řekla ? Doufám, že si jim nedávala nějaké naděje, že by oba mohly přežít. Protože jestli jo tak to asi nepřežiješ ty." řekla jsem výhrůžně i když jsem věděla za by mě přeprala, ale zkusit jsem to musela.
" Neboj, taky jsem byla překvapena jejich reakcí, ale oni už se se smrtí smířili a vše to berou s humorem i když na tom nic k smíchu není, ale co, lepší aby se smáli než brečeli."
" Potřebuju sprchu, a to pěkně studenou, s večeří na mě nečekejte, nějak mě to tom všem přešla chuť k jídlu." Řekla jsem a odešla do sveho pokoje.

----------------------------------------------------------
Ležela jsem na posteli a modrém tilku a bílých kraťasech a dívala se na hvězdnou oblohu, která byla samozřejmě jen projekce a vzpomínala jsem na dny kdy jsem byla malá a žila jsem v 11. kraji. Bylo mi sotva pět, když pro mě domů přišli nějaký mírotvůrci a odvedli mé od rodičů a dvouletého brášky abych mohla za dvacet let jezdit a losotav jména splátců. Zahrnovaly mě přepychem a hromadami jídla, ale já se stále chtěla vrátit domů a teď se mi to částečně splnilo, i když jsem tam byla jen na chvíli, byla jsem doma.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Konečně nová kapitola, snad se vám líbí. Koment a vote samozřejmě potěší.
Ps. za tuhle kapitolu můžete poděkovat sari_me, která mě k tomu dokopala a teď je nemocná, tak ať se brzo uzdraví :-).


Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 145 34
Promrzlý..... Vyhladovělý..... Nevyspalý..... Někde uprostřed Seoulu..... Co se stane, když mu někdo nabídne pomocnou ruku? Bude mu věřit?
1.7K 106 25
Miluju ho nebo nenávidím? Příběh nemá nikoho urazit jedná se pouze o vymýšlený příběh‼️
5.1K 321 30
Obrázek je z Pinterestu ne tak dobrá nejsem... Tenhle příběh je hodně o drogách takže tak.Je to jako vždycky o countryhumans a o Česku! . . . ! 18+...
1.2K 213 11
Jisung a Felix se konečně nachází v maturitním ročníku. Každý ale toto období prožívá jinak. Felix tráví čas se svým přítelem, který je u nich doma t...