Цілунок вампіра

By user00231741

3.2K 203 62

Чонгук сидить у своєму кріслі та чекає коли двері відкриються і в кімнату зайде його секретар-істинний. Йому... More

3
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

1

712 52 6
By user00231741

- Техьон~і, як тобі це плаття? Я думаю, що треба взяти таке саме плаття тільки червоного кольору, - промовила дівчина, відкривши шторку. На ній було ніжнорожеве плаття до колін, що підкреслювало талію і стрункі ніжки Інсоль.

Серце дівчини швидко б'ється і метелики літають у животі , коли вона згадує навіщо їй це плаття. Йонджун. Так називається чоловік до якого вона відчуває симпатію, запросив її на побачення, а Ін з радістю погодилася. Все-таки вже надоїло його зустрічати під кіностудією з квітами та подарунками кожних два дні.

-Техьон, ти спиш? - запитала Соль, підходячи до брата і трясучи його за плече.

Хлопець повільно відкрив очі, зрозумів де він знаходиться і поглянув на Ін.

-Тобі пасує це плаття. Для побачення в самий раз, - промовив ТеТе, протираючи очі.

-Не розумію чому період перед течкою такий тяжкий для тебе?! - Соль зайшла у примірочну та закрила штори.

-Лікар казав, що це через відсутність статевого життя або передчуття, що зустріну істинного, - Техьон й сам не розумів, що твориться з його організмом. Спершу він не звертав увагу на втому, бажання сну, апетит тощо, а потім Соль попросила відвідати лікаря. Він оглянув омегу і задав декілька питань, сказав, що через відсутність статевого життя в нього виникнуть проблеми перед течкою. Порадив знайти істинного.
Но де його шукати? Техьону 27 років і він ні разу не відчував запах, який любить.

Кім вже звик до цього. Звик, що він інакший. Народився він на 33 тижні вагітності, говорити він почав швидше ніж інші діти. Течка почалась у 18 років, а не в 16, як у всіх омег. Запах ледь відчутний. Техьон звик.

Дівчина вийшла з примірочної вже в іншому одязі, підійшла до каси та оплатила свою сукню.

Дальше вони мали відвідати кінотеатр. Там сьогодні показуватимуть пригодницький фільм. Інсоль та Техьон являються фанатами такого жанру і час від часу ходять у кінотеатр. Кінотеатр знаходиться в іншому кінці Торгового центру, а шлях проходив повз стійку з солодощами.
Техьон проходив повз і зупинився, адже солодощі це його слабкість і гріх було б не купити декілька смаколиків.

-Йди, я наздожену, - промовив Техьон сестрі, оглядаючи солодощі на вітрині.

-Доброго дня, що будете купувати? - поцікавилась дівчина за прилавком.

-Доброго, я ще думаю, - промовив Техьон, оглядаючи солодощі, що були на вітрині, потім побачив, що підійшов хтось і поступився.

-Доброго дня, мені будь ласка м'ятні цукерки і плитку темного шоколаду , - прозвучав чоловічий голос того хто стояв недалеко від Техьона.
Дівчина дістала упаковку цукерків і поставила на стіл

-800 Вон, - сказала дівчина.
Хлопець дістав гаманець, а з нього куп'юри та поклав на стіл.

-Мені, будь ласка, мотті, лакричну паличку, маршмелоу, м'ятні цукерки та льодяники з смаком кави, - сказав Кім та дістав куп'юру з кишені.
Техьон підняв голову, щоб поглянути на присутніх і віддчув запах вина та апельсину. Той що подобається найбільше. Невже це його істинний? Невже Техьон його зустрів?

Руки не втримали коробку льодяників, голова почала паморочитись і він знепритомнів падаючи у руки хлопця, що стояв поруч.
Незнайомець зразу ж його вхопив, не даючи можливості впасти на підлогу.

-Швидку допомогу викликайте , - голосно сказав він дівчині.

Та швидко дістала телефон і набрала номер.
-Вулиця Правди 18, Торговий Центр, людина знепритомніла, - повідомила продавщиця і виключили дзвінок.
Вона дістала пляшку води і намочила руки водою, змочивши рум'яні щічки омеги. Нічого не допомагало. Кім все ще лежав у руках незнайомця і не рухався.

Почулися звуки сирен "Швидкої допомоги". Дівчина покликала мед. працівників і вони забрали Техьона на каталках у машину.

-Ким ви йому являєтесь? - запитала мед. працівниця.

-Другом, - збрехав альфа, бо хотілось дізнатися, що сталося з цим омегою який неймовірно смачно пахне корицею, - у яку лікарню ви везете його? - запитав незнайомець.

-Центральна лікарня, Ви їдете з нами, - відповіла мед. працівниця.

Незнайомець кинув всі солодощі до сумки омеги, кинув куп'юру на стіл щоб заплатити за солодощі і пішов за мед.працівниками.

- Я буду їхати за вами на своїй машині,- альфа вказав пальцем на чорний Hyundai.

-Добре, - промовив омега, що вже сідав у карету швидкої допомоги.

Незнайомець швидко направився до машини, завівши її, альфа вирішив поглянути, що в сумці цього омеги. Однією рукою він тримав кермо, а іншою перебирав вміст шопера :кепка, солодощі які купив він, телефон на який приходять повідомлення без перестанку та бутилка води.

Все таки він не хотів їх читати бо вже заліз у чужу сумку. На самому дні він знайшов таблетки і білет у бібліотеку, який зареєстрований на ім'я.

-Кім Техьон значить. - тихо сказав альфа.

Незнайомець заїхав за каретою швидкої допомоги до лікарні та припаркувався. Взявши чужу сумку, незнайомець вийшов з машини і пішов за мед.працівниками, які везли на кушетці Техьона.
Через декілька секунд появився черговий лікар.

-Знепритомнення перед течкою, запах зовсім слабкий був, а зараз дуже сильний, - сказав мед.працівник.

-Везіть його на огляд, а Ви, - звернувся лікар до альфи, - чекайте тут, вам принесуть таблетки щоб інші не чули Вашого запаху, так як тут є пацієнти та лікарі, що вразливі до запаху домінантного альфи. - лікар пішов у ту ж кімнату де і повезли Техьона.

Незнайомець сів на диван і чекав на таблетки, але раптом його увагу привернув короткий діалог двох лікарів :

-Не знаю, як ми маємо вилікувати омегу з раком. Лікарня не може купувати ліки з Швейцарії за 2 000 $ капсулу, - промовив перший.

-І я не знаю, треба буде порадитись з головним лікарем. Окрім того, волонтери вже не мають стільки грошей. Все таки ціна за ліки дуже велика. Шанси одужати занадто малі,- сказав другий.

- В мене зараз обхід всіх палат так що я пішов. - перший пішов на обхід, а незнайомець все ще думав і думав, поки йому не принесли таблетки з водою. Той випив їх і далі поринув у думки поки він не відчув, що у сумці Техьона щось вібрує. Той дістав телефон і поглянув на нього.
На телефоні Кіма висвітлився дзвінок. Контакт був під іменем "Солька". Чонгук підняв трубку.

-Техьон~і, я так хвилювалась за тебе? Чому ти трубку не брав? Де ти є?

-Доброго дня, Техьона відвезли у Центральну лікарню через те, що він знепритомнів. Я знаходжуся тут на всякий випадок.

-Як у лікарні?! Зараз буду почекайте, будь ласка.

Дзвінок закінчився і до незнайомця підійшов лікар, що проводив огляд над Техьоном з анкетою в руках.

-У Вашого друга відсутнє статеве життя, що призводить до знепритомнень перед течкою. Особливо коли біля нього є домінантний альфа тобто Ви. А ще він сьогодні зустрів сьогодні істинного бо появилась зірка на зап'ясті. Ще він рецесивний, будуть виникати проблеми коли настане течка. - сказав лікар, заповнюючи анкету.

-Коли він прийде до свідомості? - запитав альфа.

-Можливо, через 2 години. Потім йому виписали ліки, що мають трохи стабілізувати його гормональний стан і течки. Ось вам листок підете у аптеку недалеко, а зараз ми введемо ліки, які допоможуть йому швидше отямитись. - лікар простягнув папірець з назвами ліків.

-Дякую, - промовив незнайомець.

Незнайомець зібрав речі Техьона і чекав поки прийде дівчина.
Він замітив постать, що наближалася до реєстрації, щось запитала і обернулась до нього оглядаючи незнайомця і чи у нього є речі Техьона. Впевневшись що це він, вона підійшла до нього.

-Доброго дня, я Кім Інсоль, старша сестра Техьона. Я дуже вдячна Вам за те що привезли його сюди і повідомили про це мене. - Інсоль підійшла і поклонилась в знак вітання.

-Добрий день, та це дрібниці. Кожний би так поступив, - незнайомець віддав їй шопер з речами

-Я впевнена, що не кожний, - легко усміхнулась Інсоль.

-Лікарі сказали, що Техьон прокинеться через 2 години. Також вони сказали, що у нього деякі проблеми з статевим життям... - незручно замовчав незнайомець.

- Так, це правда. Він все ще не знайшов істинного. Не повірите но він навіть не цілувався, а йому 27 років. - розказує про Техьона Ін.

-А чи були випадки коли він ще непритомнів? - запитав альфа я відчуваючи як його запха перестає виділятися.

-Були випадки, що він непритомнів тому що поруч були домінантні альфи і Техьон не витримував такого натиску. Певно, ви- домінантний, - Соль поглянула на великого альфу, що був дуже високим, мусклистим і широким у плечах. Щоб дівчині поглянути йому в очі треба було задерти голову чуть не до неба.

-Ви не помиляєтесь, я й справді домінантний, але ще ніколи не бачив, щоб через мене непритомніли омеги. Які симптоми у нього проявилися? -

- Сонливість, втома, апетит тощо. Незвичайно для омеги наших часів, бо зараз їхні організми сильніші ніж були колись, а його організм не сильний. Течка появилась у 18 років, проте у всіх вона починається у 16, - Соль ще раз оглянула альфа.

Строгий, сильний альфа у чорних штанях і футболці оверсайз. Права рука вся в тату, що привертають увагу і прикрашають альфу, з запахом кави, зосереджений на проблемах її брата, та ще й домінантний, а такі рідкість. Якби серце Інсоль не було зайняте Йонджуном, вона б вкрашилася у нього.

-Доброго дня, - до них підійшов лікар і поглянув на Соль, - я ввів ліки Техьону. Він скоро отямиться.

-Доброго дня, скажіть, будь ласка, у якій палаті він перебуває ? - запитала Соль у лікаря.

- А ким Ви являєтесь йому? - запитав працівник.

-Я старша сестра, - відповіла Кім.

-Ваш брат у 18 палаті, - мовив черговий лікар і за мить Інсоль вже йшла до свого брата, а незнацомець за нею.

-Я його друг, - нагадав альфа мед.працівнику і пішов за Інсоль по коридорам поки вона не знайшла палату.

Він був непритомним і лежав на ліжку.

-Боже, Техьон~і, я так хвилювалась, - тихо прошепотіла Соль, поставивши пакунки на підлогу, вона підійшла до нього.

Техьон лежав з капельницею, що була приєднана до вени і відпочивав.

-Ваш брат пахне корицею? - запитав альфа у Соль.

-Так, а що? - Інсоль підняла на нього погляд і поглянула йому у вічі та зрозуміла все.

Очі незнайомця були глибокими і красивими, в них хотілось дивитись вічність, але зараз коли в них здивування і шок Інсоль не хотіла це робити.

-Техьон - Ваш істинний...- неголосно промовила дівчина і неочікувала, що вона замість того щоб вдихнути неприємне медичне повітря- вдихнула солодкий та чистий запах кориці.

Вони двоє поглянули на Техьона. Той скрутився і шмигав носом поки постіль намокала від терпкої смазки.

Інсоль знову ж поглянула на незнайомого альфу, що часто вдихав повітря і облизував вуста. Очі вже були не темні, а дикі, нестримані. Альфа стояв на місці і не міг собі позволити підійти ближче бо знав що зірветься. Не на Техьоні, звісно. На інших. Зірветься на них бо треба захистити свого омегу від інших людей, щоб вони не вдихали цього прекрасного запаху і не дивились на Техьона, що потребує ласки і кохання, сам того не знаючи.

-Лікаря у 18 палату, - крикнула Інсоль і за декілька хвилин у палату ввійшов лікар.

Незнайомець все ще стояв на місці і намагався дати контроль собі і внутрішньому альфі, що був готовий вбивати інших, аби тільки захистити омегу, а пізніше і приласкати.

- Ви його істинний альфа? - поцікавився лікар коли зрозумів, що тут сталося.

-Так, - відповів чоловік.

-Вийдіть з палати. Якщо все ще хочете спілкуватися з Вашим другом приходіть пізніше , - промовив лікар, відкриваючи міні-аптечку, що стояла у кожній палаті. Порившись там декілька секунд він знайшов стабілізатори - Вийдіть звідси, - при крикнув лікар і підійшов до омег.

Незнайомець вийшов з палати і , мабуть, направився додому.

Лікар підніс до рота Техьона таблетки і влив чуть води. Вже через декілька хвилин Техьон отямився і не знав, що з ним сталося.

-Що зі мною сталося?

-Нічого такого, просто у Вас течка і Ви зустріли істинного, як я зрозумів. Мед сестра возьме у вас аналізи і ми поговоримо, - сказав лікар.

*
Техьон сидить на ліжку у своїй кімнаті. Його вже виписали і він переконав Інсоль, що та може йти на побачення з Йонджуном і не хвилюватися, що з ним може щось статися.
Лікарі виписали йому вітаміни, які треба приймати двічі на день і сказали щоб не приймав таблетки під час течки.

Техьон пішов на кухню і дістав какао, поставив чайник і через декілька хвилин пив напиток.

Техьон все ще не вірив, що він знайшов свого істинного, перебуваючи у непритомності. Він навіть не бачив його лиця і як він його найде? Знову ж для нього є труднощі з істинним.

На екрані телефона висвітлився номер його друга з роботи.

-Привіт, Сунхьон

-Привіт, Техьон. Маю для тебе погану новину. У пекарні було скорочення і тебе звільнили. Співчуваю, ТеТе.

-Звільнили? Як?! Я ж найкращий працівник, Сунхьон. Скажи, що це брехня.

-Вибач, ТеТе, але, на жаль, це правда. Я надіюсь, що ти знайдеш роботу.

-Дякую, що сказав. Завтра прийду забрати свої речі.

-Кім Техьон, ти забув, що маєш відробити ще два тижні

-А й справді, завтра прийду.

Його звільнили. Звільнили з роботи, яка була найкращою. Працювати пекаром для Техьона було щастям, бо пекти він любив і вмів, а тут звільнили. Техьон у розпачі дістає всі свої солодощі і починає з льодяників зі смаком кави.
*
Двоє лікарів сиділи за столом і пили каву, обговорюючи новини за день :

-Пам'ятаєш ми сьогодні говорили про омегу з раком, якому не хватає грошей на лікування? - запитав перший .

-Звісно пам'ятаю. З ним щось сталось?- другий лікар відпив кави з чашки, що йому подарували на день народження працівники лікарні.

-Йому на лікування перевели гроші, неймовірно багато. Я впевнений, що ми його вилікуємо, - промовив перший.

-Анонімне пожертвування.?- швидше не запитав, а підтвердив другий лікар.

-Так, але по лікарні ходять слухи, що це альфа одного омеги якого сьогодні привезли. - сказав лікар, згадуючи Техьона.

-Того, що має проблеми з течкою і статевим життям? - перепитався другий лікар, щоб пригадати такого пацієнта.

-Іменно. Цей альфа оплатив навіть лікування свого омеги. - пригадав лікар.

-Стоп, а як він має проблеми з статевим життям якщо у нього є істинний? - не зрозумів той.

-Цей альфа тільки сьогодні зустрів його і зрозумів істинність з ним. - пояснив перший.

-Тільки не кажи, що знаєш його ім'я... - усміхнувся той, адже це такі новини.

-Це Чон Чонгук-він альфа того омеги, оплатив його лікування та ще й лікування омеги з раком !
*
Техьон набрав усі цифри номера з повідомлення, перевірив їх і натиснув на кнопку "Виклик". Декілька секунд були гудки, але потім ТеТе розпочав розмову :
-Ало, це Чон Чонгук, власник компанії " JK&Cars"? Я ...

Continue Reading

You'll Also Like

103K 4K 21
Ким ТэХён- альфа, 20 лет, запах вишни Чон ЧонГук - омега, 17 лет, запах шоколада. Они истинные. Когда старшему исполняется 5, его отвозят к родителям...
1.5K 298 16
Юнгі обожнює каву, віскі, економіку і гру на фортепіано. Він ненавидить чай, випічку та шумні місця. Та, як ми знаємо, доля дає нам не те, чого ми хо...
563 85 15
Духи лісу привели чарівника Мінхо до пораненого звіра, в очах якого Мінхо впізнає перевертня. Добре серце світлого чарівника не може просто залишити...
27.3K 2.5K 106
Пак Чімін і Кім Техен омеги, учні старшої школи відмінники, але їм не подобається розподіл сил у їхньому світі. Вони вирішують довести, що омеги роз...