ZÁKON SMEČKY

By petapovidky

171K 8.5K 377

Mají své zákony. Svá pravidla, i svou víru. Jedno město a dvě znepřátelené smečky. Městečko Werewolf Town, j... More

Část 1
Část 2
Část 3
Část 4
Část 5
Část 6
Část 7
Část 8
Část 9
Část 10
Část 11
Část 12
Část 14
Část 15
Část 16
Část 17
Část 18
Část 19
Část 20
Část 21
Část 22
Část 23
Část 24
Část 25
Část 26
Část 27
Část 28
Část 29
Část 30
Část 31
Část 32
Část 33
Část 34
Část 35
Část 36
Část 37
Část 38
Část 39
Část 40
Část 41
Část 42
Část 43
Část 44
Část 45
Část 46
Část 47
Část 48
Část 49
Část 50
Část 51
Část 52
Část 53
Část 54
Část 55
Část 56
Část 57
Část 58
Část 59
Část 60
Část 61
Část 62
Část 63
Část 64
Část 65
Část 66
Část 67
Část 68
Část 69
Část 70
Část 71
Část 72
Část 73
Část 74

Část 13

3K 138 6
By petapovidky

Náhle Ruslan zavětřil. Už z dáli, slyšel temné zavytí a druhé mu odpovědělo. Jeho vlčí sluch a čich, mu prozradil, že se blíží nebezpečí. 

„Zůstaň tu. Za žádnou cenu, se odsud nehni." Pohladil dívku po tváři a postavil se. Musel ji za každou cenu ochránit. Věděl, že dvojici vlků, blížících se rychle jejich směrem, nic nezastaví. Poznal je. Byli to dva Zenonovi bojovníci, Said a Karl. 

 Ti dva byli nebezpeční a velice nevyzpytatelní. Byli to vlci samotáři, kteří se přidali do Zenonovy smečky, několik let po tom, co Clara odjela. 

Z každého vlka, se po určité době, když nenajde svoje fátum, stane vlk bojovník. Každý vlk, má někde svoje fátum a celý život, ho hledá. Když ho najde, je to na vždy. Jejich fátum, je navždy spojí. Je to přímo nadpozemské a nadpřirozené. A ve chvíli, kdy se označí, také přestane vlk stárnout. 

Když ho nenajde, zatrpkne a stane se z něho vlk samotář. Jeho smysly, se zaměří pouze jedním směrem, bojovat, zápolit, válčit. A bojovník v něm, zcela převládne. 

Clara se vyděšeně podívala do šedých očí muže, a vzápětí se dívala do těch stejných očí, velkého šedého vlka. Vlk zvrátil hlavu a zavyl. Náhle se mezi stromy objevila hnědá vlčice a opatrně přistoupila ke Claře. 

„Zůstaň s ní, Rosalie." Zavelel, ještě jednou se podíval do překvapených očí svojí družky a zmizel mezi stromy. 

Rychlými skoky se blížil ke svému nepříteli. Vůbec nepřemýšlel, o nerovném vyrovnání sil. Byl přeci alfa. Větší a silnější, než kterýkoliv jiný vlk. A ani vědomí toho, že Zenonovy bojovníci, jsou krvelačná a nepředvídatelná zvířata, ho nemohlo zadržet. 

Jeho čich a sluch ho hnal jejich směrem a zastavil se, až několik metrů od nich. Dvě krvežíznivá zvířata se zastavila a vycenila zuby.

 „Nemůžeš nás zastavit, alfo. Jsi sám." Cenily své tesáky a pomalu sklonily hlavu, jako výzvu k boji.

 „To vy, nemáte šanci, zastavit mě." Zavrčel alfa a sklopením hlavy, výzvu přijal.

 Dva velcí zrzaví vlci, se rozeběhli proti němu a jedním skokem, se vrhli na alfu, každý z jedné strany. 

Jeho mohutné tělo vyskočilo do výše a začal hrozný boj. Tesáky dvou bojovníků, několikrát sklapli na prázdno, alfovy rány odrážely jejich výpady a z klubka bojujících, tří rozzuřených vlků, se co chvíli, ozvalo bolestivé zakňučení. 

Bojovníci se na moment stáhli a začali kroužit v kolečku, proti alfovy. Poznaly, že nemají proti němu šanci, jen lest a síla dvou, jim může pomoci vyhrát. 

Najednou jeden z nich vyrazil a vrhl se proti němu. Neměl nad alfou pražádnou šanci, věděl to, ale druhý se přikradl ze zadu, skočil mu na záda a zabodl své tesáky, do alfových zad. 

Alfa bolestivě zavrčel, ohnal se a setřásl svého protivníka. Jenže lstivá povaha bojovníků, se projevila v plné síle.

Alfa na moment ztratil koncentraci, pod tíhou svého zranění a toho využil druhý a zakousl se mu do jedné s tlap.

Zuřivě sebou zaházel a zavrčel. Nechtěl je zabít, jen je odstrašit a zahnat pryč, ale nezbývala mu jiná možnost. Jeho vyceněné tesáky a bojový, zuřivý postoj, to oběma bojovníkům, prozradil.

 Zuřivě zavrčel, vyskočil a v ten moment, se srazil s velkým černým vlkem. 

Continue Reading

You'll Also Like

89.3K 3.4K 63
Útržek z knihy: Vlk se stále přibližuje, až je úplně u mě. ,,Prosím neubližuj mi." Vlk zakňučí, beru to tak, že mi asi nemá v plánu ublížit, protože...
22K 1.1K 51
Jade je dívka, která touží pouze po jedné věci...vzpomenout si na svůj život... Kvůli událostem v její minulosti je velmi osamělá a uzavřená do sebe...
30.9K 2.6K 52
V démonské zemi na severu se začínají Relové připravovat na návrat své magie, jež ztratili s přičiněním bohů před několika sty lety při válce. Tu jim...
138K 2.9K 25
Nikdy mě nenapadlo co může udělat jeden pohled. Tedy až po tom co jsem se ocitla v jeho zajetí ❤❤❤ Bude probíhat korekce. Obsahuje chyby! # 74. V ka...