Războiul inimilor frânte

By LexaEAG

86.4K 4.9K 1.2K

- Spune-mi că ești a mea, îmi șoptește pe piele, iar eu încuviințez ușor din cap, coborându-mi mâinile pe cor... More

⚜ Introducere ⚜
⚜ Prolog ⚜
⚜ Salvarea mea ⚜
⚜ Iubito... ⚜
⚜ Amintirea ei ⚜
⚜ O ultimă privire ⚜
⚜ Fata mea ⚜
⚜ Străini cu mintea pătată de amintiri ⚜
⚜ Sângele tău îmi curge prin vene ⚜
⚜ Greșeală capitală ⚜
⚜ Enzo Montgomery ⚜
⚜ Fără secrete ⚜
⚜ Vreau să-ți fiu trecut, prezent și viitor ⚜
⚜ Spune-mi că ești a mea ⚜
⚜ Ești răul care-mi face bine ⚜
⚜ Vreau să-mi fii alături ⚜
⚜ Misterul meu preferat ⚜
⚜ Te ador ⚜
⚜ Gelozie ⚜
⚜ Sursa fericirii lui ⚜
⚜ Sacrificiu ⚜
⚜ Moya dusha ⚜
⚜ Dragoste și război ⚜
⚜ Unica muză ⚜
⚜ Răzbunarea e dulce ⚜
⚜ Prințul pierzaniei ⚜
⚜ Te iubesc ⚜
⚜ Blestemul ⚜
⚜ Te-am iubit cum am știut ⚜
⚜ Întâlnire neplăcută ⚜
⚜ Remember? ⚜
⚜ Nimic mai mult ⚜
⚜ Umbre din trecut ⚜
⚜ Regina de pe tabla ta de șah ⚜
⚜ Livin' la vida loca ⚜
⚜ O ultimă noapte fără regrete ⚜
⚜ Câștigătorul ⚜
⚜ În fiecare vis îmi aparții ⚜
⚜ Ciao, bella! ⚜
⚜ Păpușel ⚜
⚜ De-a dreptul nebună ⚜
⚜ Domnișoara sinceritate ⚜
⚜ Anunț ⚜
⚜ Gustul înfrângerii ⚜
⚜Te iubesc și doare ⚜
⚜ Iluzii ⚜
Anunț Publicare ✨
⚜ Dorință și mister ⚜

⚜ Totul meu ⚜

1.9K 118 23
By LexaEAG

Enzo

     Mă încrunt când privirea-mi cade asupra fetei ce ocupă acum locul Aiyanei. Fata mea a plecat acum mai bine de zece minute, iar faptul că nu s-a întors până acum mă îngrijorează într-o oarecare măsură. Nu pot să nu mă gândesc la faptul că a fost de față când tipa amețită de aburii acoolului de lângă mine mi-a propus să mă culc cu ea, chiar dacă am refuzat-o deja de două ori în seara asta. Nici măcar după ce i-am zis că am iubită nu a părut că-i pasă.

    Gândul că Aiyana a fost de față când tipa s-a lipit de mine mă sperie. Dacă a înțeles totul greșit și a plecat? Inima mi se oprește câteva clipe-n loc la gândul acesta și simt că rămând fără aer. N-ar pleca fără să-mi spună, nu? Dar până la urmă e Aiyana. Când vine vorba de ea, orice este posibil, este imprevizibilă, iar asta mă sperie și mă bucură în egală măsură.

    Dau să ies din piscină, știind că trebuie să o caut, însă nu apuc să o fac, căci Adam îmi atrage atenția. Îmi arcuiesc sprâncenele întrebător și înghit în sec când urmăresc privirea prietenului meu.

    — Se pare că cineva a decis să-și ia revanșa! spune Adam pe un glas jos, grăbindu-se să iasă din piscină.

    Încremesc, rămânând cu privirea ațintită asupra Aiyanei care se apropie cu pași lenți de piscină în timp ce mă privește fix, cu un zâmbet inocent întipărit pe chip. Îmi dreg glasul și înghit în sec când plec privirea asupra corpului ei și un zâmbet tâmp îmi apare pe chip. Fir-ar!

    Mi-am imaginat de multe ori cum arată corpul ei dezgolit, fără prea multe haine, însă nici într-o mie de ani nu mi-am putut închipui cum arată de fapt. Aiyana vorbea mai înainte de vise și acum chiar cred că avea dreptate. Chiar e un vis, altfel nu-mi explic cum poate să arate atât de bine. Atât de vulgar și de inocent în același timp.

    Îmi mușc buzele cu putere și zâmbetul îmi dispare de pe chip când își dă jos halatul transparent, dar care îi ascundea corpul într-o oarecare măsură. Și-mi încleștez maxilarul când îmi dau seama că nu sunt singurul care o privește.

    — Aiyana! îi strig numele aproape disperat, simțind că pălesc.

    Mă privește câteva secunde și ezită să vină înspre mine, lucru care mă scoate din minți. Mă apropii de marginea piscinei și răsuflu ușurat când se apropie de mine.

    — Da? mă privește întrebătoare în timp ce se așază pe marginea piscinei.

    Nu ezit nicio clipă și o trag în piscină, cercetându-i chipul înnebunit. Mă grăbesc să o acopăr cu corpul meu în timp ce-și încolăcește brațele în jurul gâtului meu. Se încruntă câteva secunde când îmi lipesc corpul de al ei, după care zâmbește.

Aiyana

    Mă chinui să respir sub privirea atentă a brunetului și-mi pot da seama că e șocat, lucru care mă amuză într-o oarecare măsură. Îi feresc o suviță umedă de pe chip, după care-i zâmbesc firav.

    — Enzo, mă lași fără aer, șoptesc, privind sugestiv marginea piscinei de care mă presează.

    Își drege glasul, dându-se puțin în spate, însă nu suficient de tare. Mă acoperă cu corpul lui, nedorindu-și probabil să fiu văzută și de alte persoane, altfel nu-mi pot explica de ce nici nu-mi permite să respir normal.

    — O să-mi pierd mințile cu tine, oftează, dându-și capul pe spate. Nici n-ai idee de cât de mult control am nevoie ca să nu te scot din piscină și să te duc departe de ochii nevrednicilor ăstora care te privesc și care-și fac mii de scenarii cu tine, își încleștează maxilarul, pironindu-și privirea într-a mea.

    Mă aplec ușor în față și-mi mușc buzele cu putere.

   — Vor rămâne doar cu uitatul. La sfârșitul serii mă voi afla la tine-n brațe. Tu vei fi cel care mă va ține în brațe, care mă va săruta. Mereu tu, niciodată altcineva, doar tu, Enzo, fiindcă de tine sunt îndrăgostită, nu de ei, șoptesc, înghițind în sec.

   Simt cum mi se ia o piatră imensă de pe inimă, însă suflul mi se taie când citesc șocul din privirea brunetului, care se încruntă în timp ce-și umezește buzele. Pare că se gândește la ceva preț de câteva secunde, după care mă privește fix, arcuindu-și sprâncenele întrebător.

    — Ești îndrăgostită de mine?

    — Da, cred că da, oftez grav, plecând capul. Îmi pare rău, știu că ți-am promis că nu o să mă îndrăgostesc de tine, însă cum pot să nu o fac când... dau să mă explic, însă mă întrerupe brusc.

    — Spune-o din nou! exclamă, privindu-mă rugător. La naiba! Spune-o din nou, Aiyana. Am nevoie să o aud! zâmbetul care-i înflorește pe chip îmi încălzește inima.

    — Sunt îndrăgostită de tine, Enzo, șoptesc, pironindu-mi privirea într-a sa.

    N-am timp de reacție când se năpustește asupra buzelor mele, dând startul unui sărut ce-mi topește inima. Îi răspund plină de dorință la sărut, fără să-mi pese că există persoane ce ne privesc cel mai probabil.

    Își apasă cu greutate corpul peste al meu, moment în care pot să-mi dau seama că dorința-i curge prin vene, iar corpul îl trădează. Sărutul năucitor aproape că ne lasă fără aer pe amândoi, însă nu ne oprim. Nu putem să o facem, nu vrem să o facem, dar totuși trebuie.

    Când ne desprindem din sărut începem să râdem ca doi nebuni în timp ce ne privim hipnotizați. Îmi mușc buzele cu putere când mă sărută pe nas, după care mă trage în brațele sale, strângându-mă cu putere.

    Fac ochii mari când ne scufundăm ușor, și-mi dau seama că Enzo a uitat cel mai probabil că trebuie să ne mențină la suprafață.

    — Ar trebui să ieșim din piscină, însă nu e o idee prea bună. O să stăm în jacuzzi până când se mai liniștesc apele, își drege glasul, privindu-mă cu subînțeles.

    Încuviințez ușor din cap, privindu-l amuzată. Chiar nu e o idee bună să iese acum din piscină. Mă ajută să intru în jacuzzi, după care mă urmează și înjură în barbă când își dă seama că acum îi este imposibil să mă acopere.

   — Uită de ei, șoptesc, așezându-mă în brațele sale.

    — Iubito, nu cred că e o idee atât de bună să stai acum în brațele mele, înghite în sec când mă las ușor pe spate, smulgându-mi un zâmbet.

    — Iar eu nu cred că e o idee bună să atragi priviri asupra ta. E ok, nu mă deranjează, îi apuc mâinile și le pun în jurul taliei mele, moment în care-și răsfiră degetele pe abdomenul meu și mă trage mai aproape.

    — Nu cred că m-ar judeca cineva. Pe bune ,Aiyana, arăți bine și o știi. Iar faptul că ai personalitate de nota zece, că ești frumoasă, inteligentă, toate astea mă fac să-mi pied mințile și să fiu consumat de dorință. Nu am dorit pe nimeni așa cum te doresc pe tine. Ești fructul interzis, singura fată pe care o vreau cu disperare și pentru care aș face orice, absolut orice, îmi șoptește la ureche, mângâindu-mi pielea cu delicatețe.

    Înghit în sec și-mi întorc ușor capul într-o parte pentru a-l privi.

    — Sentimentul e reciproc, îngaim, chinuindu-mă să respir normal.

   — Te joci cu mine, așa-i? se încruntă gânditor.

   — Crezi că te-aș fi lăsat să mă atingi fără să-ți impun vreo limită dacă nu te doream? Ești singurul pe care-l doresc și pe care-l voi dori vreodată. Mi-ai prefăcut rațiunea în scrum. Ar fi trebuit să te urăsc, nu să te doresc, dar pur și simplu... mă opresc când Enzo e ridică brusc cu tot cu mine.

    Înghit în sec când mă ia în brațe și mă scoate din jacuzzi, după care iese și el. Se întinde să ia halatul pe care l-am lăsat pe unul dintre scaune și mi-l pune pe umeri, acoperindu-mi corpul. N-am timp de reacție când mă trage după el în casă, fără să-mi adreseze vreun cuvânt.

   Mi-aș dori să-i vorbesc, însă nu-mi găsesc cuvintele. Regrat instant că i-am făcut acea confesiune. Știam că ar fi trebuit să păstrez ceea ce simt pentru mine, că nu trebuia să afle nimic din ceea ce i-am spus.

    Când ajungem pe un hol pustiu, brunetul se întoarce brusc cu fața la mine și-și lipește buzele agresiv de ale mele, luându-mă prin surprindere. Mă saltă-n sus, iar eu îmi încolăcesc instinctiv picioarele în jurul său. Inima începe să-mi bată de mii de ori mai repede când se desprinde din sărut și mă sărută pe gât, mușcând ușor pielea sensibilă. Îmi dau capul pe spate și-mi strecor degetele în părul său, trăgând ușor de șuvițe, moment în care-și înfige degetele în pielea mea, provocându-mi o durere plăcută ce alimentează focul din interiorul meu.

    Urcă cele câteva trepte care duc la etaj în brațe cu mine, oprindu-se câteva clipe, după care urcă la mansardă. Ne desprindem din sărut gâfâind în timp ce mă reazemă ușor de perete pentru a putea să mă susțină mai bine.

    — Mi-aș dori să nu trebuiască să mă opresc, îmi șoptește pe piele, iar eu mă înfiorez.

    — Atunci nu o fă, îngaim, moment în care ridică brusc capul.

    Privirile ni se intersectează, moment în care înghite în sec.

    — Esti sigură că vrei asta? întreabă oarecum reținut, umezindu-și buzele.

    — Mai mult decât îți poți imagina...

    Mă aplec în față și-mi apăs buzele peste ale sale, moment în care zâmbește. Limba sa pornește un dans tandru cu a mea în timp ce mâinile sale îmi mângâie delicat coapsele. Mă ridică mai sus, dorindu-și să mă susțină mai bine în timp ce deschide ușa unei camere scăldate în întuneric, fără a întrerupe sărutul ce ne alimentează pe amândoi.

    Respirația sa fierbinte îmi pârjolește buzele, iar atingerile sale îmi răscolesc sufletul. Își apasă delicat buzele peste ale mele, lăsându-mă ușor pe spate. Mă înfiorez când fac contact cu cearșafurile de gheață. Îmi arcuiesc instinctiv spatele din cauza răcelii inconfortabile. Enzo chicotește, făcându-mă să mârâi în semn de avertisment, lucru care-l amuză și mai tare.

    — Am prins ideea, nu-ți plac cearșafurile de satin, oricum trebuie să le schimb după... îmi șoptește pe buze.

    — Sărută-mă și taci! exclam amuzată, mușcându-i ușor buza inferioară.

   — Cum poruncești, iubito! îngaimă printre săruturi în timp ce mâinile sale îmi ating precaute trupul.

    Încep să respir sacadat, simțind că am întreg universul la picioare. Când ne desprindem din sărut Enzo îmi mușcă ușor buza inferioară. Îmi zâmbește firav, privindu-mă printre gene. Își umezește buzele iar zâmbetul îi pălește de pe chip când privirile ni se intersectează. Nu avem nevoie de cuvinte ca să spunem ce simțim, ce ne dorim. Ochii ne trădează, dezvăluind dorințe ascunse.

    Începe să-mi sărute linia maxilarului, coborând ușor în jos în timp ce mâinile sale îmi mângâie trupul ce tânjește după căldura lui. Îmi mușc buzele cu putere, copleșită de senzațiile puternice care-mi controlează corpul, declanșate de fiecare sărut și atingere.

    Mă arcuiesc de spate când degetele sale dibace apucă de clemele sutienului pe care-l deschide cu dexteritate. Înghit în sec când mă scapă și de ultima bucată de material care-mi acoperă trupul, așteptându-mă să mă simt inconfortabil sau stânjenită, dar acest lucru nu se întâmplă.

    Felul în care mă privește, analizându-mi fiecare părticică a trupului cu admirație, mă face să mă simt frumoasă, invincibilă, puternică. Niciodată nu m-am gândit că prima dată o să mă simt atât de încrezătoare, atât de liniștită. El mă face să mă simt așa, el face ca totul să fie de o mie de ori mai bine și mai frumos.

    Își mușcă buzele înnebunitor de lent, analizându-mi cu atenție trupul, după care se depărtează câteva secunde, scăpând de ultimele haine pe care le are pe el. Îmi mușc buzele când un foșnet silențios îmi atrage atenția iar privirile ni se intersectează pentru câteva clipe.

    Închid ochii și las capul pe spate când când buzele sale îmi ating pielea iar degetele sale mă mângâie cu delicatețe. Mii de senzații îmi traversează corpul și-mi înăbuș un geamăt când se dă ușor în spate și plasează săruturi delicate pe pielea sensibilă, furându-mi și ultima fărâmă de aer. Primul instinct este să-mi încrusișez picioarele din cauza senzațiilor năucitoare și-mi este al naibii de greu să nu o fac sub asediul buzelor sale.

    Răsuflu ușurată când se ridică ușor, aplecându-se din nou asupra mea. Îmi trasează conturul buzelor, iar eu înghit în sec.

    — Privește-mă, iubito! Vreau să mă privești, șoptește, iar eu mă supun.

    — I want you... îngaim, mușcându-mi buzele cu putere.

    Încuviințează ușor din cap, aplecându-se să mă sărute. Răsuflarea mi se taie, iar inima-mi stă în loc când simt o presiune puternică între coapse, urmată de o nuanță de  disconfort ce se pierde în marea de senzații și sentimente care-mi străbat întreg corpul. Își desprinde buzele de ale mele, respirând sacadat în timp ce se mișcă cu precauție.

    — Te simți bine? tremurul din voce îi trădează emoțiile.

    — Da, șoptesc, cercetându-i chipul străbătut de o rază de speranță.

    Zâmbesc ușor, îndemnându-l să continue. Disconfortul dispare treptat, fiind înlocuit de plăcere. Îmi plimb leneșă mâinile pe spatele său, trăgându-l ușor în jos. Îl sărut pe gât, încurajându-l și schițez un zâmbet mic când grăbește ritmul.

    În scurt timp un țiuit îmi străbate timpanele, iar orice alt zgomot dispare. Îmi țin suflul câteva secunde lungi, în timp ce Enzo își îngroapă capul în părul meu, încleștându-și maxilarul, iar fericirea ce-mi străbate întreg corpul când ajungem amândoi pe culmile plăcerii este pur și simplu mirifică.

    Se prăbușește gâfâind pe corpul meu, sărutându-mă leneș.

    — La naiba, te ador! îmi șoptește pe piele, rezemându-și capul de pieptul meu.

    — Te ador, șoptesc, sărutându-i fruntea umedă.

    Zâmbește și se lasă ușor pe mine când îmi înfășor brațele în jurul său, dorindu-mi să-l simt cât mai aproape.

    Nu îl iubesc, îl ador. Nu mi-aș fi putut imagina vreodată că o să țin la un om atât de mult cum țin la el. N-aș fi crezut vreodată că o să ajung să am sentimente atât de puternice pentru cineva într-un timp atât de scurt, însă Enzo nu este oricine. Este sufletul meu pereche, și oricât aș încerca să mă mint că sunt nebună și că visele pe care le am, viziunile din trecut pe care le-am avut cu el și fiorii ce mi-au străbătut trupul când i-am întâlnit prima dată privirea nu au fost aievea, știu că nu este adevărat.

    Oricât de mult am încercat să mă conving că nu există suflete pereche, el îmi demonstrează mereu contrariul.

    Tatuajul pe care-l sărută acum pe corpul meu își are perechea la el pe piele. Cifrele ascunse în el formează data în care s-a născut, iar cifrele de pe pielea sa semnifică ziua în care m-am născut. Până și numele noastre se leagă perfect. Cea care-și amintește lupta și învingătorul. A învins. Mi-a descuiat fiecare lacăt în parte și mi-a aflat toate tainele, iar eu voi purta veșnic asta în suflet. Indiferent de care sunt cărțile destinului și de ce-mi rezervă viitorul, o să mi-l amintesc mereu pe cel care mi-a furat inima cu un singur sărut și care-mi pune zâmbetul pe buze  cu o singură privire.

   Deși acum mult timp mi-am dorit să fie simple coincidențe, nu pot nega ceea ce este mai mult decât evident. El este singurul care-mi va oferi fericirea deplină, pe care-l voi iubi necondiționat, indiferent de câte lacrimi îmi vor păta chipul din cauza lui, indiferent de cât de multe nopți voi pierde ca să vorbesc cu luna despre el. Este totul meu. Tot ce am visat, tot ce mi-am dorit.

Cuvinte: 2.535

   Ok, tentă 18+, daaar, sper că v-a plăcut capitolul și că a adus un zâmbet mic pe chipurile voastre. Din păcate nu știu când voi avea timp ca să scriu și să postez următorul capitol, dar sper că acest lucru se va întâmpla curând. 😊💜

Continue Reading

You'll Also Like

131K 6.2K 53
- De ce vrei să fumezi? întreabă brusc, privindu-mă în ochi. - Fiindcă e o iluzie care funcționează pe moment. Îți păcălește creierul și te face să...
628K 30.3K 71
"- Adam?... - Da, Lunna? - Vreau sa fiu din nou Aleasa ta..." Se recomanda a citi volumul I, pentru a intelege mai bine linia de subiect.
332 95 30
Doua familii unite formeaza o mafie puternica, având ca moștenitori pe Beatrice si Ares, ei formeaza un cuplu de la o vârstă frageda, fiind promiși u...
1.1M 56.8K 71
"-Sunt Prizoniera ta? -Nu, ești Aleasa mea!"