CEHALETİN BAŞLANGICI

By cihanbzn

176 103 153

Yayılmış olan mutasyon virüsü yüzünden zombileşen dünyada bir ailenin genç çocukları kendi aralarında bir eki... More

Bölüm I
Bölüm 2
Bölüm 3

Bölüm 4

11 11 28
By cihanbzn

Onun ölümü beni çok üzmüştü sabah kalkar kalkmaz aileme tüm olayları anlattım üzüntü den, ağlamaktan kendileri ni yıpratmışlardı. Ama artık bu gerçeği bilmeleri lazımdı çünkü yavaş yavaş bize de geliyorlardı.

Ekibi toplayıp dün kü olayların hepsini onlara da anlattım kuzenimle olan konuşmaların hepsini gösterdim ekibe bu zamana kadar ne konuştuysak zombiler hakkında herşeyi gösterdim.

Tabi onlar da bu olaydan etkilenip baya üzülmüşler di ve ekipçe bana şu soruyu sordular. 'Şimdi biz ne yapıcaz cihan?'

Ben de Onlara şu sözü söyledim bu acılara alışmamız lazım çünkü önümüzde büyük bir cehaletin Başlangıcı var daha çok acı ve ölüm görebiliriz dedim.

Ona göre acımıza yenik düşersek o zaman ailemizi koruyamayız dedim tabi bu konuşmadan sonra Herkes yavaş yavaş toparlanmaya başladı ama üzüntüleri vardı gene bu yüzden bugün pek bir eğitim yapamadık ama alışmamız lazımdı resmen bu zombi kapımızdaydı.

Bugün gene evlerimize dönerken haberlerde çok büyük, çok korkunç olayı duydum ve şok oldum resmen bu mutant virüsü dünyanın yarısına hemen hemn yayılmaya başarmış ve ülkeler savaşı resmen başlatmışlardı.

Ama bir türlü bitmek nedir bilmiyorlardı hemen bizim ülkemizin sınırlarına yaklaşmaya başlamışlardı ve bu mutant virüsünden korunmak için yapılan devasa kale henüz bitmemişti ve bitmediği için faaliyete sokmamışlardı.

Bu daha kötü bir haberdi bizim için hemen haberi duyar duymaz ekibi aradım ve toplamaya karar verdim çünkü hepsinden bir karar alıp ailemizi güvenli böylegeye götürmemiz lazımdı.

Ekip yavaş yavaş toplanmaya başlamıştı bile en sonuncusu da geldiğine göre artık toplantıyı kurma zamanı gelmişti.

Ekibe ' Selam gençler haberleri izlemişsiniz galiba '

Ekipce ' evet malesef '

Ben ' o zaman burda toplanma nedenini söylüyorum, toplanma nedenimiz artan bu virüs ve çok hızlıca yayılan virüs yüzünden ailemiz tehlikede'

Kuzen Haşim ' evet cihan buna bir çözüm bulmamız lazım'

Ben ' aynn öyle kuzen bu yüzden ailemizi güvenli yere götürmemiz lazım'

Kuzen cihat ' iyi de nereye götürücez güvenli olan tek bir yer var oda dev kale ama halen bitmemiş'

Ben ' malesef ki öyle bitmediği içinde insanları içeri almıyorlar'

Kardeşim serhat ' ee abi o zaman bizde gizli bölmeden sokalım aileyi'

Ben ' hayır olmaz, saçmalama çok riskli'

Kuzen berdan ' e cihan o zaman nerde ailemizi koruyabiliriz'

Ben ' bilmiyorum o yüzden sizi topladım ki akıl fikir edinelim diye'

Kuzen Jiyan ' bence burası çok iyi burda tuzaklarımızı da kurmuşuz'

Ben 'burası o zombilere karşı çok fazla dayanamaz Jiyan'

Kuzen özgür ' bencede öyle cihanın dediği gibi'

Derken Düşündük hem de çok nasıl bir karar verebiliriz ailemiz için ve en son fikir ortaklaşaca dev kale yi seçtik evet bitmemişti inşaatı o yüzden kimseyi almıyorlar dı ama kapılarına gidip baskı uygularsak o zaman yardımcı olabilir diye düşündük.

Ortaklaşaca herkesin kararını aldıktan sonra tekrar hepimiz evlere dağıldık ve herkes ailesiyle konuşup 'ne kadar önemli eşyanız varsa toplayın heran bir yerlere gidebiliriz hazırlıklı olun dedik'

Babam ' oğul nereye gidecez dedi '

Ben ' baba mutant virüsünden korunmak için dev kaleler yapılıyor ülkemizde oraya gidicez'

Babam ' iyide oğul nerde bu dev kaleler'

Ben ' baba ülkemizin başkenti olan ankarada yapıyorlar'

Babam 'peki oğul iyi düşünmüşsünüz ekipçe'

Evin büyükleriylede bu konu hakkında anlaşmıştık ve sonra yataklarımıza geçip derin bir nefesle uyumaya başladık.

Sabah oldu hava o kadar güzelki kıyamazsın havaya hemen ekibi toplayıp son dersleri almaya karar verdik. Çünkü bundan sonra belki bir daha bu eğitimleri göremezdik.

Kahvaltımızı bir güzel yaptıktan sonra hemen ekibi topladım bugünlük daha zor eğitim alıyoruz dedim ekibe

Ekip 'olur cihan sıkıntı yok' dediler.

Hemen zor eğitimlere geçtik hepimiz tabi çok zorlanıyoruz çünkü bu zor eğitimleri ilk defa alıyoruz ve mecburduk derken bugünümüz o kadar yoğun ve o kadar yorucuydu ki herkes soluk soluğa kalmıştı o esnada artık evlere bugünlük yeter ve artık hazırız dedim evlere dağılalım artık dedim ve evlere yavaş yavaş dağılmaya başladık.

Herkes aç yorgundu tabi ailemiz sağolsun yemekleri hazırlamışlar dı biz eğitim görürken arada bir bizi arayıp ne zaman geliyorsunuz diyorlar dı yani haberleşiyorduk.

Yemeklerimizi yedikten sonra yavaş yavaş yatağa geçmeye başladı.

Ama tabi ben dururmuyum hiç hemen haberleri açtım acaba bir son dakika var mı yok mu diye ve işte o kötü gün gelmişti mutant virüsü malesef bizim sınırlarımıza kadar gelmiş devlet büyükleri bizlere çağrı yaptı.

"çok dikkatli olun bu mutant virüsü ülkemize girdi girecek o yüzden tüm ailelerin erkeklerine sesleniyorum ailelerinizi iyi koruyun biz her türlü savaşımız yapıcaz ama olur da ülkeye sızarsa asıl iş sizde başlıyor." dedi.

Bunu duyunca çok daha da üzüldüm hemen kuzenleri teker teker aradım bu konu için haberleri izlediniz mi dedim ve hepsi izlemişler benden haber bekliyorlar ne yapıcaz? Nasıl yapıcaz? Diye sürekli düşünüyorum.

Ekibimin düşüncelerini de ele alarak ortak noktayı bulmaya çalışıyorum o esnada Hemen kardeşim serhat bana şöyle dedi.

Kardeşim serhat "abi en iyisini sen bilirsin ama gene sorayım dedim iş gittikçe daha da sıkıntılı olmaya başlıyor bu mutant virüsü hergün daha da çok yayılıyor ve ülkemizin sınırlarına kadar gelmiş bu konuda ne düşünüyorsun ne yapıcaz."

Ben " kardeşim kafam okadar çok karışık ki lanet olsun bilmiyorum ne yapıcaz ne yapmalıyız bilmiyorum ailemi kaybeder korkusu çok bastırıyor beni hemde çok o yüzden mantıklı birşey düşünmem lazım şimdi ben tek düşünceyle hareket edersem olmaz.

O yüzden bu durumlarda tüm ekibi toplayıp ortak bir düşünceyle hareket etmeye çalışıyorum.

Kardeşim serhat ' sen Ne dersen o dur abi çok iyi düşünmüşsün'

Ben 'teşekkür ederim kardeşim ve şöyle bir şeyde düşündüm hani bizim evlere tuzak kurmuştuk ya olur da zombi saldırısı olursa diye'

Kardeşim serhat ' evet abi neden sordun ki'

Ben ' işte bu tuzakları daha da güçlendirmek lazım'

Kardeşim serhat ' tamam abi olur yarın ekibi toplayıp tuzakları güçlendirmeye başalayalım'

Ben 'çok iyi olur vallah'

Bu konuşmayı yaptıktan sonra bizde yatağımıza yavaştan yavaştan geçmeye başladık.

Artık eskisi gibi huzurlu, mutlu bir şekilde uyuyamıyorduk. Çünkü herşey eskisi gibi değildi artık hemen sabah olsun da eski hayatımıza geçelim diyorduk ama öyle olmuyordu.

Gözlerimiz kapatıp yattıktan sonra sabah olmuştu çünkü gece kısa gündüz uzundu geceleri çok çabuk geçiyordu.

Kalktığımız gibi ailecek kahvaltımızı yaptıktan sonra tüm aileyi ve ekibi toplayıp dünkü konu hakkında büyük bir ortak düşünce, fikri almam lazımdı dünkü olayları teker teker anlattım herkese işte dünkü son dakika haberlerine göre zombilerin artık Türkiye sınırlarına kadar geldiğini söylüyorlardı.

Bunu duyan aile artık çok korkuyor ve çok üzülüyorlar dı çünkü daha kötü günler bizi bekliyordu.

Bunun için evlerimizin etrafına zombiler için yaptığımız tuzakları arttırmamız gerekiyor bu yüzden sizleri toplayıp ortak bir fikir almam gerektiğini düşündüm

Aile ' çok iyi düşündün cihan biz ailecek senin verdiğin her karara saygı duyar ve kabul etmeye hazırız' deyince ben çok mutlu oldum çünkü bana olan güvenleri çok daha fazla olduğunu öğrendim.

Sonrada aileye çok teşekkür ederim sizler bizim ailemiz ve bizim yuvamızsınız sizleri korumak ve kollamak bizim boynumuzun borcudur dedim ve hemen ekibe dönerek ya siz ne düşünüyorsunuz?

Ekip ' cihan ailemiz ne dediyse biz de aynısını diyoruz sana olan güvenimiz sonsuzdur'

Ekibe de teşşekür ettikten sonra aileyi evlere yollayıp ekiple baş başa kaldım.

Haydi Canlar şu tuzakları daha çok arttıralım deyince hemen kuzen cihat 'başlıyalım cihan ama gruplara ayrılıp öyle yapalım' dedi.

Ben de ' tabi öyle yapalım bizim için daha iyi ve daha çabuk biter'

Grupları belirliyorum 1.grup Haşim - serhat, 2.grup cihat - ben, 3.grup berdan - özgür - Jiyan gruplarımız böyle elimizden geldiği kadar temiz bir şekilde bitirip kimsenin yara almamasını istiyorum.

Kuzen Haşim ' tabi cihan nasıl istersen'

Eyvallah kuzen Haşim deyip dağılmaya başladık.

Continue Reading

You'll Also Like

896K 19.3K 199
Bu topraklarda yasanmis garip ve aciklanamayan olaylar
22.9K 727 11
Bu kitap kaçırılıp işkenceye maruz kalan masum bir kızın hislerini ,yaşadıklarını ve duygularını anlatan bir hikayedir. Korkak gözlerin, ürkütücü ve...
19.9M 434K 156
Korku, gerilim ve heyecan arayanlar... Okurken tüylerinizin ürpermesini ister misiniz ? Korkularınızı bir kenara bırakın ve cesaretiniz varsa okuyun...
1.6M 95.8K 37
O gün sadece dikkatimi çeken o oyuncağı almak istemiştim. Başıma bunların gelebileceğini kim bilebilirdi ki? [KİTABIMIN BENZERİNİN YAPILMASINI ASLA İ...