Gospodin Idealni ✔️🔚

Oleh SjajLeptira

130K 4K 295

Izdignuću se poput feniksa iz pepela. Dok ga gledam ostajem bez daha, utonem mu u zagrljaj, onaj zaštitnički... Lebih Banyak

Prolog
1 poglavlje
2 poglavlje
4 poglavlje
5 poglavlje
6 poglavlje
7 poglavlje
8 poglavlje
9 poglavlje
10 poglavlje
11 poglavlje
12 poglavlje
13 poglavlje
14 poglavlje
15 poglavlje
16 poglavlje
17 poglavlje
18 poglavlje
19 poglavlje
20 poglavlje
Epilog

3 poglavlje

5.8K 189 11
Oleh SjajLeptira


Javno mesto je najbolje rešenje ako želite da se nađete s mojom braćom. Colton je onaj tip koji mora sve da drži pod kontrolom i verovatno će me ispitati svaki detalj i postoji mogućnost da će popizdeti. Casey je staložen i hladan, ali ako mu je dan već dovoljno loš sigurno ću mu pogoditi živac. Trevor je nešto između njih dvoje, on će verovatno za koji minut saznati njenu priču i spremiti advokate. U svakom slučaju svi će reagovati na sličan način i da će njihovi prsti biti umešani u ovaj slučaj. Restoran je skup i luksuzan jer opet moja braća ne vole mesta koja nisu skupa. Zavučeni sto u uglu je pravo rešenje i mirno mesto za obavljanje razgovara.

„ Napokon si rešio da nas počastiš prisustvom, prinče!", Casey izgovori nadrkano i već znam u kom smeru će razgovor ići.

„ Ne seri! Nisam mogao da stignem pre!", izgovorim mirno i ispijem vino iz čaše. „ Šta slavimo?", nasmejem se, a sva trojica me gledaju toliko besno da imam utisak da bi me verovatno ubili od batina.

„ Izmislio si priču, kako ne bi morao da uradiš sastanak??", Colton upita i jebote definitivno nije ih dobro iznervirati.

„ Ne možeš biti toliko jebeno neodgovoran!", Trevor vikne.

„ Smiri te se! Stvarno se plašim da će jednog dana neko doživeti srčani udar. Tolika nervoza nije zdrava", odgovorim u mom stilu.

„ Počni da pričaš!", kroz zube izgovori Casey. Ispričam im sve i već čekam da krenu s komentarima.

„ To je to! Nisam došao zato što mi se nije ustajalo ili zato što sam zaspao! Niti sam toliko neodgovoran da ne dođem na važan sastanak!", kada završim s pričom počnem da jedem.

„ Jako si naivan! Kako si mogao ostaviti devojku u stanu? Takve kao ona će uraditi sve da se dobro uvuku i na kraju će te zeznuti i hop bićeš u braku s njom!", naravno da Colton ima predrasude i znao sam da će takvo nešto reći.

„ Zar ja delujem toliko glupo?", upitam ga „ Kako si ti mogao da veruješ Leoni kada si potpisao ugovor? Zar nisi pomislio da će krivotvoriti tvoj potpis?", pitam dok me sva trojica gledaju „ Da ti kažem; Nisi! Jer te nije bilo briga ni da to uradi!"

„ I sam kažeš da je nepoznata! Otkud znaš da te neće pokrasti?", nisam to očekivao od Trevora, mislio sam da će me on barem podržati.

„ Ostavio sam joj pare na stolu, ako joj treba neka uzme i ode!"

„ Jebote!", Casey prođe prstima kroz kosu „ U koliko je lošem stanju?"

„ Jako je loše! Nisu joj toliko povrede teške, koliko je u psihičkom stanju loše. Ima previše posledica na njoj, boji se i sigurno će se vratiti osobi koja je maltretira!", koliko god imali predrasuda o njoj, isto toliko znam da oni ne mogu samo da zažmure na ovu situaciju.

„ Šta planiraš da uradiš?", upita Casey.

„ Iskreno nemam pojima. Jedino što znam da moram da je zadržim, jer je emotivno potpuno uništena. Ne znam šta će uraditi i koji je njen sledeći korak, niti šta joj je u glavi. Ne znam ni šta joj se tačno dogodilo, ali jasno je da je reč o porodičnom nasilju"

„ Ne možeš samo tako da je ostaviš u tvom stanu! Ne znaš ništa o njoj i koliko istine ima u svemu tome!", Trevor govori i retko kada me uspe iznervirati, ali ovaj put je taj.

„ Jel' si ostavio ženicu kada si saznao da je trudna s drugim? Jel' si ti Casey zaboravio Elu kada si saznao istinu? I ti Coltone samo znaš da stvaraš predrasude o drugima! Ne zanima me kakva je ona osoba! U fizičkom smislu me nimalo ne privlači i ne posmatram je na taj način!"

„ Travise!", opomene me Casey zbog Trevora jer i sam znam da je u teškoj situaciji i da ne može da se razvede tako lako zbog deteta.

„ Izvini!", kažem i onda čekam da nastave paljbu, ali se situacija smiri.

„ Kakva god da je nije zaslužila da neko digne ruku na nju", izgovori Casey, u njegovim očima vidim pokajanje, jer se i on priseća da je Elu povredio na emotivan način. U tom trenutku zaista mi bude žao reči kojih sam izgovorio. Jer sećam se tog dana, kada je Casey saznao neke stvari o Eli i totalno poludeo, sećam se i kada me ona zvala i tada ga spasila jer bi verovatno iskrvario dok bi došao do bolnice.

„ Izvinjavam se! Nisam pazio šta govorim, zaista to ne mislim", izvinim se.

„ Nemaš pojima da li u pitanju muž ili dečko, ili je stvar još gora! Ne možeš samo tako da se nađeš u toj situaciji, a da pritom nemaš pojima šta se događa u njenom životu. Očigledno je da ona tu osobu nema nameru da prijavi, želi samo da nastavi život gde je stala i nema nameru da poduzme nešto povodom toga!", govori Colton, a opet ni on ni ja ne znamo ništa o njoj, zato ne mogu da imam predrasude o onome šta joj se dogodilo.

„ Pa? Šta očekuješ od mene? Da zaboravim? Da jednostavno zažmurim i pravim se kao da se nije dogodilo? Nisam toliko sebičan da jednostavno samo pustim! Njoj treba pomoć i ja ću joj pomoći!"

„ Pre toga joj treba lekarska pomoć! Ti joj ne možeš nikako pomoći! Ona će u tebi videti neku vrstu zaštite i posesivno će se vezati. Ona samo traži neku drugu vrstu opsesije", Trevor kaže i slegne ramenima.

„ Živeće dok mene dok se ne snađe. Jednostavno prosto, ne vidim ništa loše o tome", napokon promenimo temu i pričamo o poslu. Onda se svi smejemo Coltonu jer Leona urla preko slušalice, smešno je gledati tipa kao što je on kako se pravda ženi. Imaju već troje dece. Leona, Lava, Lily i po svemu sudeći postaće ponovo tata.

„ Koliko sam shvatio svoju nervoznu ženicu, postajem ponovo tata. Slobodno stanite u red s čestitkama"

„ Radiš na fudbalskom timu?", smejem se.

„ Čestitam!", Trevor se obraduje, i svi znamo koliko on voli decu, iako ima samo Bellu.

„ Čoveče ti si budala! Ja jedva izdržim s ovom mojom jednom, što pravi cirkus ravne joj nema. Jutros mi je stavila šnalice i gumice na kosu dok sam spavao i nisam ni skontao, dok se nisam vratio s treninga. Plus na sve to mi je išvrljala skice, do kojih ne znam kako je došla i moram sve ponovo da uradim. I onda posle toga je pojela voštane bojice i ludim s njom i s cirkusom koji pravi svaki dan. Eli je pojela karmine i to sve ujutro, ne želim ni da pomislim kako je prošao ostatak dana. Zato ti zavidim, kako možeš s toliko dece da izađeš na kraj?", govori Casey i nimalo nije smešno jer je Malia malo bezobrazno dete koje je ne treba puštati u kuću jer će je uništiti. Na koga može da bude?

„ Strašno! Leona je stroga, tako da oni nisu posebno ni bezobrazni, uz to imamo dadilju koja je savršena i dosta pomože Leoni. Prave i oni sranja, kao i svaka mala deca, ali ne u toj količini", što je potpuno tačno, jer Leona vaspita decu da budu svoja i poslušna s malom dozom bezobrazluka.

„ Misliš da ja nemam dadilje? Moje tri ne mogu da je savladaju! Bude mirna samo pred spavanje, ili isključivo pravi gluposti kada sam ja kući. Ela joj popušta pošto je imala teško detinstvo i ja sam je razmazio pa se oboje čupamo dlake s glave", smejemo se Caseyu koji se žali na svoju ćerkicu od tri godine. Onda Colton počne o svoj i onda nam se razgovor svodi o malim bićima koje mnogo volim dok sam stric, jer najbolje je dete uzeti koji sat i vratiti roditeljima. Nakon večere svratim u piceriju blizu stana i uzmem joj picu i nešto za popiti, jer ako se probudila sigurno je gladna, a u mom stanu jedva i da kašike ima.

Stajala je kod prozora i gledala u daljinu, kosa boje meda čupavo joj bila rasuta po mojoj širokoj majici koja joj skrivala atribute. Izgledala je tužno dok je posmatrala kapljice kiše i prstima dodirivala prozor.

„ Probudila si se! Kako si?", trgnula se na moj glas i ispustila šoljicu iz ruke. Dok je skupljala stojao sam pored nje i onda sam joj je stavio do znanja da sam uz nju, ali njena reakcija tela govorila mi je da mi ne veruje. Pokušao sam je rečima uveriti u nešto što ni sam nisam bio siguran šta činim i zbog čega to radim. Istina je da imam dovoljno novca da joj uzmem stan, osiguram najbolje advokate i naravno posao koji joj je potreban. Ona jede i gleda neki film dok ja listam po telefonu. Onda podignem glavu prema njoj, mrda glavom i rukama i bori se s mislima. Slatka je. Usta su joj napućena dok ljuto posmatra sa strane. Par sekundi kasnije je u mom zagrljaju, stegnula me je oko vrata i ne pušta.

„ Ako me još malo stegneš, udavićeš me", našalim se.

„ Oh! Izvini", odmakne se od mene, obrazi joj gore i jednostavno mi ruka sama poleti ka njenom obrazu koji uštinem.

„ Opusti se", nasmešim joj se, dok ona skriva pogled od mene. Gde je nestala ona devojka koja je glasno vikala na mene?Zar je ona ovoliko stidljiva? Ustanem kako bih uzeo kremu i vratim se na kauč, smestim njena stopala u moja krila. Njene oči nemirno me posmatraju i obrazi joj gore i ne zna gde će s rukama, jasni su znakovi da joj nelagodno. Mada nema nijednog razloga da bude. Prstima obuhvatim čarapu i skinem sa leve noge, otok joj je dosta plav, ali lekovi i krema će joj ublažiti bolove. Prstom dodirnem modricu i ona se trgne i glasno proguta vazduh.

„ Jel te boli?"

„ Pa nemoj pritiskati!", pokuša izvući stopalo.

„ Budi mirna! Moram da ti namažem, nije da ludim od želje da ti dodirujem stopala", našalim se a njeni obrazi ponovo jako zacrvene. Namažem joj nogu, zatim uhvatim rub majice i zadignem slučajno malo više a ona odmah spusti i lupi me dlanom po ruci.

„ Ne možeš da mi gledaš grudi!", potisne.

„ Srećice ne zanimaju me tvoje grudi! Samo hoću da vidim rebra i da namažem", nisam manijak da iskoristim situaciju, ali nisam slep, ima lepe oblikovane grudi. Sklonim misli s toga, jer mi misli idu u potpunosti u drugom smeru.

„ Pa? Ne očekuješ valjda da ću te pustiti da me tako dodiruješ?"

„ Malena nema ništa loše u tome što ću ti pomoći. Nemam nameru da ti pipam telo i budi sigurna da sam izbrisao iz glave, kao da ništa nisam video", popusti i podigne majicu i onda joj lagano mažem kako je ne bih povredio. Po licu i grimasama koje pravi vidi se da je boli.

„ Idi i spavaj. Pre toga popi lek protiv bolova, ujutro ćemo otići da ti kupimo nešto da imaš da obučeš", poslušala me i odmah otišla, jer joj sna treba i previše.

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

72.8K 2.1K 45
' Poželela sam nešto što nisam smela. Želja koja me je skupo koštala. A nisam znala da su neke želje zabranjene, opasne i da se sa vatrom ne igra.' ...
87K 1.4K 52
Sve je lako odglumiti, ali glumeti ljubav, zaljubljenost i neznost sa nekim koga mrzis? To je najteza uloga. Za svet oni su savrsen par, ljubavnici...
50.2K 1.2K 38
Stvarali su strast koja ih je prožimala. Stvarali su lek za njihove prazne duše. Stvarali su ljubav koju su krili sami od sebe. Bili su ljubavnici na...
317K 15K 22
Rea je do smrti svog oca živela poput princeze, bila je zaštićena, voljena i mažena, ali nakon očeve smrti ona nasleđuje osim porodičnog bogatstva i...