Njegova

بواسطة xoxo-Iva

223K 5.8K 307

[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao u... المزيد

PROLOG
Poglavlje 1.
Poglavlje 2.
Poglavlje 3.
Poglavlje 4.
Poglavlje 5.
Poglavlje 6.
Poglavlje 7.
Poglavlje 8.
Poglavlje 9.
Poglavlje 10.
Poglavlje 11.
Poglavlje 12.
Poglavlje 13.
Poglavlje 14.
Poglavlje 15.
Poglavlje 16.
Poglavlje 17.
Poglavlje 18.
Poglavlje 19.
Poglavlje 20.
Poglavlje 21.
Poglavlje 22.
Poglavlje 23.
Poglavlje 24.
Poglavlje 26.
Poglavlje 27.
Poglavlje 28.
Poglavlje 29.
Epilog
•zahvala•
Dok imamo nas

Poglavlje 25.

5.1K 159 9
بواسطة xoxo-Iva

Narednih pet dana ni traga ni glasa o Kianu. Svakodnevno bi Lorenzo i Nardo odlazili ispitivati Laru o tome koji su njegovi planovi, no ona je samo ponavljala kako ništa ne zna i kako joj je neizmjerno žao zbog svega.

Matteo je podigao obranu imanja na najviši nivo. Gotovo da nije bilo kutka u kojemu ne bi mogla uočiti stražara. Čak je pozvao Renata i njegove ljude kojih je ovog puta bilo uvelike više nego kada su nas čuvali u Toskani. Ipak uz svu ovu zaštitu imala sam osjećaj kao da će Kian naći i najmanju rupu u sistemu kako bi me se dočepao.

Vijesti koje smo primili sinoć ipak su nas sve malo umirile. U kasnim noćnim satima Adili su probili u lažno skladište i upali u zasjedu. Više desetaka ih je ubijeno, neki su ostali kao zatočenici. Adili su bili slabi, no njihova vojska još slabija. Nekolicina vojnika odmah je rekla sve što zna samo kako bi im se poštedio život. Tako smo uspjeli saznati da ih na njihovom imanju ima još pedesetak i da se tamo nalazi i Kianov otac koji je ponovno preuzeo vodstvo od kada je njegov sin bez traga nestao.

Noćas kreće druga faza napada u kojoj će se izviđači približiti imanju i razoružati vanjsku obranu. Tijekom proteklih dana uspjeli su locirati sve nagazne mine postavljene oko imanja kao i ostale vrste zamki. Zatočeni vojnici uvelike su im i u tome pomogli jer su im rekli i sve ostale zaštitne mehanizme. Sve napreduje po planu i to je bilo olakšavajuće za čuti.

Usprkos svemu Matteo i ja odlučili smo ne reći ocu za Kiana i situaciju s Larom. Poznavala sam ga predobro da ne bih znala kako bi inzistirao da se vratim na imanje ili sakrijem negdje drugdje. No s time bi samo još više riskirala svoj život. Kian nam je blizu, nekoliko visoko frekventnih radara uočilo je čudne kretnje u šumi nekoliko kilometara od imanja. Kretanja nisu bila životinjska, a nitko se tamo ne usuđuje hodati zbog opasnosti od napadi divljači. To je mogao biti samo Kian jer ne poznaje dobro teren i samo mu je osveta na pameti. S toga bilo kakav izlazak s imanja predstavlja direktnu prijetnju meni.

Matteo je bilo iznimno nervozan i razdražljiv proteklih dana. Stavljao je dodatan pritisak na samog sebe zbog svega ovoga i većinu dana provodio bi u uredu. Viđali bismo se ujutro i tek na večeri. Pružala sam mu puno razumijevanja jer sam znala koliko se nervira oko svega. Svaku noć bi se ispričavao što je opet proveo dan u uredu i pokušavao nadomjestiti propušteno vrijeme. Svaku noć bi mu govorila kako je uredu i kako ćemo vrijeme lako nadomjestiti kada se sve ovo završi.

Usnuli bi zapetljani jedno o drugo. Bili smo si uzajamna podrška bez suvišnih riječi. Tek sada sam shvatila da zaista jedno na drugu djelujemo smirujuće.

Zakopčala sam crnu čizmu i još jednom se pogledala u ogledalo. Siva svilena haljinica dolazila mi je do sredine bedara spuštajući se od struka u naborima. Kosu sam pokupila u neurednu punđu i malo više se potrudila oko šminke. Trzavice s Kianom mogu potrajati još danima, a Matteu je nužno bio potreban predah.

Većina ostatka ukućana iskoristila je lijepi jesenji dan kako bi trenirali na svježem zraku. Jedino je Matteo ponovno ostao zatvoren u svojem uredu.

Kuća je bila gotovo prazna i drvena peta čizmica koje sam obula odzvanjala je po hodniku. Svega jedan dio posluge nalazio se u kući, ostatak je također izišao na svjež zrak. To mi je dalo priliku da opustim Mattea na najbolji način na koji znam.

Pokucala sam tiho dva puta na drvena vrata i bez čekanja ušla. Znao je da sam to ja pa nije ni odizao glavu s papira. Sve je išlo onako kako sam i planirala. Zaključala sam vrata i oslonila se o njih strpljivo čekajući da me pogleda. Kada ipak to nije učinio pročistila sam glas.

''Nešto se dogodilo.'' Prošaptao je zadnjih par slova dok me pogledom pohotno upijao. Rukom sam lagano povukla rub haljinice otkrivajući mu haltere koje sam obukla samo za njega.

Posao pred njim davno je pao u drugi plan dok je pogledom žario svaki djelić mojeg tijela. Kad sam bila sigurna kako imam njegovu punu pažnju, lijenim korak krenula sam prema njemu trudeći se zavodljivo njihati kukovima. Zaustavila sam se ispred radnog stola i dlanove oslonila na hladno drvo. Prednji dio haljine tim se pokretom rastvorio i pružio Matteu pogled na moje grudi skrivene ispod tanke čipke. Oblizala sam usnice što nije prošlo nezapaženo.

Odmaknuo se blago od stola i potapšao svoje koljeno. Odmah sam krenula izvršavati njegovu naredbu osjećajući se sve više uzbuđenom. Prije nego li sam ga opkoračila vješto je izvukao kaiš iz hlača i odložio ga na stol. Nisam mogla ne primijetiti kako se i dalje nalazi u dometu njegove ruke i ta me spoznaja još više uzbudila.

Prepustila sam mu svu kontrolu.

Ruke je stavio na moje kukove. Polagano ih je spuštao do ruba svilenog materijala. Uhvatio je rubove i polaganim pokretom krenuo podizati haljinicu prema gore. Pridigla sam ruke kako bi mu pomogla i ubrzo se materijal našao odbačen na njegovom radnom stolu.

Koža mi se naježila od iznenadne hladnoće, no samo jedan njegov dodir bio je dovoljan da se ponovno užari. Pomicao je zglob kažiprsta preko mojeg vrata, pa između grudi i preko struka. Zaustavio se tek kod ruba čipkastih gaćica. Dah mi je treperio od uzbuđenja i nestrpljivosti.

Iznenada je spustio glavu na moj vrat i zagrizao mekanu kožu. Nježni poljupci uslijedili su odmah nakon. Ponavljao je pokret sporim tempom sve dok se nije spustio usnama između mojih grudi. Njegova ruka brzo se našla iza mojih leđa i još brže otkopčala kopču koja mu je smetala u njegovom naumu. Odmah po tom se čipka pridružila svili na stolu.

Njegove usne i vješti jezik odmah su zarobili jednu od mojih bradavica. Od ugode, izvila sam leđa i ispustila tihi jecaj. Misli su mi ubrzo postale mirne i jedino na što sam se fokusirala je užitak koji mi Matteo pruža. Mogla sam osjetiti kako se njegova kita ukrućuje i znala sam kako je užitak obostran.

Matteo se blago odmaknuo od natečene bradavice i nježno puhnuo u nju. Trnci užitka odmah su prošli mojim tijelom i nisam znala koliko dugo ću još moći ostati tiha. Ubrzo je prešao i na drugu bradavicu. Prvo je okruživši jezikom, a potom puhnuvši na vlažnu kožu. Dlanovima je mijesio moje grudi istovremeno i jezikom ostavljao vlažan trak po mojem trbuhu.

Kada je konačno podigao glavu u njegovim očima očitavala se čista pohota. Trebali smo jedno drugo i više nego li smo to mislili. Krajičkom oka uočila sam kako lijevom rukom poseže za remen kojeg je odložio na stolu.

Prije nego li je išta krenuo raditi s njim pogledao me i tražio moje dopuštenje. Doza povjerenja i poštovanja koju smo imali jedno prema drugom bila je golema. Osmjehnula sam mu se i kimnula glavom ne želeći kvariti trenutak riječima.

Hladna koža remena prijala je mojoj iziritiranoj koži na vratu. Matteo je pustio trodnevnu bradu i u kombinaciji s ugrizima i sisanjem zasigurno mi je cijeli vrat bio crven i natečen. No nisam imala namjeru pobuniti se niti trenutka. Provukao kopču i stegnuo remen oko moga vrata dovoljno kako bi mogla disati a istovremeno osjećati određeni pritisak oko vrata koji je bio iznimno uzbuđujući.

Uhvatio je desnom rukom za slobodni kraj remena i brzim pokretom povukao za njega približavajući naše usne. Odmah je jezikom tražio da rastvorim usne i pustim ga unutra. Drage volje sam ga poslušala oslanjajući se rukama o njegova ramena. Jezikom je milovao moj i natjerao me da prigušeno zastenjem od užitka.

Kada smo se odmaknuli teško sam disala, no Matteo nije daleko odmakao spuštajući poljupce po mojoj bradi i u kutove usana.

Kada se odmaknuo uočila sam iskru u njegovim očima. Koja god ideja mu je bila na umu znala sam kako će biti dobra.

''Otvori.'' Rekao je. Odmah sam otvorila usta čekajući na sljedeći potez. Uzeo je slobodni kraj remena kojeg je cijelo vrijeme držao u desnoj ruci i stavio ga između mojih zubi. Drugu ruku stavio je na moju bradu i natjerao me da zatvorim usta koliko mogu i dalje s remenom između zuba.

Njegove ruke odmah su putovale mojim tijelom sve do gaćica. Iznenada oštro peckanje i zvuk paranja tkanine trgnuo me iz promatranja njegova lica. Shvatila sam kako je potrgao crnu čipku koja se nemarno našla ispod stolice.

Nije trošio vrijeme jer je već u drugom trenutku raskapčao svoje hlače. Bila sam dovoljno vlažna od sve ove predigre. Matteo je silovito ušao u mene jednim potezom. Nije forsirao ritam već me pustio da se naviknem na njegovu veličinu. Cijelo vrijeme je stezao i popuštao remen oko moga vrata.

Mogla sam osjetiti svaku venu i nabor na njegovoj kiti. Nesvjesno sam se stegla oko njega što je izmamilo njegovo prigušeno stenjanje. Nema erotičnijeg zvuka od tog.

Blago sam se odigla na koljenima pa potom ponovno spustila nabivši se do kraja na njega. Uhvatila sam polagani, lijeni ritam pružajući nam oboma da uživamo i trenutku kojeg dijelimo. Povremeno bismo spojili naše usne kako bismo jedno drugog ušutkali kada bismo postali preglasni.

Mogla sam osjetiti kako će orgazam koji se nakuplja u meni bili iznimno silovit. Kombinacija čiste požude, osjećaja jedno prema drugom te potencijalne prijetnje za zajedničku budućnost bacila me preko ruba i niti jedan poljubac nije me mogao utišati.

Matteov orgazam uslijedio je odmah po mojem nakon čega sam samo ostala sjediti s njegovom kitom i dalje u sebi. Oslonila sam glavu o njegova prsa. Sjedili smo tako zasigurno neko vrijeme smirujući vlastita tijela. Oboje smo znali kako ovo nije bio samo seks. Osjećaji koje sam mogla vidjeti u njegovim očima bili su u rangu s riječima 'volim te', a sigurna sam kako je i on mogao isto vidjeti u mojim. Oboje smo bili šturi na riječima, ali zato osjećajima smo uvijek mogli pokazati koliko nam je druga osoba bitna.

Tek u trenutku kada sam shvatila što sve mogu izgubiti ako se situacija ne razvije kako planiramo bilo mi je jasno da sam se zaljubila u njega preko ušiju. Izgubiti njega značilo bi izgubiti i samu sebe. Napokon mi se netko toliko dopadalo da je boljelo. I ne govorim o fizičkom izgledu već o snažnom karakteru. Pored njega svi mlađi padaju u vodu. Uzajamno poštovanje je to koje je nas dvoje približilo jedno drugome. Poštovanje koje je između nas dvoje prisutno od prvog dana je to koje stoji u rangu s riječima 'volim te'.

Oboje smo u onom drugom pronašli utjehu, podršku. Osobu koja je pored tebe ne zato što mora već zato što želi tu biti.

I dok mi je pomagao obući ponovno haljinu i poljubio me još jednom na izlasku uz riječi kako neće ostati do kasno u uredu, u njegovim očima i dalje se nalazila ta ista toplina i nježnost.

Pohitala sam u spavaću sobu i obukla na sebe nove gaćice pošto one prve više nisu bile ni za što osim za baciti u smeće. Obukla sam kožnu jaknu i zataknula pištolj i nož oko bedra. Bilo mi je potrebno zraka i mira, a muškarci su taman ušli u blagovaonicu na okrjepu.

Vibracija mobitela kojeg sam zaboravila na noćnom ormariću trgnula me iz misli. Ono što me zbunilo je to što sam imala nekoliko propuštenih poziva i svi su bili od Nesse. Mobitel je ponovno zazvonio i ponovno se Vanessina slika prikazala na ekranu. Brzinski sam prihvatila poziv žarko želeći znati što se dogodilo.

''Molim. Što se dogodilo Nessa?'' odmah sam upitala. Vanessa je trebala dan provesti vani s Nardom. Neko vrijeme nije bilo odgovora s druge strane što me zbunilo, no istovremeno natjeralo jezu da prođe mojim tijelom. Nešto nije kako spada.

''Kraljice moja.'' Napokon se oglasio muški glas s druge strane i natjerao me da se na smrt prepadnem. Njegov glas ne bih mogla zaboraviti dokle god sam živa.

''Kian. Gdje je Vanessa?'' upitala sam ga vadeći još jedan pištolj iz noćnog ormarića. Znala sam kako sreća koju sam osjećala do maloprije ne može dugo potrajati.

''Katrin. Pomozi mi, bojim se jako.'' Njezin piskutavi drhtavi glas dopirao je kroz slušalicu. Kako li je pobogu došao do nje a da već netko nije podigao uzbunu na imanju. Prije nego li sam ga išta dalje uspjela pitati ponovno se oglasio kroz slušalicu.

''Ako želiš da malena ostane živa iskrast ćeš se do zapadnog proplanka. Tvoj život u zamjenu za njezin Katrin. Samo nemoj dugo razmišljati jer postajem nestrpljiv. I dođe li itko drugi s tobom derište će dobiti metak kroz čelo istog tog trenutka.'' Rekao je prije nego li je poklopio slušalicu. Pokušala sam ponovno nazvati, no telefon je već bio isključen. Vjerojatno ga je razbio kako bi sakrio trag.

Znala sam kako je mudar i kako samo čeka prvu pravu priliku. I izgleda da ju je dočekao. Sva sreća da su svi u kući trenutno pa ću se moći kroz stražnji izlaz iskrasti iz kuće.

Njezin život vrjedniji je od mojeg. Njezin život zapravo tek počinje, a ja sam ga joj ugrozila došavši na ovo imanje. Zbog toga je na meni i da ispravim situaciju.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

218K 5.1K 32
Pala sam na nemilosrdnog čovjeka, a on me prisilio da budem njegova. Njegova žena. Ne znam mogu li ga promijeniti. Okrutan je, bez srca, ali s njim s...
33.6K 747 25
◾🔞Luciano, najpoznatije prezime Moskve. Nosi ga obitelj koja drži lanac trgovine oružja i narkotika. Zbog smrti Eduarda Luciana, posao preuzima Alek...
101K 3.1K 20
Eliot & Dijana Sve je počelo od jednog jedinog milimetra koji je trebao da predstavlja početak novih sladunjavih i avanturističkih poglavlja u životu...
Tangus - Završena بواسطة Melinna Joy

الخيال (فانتازيا)

105K 7.6K 26
2.dio serijala Salvation Emily Star, od rođenja ima sve što jedna djevojka može poželjeti. Bogatstvo, slobodu, i predivnog muža, te roditelje koji ju...