Njegova

Oleh xoxo-Iva

222K 5.8K 307

[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao u... Lebih Banyak

PROLOG
Poglavlje 1.
Poglavlje 2.
Poglavlje 3.
Poglavlje 4.
Poglavlje 5.
Poglavlje 6.
Poglavlje 7.
Poglavlje 8.
Poglavlje 9.
Poglavlje 10.
Poglavlje 11.
Poglavlje 12.
Poglavlje 13.
Poglavlje 14.
Poglavlje 15.
Poglavlje 16.
Poglavlje 17.
Poglavlje 18.
Poglavlje 19.
Poglavlje 21.
Poglavlje 22.
Poglavlje 23.
Poglavlje 24.
Poglavlje 25.
Poglavlje 26.
Poglavlje 27.
Poglavlje 28.
Poglavlje 29.
Epilog
•zahvala•
Dok imamo nas

Poglavlje 20.

6.1K 162 7
Oleh xoxo-Iva

Za ljubav kažu treba vremena. Meni je trebalo dva tjedna da shvatim kako bi žrtvovao vlastiti život za nju. Osjećaj je to koji nikada nisam osjeti. Davao je boju mojem mračnom životu i činio da sve loše što sam ikada napravio u životu ne izgleda toliko strašno. Ako se njoj ne gadi moja prošlost onda se niti ja ne trebam opterećivati s time.

Naslonila je glavu na moje rame. Nekoliko pramenova ispalo joj je iz neuredne punđe koju je zavezala prije nego li smo ušli u kadu. Oči su joj zatvorene i izgleda toliko smireno. Odjednom joj se na licu prolomi osmijeh. Lice joj poprimi anđeoski oblik kada se smiješi. Obožavam ju gledati.

''Što te nasmijalo, amore?'' upitao sam ju. Ranije kada sam joj uputio taj nadimak nisam ni shvatio što govorim dok riječi nisu prešle moja usta. Nadimak je to kojeg je moj otac upućivao mojoj majci. Uvijek mi je govorio kako ga trebam nadjenuti onoj pravoj osobi. Izgleda da je moje srce znalo da je ona ta i prije nego li je um stigao to procesuirati.

''Ništa posebno zapravo.'' Tiho je prozborila.

''Hajde, podijeli to sa mnom.'' Cijelog dana osjetim kako pričamo na nekoj drugoj razini. Osjetim da ima potrebu otvoriti mi se, pokazati mi sve što osjeća. Kada mi je krenula pričati o Kianu nisam znao što bih joj rekao. Ta tema joj je od početka bila osjetljiva.

''Ti si moja ljubičasta.'' Kratko je rekla. Zbunjeno sam ju pogledao apsolutno ne shvaćajući što hoće reći.

''Kako misliš?'' s blagim osmjehom sam rekao.

''Moj otac imao je tu uzrečicu. Ljubičasta je netko tko je došao u tvoj život i učinio ga boljim jednostavno samo ostavši u njemu. Taj netko čini da se osjećaš dobro i život ne bi bio isti bez te osobe.'' Zasigurno se radilo o nekoj ruskoj poslovici. No što god bilo, bilo mi je drago što sam ja to njeno.

''I ti si moja ljubičasta onda.'' Odgovorio sam joj i namamio još jedan smiješak na njeno lice.

''Jako mi je lijepo provoditi vrijeme s tobom.'' Rekla je nakon nekog vremena. ''Prije dok sam bila s bivšim sve bi se svodilo na seks. Nikada nismo na primjer ovako ležali u kadi i samo uživali jedno u drugom.'' Cijelo vrijeme su joj oči bile zatvorene. Voda okolo nas i dalje je bila topla. Rukom sam milovao njezin struk. Počela se sve više opuštati i nisam mogao ne primijetiti koliko joj godi ovo sve.

''Nije sve samo u seksu.'' Govorio sam joj dok sam drugu ruku spustio na njeno rame i počeo ga lagano masirati.

''Seks je bitan element dobre veze. Ali bitno je i ono prije i poslije njega. Nema ništa erotičnije od žestokog životinjskog seksa ali ne svaki put.'' Nisam mogao a da se ne složim s njezinim riječima.

Da ne znam kako joj je samo dvadeset i jedna rekao bih da je dosta starija. Toliko je zrela osoba i ni u jednom trenutku nisam našu razliku u godina smatrao problemom. Svaki put kada sam s njom zaista mogu osjetiti kako smo oboje na nekoj istoj razini. Razumijemo se bez nepotrebnog pojašnjavanja.

''Je si li ikada zažalila što si pristala doći na moje imanje?'' upitao sam ju. Od početka me mučilo je li se stvarno toliko jako protivila toj ideji ili ju je samo bilo strah.

''Nisam.'' Kratko i jasno je odgovorila. Ostavio sam joj vremena ako želi da obrazloži svoj odgovor.

''Protivila sam se tome samo zato što sam znala da ako odem s tobom da će između nas dvoje nešto biti. Seksualna privlačnost još od prvog susreta činjenica je koju niti jedan od nas dvoje nije mogao pobiti.'' Nisam se mogao više složiti s njezinim riječima. Moje namjere kada sam ju doveo na imanje jesu u jednu ruku bile da ju zaštitim od Kiana, no žarko sam želio vidjeti kako bi se odnos između nas dvoje mogao dalje nastaviti.

Stvar je bila u tome što od Lare nisam htio više nikakve veze. Usputni seks sa ženama koje su se očajnički trudile dopasti mi se nikada nije prelazio u išta više od toga. S većinom od njih ne bi ni bilo drugog puta.

Razlog tome nije bio što je tim ženama nešto ne dostajalo. Zaista neke od njih zaslužile su više poštovanja nego li sam im pružio. Ali nakon Lare svaka me podsjećala da ako si dopustim zaljubiti se na kraju ću završiti duboko povrijeđen.

Gledao sam na ženski rod kao nešto odbojno, korisno samo za jednu stvar. Čak sam i sve ženske služavke zamijenio muškima. Nisam htio riskirati niti u jednom slučaju. Nisam branio svojim borcima da imaju obitelji, bilo bi to sebično od mene. I ako vjerujem da sam djelovao hladno i ne zainteresirano na površini radovalo bi me kada bi me tražili višednevni otpust kako bi se vjenčali, bili sa novorođenčem ili jednostavno provodili vrijeme s obitelji.

I onda kada je Nardova Tara izdala njega i kćer i na kraju samu sebe odvela u smrt izgarao sam iznutra. Iako to nisam pokazivao. Nardo mi je kao vlastiti brat, ako ne i više od toga. Njegova bol bila je i moja. Iz dana u dan gledao sam kako propada dok nije znao što i kako raditi s malenom koja je samo plakala. Na posljetku ju je odveo k svojim roditeljima. S time se i ona, ali i on smirio. Prošlo je još neko vrijeme dok je zacijelio svoje rane i na kraju je izašao iz svega jači nego prije.

On i ja imali smo isti peh sa ženama koje smo smatrali onima za koje bismo i život dali. Kvragu čak su im i imena bila slična. Lara i Tara, trebali smo oboje odmah nanjušiti problem. Njegova jedina prednost je što je njemu iz svega na kraju ostala prekrasna kćer. Dok sam ja ostao sam u svojim sjećanjima zbog kojih bi često noći proveo uz alkohol.

Sve dok nisam ugledao nju. Sve žene s kojima sam spavao poslije Lare bile su samo avantura. Nije tu bilo nikakve konekcije, samo čista fizička privlačnost.

Lagao bih kada bi rekao da me i Katrinin stas nije privukao, jer jest i to jako. Samo od poljupca kita mi je bolno pulsirala u hlačama.

Ali k njoj me privukla i njezina snaga. Neizmjerna borba za život. I odanost. Ono što me godina prije slomilo bila je teška i ružna izdaja.

Katrin je s druge strane žrtvovala vlastiti život. Mučili su je danima, no ona ni pod cijenu smrti nije htjela izdati oca i predati ga ne prijateljima u ruke. To je ono što je napravilo klik u meni. U tom trenu uz njezinu snagu i tjelesnu privlačnost koju sam osjetio još dok sam je promatrao kada je prvi put bila u sobi znao sam da bi uz nju mogao ponovno probati nešto više od pukog seksa.

Nadao sam se samo kako će privlačnost biti uzajamna. Koliko god da mi se sviđala, da me oni noći zaustavila u poljupcu ne bih se protivio tome. Znam kakve priče kruže o meni i takve priče su dobre jer drže respekt i strah u protivniku, no nikada ne bih nasilno forsirao poljubac ili išta više od toga.

Ali kada sam vidio kako njeno tijelo reagira na mene znao sam kako ću je jednog dana imati. U salonu sam joj u očima mogao vidjeti strah, znala je tko sam i što sam sve sposoban učiniti. Ipak tu večer taj strah kao da se sakrio i čitao sam njezine osjećaje kao otvorenu knjigu. Željela me isto koliko sam i ja želio nju.

Tiho ritmično otpuhivanje natjeralo me da prekinem tok misli i spustim pogled na nju. Ljepotica je prispala. Izgleda joj je veoma godila topla voda i masiranje ramena. Polagano sam se izvukao ispod nje i namjestio ju kako ne bi potonula u vodu.

Kàda je imala ugradbene grijače pa je voda cijelo vrijeme bila ugodne temperature. Otišao sam prvo po ručnike i odjeću za oboje. Kada sam bio suh i obučen samo u bokserice otpustio sam vodu iz kade. Temperatura kupatila bila je nešto niža od temperature vode. Dok sam čekao da sva iscuri kako bih ju mogao obrisati vidio sam kako joj se koža počinje ježiti. Malo se promeškoljila, no i dalje je bila u polusnu.

Što sam nježnije mogao obrisao sam njeno tijelo. Nije bilo nikakve seksualne tendencije u tome, samo čista briga za drugu osobu. Nisam mogao, a da se u potpunosti ne složim s njezinim riječima od maloprije o tome koliko ako je i seks dobar, bez brige i nježnosti prije i poslije njega nema ni uspješne veze.

Uspio sam ju što temeljnije obrisati, a nakon toga ju pažljivo prenijeti iz kupatila u spavaću. Nisam se trudio stavljati joj donji veš već sam ju samo obukao u jednu od svilenih spavaćica. Ionako je u kući i više nego toplo.

Prigušio sam svjetla u spavaćoj prije nego li sam se uputio još jednom provjeriti sigurnost. Nabacio sam svileni crni ogrtač na sebe i izašao kroz ulazna vrata. Dogovorenim znakom fućkanja dozvao sam Renata koji je stražario u blizini. Vidjevši me kimnuo je a potom izvadio kutiju cigareta i meni ponudio jednu.

Noć je još bila mlada pa sam uzeo jednu cigaretu i pustio Katrin da uhvati malo sna prije nego li se vratim. U planu mi je pošteno ju istrošiti prije nego li oboje utonemo u san.

''Sve teče u najboljem redu. Nikakva kretnja nije uočena od vašeg dolaska.'' Obavijestio me dok je i sam palio cigaretu.

''Hvala ti što si u ovako krakom vremenu uspio sve organizirati.'' Zaista sam mislio to što sam govorio. Uvijek bi mu najavio dolazak ovako barem tjedan ili dva prije. Ovoga puta javio sam mu pred dva dana i zahtijevao veću razinu sigurnosti nego prije. Njegova predanost meni i mafiji bila je vrijedna hvale.

''Nije to ništa. Kada god me ti ili lady zatrebate znaj da sam samo jedan poziv udaljen.'' Rekao je. Renato je mlađi od mene nekoliko godina, no radi za mene još od svoje šesnaeste godine. Dugačak je to period u kojem je bio i više nego odan.

''Kako su Nardo i Lorenzo?'' upitao je.

''Radno kao i uvijek. Vanessa se doselila na imanje, Nardo je napokon shvatio kako je to dobra ideja. Pogotovo sada kada je i Katrin ovdje.'' Ono što su rijetki znali bilo je kako sam upravo ja nadjenuo ime malenoj. Tradicija je to u kojoj krsni kumovi imenuju djecu, a Nardo je upravo mene odabrao za Nessinog krsnog kuma. S time smo se nas dvojica još više povezali.

''Neka. Vjerujem kako će djevojčici dobro doći žensko društvo. A lady joj može biti iznimni uzor. Čuli smo kroz što je sve prošla zbog Adila.'' Samo je kratko rekao Renato. Duhanski dim žario je mojim grlom. Renato se prije više družio s nama, no onda je poželio otići dalje i skup s još par naužih ljudi osnovao je jednu od najbolje opremljenih čuvarskih službi. Njegove usluge uvijek su bile najviše razine.

''Ako mi dopustiš.'' Obratio mi se. Iako nije puno mlađi uvijek mi je pristupao s respektom. Kao don volio sam to i iznimno cijenio. Kimnuo sam mu glavom želeći čuti što mi ima za reći.

''Zaista mislim kako ti Katrin godi. Nemoj joj dopustiti da one.'' Sve što je rekao i sam sam već znao. I to ne zato što sam iz prve to mislio već zato što su mi to već gotovo svi više puta rekli još od drugog dana njenog boravka na imanju. Nema osobe na imanju koja Katrin nije promatrala kao dio obitelji.

''Bez brige prijatelju. Ovakvu ženu nikada ne planiram ispustiti iz svoje ruke.'' Zaigrano sam mu rekao potapšavši ga po ramenu. Ugasio sam opušak i ušao u kuću. Zaključavši vrata i stavivši ključ sa strane kako bi u slučaju nužde Renato s rezervnim mogao ući.

Kada sam kročio u spavaću dočekala me neodoljiva scena. Slatka Katrin ležala je na sredini kreveta raširenih nogu i s rukom na bedru. Druga joj je bila na grudima. Nalazila se u polusnu i nisam ni morao pogađati što sanjari trenutno. Kita mi se odmah ukrutila samo gledajući u nju.

Dominant u meni seprobudio i jedino što mu je bilo na pameti je kušati Katrin. I nitko ga u tometrenutno ne može spriječiti.

Prispala sam u kadi dok mi je Matteo cijelo vrijeme gladio struk i crtao kojekakve imaginarne simbole po ramenima. Toliko sam se osjećala sigurnom i ispunjenom u tom trenutku da nisam htjela da taj osjećaj ikada prestane. Od otmice sam se mučila sa spavanjem i često bih ostajala budna do dugo u noć. Od kada sam s njim bio mi je dovoljan samo jedan njegov dodir da se smirim i zaspem spokojnim snom bez noćnih mora.

Iznenadna punoća duboko u mojoj srži probudila me iz polusna. Znala sam prije sanjati erotske snove o tome kako dolazim do orgazma ali ovo je bilo mnogo stvarnije.

Razdvojila sam kapke i spojila pogled s predivnim muškarcem ispred mene. Matteova tamna kosa blago mu je padala prema naprijed dok me oslonjen o ruke promatrao. Usnice su mu bile vlažne i mogla sam samo pogoditi što je radio s njima. Znala sam kako takav orgazam ne može biti samo san.

Izvukao je svoju kitu iz mene prije nego li se polako vratio natrag. Mogla sam osjetiti svaku venu i krivinu na njemu. Toliko mi se osjećaj svidio da sam glasno zastenjala.

''Sviđa li ti se tako?'' upitao je hrapavim glasom.

''Mhmm, ponovi to, molim te.'' Uspjela sam mu reći. U tom trenu žudjela sam za sporim kretnjama koje mi je pružao.

Nasmijao se, ali me poslušao. Sa svakim novim nasrtajem sve sam glasnije stenjala i njihala se u ritmu s njim. Seks je bio nježan i brižan. Osjećaju su to koji su bili previše za podnijeti trenutno.

Zaklopila sam oči kako bi ih sakrila, no Matteo je naredio da ih držim otvorenima. Tjerao me da u njegovim očima vidim nešto za što još nisam spremna, iako sam sigurna kako je i on u mojima vidio nešto što nisam spreman podijeliti. Barem ne još. Ne sada. Sve se ovo desilo prebrzo.

Svršila sam u blagi izdah i Matteov orgazam slijedio je odmah potom. Tijekom cijelog tog vremena naše oči nisu ispuštale pogled.

Legao je pokraj mene i zagrlio me s leđa.

''Spavaj sada amore, imamo još cijeli sutrašnji dan samo za nas dvoje. ''

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

222K 5.8K 33
[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao uzbuđujući drhtaj i mišići duboko u trbuh...
247K 12.8K 22
Istorija se ponavlja, opet zena tvrdi da je ostala trudna sa njim ali ovog puta je oprezan. Jedna takva ga je sjebala za ceo zivot. Kazu posle jebanj...
218K 5.1K 32
Pala sam na nemilosrdnog čovjeka, a on me prisilio da budem njegova. Njegova žena. Ne znam mogu li ga promijeniti. Okrutan je, bez srca, ali s njim s...
412K 13.3K 73
Što ako nas život odvede drugim putem? Što kada osveta postane opsesija? Je li vrijedno žrtvovati sve samo zbog jedne osobe? 🔞