En del af dem (One Direction)

بواسطة Tommos17

589 19 0

Forstil dig at være en del af det største boyband i verden. Som den eneste pige? Med fans , og haters, og 4... المزيد

En uge i London
Nerver
skrækslagen
bedømmelse
Et helvede i spotlyset
Knuste drømme
sommerhuset
Sengtid
Alt for tidligt.
Kampen
Morgenmad
Omkring bålet
De blå øjne
Den forfærdelige samtale
Den sidste dag
Hvad skal vi hede?
Det gør ikke noget

Onde tanker

31 1 0
بواسطة Tommos17

Lucias pov:

Jeg var stået alt for tidligt op, men tankerne blev ved med at presse sig på. Jeg havde knap sovet det sidste stykke tid - det sidste lange stykke tid. Mine tanker er bare- ja det er bare- hvad skal man kalde det- de er vel det nogen kalder deprimerende. Ja altså, jeg har det med at overtænke og gøre mig selv til en "skurk".

I det her tilfælde, er det fordi jeg er bange. Bange for at fejle imorgen- ja altså vi skal på Jugdeshause imorgen- men jeg er bange for at vi ikke går videre. Og især vis det er mig der ikke er god nok, og dermed trækker de andre med mig i faldet.

Min lille depression- eller hvad man kan kalde det- begyndte med det samme jeg kom hjem fra sommerhuset. Faktisk var det normalt for mig at være lidt deprimeret, og overtænke alt. Men i sommerhuset. Ja i sommerhuset var det som at tage en pause. En pause fra mine tanker- eller mere de mørke af dem. De drenge fik mig altså til at føle noget. Noget som vat godt og trygt. Og nærmest befriende. Dem alle sammen- men især Louis. Louis var speciel. Speciel på sin egen, helt rigtige måde.
Jeg kunne mærke mine kinder bliver varme. De var sikkert også tomatrøde. Det kunne jeg så give Louis skylden for. Var jeg mon ved at blive- nej fuck- Lucia det må du ikke gøre overfor dig selv- ikke endnu.

Jeg blev revet ud af mine tanker, da min mor kom ind i stuen. Hun sagde ikke noget. Hun gik bare forbi mig. Men jeg holdte nøje øje med vært et skridt, vær en bevægelse, vært et åndedrag. Jeg faldt tilbage i mine tanker da hun var gået ind på værelset igen.

Hvad havde jeg tænkt på før? Nå ligemeget.

Imorgen skulle mig og drenge- one direction som vi kaldte os- efter Harry havde tvunget os. Vi skulle optræde foran dommerne også ville de sende os videre.
Vi havde øvet os nogle få gange- ikke nok efter min mening- men vi havde øvet.
Vi havde eftersom den klingede godt i vores stemmer valgt at synge Torn. Den betød også noget særligt for os, da det var den første sang vi sang sammen. Så det havde ikke været svært at vælge den.
Men nu skulle vi så se, om den var det der skulle til for at blive et ordentligt band.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

51.7K 747 31
Aya er en 15 årig pige, der lige er flyttet tilbage til USA. Hun er født i USA, men flyttede til Danmark, på gund af at hendes mor fik arbejde. Da hu...
214K 6.2K 60
Talia Smith og Nathaniel Adams har altid hadet hinanden. Siden deres mødre løftede dem op i luften som små babyer. Siden de så hinanden i øjnene få d...
Sharing Sheets|✓ بواسطة ANONYM

قصص المراهقين

82.7K 2K 53
Marlowe Sanders bliver smidt ud hjemmefra af sin stedfar. Herfra står hun alene. Marlowe finder hurtigt ud af, at for at overleve skal hun finde et j...
118K 3K 56
Abigail Barnes er på vej hjem fra arbejde en sen aften, da hun finder en mobil på jorden. Hun samler den op, og da det i rædsel går op for hende, at...