𝕬𝖙𝖙𝖆𝖈𝖐 𝖔𝖓 𝖙𝖎𝖙𝖆𝖓...

By erwinin3ncukolu

351K 12.3K 21.8K

~Attack on titan/Shingeki no kyojin tepki kitabı ⚠️Smut içerik, +18 şeyler içerebilir. Nsfw⚠️ ⚠️Karakterlerin... More

😜
~Sünnet~
~Eşya~
~En Yakın Arkadaşı İle Çıkma~
~kedi Kulaklı Taç~
~aldatma Şakası~
~Dev Yürüyüşü ~
~İntihar~
~Öpmek~
~Koma~
~Bikini~
~Flört~
~Doğum Sırasında Ölüm ~
~Soyunmak~
~Ölüm Rüyası~
~Şaplak~
~Bitch I'm Boss~
Hafif Smut
~Ağlamak ~
~Zorbalık~(Marleyliler De Var)
~İstek Tepki~
~Öpücük~
~Winx Club~
~Aşk~
~Anne/Baba~
İstek❣️
~Sevgili~
~Karakter Analizi Ve Eleştirileri 1~
~ARTIK MAFYA BERTHOLDT VAR~
~Bakıcılık~
~WTF? ~
~İSTEK~ ✌️
~İstek Bacımsu~
Allah Yolundan Çıkmışız
Hüzünlü Tepki Vol-1
Hüzünlü Tepki Vol-2
~Maid Dress~
~Sürtünmek😎~
~Soft Tepki 🥺~
~Doja Cat, Dick~
~Aldattın Mı?~
~Taciz~
~Çocuğumuz Kardeş İsterse ~
~Hüzünlü Tepki Vol 3~
~Sesli Mesaj~
~Azarlama/Bağırma ~
~Börekler Açarım Sana~
~Melih Bak Uçuyorsun Melih~
~Nasıl Öpüşürler~
~Nasıl Uyursunuz? ~
~Horny Tepki Candır~
Karakter Analizi Ve Eleştirileri 2
~Bu Seni Hiç Alakadar Etmez~
~İlk Görüş~
~Siz Seçin~
~Hamilelik~
~Yandere Reiner ~
~Yandere Levi~
~Yandere Eren~
~Yandere Tepki~
~Yandere Porco~
~Tepki Bilmem Kaç ~
~Yandere Jean~
~Anket~
~Yandere Hanji~
~Yandere Erwin~
~Yandere Tepki 2~
~En Sevdiğim Fanartlar~
~Yandere Armin~
~Yandere Connie~
~Yandere Mikasa~
~Yandere Sasha~
~İlişkide Zayıflıkları~
~En Sevdiğim Fanartlar 2~
~Eren Smut~
~Regl Olmak~
~Levi Smut~
~Telefona Nasıl Kaydederler~
~Nude Atmak~
~Hüzünlü Tepki Vol- 4~
~Düğününüz Nasıl Olurdu?~
~Erwin Smut~
Soru-cevap
~İlk Randevunuz Nerede Olurdu ~
~Şarkı ~
~Seksi Mi Tatlı Mı~
~Utanç Verici Seks Anıları ~
~ +18 Mod ~
~Şarkı Sözleri +18~
~Sevgi dilleri~
Eren x Okuyucu X Levi Smut
~Karakter Analizi Ve Eleştirileri 3~
~Evcil Hayvan part 1~
100K Özel 🥳
~Ana Ekran~
~Evcil Hayvan part 2~
~Reiner Smut~
Dabi
200k Özel Bölüm - 1
Nejiten
Jjk

Eren İle Biraz Moral

1.9K 85 47
By erwinin3ncukolu

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba!

Daha ölmedim, uzun ve zorlu bir süreç geçirdiğim için burası aksadı, üzgünüm :')

Ama bundan sonra burada eskisi kadar aktif olmaya çalışıcam, merak etmeyin :))

Not: Erwin x okuyucu x levi smut gelecek demiştim ama onda belirli bir yerden sonra tıkandım, eğer ilham gelirse onu en yakın zamanda yayınlamayı düşünüyorum :')

Tepki: yemek yememe bozukluğu depresyon/ intihar eğilimi, gelecek kaygısı, güzellik sorunları (fazla kilo, aşırı zayıflık, tırnak yeme vb) ve anksiyete karşısında Eren sevgilisine nasıl davranırdı?

.
.
.
.

Yemek yeme bozukluğu

- Eren ilk başta sevgilisini normal bir biçimde diyet yaptığını sandı. Ona her zaman güzel olduğunu söylüyordu zaten lakin Sevgilisi kilosundan rahatsız oluyorsa biraz kilo vermenin ona metal açıdan iyi gelebileceğini düşünmüş ve ilk başlarda sesini çıkarmamıştı.

- Fakat daha sonra Y/N'nin hiçbir şey yemediğini görünce bu işin normal diyetten çıktığını anladı ve hemen sevgilisine yemek yedirmeye başladı.

-Lakin Y/N yemek yemek istemiyordu, kendisini her zaman çok fazla kilolu hissetmiş ve bedeninden nefret etmişti. Erenin neredeyse taptığı bedeninden...

-Eren Y/N'nin bu düşüncelerini ilk öğrendiğinde çok şaşırmıştı ve hafiften sinirlenmişti de. "Sana bunu kim söyledi? SEN HER HALİNLE ÇOK GÜZELSİN!" diye bağırmıştı.

-Fakat Y/N yine de kendini çok iğrenç hissediyor ve hiçbir şey yemiyordu. Eren zorla ağzına bir şeyler tıkıyor, sonra Y/N de yediğini kusuyordu.

- Eren, Y/N'nin günden güne zayıfladığını ve çöktüğünü fark edince Y/N'nin artık tek başına tuvalete dahi gitmesine izin vermedi. Ona güzellikle söylemişti, o anlamamıştı. Şimdiyse kendi bildiği yöntemi uygulayacaktı,
Y/N'nin de annesi gibi ölmesine izin veremezdi.

- Her gün ona kendi elleriyle yemek hazırlayıp yedirdi, ona her zaman doğruyu söyledi. "Sen çok güzelsin
Y/N. Sana olan sevgim asla değişmeyecek, kilon umrumda bile değil! İstersen 500 kilo ol, sen her zaman benim biricik Y/N'm olacaksın. Seni daima seveceğim. Şimdi şu yemeği yer misin?"

- İlk başlarda Y/N'nin midesi kabul etmedi lakin eren ona sık sık ve azar azar yemek yediriyordu ve bünyesinin çabuk alışmasını sağladı. Y/N gün geçtikçe toparlanmaya başlamıştı bile.

-Bu zorlu süreçte, eren her daim Y/N'nin yanında oldu. Ona gerektiğinde bir arkadaş gibi kızdı, anne gibi azarladı, baba gibi sevecen yaklaştı ve en sonunda Y/N'yi değerli hissettirmeyi başarabildi. Ona olan sevgisi genç kızı hayata tutundurdu...

Yazar notu: Hayatım boyunca fazla kilolarımdan dolayı sorun yaşadım, yemek yememe bozukluğunun nasıl bir şey olduğunu çok iyi bilirim. Sakın ama sakın böyle bir şey yapmayın, unutmayın o kilolar sizden önemli değil, istediğiniz kadar yiyin ve kimseyi umursamayın 💕

Depresyon/ İntihar eğilimi

- Y/N bir süredir hayattan zevk almıyordu. Ne içtiği sudan tat alabiliyordu ne de yediği yemekten.

-Masmavi parlak gökyüzüne bile baktığında içi kararıyordu, bu hayattaki her şey sanki bir anda anlamını yitirmişti.

- En son ne zaman içten bir şekilde güldüğünü hatırlamıyordu bile.

-Sevdiklerinin yanında olduğunda bile mutlu olamamaktan dolayı acı çeker hale gelmiş olan Y/N artık ölmeyi isteyecek kadar çaresiz kalmıştı.

-İşte tam bu sırada Eren, sevgilisinin günden güne solduğunu, durduk yere gözlerinin dolduğunu ve hiçbir şey yapmak istemediğini fark etmişti.

- Onun sevdiği Y/N asla böyle biri değildi ve o eski Y/N'yi geri getirmek için her şeyi yapardı. Ve yaptı da.

- İlk önce Y/N'yi mutlu edecek türde küçük sürprizler yapmakla başladı işe, her gün ona çikolata alıyor, elini sımsıkı tutup onu ne kadar çok sevdiğini söylüyordu. Fakat Y/N'yi bu güzel şeyler etkilemedi. Ama bu erenin hemen pes edeceği anlamına gelmiyordu!

-Y/N'yi sevdiği yerlere götürdü, (Bir deniz kenarı, alıveriş merkezi, bir köy olabilir, nereyi seviyorsanız orayı düşünün) fakat eskiden sevdiği yerlerin bile artık Y/N'ye iyi gelmek yerine onu boğduğunu gördü. En sonunda Y/N evden dışarı çıkmak istemeyecek hale geldiğinde eren onu bir yere götürmeye zorlamaktan vazgeçti.

- Ona profesyonel yardım alması gerektiğini söyledi, fakat Y/N bunu kabul etmedi. Y/N sürekli erene yük olduğunu düşünüyor ve artık ölmek istiyordu.

- Lakin, bu durum erenin pes edeceği anlamına gelmiyordu. Her gün y/n nin okuldaki sırasına onun ne kadar önemli olduğu ile ilgili not bırakıyordu,

"Selam Gün ışığım!
Bugün her zamankinden çok daha güzel görünüyorsun. Yine varlığınla bile günümü aydınlattın!
Her zaman yanımda olup günümü aydınlatmana ihtiyacım var, benim canım Y/N'm

Lütfen benimle kal, ve beni sensiz seni de bensiz bırakma :')

~Y/N' yi çok seven biri... "

-Daha sonra sadece onu güldürebilmek için saatlerce zaman harcıyor ve sonunda Y/N'nin gülmesi ona sanki dünyanın bütün hazinelerinden daha güzel geliyordu.

- Her daim Y/N nin yanındaydı, onunla küçük bir çocuk gibi ilgileniyor ve onu mutlu edecek şeyleri yapıyordu.
Örneğin Y/N, o gün uyumak isterse ve okula gelmek istemiyorsa Eren de onun evine gidiyor ve birlikte sarılarak uyuyorlardı. Eren sürekli onun saçını öpüyordu ve ne kadar değerli olduğunu söylüyordu...

- Y/N'nin moralini bozacak hiçbir şeye izin vermedi, onun eskinden çok sevdiği ve moralini yükseltecek şarkılar açtı. En sevdiği yemekleri aldı, eğer o gün y/n 'yi daha iyi gördüyse onu dışarı çıkartıyor ve biraz temiz hava almasını sağlayıp ona moral vermeye çalışıyordu.

- "Şu masmavi gökyüzünü görüyor musun Y/N, nasıl da kusursuz... Tıpkı senin gibi 💕 şu gökyüzündeki güneşe bak, her gün hiç durmadan doğuyor. Her gün hiç bıkmadan usanmadan dünyayı aydınlatıyor. Tıpkı senin de benim dünyamı aydınlattığın gibi. Unutma Y/N, eğer düşersen birlikte uçacağız. "

-Bu sözler ve davranışlarla Y/N'yi hayata geri döndürmeyi başardı eren, zor ve uzun bir süreç olmuştu ama
Y/N'nin tekrar hayata tutunması her şeye değerdi.

Gelecek kaygısı

Y/N: Gelecekte hiçbir şey olamayacağımı biliyorum. Benden hiçbir bok olmaz, hiçbir şeyi kafam almıyor, hiçbir şeyi beceremiyorum.
İleride kesinlikle aç kalıp bir köşede ölücem, kimsenin ruhu bile duymicak

Eren : Sen mi hiçbir şey olamayacaksın y/n? Güldürme beni. Sen bu dünyadaki her şeyi başarabilecek tek insansın
Neden kendine güvenmiyorsun? Senin gibi mükkemel bir insanın geleceği de mükkemel olacaktır? Hem şöyle düşün, herkes doktor, mühendis vb. Olmak zorunda değil! Sen sadece kendin olarak bile mükkemelsin ve geleceğininde mükkemel olacağını biliyorum. Şunu unutma, ben senin her zaman yanında olucam. Her ne olursa olsun seni bırakmicam. Benim için iyi bir mesleğinin olup olmaması önemli değil, benim için sadece sen önemlisin!"

Güzellik sorunları:

-

Y/N: Hey eren şu göz altlarıma baksana, tıpkı cenaze çukuru gibi simsiyah. Şu sivilcelerime bak, ne kadar da iğrençler. Kendimden iğreniyorum. Özellikle şu fazla kilom! Ne kadar şişko olduğuma bak, hiçbir şey bana olmuyor, giydiğim hiçbir şey bana yakışmıyor. Kendimi patates çuvalı gibi hissediyorum. Yüzüm de o kadar çirkin ki, burnum fazla büyük, yanaklarım fazla şişko/ içe çökük, kaşlarım şekilsiz, dudaklarım küçücük, gözlerim ise ölü balık gibi. "

Eren: Y/N, benim biricik sevgilim. Sana bunları kim söyledi? Kim senin bir bakışınla dünyayı dize getirebilecek gözlerine ölü balık gibi dedi? Kim senin okka gibi burnuna büyük, güzel elma gibi yanaklarına şişko /içe çökük, doğal güzel olan kaşlarına şekilsiz, bir hareketiyle öl dese ölebileceğim dudaklarına ipince, seni çok seksi gösteren göz altlarına cenaze çukuru dedi? Pfft, kilon fazla mı? Bu kilo asla fazla değil ve emin ol sana çok yakışıyor. Daha fazla kilo alsan daha da yakışır bence. Senin her haline tapıyorum, çünkü sen benim Y/N'msin. mükkemelsin ❤️"

Anksiyete:

-Eren Y/N'nin kendisi dışında kimseyle konuşmadığını fark etmişti, ilk başta bunu utangaç olduğu için sansa da bunun Y/N için çok büyük bir sorun olduğubu fark etmişti.

-" Bebeğim, insanlarla konuşmaktan çekinmende bir sorun yok! Sakın kendini kötü yada yetersiz hissetme. İstediğin zaman onlarla konuşabilirsin. Eğer o an onlarla konuşman gerekiyorsa, aklına sevdiğin şeyleri getir! Örneğin ben! Beni düşün ve asla yalnız olmadığını hatırla. "

- Eren, o konuşmasından sonra Y/N'nin insanlarla konuşurken daha rahat olduğunu gördü, Y/N ilk başlarda zorlasa da erenin onun sürekli elini tutması ve turkuaz gözleriyle ona" yapabilirsin" demesi ile yavaş yavaş da olsa anksiyetesini yendi.

.
.
.
.

Yaza notu: Burada yazdığım bütün sorunlar, gerçekten ciddi sorunlardır. İnsanı mahveder, ölmek istemesine bile sebep olabilir. Lakin şunu asla unutmayın, dünyanın herhangi bir yerinde sizinle aynı duyguları paylaşan, sizinle aynı şekilde düşünüp kalbi aynı ritimde çarpan insanlar var. Asla yalnız değilsiniz. Unutmayın, aşılamayacak sorunlar yoktur ❤️

Continue Reading

You'll Also Like

370K 34K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
148K 9.1K 32
'Bilinmeyen numara. Diyorum ki, o güzel kalçalarını biraz daha camının önünde sallaya sallaya odada tur atarsan boxer denen bir şey kalmaz üstünde. ...
171K 12.9K 24
"Hadi her şeyi başa saralım, yavaşça Daha iyi hissedelim, evet, sonsuz olsun" Kolları arasından yavaşça sıyrıldım. Son kez baktım bir zamanlar hayat...
18K 1.1K 34
Jungkook; Dolabımın şifresini değiştirip üstüne bir de içini prezervatiflerle dolduran orospu çocuğu sendin değil mi? Jungkook hoşlandığı kıza çok ya...