Vezmeš si mě Severusi?

By ivikbublik

2.4K 142 23

Povídka byla napsána v roce 2015 pod mou jinou přezdívkou. Původně to byly drabble na pokračování, ale tady j... More

1
2
3.
4.

5.

502 34 8
By ivikbublik


Varování: 18+

***

Prsten. Co si to ten kluk na mě zas vymyslel, vrčel pro sebe Severus v duchu.
Zašel do Příčné, podívat se do zlatnictví. Úlisný prodavač se pokoušel Severusovi vnutit několik podivných šperků. Ale Severus ho jen odbyl, měl zcela jasnou představu, jak by měl Harryho zásnubní prsten vypadat. V místním obchodě se nic takového nenacházelo. Koupil tedy alespoň krabičku na prsten a potom se rozhodl zajít do banky. Požádal ředitele o přístup do trezoru se starodávnými skřetími artefakty.
"Proč tam chcete vstoupit, pane Snape?" zeptal se skřet podezřívavě.
"Hodlám svému budoucímu manželovi pořídit prsten. Ale ne ledajaký, musí být mimořádný a ten zajisté seženu jedině u vás," rozhodl se Snape mu trochu zalichotit. Jednat se skřety nebylo nikdy moc jednoduché. Doufal, že to zabere. A skutečně, ve skřetích očích se usadil samolibý výraz.
"Nebude to levné," podotkl skřet.
"Toho jsem si vědom," řekl Severus.
"Dobře, někoho pošlu, aby tam s vámi zajel," řekl ředitel a povolal nejmenšího ze skřetů, který byl v místnosti.
Ten si Snapea přezíravě prohlížel, a když dostal rozkaz od ředitele, přikývl. Vzal si lampu a vydali se společně k trezorům. Když projeli spletí drah, ze kterých se i Severusovi dělalo mírně zle, vystoupili u jednoho z trezorů.
Skřet odříkal několik složitých zaříkadel, pak přitiskl svou malou ruku na dveře a jejich zámek hlasitě cvakl. Mohutné dveře se otevřely dokořán. Skřet vlezl dovnitř, následován Severusem.
Trezor byl obrovský, byly zde uskladněné všemožné skřetí výrobky od zbraní přes ozdobné nádobí až po šperky. Ty se nacházely až úplně vzadu. Prošli dlouhou chodbou, než se do této sekce dostali. Severus se díval na tu nádheru před ním. Zlato, drahé kamení a diamanty. Každý vyrobený šperk byl jedinečný.
"Zde si můžete vybrat, pane," ukázal skřet na vysoký regál s prsteny. Bylo jich vážně mnoho.
"Nemohl byste mi pomoci? Hledám prsten, který by měl v sobě velký smaragd."
Skřet se zamyslel, a jak si tak mnul bradu, Severus pomalu ztrácel trpělivost. Když už mu chtěl něco říct, skřet mávl rukou a v ruce mu přistál masivní prsten. Severus se nad velikostí smaragdu ušklíbl. Ale Harry bude mít, co chtěl.

"Beru jej," řekl Severus a skřet přikývl. Společně se vydali nahoru do kanceláří, kde s ředitelem banky uzavřeli smlouvu. Severusovi se téměř protočily panenky, když spatřil sumu, kterou ti skřetí vydřiduši požadovali. Prsten stál jako jeho dva roční platy v Bradavicích. Ještěže měl našetřenou slušnou částku za ty roky.

Doufám, že to Potter ocení!

Když Severus dorazil domů, domácímu skřítkovi zadal instrukce ohledně večeře. Poté šel připravit jídelnu na slavností tabuli. Přemohl se a prostřel jak v barvách Zmijozelu, tak Nebelvíru.
Když Harry večer dorazil, překvapeně zamrkal na to, co Severus připravil.
"Dáš si se mnou?" zeptal se Snape.
"Jsem strašně unavený," povzdechl si Harry.
"Vezmi si životabudič," navrhl Severus. Nechtěl o tento večer přijít.
Harry přikývl, šel se nahoru vysprchovat, a pak lektvar vypil. Když scházel dolů, cítil se už o mnoho lépe.
Severus byl oblečen velmi formálně a tak Harry vytáhl také své nejlepší oblečení, které tu u Severuse měl.
V jídelně bylo již vše nachystáno k večeři a jídlo na talířích nádherně vonělo. Harry hladově zasedl ke stolu a pustil se do skvělého jídla, ke kterému pili výborné červené víno. Jejich konverzace vesele plynula a po desertu se přesunuli k hořícímu krbu na pohovku.
"Něco pro tebe mám," řekl Severus.
"A co?" zahrály Harrymu v očích jiskřičky.
"Hledej," rozpřáhl Severus ruce, čímž Nebelvíra pobavil. Harry zprvu prohledal kapsy hábitu, ale nenašel nic. Pak se zlomyslným úsměvem sáhl Severusovi do kalhot, až muž sykl slastí.
"Ačkoli shledávám tvé jednání vyhovujícím, tento předmět jsem neměl na mysli," řekl Severus přiškrceně.
A tak Harry začal opět hledat, ovšem neopomněl se druhou rukou věnovat mužově erekci.
A pak v náprsní kapse objevil krabičku, zmenšenou kouzlem na velikost hrášku.
"Co je to?" zeptal se Harry.
"Odčaruj to a uvidíš," pousmál se Severus. Harry vytáhl hůlku a krabičku zvětšil a otevřel. Oči se mu rozšířily, když prsten spatřil. Šokovaně se podíval na Severuse. Ten si krabičku převzal, vyňal prsten, chytil Harryho za ruku a prsten mu navlékl. Byl sice o něco větší, ale magie v něm obsažená prsten okamžitě přizpůsobila obvodu prstu.
"Páni," vydechl Harry.
"Znamená to snad, že se ti líbí?" zeptal se Snape trochu samolibě.
"Víc než to, je dokonalý. Děkuju ti, Severusi!" vrhl se mladý muž na svého budoucího manžela.
Zlíbal jeho tvář, pak kouzlem odstranil jeho i své oblečení. Chladno jim ale nebylo, rozpalovala je vášeň. Harry svými horkými polibky zasypával Severusův hrudník a postupoval níž, až se dostal k jeho penisu. Pomalu ho pohltil a užíval si známou chuť. Severus vydechl slastí. Chytil mladíka za vlasy a pomalu mu přirážel do úst, a když už to nebylo možné snést, Harryho odstrčil.
"Chci být v tobě," zachraptěl Severus a Harryho položil na záda na sedačku. Roztáhl mu do široka nohy a pak se ještě chvíli věnoval tvrdému penisu.
Jazykem kmital po fialové hlavičce, zatímco jemně mnul varlata. Poté prsty zamířily o něco níž. Severus masíroval scvrklý otvůrek, až se pomalu uvolňoval.
A pak opustil Harryho penis a rozhodl se svým jazykem opečovávat ono místečko, které doteď dráždil prsty. Harry vzdychal a kroutil se. Miloval, když to Severus dělal. Bylo to neskutečně intimní, nikomu jinému to nedovolil. Jen jeho budoucí muž si zasloužil výsadu být Harrymu tak blízko. Když Severus skončil s jazykovou přípravou, pro jistotu ještě použil lubrikant a několikrát projel prsty anální otvor. Harry se zdál být připraven.
Severus už nechtěl na nic čekat. A zatímco si kradl polibek, pomalu vstupoval do Harryho těla. Jejich spojení bylo dokonalé a milování velmi pomalé a něžné. S přestávkami se několikrát milovali až do brzkého rána. Pak přes ně Severus přehodil deku, Harry se mu uvelebil na hrudníku a spokojeně oba usnuli.

***

Následujícího dne po práci společně zašli ke svatební koordinátorce, která jim pomohla naplánovat velkolepou svatbu. Což bylo další přání s Harryho seznamu. Severus šel téměř do mdlob, když si Harry prohlížel svatební výzdobu na stoly. A když ho poté přinutili ochutnat jakýsi příšerně sladký dort, měl už všeho plné zuby.

"Víš co Harry, ty sis to vymyslel, proč tím mám trpět já. Naplánuj všechno s koordinátorkou a já se nechám překvapit."
"Jestli si myslíš, že se z toho vyvlíkneš, tak to se pleteš, pokud si dobře vzpomínám, máš všechno absolvovat se mnou," připomněl mu Harry s úsměvem.
"Jestli ještě chvíli budu poslouchat tu otravnou ženskou s tím příšerně pisklavým hlasem, myslím, že jí prokleji!" zavrčel Severus. Harry se uchechtl.
"Prostě se ovládej," odbyl jeho protesty Harry.

Salazare, proč já se jenom zapletl s Nebelvírem?

***

Když se Albus dozvěděl o plánování velké svatby, nedal jinak, než že se musí konat na bradavických pozemcích. Zatímco Snape se tvářil kysele jako vždycky, když se mluvilo o svatbě, tak Harry zářil štěstím.
Zpráva o chystané svatbě se brzy rozšířila mezi profesory a studenty. Ti, kdykoli uviděli Snapea, chtěli vybuchnout smíchy. Jen pud sebezáchovy jim to nakonec nedovolil. Nikdo nechtěl skončit rozmáznutý na stěně po nějakém Snapeově kouzle.
James mezitím stále trval na tom, že na svatbu nepřijde. Domlouval mu dokonce i Remus. Sirius se držel zpátky, protože také nesouhlasil, ale nechtěl Harrymu zkazit jeho den.

"Já prostě nemůžu pochopit, že vám to nevadí," mračil se James.
"To víš, že vadí, ale máme Harryho rádi, nechceme o něj přijít," řekl Remus a Sirius přikývl.
"Tak si tam jděte, já nepůjdu," trval James na svém. Ani Lily s jeho postojem nic nezmohla. Ale když se James následujícího rána probudil, byl v domě sám a začalo ho hryzat svědomí.
Nedokázal ve svém domě vydržet už ani vteřinu, převlékl se do společenských šatů a vyrazil do Bradavic. Přišel zrovna ve chvíli, kdy si Harry se Severusem vyměňovali snubní prsteny a následně se políbili. Dost vášnivě. Když to viděl, protočil panenky, ale zůstal stát. Nechtěl se připlést ke svatebním hostům, kterých bylo požehnaně. Harry pozval snad všechny své spolužáky a Brumbál zase vlivné kouzelníky a čarodějky z kouzelnického světa.
Jamesovi bylo záhadou, kdo tuhle svatbu zaplatil. Z jeho financí to rozhodně nešlo. Když kouzelníci spustili bublinové kouzlo, místo tradičního házení rýže, chtěl se James vypařit. Ale k jeho smůle ho zahlédl Remus a odchytil jej.
"Jsem rád, že jsi přišel, Dvanácteráku," poplácal jej po zádech.
"Radši abych zase šel," řekl James.
"Harry bude mít radost, když tě uvidí," lákal ho Lupin.
"Nechtěl jsem, aby mě viděl," zavrtěl James hlavou.
"Severus bude bublat jako kotlík před výbuchem, ani to tě nepřinutí zůstat?" zeptal se Remus šibalsky.
"Nezlob se, ale musím jít," zavrtěl James hlavou a velmi pomalu odcházel. Harry koutkem oka svého otce zahlédl, zrovna když se Severusem pózoval pro fotografa. Byl sice šťastný, že se tu nakonec ukázal, ale i tak ho bodlo u srdce, že se k nim nepřipojil na oslavu.
Všichni se tlačili do velkého bílého stanu, který byl uvnitř ještě magicky zvětšen.
I uvnitř všemu vévodila bílá barva, jemně doplňována červenou. Stůl pro novomanžele se nacházel uprostřed a kolem nich bylo rozestavěno několik menších kulatých stolků pro svatební hosty. Harry s koordinátorkou strávili hodiny plánováním zasedacího pořádku, což Severuse strašlivě vytáčelo.
Na stolech ležely sněhově bílé ubrusy zdobené bílo-červenou organzou. Dále slavnostní porcelán připravený na skvělé pokrmy a broušené skleničky na víno i další nápoje. Mezi tím vším se sem tam povalovaly okvětní lístky rudých růží a broušené skleněné ozdoby ve tvaru diamantů.
Celkově byla výzdoba v sále velkolepá. Ledové sochy labutí a andělíčků stály v několika rozích. Skleničky na šampaňské byly seřazené do několika pyramid a samy se doplňovaly, když se k nim někdo přiblížil. Očarované nástroje hrály klasickou hudbu.
Na velkém, sněhově bílém třípatrovém dortu byly z boku připevněné rudé květy. Navrchu stály malé figurky Harryho a Severuse. Byly očarované tak, aby se každou chvilku vášnivě líbaly. Harrymu to připadalo vtipné.
Severus musel uznat, že to ve velkém stanu nevypadá až tolik přeplácaně, jak si myslel, že bude, když celou tu věc probírali ve svatebním salonu.
Po jídle se měl krájet dort. Vyhověli tradicím a požádali Brumbála, aby se toho ujal. Ten to vzal jako vekou poctu. Každému hostu nakrojil kousek a levitoval ho přes celý sál. I když bylo hostů velmi mnoho, stejně zbylo poslední patro dortu nedotčené, tak jak má podle tradic být. Albus jej poté zabalil a kouzlem zmrazil. Harry se tomu podivoval.
"Rozmrazíte jej na první výročí vaší svatby," mrkl na něj Albus. Harry se rozzářil, přišlo mu to jako skvělý nápad.
Po výtečném obědě a zákusku, začali hosté tančit. Zábava byla v plném proudu a Harry nemusel ovíněného Severuse dlouho přemlouvat, aby šli na parket  také.
"Děkuji ti, že jsi to pro mě udělal," zašeptal mu Harry do ucha.
"Já děkuji tobě, že jsi se mnou vydržel," odpověděl Severus a políbil svého manžela.
"Kam pojedeme na líbánky?" zeptal se Harry po chvíli.
"Nech se překvapit," mrkl na něj Severus a zatočil se s ním dokola.

KONEC

Continue Reading

You'll Also Like

2.5K 206 14
V tomto příběhu jsou tři shypy = Adrienette, Marichat a LadyNoir.
655 70 7
Tony Stark a Stephen Strange, dva muži, kteří by pro záchranu světa obětovali i vlastní životy. Co když se ale znali ještě dříve, než došlo k Thanoso...
10.5K 1.4K 12
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
22.3K 1.2K 70
„Ta-takže už můžu jít?" otočil jsem se k němu. Zamčel. „Ne." „Já-já to nikomu neřeknu." zkusil jsem, jestli mu nejde o tohle. „Máš pravdu. Neřekneš."...