Gyógyszerek árnyékában|✓|

By L_Dorinaa23

32.4K 782 18

◜Két fiatal◝ Gyógyszerek Karrier ◟Élet ◞ ◦Szoboszlai Dominik fanfiction◦ ◦Figyelem néhol káromkodá... More

Prológus
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
Karácsonyi különkiadás
További könyvek!

15.

1K 27 0
By L_Dorinaa23


Dominik
––––––––––


Miután elaludt Léna, bezártam a házat, hogy nehogy történjen valami és vittem telefont is hátha hívna engem valaki. 

-Újra én-köszöntem anyáéknak. 

-Fiam-mosolygott rám anya-Gyere menjünk a nappaliba-Léna.

-Sikerült elaludnia. Mindig elfárad délutánra.

-Mikor ismerkedtetek meg?

-Augusztusban.

-De hát akkor Németországban voltál és ő...

-Anya ez bonyolult-vágtam a szavába-A kórházba ismertük meg egymást. Csak ennyit mondok a többit majd ő meséli mert ha tőlem tudjátok meg kinyírna. 

-Nem kérdezgetek többet-emelte fel megadóan kezét anya-Boldog vagy vele?

-Hát eleinte nehéz volt,mivel nem bízott egyetlen férfiben sem. Így meg kellett neki ezt mutatnom. Aztán abban egyeztünk meg, hogy megpróbáljuk és hát itt vagyunk. De még hivatalosan nem lett kimondva, hogy a barátnőm. 

-Hát akkor itt az ideje fiam-kapcsolódott bele beszélgetésünkbe apa is.

-Már hétfő este megy haza mivel kedden kell mennie az egyetemre így beszélték meg a rektorral az eset után. Majd elmesélem mi volt-állítottam le anyát aki már egyből kérdezett volna ki-Lehet holnap felteszem neki a nagy kérdést-vontam meg a vállamat. 

[...]

Fél négykor hagytam el anyáék házát és mentem vissza a sajátomba. Kinyitottam a bejáratot és beléptem, csend loholt az egész házban. Levettem a cipőmet és a kabátomat majd mentem a hálószobámba ahol órákkal ezelőtt Léna aludt. És még most is ott szuszog a hatalmas takaró alatt. Átvettem a gatyámat egy melegítőre és befeküdtem mellé. Kicsit mocorgott majd kezét átvetette mellkasomon és rám rakta a fejét. Átkaroltam őt és cirógatni kezdtem hátát. Bekapcsoltam a tévét és rámentem a Netflixre és keresgélni kezdtem a filmek között. 

-Hmm-kezdett el mocorogni. Majd lassan ki-ki nyitogatta szemét. 

-Hát jó reggelt-tűrtem el egy tincset szeme előtt-Jól aludtál?

-Igeen-bújt hozzám még jobban.

-Szeretem mikor bújós kedvedbe vagy-húztam még közelebb hozzám és egy puszit nyomtam a füle mögé amitől megborzongott. 

-Nézünk valamit?

-Folytatjuk amit tegnap elkezdtünk?-néztem le rá mire bólogatni kezdett-Hozzak valami nasit?

-Popcorn, húú de régen ettem már olyat.

-Akkor csinálok magunknak-keltem fel az ágyból és lementem a konyhába. Kivettem a felső polcról egy zacskót majd bedobtam a mikróban, elővettem egy tálat is hozzá, hogy abbarakjam majd bele a kész popcornt. Három perc múlva kész is lett és beleöntöttem a tálkába, vittem fel két poharat és egy üveg citromos fekete teát. 

A nagy pénzrablás 1 évadából már csak 3 részt hagytunk meg mivel már este 11 volt. Megint sikerült rávennem a közös fürdésre és be is tartottam a szavamat és nagyon de nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne essek neki. Majd a fürdés után újra bebújtunk az ágyba, de nem kapcsoltuk vissza a sorozatot mert akkor nem tudnánk vele leállni.

[...]

Másnap csak 10 után keltünk ki az ágyból. Tegnap megbeszéltem anyával, hogy ő megcsinálja nekem a szükséges kajákat a mai ebédre én pedig, amíg áthozza lefoglalom Lénát. Így néztünk egy részt a sorozatunkból és készülődni kezdtünk. Mondtam neki, hogy öltözzön fel csinosan bár ő mikor nem öltözik úgy.

Én felvettem egy fekete alapon fehér kockázott inget és egy fekete szakadt farmert. Megborotválkoztam mert tudom, hogy nem szereti mikor megpuszilom az arcát. Akár csak egy kicsikét borostás is az arcom de az már szúrja őt. Előtte megterítettem és kiraktam az elkészített ételeket. Ezután felmentem majd beléptem a szobámba ahol Léna készült, tátott szájjal vezettem végig Léna gyönyörű testét.

-Ne bámulj már ennyire-szólt rám ezzel megszakította bambulásomat. Egy barna bőrgatya fedte lábát és egy fekete hosszú ujjú aminek ujja átlátszó anyagból készült és egy kicsit buggyos is volt. 

-Nem bámulhatom a világ legszebb hölgyeményét?-kérdeztem és eltoltam magam az ajtófélfától és átkaroltam derekát és úgy néztünk bele a tükörbe. 






Léna
––––––––––


Arcom Dominik megjegyzése után pirosodni kezdett, kicsit lehajtottam fejemet, hogy ne lássa rajtam mennyire zavarba hozott majd visszaemeltem és csak a tükörben néztünk egymás szemébe. 

-Amúgy hova megyünk?-fordultam meg a karjai között és felnéztem rá.

-Nem megyünk mi sehova.

-Akkor miért öltöztem így ki?-mutattam végig magamon-Mi.. most mit csinálsz?-kérdeztem miután egy kendőt kötött a szemem elé.

-Bízol bennem?-suttogta a fülembe.

-Persze, hogy bízok-jelentettem ki. 

-Akkor engedd el magad és hagyd, hogy vezesselek. Vettem egy mély levegőt és belehelyeztem a mellettem lévő Dominik kezébe kezemet. Levezetett a lépcsőn majd az étkezőbe ahol mennyei illatok szállingóztak. Majd megállított és a hangok alapján kihúzta nekem a széket és segített leülni majd betolta és leült ő is.

-Leveheted a szemfedőt-mondta és én pedig kikötöttem a masnit amit rákötött. Az asztal nagyon szépen nézett ki, középen egy égő gyertya mellette a kaják amit enni fogunk és egy finom vörösbor amit már elkezdett kinyitni Dominik. 

-Ezt miért kapom?

-Csak úgy-vonta meg a vállát és töltött nekem és magának egy kis bort.

-Köszönöm-biccentettem-Mire koccintsunk?

-Ránk-nézett a szemembe és megfogta üres kezemet.

-Ránk-koccintottuk össze boros poharainkat és kortyolgatni kezdtük a finom vöröset-Neked erre mikor volt időd?

-Igazából megkértem anyát, hogy csinálja meg. Én meg megterítettem. 

-Nagyon jó ízlésed van-dicsértem meg.

-Igen-nézett a szemebe-mindig kifogom a legjobbakat. 

-Khm.. együnk-szakítottam meg a farkas szemezést Dominikkel és mindkettőnk szedett magának majd enni kezdtünk. 

Evés közben nem beszéltünk csak a villáink és késeink hangja helyettesítette a mi beszédünk helyett. Miután befejeztük Dominik elrakta az üres tányérokat és az ételeket is elrakta majd megfogta a kezemet és bevezetett a nappaliba. 

-Szeretnék veled valamiről beszélni-szorította meg a kezemet-Ebbe soha nem voltam jó, de megpróbálom-sóhajtott egy nagyot majd újra belekezdett-Szóval.. mikor megismerkedtünk nagyon taszítottál magadtól de nem adtam fel és megmutattam neked, hogy igenis lehet bízni bennünk férfiakban. Majd egyre többet beszélgettünk és egyre többet tudtunk meg a másikról. Aztán elcsattant az első csókunk is majd megegyeztünk abban, hogy megpróbáljuk ezt a kapcsolatot. De hivatalosan nem kérdeztem meg. Drága Lénám, lennél a barátnőm?-letörölte az időközben kibuggyanó könnycseppeket amik a hatódottság hatására megeredtek. 

-Igen leszek-mosolyogtam rá majd átkaroltam nyakát és lehúztam magamhoz egy csókért. Ez volt szerintem életünk legjobbja, még az elsőnknél is jobb. Megfogta combomat majd magával együtt húzott le a kanapéra és folytattuk ott tevékenységünket. 

De nem jutottunk tovább pár csók után semmire mivel én nem állok még készen. Szerencsére Dominik nem erőltetett semmit és nem is tett rám semmilyen megjegyzést. Majd befejeztük az első évadot sorozatunkból, összepakoltunk, én még lehoztam az utazótáskámat és megindultunk haza. 

Az út több, mint egy óra volt. Közben beszélgettünk értelmetlen témákról vagy ha felcsendült egy-egy kedvenc zenénk az énekeltük. Mikor megérkeztünk azonnal szomorúvá vált hangulatunk. Tudtuk itt az ideje a búcsúzkodásnak. Múltkor is ez volt, összejöttünk rá egy napja utaztam is haza, most meg hivatalosan is a barátnője lettem és pár óra múlva már külön töltjük a napjainkat. Hát ilyen a távkapcsolat baby. 

[...]

Másnap reggel már nem kelhettem olyan későn mivel 9 órakor kezdődnek az óráim. Kettő lesz most délelőtt és kettő lesz 2 órakor. Fél hétkor trappoltam le a lépcsőn, be a konyhába, hogy felkeltsem magamat egy kis kávéval. Beledobtam egy kapszulát a gépbe, alátettem a bögrémet és megnyomtam a gombot majd a pultra feküdve néztem ahogy készül a kávém. 

-Szia kincsem-lépett be anya is a konyhába és egy puszit nyomott homlokomra-Jól aludtál?

-Igen, te?

-Én is, csinálsz nekem is?-nézett rám.

-Igen-sóhajtottam és megint elővettem egy kapszulát és beleraktam a kávéfőzőbe. 

-Addig csinálok reggelit-anya kivette az alapanyagokat a reggelihez majd később apa is levánszorgott és adott anyának is egy puszit a szájára nekem pedig a homlokomra. Ő előszedte a tányérokat és csinált magának kávét. 

Miután megettük a kiadós omlettet amit anya szokott készíteni, mindenki elkezdett készülődni. Anyáéknál mindenki csak 9-kor kezdenek, mivel Budapesten van a telephelyük így úgy oldották meg anyáék, hogy mindenki kényelmesen beérjen és ne kerüljön semmilyen dugóba. 

Én is felmentem készülődni, felhúztam egy fekete harisnyát és egy fekete hosszú ujjú ruhát hozzá a farmer dzsekimmel. Elvégeztem a reggeli rutinomat, előkészítettem az órák jegyzeteit és ha van könyvünk hozzá azt is beleraktam a táskámba. Fél  8-ra lettem kész és innen az egyetem csak fél óra így van még időm míg el nem indulok. 

Léna❤️: Jó reggelt😘
Léna❤️: Hogy aludtál?

Küldtem el az üzenetet Dominiknak aki még bizonyára alszik, még átpörgettem minden közösségi hálózatot de nem volt semmi érdekes így, úgy döntöttem, hogy előbb elindulok. Felszaladtam még a szobámba a fülesemért majd vissza és felvettem a fekete bokacsizmámat. Mivel én indulok el itthonról a legkésőbb így nekem kell bezárkóznom, bedugtam a fülesemet és elindítottam az első számot a listámon. 

[...]

Már túl vagyok a délelőtti óráimon és van 3 órám a következő kettőhöz. Hannával megbeszéltük, hogy kihasználjuk azt a szabadidőt és nem csak tanulással töltjük így elmegyünk a közeli kis étterembe. Inkább gyorsétteremnek mondanám mert csak gyrost, hamburgert meg egyebeket lehet itt kapni. Hanna egy dupla-sajtos hamburgert kért krumplival és egy üdítővel én pedig egy közepes adag gyrost narancslével. 

-Na és mi a helyzet a mi kis Szoboszlainkkal?-kérdezte teli szájjal.

-Csöndesebben, senki nem tudja csak a család és a barátaink. Erről még nem beszéltünk, hogy bevonjuk a médiába is a kapcsolatunkat. De amúgy megkérdezte, hogy lennék e a barátnője én pedig kapásból rávágtam az igent-nevettem el magam-Nálad felbukkant már valamilyen hős?

-Áhh-legyintett-engem nagyon nagy ívbe elkerülnek. De komolyan.

-Nézd meg én sem szerettem volna magam mellé egy fiút mégis mellém pottyant. Szóval ne add fel. Mit csinálsz délután?

-Szerintem tanulok és lenyomok egy óra jóga órát. Te?

-Végre megyek tornára, mostanában nagyon elhanyagoltam így kell ez most nekem-mondtam majd megcsippant a telefonom, de nem néztem meg kiírt

[...]

Sikeresen túléltük azt a két délutáni órát Hannával, az egyetem kijáratánál elköszöntünk egymástól és mentünk haza. Közben írtam Teklának, hogy jöjjön értem és megyünk együtt edzésre. Hamar hazaértem és levedlettem és átvettem egy melegítőre és egy régi pólóra. Bepakoltam a tornás cuccomat a táskába és ledobtam magam a kanapéra és végre megnéztem ki írt nekem. 

Dominik❤️Sajnos kelhettem már 7 órakor mivel már nyolckor edzésem volt.
Dominik❤️: Bocsi, hogy csak most írtam de nagyon lefárasztott minket az edző. Milyen napod volt?

Léna❤️: Nagyon jó volt két órám reggel és kettő délután, közbe meg elmentünk ebédelni Hannával. És most éppen punyadok a kanapén, de lassan megyek edzésre. Neked?

Dominik❤️: Miután hazaértem edzésről vettem egy kellemes fürdőt majd végig aludtam a délelőttöt és akkor keltem mikor írtam neked😂

Léna❤️Azt hiszem megjött értem Tekla. És tudjuk róla, hogy szereti felkelteni magára a figyelmét😂

-Jól van jövök már-mondtam miközben szaladtam le a lépcsőnkön de ő még mindig a kocsi dudáját nyomogatta-Hülye még kijönnek a szomszédok erre a nagy ricsajra. 

-Ha megmozgatnád a segged akkor nem is nyomtam volna ilyen sokszor-nézett rám.

-Éppen Domival beszéltem. Na menjünk mert soha nem érünk oda-csapkodtam meg a a kormányon lévő kezét.

-Na és történt valami a napokban?

-Mondhatni.. Összejöttünk, hivatalosan is a barátnője vagyok.

-Mi a szar kislány-taposott a fékre mire bevertem a kesztyűtartóba a fejemet.

-Azért nem kéne életveszélyesen vezetned-dörzsöltem a piros területet. 

-Bocsánat csak lesokkolódtam. Végre az én barátosném is kapcsolatban van-csapta meg a combomat. Hát igen Teklának már vagy 3 éves kapcsolata van Benivel. És a csapatba is a csajok nagy részének van barátja és alig van akinek nincs de most már nem tartozom én ide. 




————

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm, hogy ennyien velem tartotok és olvassátok a könyvemet. És, hogy ilyen gyorsan növekedik a nézettség rajta. Remélem az eddigi részek tetszenek nektek és ez a mostani is. 

Legyen szép napotok/hetetek. Vigyázzatok magatokra!❤️

Continue Reading

You'll Also Like

431K 20.2K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
4.5K 284 34
Emma kisgyermek korában került a HYDRA-hoz. Már az első napokban kiderült, hogy egy veszélyes és a világ legerősebb tárgya kiválasztotta őt. A Lélek...
150K 4.6K 31
Mi történik akkor ha két domináns személyiség egy helyen van? Legyen annyi elég hogy hatalmas katasztrófa. -Nem! -Jaj nemár Kath, nem az ördögnek ad...
13.6K 1K 25
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...