Школа Сексу | Хентай | 🍓🔞

By Han-Chun-Woo

16.2K 137 25

🔥🔥🔥 Дуже гаряча література 🔥🔥🔥 More

School of Sex | S1 E0 | Untold tale
School of Sex | S1 E1 | Nice to meet you, Melissa.
School of Sex | S1 E2 | Kingsbridge
School of Sex | S1 E3 | Girls
School of Sex | S1 E4 | Classroom

School of Sex | S1 E5 | Dining Hall

1.6K 17 1
By Han-Chun-Woo

Уроки пройшли гладко, викладачі чудові. Час від часу летіли смішки в нашу сторону, але нічого такого. Можливо це через те, що я не можу ще добре говорити англійською і трапляються косяки. Також виявилось, що Джунсо і Юкі вільно розмовляють англійською. А ще вони такі.. наче трохи відсторонені.

Прийшла моя улюблена пора - обід. Я вже їла в місцевій їдальні до навчання, але вона тоді працювала дуже обмежено. Зараз же відкритий пишний зал, де зібрались учні всіх класів. Вибір їжі величезний, я не встигаю все прочитати і визначитись з вибором, черга наближається, чорт!

‒ Шніцель, пюрешку, салат, оцей салат і оцей салат, оцю дивну штуку, грінку, булочку, какао...

Ми сіли за столик. Ех, смакота. Як би то не перетворитись в "жирну мишку" до кінця навчання з таким то меню. Мій погляд мимоволі зупинився на Нормані, який набрав в два рази менше їжі ніж я і зараз розгублено шукав очима вільний столик, повільно крокуючи кудись в нашу сторону.
"Ну як не з'їм, то понадкушую!" проголосила я свій бойовий клич і почала свою трапезу.

*Хлюп!*

Що це? Ммм.. схоже на молочний коктейль.

Думки в моїй голові "думали" одночасно і про смак коктейлю, і про те, чому я такий не замовила собі, чи випереться це з моєї єдиної нормальної кофти, де помити волосся, Норман сам упав чи йому "помогли"...

Роздався голосний регіт через один столик навпроти ‒ Альфа-4. Точно вони.

Норман розплакався і просив вибачення, та я його не слухала, мене хвилювало інше. Якщо я нічого з цим не зроблю, то далі буде тільки гірше. Але що мені зробити?

Не так добре наїлась, як хотілося б. Та й коли в тебе на голові молоко якось не до їжі вже. Що ж, занесу посуд і знайду де змити це з себе.

Ой, яка ж я роззява...
Перечепилась за власну ногу, це треба ж. Майже як Норман хвилину тому і на тому ж місці.

Моя незаконно недоїдена їжа здійнялась в повітря. Шніцель прилетів Еріку прямо в обличчя. Решта салатів ковровим бомбардуванням пройшлись по всій групі Альфа. Вам ще пощастило, що я випила своє какао.

‒ Ах ти шлюха! ‒ зірвався Ерік.
‒ Ти йобнута? ‒ заволала Лора.
‒ Вибачте, я наче перечипилась за щось...

Тільки погляньте на мене ‒ сама невинність.
Жертва нещасного збігу обставин.

Злий геній в мені ледь не видав посмішку, та я втрималась видавши натомість найнещасніше обличчя, яке тільки могла видати. Де мій Оскар?

Інцидент привернув увагу всієї їдальні. Помітивши це Альфа швидко заспокоїлась. Ситуація з Норманом зіграла з ними злий жарт - все виглядало так, наче це була чергова підніжка з моментальною кармою.

Місію виконано, от тільки чи дійде до них цей урок? Вони могли подумати, що я і справді випадково впала. Ага, і так влучно поцілила їжею. Сама не знаю як у мене так ідеально все получилось.

Пора зробити щось з тим молоком на голові. І не зустрітись з Альфою в одному туалеті.
З цими думками я погнала в коридор.

__________________

*Пуф!*

Це було зіткнення. Я тримала рукою волосся, щоб не розмазувати те прокляте молоко по обличчю і не помітила як врізалась в когось відразу за поворотом. До слова, зіткнення було доволі м'яким, але я таки впала і опинилась на підлозі. Другий учасник нашого маленького ДТП був вищим і важчим за мене, тож опинився прямо наді мною. Так, ця типова незручна ситуація, коли над героїнею нависає головний герой і...

"Оу май" ‒ це було перше, що пронеслось в голові.

Буфера. Наді мною нависли величезні округлі форми, на яких просвічувались крізь майку рожеві соски.
Хвилі довгого рудого волосся, великі пухкі губи, ледь помітне ластовиння на обличчі. І цей приємний запах..

Взагалі я не по дівчатах. Але..
Трахни мене, будь-ласка. 

🍓🔞 Версія без цензури тут:

Continue Reading

You'll Also Like

16.2K 137 6
🔥🔥🔥 Дуже гаряча література 🔥🔥🔥
4.7K 656 60
*ЗАКІНЧЕНО* КНИГА ДЛЯ МОЛОДІ. Книга розповідає про підлітків. Тяжкі стосунки з батьками, наркотики, секс, алкоголь, оцінки, які впивають на нерви, і...
3.8K 101 9
«Свита короля» - продовження бестселерів Нори Сакавич «Лисяча нора» та «Король Воронів» та третя частина сенсаційної трилогії «Все заради гри». Час з...
46.4K 3.6K 54
Кетрін - починає життя з початку в новому місті. Бажаючи бути сірою мишкою, вона виривається в верхи, отримує найкращього хлопця в школі і з першого...