Once they find themselves.

Bởi a-hl-stylinson

602 32 8

- Harry Styles , hij is 18 jaar oud en zit in het 5de jaar middelbaar. Ook is hij openlijk gay en schaamt zic... Xem Thêm

Protoloog
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 8
Deel 9
Deel 10.
Deel 11

Deel 7

39 3 0
Bởi a-hl-stylinson

Pov. Harry:
Ik wordt rustig wakker. Raar maar waar wordt ik eens een keer wakker en heb ik een beetje honger. Dat is me al lang niet meer overkomen. Ik weet niet hoe ik me hierover moet voelen, maar ga naar onder. Daar zie ik Louis op een barstoel zitten.

Ik kijk naar de klok en het is al bijna middag. Ik begin met eerst m'n pilletjes te slikken en thee te zetten. Daarna ga ik verder en maak plaats een bagel in de toaster en snijd de avocado's in plakjes en pak de roomkaas en gerookte zalm uit de koelkast.

Als de bagels klaar zijn snijd ik ze open en beleg ze. Daarna ga ik met mijn ontbijt en kopje thee ook aan een barstoel zitten. Als ik alles heb opgegeten en het laatste beetje van mijn thee heb opgedronken begint Louis ineens te praten. " Het is vandaag zondag dus we moeten morgen weer naar school onze ouders wouden dat we iets samen gingen doen. Wat wil jij?"

" Maakt mij niet uit bedenk jij maar iets." " Oké" Daarna staat hij op en gaat naar z'n kamer denk ik. Ik blijf zitten en denk na over wat er de voorbije dagen allemaal gebeurt is.

Pov. Louis :
Oké nu moet ik iets bedenken om te doen. Handig want ik weet niks. Waarom moeten we dat eigenlijk doen van onze ouders? Ik mag Harry nog steeds niet echt. Maar ja dat kan je niet aan je ouders vertellen.

Als ik in mijn kamer ben ga ik op mijn bed liggen en kijk naar het plafond. Doordat Harry zoveel van kunst houd kom ik op een idee. Wil niet zeggen dat ik er goed in ben maar kan het een beetje. Dus trek een schone boxer aan waarna ik mijn spijkerbroek aandoen en een groene trui doe nog even een paar ringen aan. En pak m'n portemonnee.


En loop zo naar onder en ga uit de deur. " Doei." Zei ik nog voordat ik naar m'n fiets ging en naar de bloemen winkel ging.


En daarna ging ik naar de kunst winkel om verf te halen. Waarschijnlijk heeft Harry wel verf maar dan is het weer hele dure ofzo dus koop ik maar voor de zekerheid. En niet te vergeten ook nog canvassen. Het is vandaag mooi weer buiten dus dan kunnen we buiten schilderen.

Ik haal bij de supermarkt nog eten en drinken voor een picknick zodat we die terwijl we schilderen kunnen eten. Ondertussen ben ik al anderhalf uur weg. Als ik thuis kom ga ik gelijk naar de tuin en zet de spullen klaar. Daarna ga ik naar binnen en roep Harry. " Harry kom eens naar beneden." " Ja wacht even." Na een paar seconden hoor ik hem de trap afgaan.

" Kom mee naar buiten."Hij knikt en ik laat hem voor als we door de achterdeur heen lopen. Even blijft hij geshockeerd staan en daarna kijkt hij ik naar mij. " Heb jij dit allemaal gedaan?" Ik knik " Kom maar mee en ga zitten ik heb hier dingen staan om te eten en drinken. En ik heb bloemen gekocht om die na te schilderen, heb ook verf gekocht. En dan kunnen we die van ons straks vergelijken. Is dat goed?" " Ja hoor, dankje."

We gaan zitten en ik zet wat muziek op. En voor de rest praten we niet zoveel, kleine gesprekjes hier en daar.  Ik ben als eerste klaar en ga even naar binnen om m'n camera te pakken. Na een halfuur is Harry ook gedaan. We hebben die van elkaar nog niet gezien.

( Louis )

( Harry )
" Die van jou is wel mooi hoor Louis." " Nope , die van mij is niet zo mooi als die van jou. Want die van mij is slordig en niet net." Hij knikt " Ja weet ik maar dat het niet net is kan ook mooi zijn hoor. Laten we anders alles even opruimen en de schilderijen binnen zetten mijn benen vallen in slaap van zo lang te zitten." " Oké."

We ruimen alles op en onderweg zijn we Anne en pap nog tegen gekomen en die zeiden dat allebei onze schilderijen mooi waren geworden. Daarna gaan we naar onze kamers. Ondertussen plaats ik mijn schilderij ergens in m'n kamer. Na dat te doen pak ik het boek dat ik aan het lezen was en ga naar Harry's kamer. Ik klop en hoor een vage kom binnen.

" Hi." " Hey, wat kom je hier doen?" " Ik kwam hier even m'n boek lezen mag dat?" " Oké." Zegt hij en haalt zijn schouders op en gaat verder met wat hij aan het doen was. Ik zat zo in mijn boek dat ik niet doorhad dat Harry weg ging om thee te halen.

En dus ook niet dat hij achter me ging staan en zijn hand op mijn schouder legde. Waardoor ik verschoot en een klein sprongetje maakte. " Oh God, Harry." " Nou ben geen God, maar hier heb je thee." " Ha ha, maar dankje voor de thee. De volgende keer moet je waarschuwen dat je achter me staat."

Hij giechelt. Aww wat schattig. Nee Louis. Wat dacht je wel niet. Ik schud even m'n hoofd en zucht dan en begin aan m'n thee. We horen een klop op de deur en Harry zegt dat ze binnen mogen komen. " Hi liefje, hi Louis. Robin en ik vragen ons af of dat jullie de pizza's bij de pizzeria willen halen. Wij moeten namelijk nog dingen in het huis doen. Want sommige dingen moeten vervangen worden. Zouden jullie dat willen doen?" Harry en ik kijken elkaar aan en ik haal mijn schouders op. " Oké mam."

Zegt Harry. " Dankje ik leg het geld wel even op tafel." Ze geeft ons nog een warme glimlach en vertrekt dan. " Kom je ik heb mijn rijbewijs al en leen de auto van pap wel." Harry knikt en staat dan ook op. Als we vertrekken zet ik de radio aan en zing zachtjes mee. Blijkbaar Harry ook want ik hoor zacht geneurie en als ik naar hem kijk kijkt hij snel uit het raam.

" Wat voor pizza's moesten we allemaal kopen eigenlijk?" " Geen idee mam heeft niks gezegd zal het anders wel vragen." " Is goed ,we zijn er zo." Even later antwoord Harry met " We moesten een 3 kaas pizza's, 2 peperoni en 1 vegan pizza meenemen." " Oké, kom we zijn er." Als we binnen zijn geven we onze bestelling door en gaan even zitten.

Na even gewacht te hebben worden we geroepen want onze pizza's zijn klaar. " Draag jij ze even dan zal ik de deur open." Harry knikt dat het goed is. " Hier, pas op ik doe de deur dicht." " Hoezo hebben we zoveel pizza's eigenlijk? We zijn toch maar met vier?" " Ik heb geen idee misschien komt er iemand langs." " Kan."

Als we thuis zijn staat er nog een andere auto op de oprit maar ik herken hem niet meteen. Ik maak de deur open zodat Harry naar binnen kan met de pizza's. " Pap, Anne we zijn thuis." " Oké, leg de pizza's maar op het keukeneiland en kom dan maar naar de woonkamer." Zegt Anne. " Oké." Roep ik terug en we leggen de pizza's neer en gaan naar de woonkamer.

Pov. Harry :
Als we de pizza's hebben weggelegd gaan we naar de woonkamer en zie ik vier meisjes staan en één jonge ze zijn er allemaal jonger uit dan ons. Ik heb geen idee wie ze zijn , maar Louis zegt de hele tijd "oh mijn God" dus hij zal ze wel kennen. Ineens springen ze op elkaar af en geven elkaar een stevige knuffel.

Ik ga naar mam en vraag. " Mam, wie zijn dat?" " Dat zijn Louis zijn zusjes en broertje. Hij heeft ze al lang niet gezien na wat er gebeurt is." Ik knik. Louis kijkt met tranen in zijn ogen naar Robin. Robin maakt een handgebaar waarmee hij zegt dat hij moet komen en ze geven elkaar een knuffel.

Pov. Louis :
Ik ben zo blij, want ik heb mijn zusjes en broertje niet meer gezien sinds dat wat er met onze moeder is gebeurt. " Gaan we aan tafel?" Vraagt Anne dan na een tijdje. We knikken allemaal want we willen geen koude pizza eten. Eenmaal we in de keuken zijn met z'n allen beginnen we met eten ik kan de grijns maar niet van m'n gezicht krijgen.

Ernest zit bij mij op schoot en de rest zit verspreid rond de tafel behalve Doris die zit bij Anne op schoot. Harry gaat een gesprek aan met Lottie en als ik het goed hoor hebben ze het over make-up, pap is met de tweeling bezig en Anne is met Doris bezig. Als we allemaal ons eten op hebben beginnen we aan het dessert en beginnen we een film te kijken.

Halverwege de film voel ik een lichaam op mij hangen. Harry is in slaap gevallen met Doris op z'n schoot. Ik kijk om me heen en zie dat alleen Lottie, pap en Anne er nog zitten. Als ik naar Lottie kijk kijkt ze ook in mijn ogen ze geeft me een vraag achtige blik en ik haal mijn schouders op en vraag stilletjes of ze me wil helpen hun naar boven te dragen.

Ze pakt Doris op en ik Harry. We komen eerst bij Harry's slaapkamer aan en ik leg hem daar neer. Daarna gaan we naar Doris en Ernest hun kamer. Nadien gaan we naar mijn kamer. " Nou Lou wat is er tussen jou en Harry bezig ik zie wel hoe je naar hem kijkt. En nu niet zo'n blik trekken." " Ik vind hem helemaal niet leuk hoor." " Jaja, tuurlijk. We zien het wel over een paar weken. We mogen hier trouwens blijven, dus we hoeven niet weer weg." " Echt?!" " Ja!"

Nadat ze dat heeft gezegd springt ze op me en geeft me een knuffel. Na een tijdje gaat ze naar haar eigen kamer. En nadenkend van ik in slaap.

Ik hoop dat jullie dit een beetje goed vinden, maar laat gerust een beetje feedback en inspiratie achter als jullie het willen.

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

76.8K 2.8K 87
De mannen weten allemaal dat er iets moet gebeuren. Want op deze manier kan Matthyas niet langer doorleven. TW: -vervelende gedachtes -depressie -ze...
13.5K 471 55
Siem is een jongen van 14 met autisme de oudste zoon van matthy en zit op school. In zijn vrije tijd is hij eigenlijk altijd bezig met voetbal. Hij w...
4.8K 158 45
"Liefde is overschat!" Dat is wat ik altijd riep. Liefde is niks voor mij, dacht ik. Al dat kleffe gedoe, dacht ik. Dacht ik. Hij veranderde alles. (...
10.6K 290 21
5 jongens, in een afkickkliniek. Allemaal een eigen verslaving, maar ook allemaal maar één doel. Sober worden