Secret Love Sk [Drarry]

Por VanesWolf

27.3K 1.4K 117

Môj prvý Drarry príbeh dúfam že sa vám bude páčiť. Mais

1.Kapitola
2.Kapitola
3.Kapitola
4.Kapitola
5.Kapitola
6.Kapitola
7.Kapitola
8. Kapitola
9.Kapitola
10.Kapitola
11.Kapitola
12. Kapitola
13.Kapitola
14.Kapitola
15.Kapitola
16.Kapitola
17.Kapitola
18.Kapitola
19.Kapitola
20.Kapitola
21.Kapitola
22.Kapitola
23.Kapitola

24. Kapitola

477 25 8
Por VanesWolf


Harry nežne zavzdychal Dracovi do uši, nad čím sa Draco len spokojne usmial. Draco jemne chytil Harryho bradavky a jemne ich začal masírovať a dráždiť. Harry prekvapene nahlas zavzdychal a naslepo vyhľadal jeho druhú ruku aby si s ním mohol prepliesť prsty.  Zrazu Harry zacítil na svojich bradavkách Dracov dych a nežný jazyk, ktorý ich začal jemne láskať a krúžil okolo ich vztýčeného vrcholčeku. Harrymu ušiel z úst prekvapený hlasný vzdych keď pocítil Dracove ústa ako začali sať a v prekvapení z náhleho pocitu vášne Harry zaboril svoje ruky do Dracových vlasov a jemne ho začal za ne začal ťahať vždy keď pocítil viacej vášne.  Draco sa naňho len pozrel z pod privretých mihalníc .


Harry mohol vidieť jeho oči zastreté túžbou a na plnené láskou a nehou. Harry jemne zdvihol Dracovi hlavu len aby si ho mohol pritiahnuť do bozku. Draco Harrymu bozk opätoval, pričom jeho ruka zablúdila k lemu Harryho boxeriek.


Harry pocítil ako zrazu Dracova ruka zovrela jeho pýchu a začala jemne prechádzať po celej jeho dĺžke, pri čom vždy jemne zovrela jeho špičku čím Harryho privádzal do šialenstva.

Dracovi Harryho reakcia dodala odvahu a tak mu Draco začal jemne sťahovať boxerky pri čom ho bozkával od jeho pier k ramenám, cez bruško až k jeho vztýčenej pýche. Dracove ústa obklopili najskôr jeho špičku a postupne aj celú jeho dĺžku. Začal jemne sať a pomaly si ho dával čo raz hlbšie a hlbšie do hrdla len aby potom zase mohol ho vytiahnuť a pričom sal a láskal ho jazykom. Harry mal zaborené ruky v jeho vlasov pri čom niekedy prirazil do Dracovho hrdla.


Draco sa prestal venovať jeho pýche a dal sa na štyri pri čom jemne naňho vystrčil svoje pozadie a cez rameno sa pozrel túžobným pohľadom na Harryho. Harry si sadol a natiahol sa po kondóm, no Draco ho chytil za ruku ,,Chcem ťa cítiť celého." Harry síce prekvapený len prikývol na súhlas. Harry si naslinil prsty a jemne nimi vošiel do Dracovho vnútra. Počkal chvíľku kým si na to Draco zvykne a potom jemne prirazil načo keď započul Dracov vzdych postupne nimi prirážal čo raz rýchlejšie a rýchlejšie. Dracove vzdychy Harryho ešte viac zrušovali.


Harry sa neovládol, vytiahol svoje prsty z Draca ktorý pri náhlej strate zakňučal ale zrazu pocítil na svojom zadočku chladný gél a cítil ako doňho vniká niečo väčšie. Harry doňho prirazil do polky a chcel počkať kým si Draco zvykne na jeho veľkosť, no Draco ho prekvapil. Draco svojím zadočkom sa natlačil na Harryho, čím ho v sebe cítil celého. Obidvaja nachvíľku zotrvali v tejto pozícii a zhlboka dýchali.  


Harry počkal kým si naňho Draco zvykol a potom začal prirážať. Najskôr pomaly a hlboko, postupne zrýchľoval. Na celú Komnatu najvyššej potreby ste mohli počuť Harry ho a Dracove hlasnejšie vzdychy a prosby aby neprestával. Harry cítil že už sa blíži na vrchol ,,D-Draco ja už asi.." Draco mu len rovnako cez vzdychy odpovedal ,,Aj ja...neprestávaj". Harry sa naňho pozrel s tichou otázkou v očiach ,,Môžem ?" Draco mu na odpoveď len prikývol. Harry objal Dracovu hruď stále a ešte trošku zrýchlil. Keď  ste mohli počuť hlasný Harryho vzdych. Draco pocítil ako sa do jeho vnútra vlieva teplá tekutina a cítil ako aj on vyvrcholil s hlasným vzdychom spadol z vyčerpania na posteľ. Harry sa zvalil na neho a chvíľu len takto bez pohnutia ležali a lapali dych. Harry sa natiahol na nočný stolík po svoj prútik a tichým kúzlom ich očistil a dal ho naspäť.


Draco ležal na boku už pomaly zaspávajúc mu Harry dal pusu na čelo a na pery čo mu unavený Draco opätoval, nad čím sa Harry len nad jeho pokusom pobavene usmial. Objal ho zozadu a jednu ruku dal pod Dracov krk a druhú si prehodil cez jeho bok aby ho mohol ako tak objať. ,,Dobrú noc moje mačiatko." Zašepkal mu Harry a Draco mu len polo spiacim hlasom odpovedal ,,Dobrú noc láska."

________________________________
Ahojte a vítam Vás naspäť.
Toto je prvý krát čo píšem sex scénu tak som zvedavá čo si o tom myslíte.
Zatiaľ som si požičala tatinov notebook.
Chcem sa Vám ospravedlniť za moju dlhodobu neaktivitu.
Chcem sa poďakovať Vám všetkým komentárom ktoré ma povzbudzovali a aj za všetky hviezdičky a prečítanie dosiahli ste skoro 20 tisíc čo je pre mňa doteraz neuveriteľné. Túto kapitolu chcem venovať všetkým čo tu zanechali komentár na predošlých kapitolách a aj tým čo hlasovali. Len vďaka Vám je daľšia kapitola na svete.
Ďakujem.
S láskou vaša Vanes Wolf.

Continuar a ler

Também vai Gostar

52.9K 5.6K 61
Lexi je zlomená. A čo to znamená? Že potrebuje niekoho, aby jej zahojil srdce. To ale nemôže byť Finn, že? Pretože aj on je zlomený, takmer na tých...
131K 8.4K 54
,,Nemôžem milovať vraha!" Zrevala som. ,,Môžeš, inak ťa zabije," zašepkal mi do ucha, stále mi na hrdle pritláčajúc čepeľ noža. Potom, ako Margo prer...
40.8K 1.8K 24
Chcel som jej povedať ako veľmi ju milujem, že je moja hrdinka, že je jediné čo potrebujem a že s ňou sa otcovstva vôbec nebojím, lebo viem, že všetk...
345K 14.1K 73
SLOVAK VERSION! "Nestrelili by ste ma." "A to už prečo? Pretože som žena?" "Presne tak, vy...." Než stihol vetu dokončiť, môj prst tlačil spúšť a guľ...