Szépséges Örökös

By Fanna__

141K 6.1K 1.1K

𝑫𝒆𝒍𝒂𝒏𝒆𝒚 𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 𝑫𝒊𝑵𝒐𝒛𝒛𝒊. Adelynn és Colton egyetlen gyermeke. 𝐀𝐳 𝐨̈𝐫𝐨̈𝐤𝐨̈𝐬. Miután A... More

ʙᴇᴠᴇᴢᴇᴛᴏ̈
ɢʏᴀ́sᴢ
ғᴀ́ᴊᴅᴀʟᴏᴍ
sᴢᴜ̈ʟᴇᴛᴇ́sɴᴀᴘ
ᴇʀᴏ̂
ᴍɪɴᴅᴇɴ
ʜᴀsᴏɴʟɪ́ᴛ
Kᴇ́ᴍᴇᴋ
ғᴏ̂ʜᴏ̂s
sᴏ̈ᴛᴇ́ᴛsᴇ́ɢ
ᴇɢʏᴇɴsᴜ́ʟʏ
ᴛᴇ́ᴛ
ɪsᴍᴇʀ
sᴜ́ʟʏ
Vᴇ́ᴅᴇʟᴇᴍ
Hᴀ...
Tᴀɴᴀ́ᴄsᴛᴀʟᴀɴᴜʟ
Bᴀ́ʟᴛᴇʀᴇᴍ
Sᴢᴜ̈ɴᴛᴇʟᴇɴ
Eʟꜰᴀ́ʀᴀᴅᴠᴀ
Pᴀ́ɴɪᴋ
ɴᴇ́ᴢ
ʀᴏ́ᴢsᴀ
ᴠɪᴘᴇʀᴀ
ᴠɪɢᴀsᴢ
ᴀɪᴅᴇɴ
ᴍᴀᴍᴀ
Hideg
Végre

ᴊᴇ́ɢᴋᴇ́ᴋ sᴢᴇᴍᴇᴋ

4.7K 207 15
By Fanna__

Delaney szemszöge

✈︎✈︎✈︎✈︎


Erőtlenül emeltem fel előre bukott fejemet, miközben óvatosan pislogni kezdtem, hogy felmérjem az engem körülvevő, idegen környezetet. Nagyot rántottam a székhez kötözött kezeimen, ám a próbálkozásom hiába valónak tűnt. Hosszú, hullámos hajamat összekötő copfból kiszabadult pár tincs, amelyeket idétlen fújással igyekeztem elsöpörni az arcomból.

Enyhe fejfájással vizslattam körbe a sötét, kis pincéhez hasonlító helyiségben. A tipikus dohos szag miatt elhúztam a számat. Nem voltak ablakok, sem különböző bútorok csak egy magányos, sarokba tolt ágy. Én középen voltam megkötözve a rozoga széken az ajtóval szemben. Ha el tudnék dőlni, talán eltörne, hisz elég ócskának tű...

- Nem ajánlom! - dünnyögte valaki a hátam mögött. A hang mély volt, kellemes baritonja túl hangos volt, a viszhangzó pincében. Lehelletét éreztem a nyakamon, annyira közel hajolt hozzám. Pár hosszú, szőke tincse az arcomat csiklandozta.

- Az ajánlataid nem igazán érdekelnek. - mondtam vállat vonva. Nem szabad kimutatnom, hogy ijedt vagyok, azonnal kihasználná.

- A csípős megjegyzéseiddel csak annyit érsz el, hogy előbb döfök a combodba kést, mielőtt figyelmeztetnélek. - figyelmeztetett nyíltan, mialatt hosszú lábaival előttem állt meg és gúnyosan nézett a szemeimbe.

- A fenyegetéseddel csak annyit érsz el, hogy én szúrok előbb kést beléd, mielőtt te megtehetnéd. - döntöttem oldalra a fejem kihívóan. Arca kifejezéstelen volt, azonban kék szemei kutatóan bámultak az én barna íriszeimbe.

- Egyetlen szerencséd, hogy Nikolai nem akar megöletni egyből. - mondta lazán, kezeit pedig a háta mögé tette és valószínűleg összekulcsolta.

- Kiváltságosnak érzem magam, Aiden Mihajlovič. - biccentettem kurtán, majd provokáció gyanánt, újból megrántottam a karjaimat. A férfi nem lehetett több húsznál, mégis oly mereven viselkedett, mint az apám.

- Sokat beszélsz. - közölte unottan, aztán a méregdrága karórájára pillantott.

- Te vagy a bébiszitterem?

- Nem.

- Kár, pedig lehetnél! Megmutathatnám a szabadulós képpeségeimet. - magyaráztam szórakozottan, amire csak komoran megforgatta a szemeit. A vasajtóra pillantott, ami az egyetlen menekülő útvonalam lehet, ha nyugodtan kigondolnék egy összeszedett tervet.

Aiden közel hajolt hozzám, tenyereit a combjamira fektette. Próbáltam a fejemet hátrahúzni, azonban jobb kezével egy szempillantás alatt a hajamra fogott és visszatolt.

- Ha meg akarsz halni, csináld csak! Ám, ha jót akarsz magadnak, befogod a szád és megbújsz. - mondta félelmetesen halkan, jégkék szemei pedig teljes komolyságot sugalltak. A fogásának szorítása némiképp enyhült, így képes voltam arrébb húzódni a férfitól.

Aiden - mintha, mi sem történt volna - felegyenesedett, zsebre vágta mindkét kezét és némán kisétált a csendes helyiségből.

Reszketeg sóhaj hagyta el ajkaimat, ahogyan az arcomat a plafon felé fordítottam és fáradtan lehunytam a szemeimet. A lehető legkevesebb esély van arra, hogy egy szót nem szólok és türelmesen várom a sorsomat. Ha nem tennék valamit a szabadulásom érdekében, az nem vallana rám.

Continue Reading

You'll Also Like

21.6K 1K 14
Adelin White nehéz pillanatokat él meg. Édesanyja halála után, a nevelő apja kapja meg a szülői felügyeletet, aki nem más mint Los Angeles hírhedt Kó...
67.6K 1.3K 66
Bele gondoltál abba, mi lenne a válaszod arra, ha egy Idegen egyezséget ajánlana számodra? És ha az az egyezség kötetlen szexet ígér? Egy érzelmekke...
106K 6.1K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
605K 15.8K 75
" Nekem nem elég a jó, a legjobbat akarom " - Reed.M " Nekem nem elég a szép, a legszebbet akarom " - Ricky.W Reederica Malone nem egy visszahúzódó,ö...