# 𝑺𝑻𝑹𝑨𝒀𝑲𝑰𝑫𝑺 || π‘œπ‘›...

By blacksels

163K 6.4K 2.8K

π’πŠπ™ πŽπ’ # β€’β€’ yaoi β€’β€’ fordΓ­tΓ‘s / sajΓ‘t os β€’β€’ aki nem bΓ­rja az ilyesm... More

MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
HYUNIN - 1
HYUNIN - 2 πŸ”ž
HYUNIN - 3
HYUNIN - 4
JEONGCHAN πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž
CHANLIX πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž
JEONGCHAN πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž
CHANMIN - 1 πŸ”ž
CHANMIN - 2
MINSUNG πŸ”ž
HYUNIN πŸ”ž
CHANLIX - 1
CHANLIX πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG - 1
MINSUNG - 2
MINSUNG - 3 πŸ”ž
JEONGCHAN
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG
MINSUNG - 1
MINSUNG - 2
MINSUNG - 3 πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
HYUNCHAN πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
HYUNLIX
MINSUNG πŸ”ž
MINLIX πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
CHANGLIX πŸ”ž (?)
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG
HYUNIN
MINSUNG
JEONGCHAN πŸ”ž
CHANGLIX
MINSUNG
HYUNHO πŸ”ž
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
CHANGLIX - 1
CHANGLIX - 2
CHANGLIX - 3
CHANGLIX - 4 πŸ”ž
CHANGLIX - 5
CHANLIX
CHANMIN
SEUNGJIN
MINSUNG
HYUNIN πŸ”ž
HYUNLIX πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG πŸ”ž
MINSUNG/JILIX πŸ”ž
HYUNSUNG πŸ”ž
CHANGLIX
HYUNLIX
MINSUNG
CHANLIX
MINSUNG πŸ”ž
CHANLIX πŸ”ž
HYUNHO
MINSUNG
MINSUNG πŸ”ž
JEONGCHAN
MINSUNG
CHANLIX πŸ”ž

HYUNIN πŸ”ž

3.6K 84 21
By blacksels

fordítás

cím: what is sex?

| ❝ Hyung mi az a szex? ❞ |
.
.
.

Jeongin az ágy szélén ült, miközben ugyan az a kérdés kavargott a fejében.

Mi a szex?

A kétségek olyan erősek voltak, hogy minden gondolkodás nélkül nyomozni kezdett. De erre egyre több kérdés merült fel.

Mi az orális? Ohh...mi az a "masz-" nemnem!

Annyira elmerült a gondolataiban, hogy nem vette észre, hogy a barátja belépett abba a szobába, és hang nélkül bámult rá.

-Szia Innie, jól vagy?

Az idősebb nem kapott választ, ami bizonyos szempontból furcsa volt.

-Innie?

A barát elkezdett várni Jeonginra azzal a szándékkal, hogy tudatosítsa a jelenlétét.

-Jeongin..

-E-eh?

A kisebbnek végre sikerült kiszabadulnia azokból a gondolatokból, amelyek állandóan a fejében jártak.

-Megjött a kaja.

-T-tényleg?! Ilyen gyorsan?!

-Sok idő volt mire ideért.

A kisebb újra gondolkodni kezdett. Tényleg gyorsan telik az idő.

-Menjünk.

Mindketten elhagyták a szobát, majd az asztalhoz mentek enni. JeongIn nagyon éhes volt, kiszolgálta magát, de megint eszébe jutott azok a kérdések.

Miközben Hyunjin ivott gyümölcslevet, amit ő készített el, rakott bele cukrot, mert úgy érezte, hogy nincs benne cukor.

-Hyung... mi a szex?

HyunJin amint meghallotta a kérdést, kiköpte az ivólevet.

-H-hyung.. valami rosszat mondtam?

-M-micsoda kérdés ez?! -mondta Hyunjin, miközben köhögött, és pulóverének ujjával megtörölte a száját.

-Én..hát...izé.. kétségeim vannak..

-Mondanám, hogy... elmagyarázzom de nem tudom, hogyan kéne. -Inkább nézz videókat, nyomozz.

-De szeretném ha elmagyaráznád...

JeongIn csüggedt hangon azt mondta, talán örökké ezzel a kétséggel marad, és ha hall a szexről, teljesen tudatlannak érezheti magát.

-Amm... hadd gondolkozzak... hmm ... gondolom... a szex ... olyan ... mint egy életszakasz? ... érted?

-Nem.

-Aish...

-Hyung! Mi az a szex?

-JeongIn .... a szex olyan, mint .... ahg nem tudom ... ettől csak gondolkodni akarok.

-Mit akarsz?

-E-eh? S-semmit.

HyunJin már eléggé elpirult, hogy felhozza ezt a témát, emellett minden alkalommal, amikor "szexet" hallott, nem tudta nem elképzelni, hogy alatta van a kis barátja, aki azt kéri tőle, hogy tegye magáévá, vagy kérje meg, hogy adjon neki egy kisbabát. Ha csak erre gondolunk, gyönyörű képek jutnak eszünkbe arról, milyen lenne az élet mindkettőjük kisbabájával, vagy a boldogság arcával és a karján van a baba. Eszik vagy alszik, esetleg bömböl. Mosoly jelent meg annak arcán, aki azt gondolta, hogyan magyarázza el barátjának, hogy ez a szex.

-Csak mondd el.

Az idősebb komolyan lesütötte a szemét. Ez a pillanat valóban kínos. Mit tenne, ha azt mondaná, hogy megmutassa mi az a szex vagy akár véget vetne ennek. Bár ezt akarta a legkevésbé.

-Talán...talán megtanítom mi a szex..

-Mi?

-Jól hallottad.

A kiskorú arca furcsán kezdett ragyogni és olyan szinten sugározni, mint a nap. Végre tisztázzák kétségeiket. Vagy talán... tisztáznák, hogy többé nem lesz szűz.

⟨⟨...⟩⟩

Mindkét fiú a nappaliban volt, bekapcsolt TV -vel anélkül, hogy különös figyelmet fordítottak volna rá. Mindketten elvesztek egymás tekintetében.

-HyunJin, te mondtad, hogy nézzek, szex a videókat, igaz?
-Inkább ne, még engem is undorít -undorodott el.

Az idősebb a mellkasához tette a kezét, meglepett mozdulattal. Mi van, ha a szeretőd nem akarja elveszíteni az adott illetőtől a szüzességét?

Hyunjin elméje csak azt a gondolatot adta át, hogy megzavarhatja őt, és elveheti azt az ártatlanságot, ami egy hároméves gyereknek van.

-Akarod, hogy mutassak egyfajta csókot?
-hmmmm... szeretem a csókjaidat.

Az idősebb férfi gyengéden elmosolyodott, és közeledett Jeongin arcához, amíg a távolságot teljesen le nem zárta egy kis csókkal.

-Nyisd ki a szád pici baba.

A legfiatalabb kissé kinyitotta a száját, szégyenlősen nézett az idősebbre, de ő nagyon akarta azt a kis csókot. Vagy talán egy nagy csók.

És amint Jeongin szája szétnyílt, mindketten egy közös csókban olvadtak össze, de ez új csók, amiről Hyunjin beszélt. Egy francia csók volt, így néhány másodperc múlva beletette a nyelvét a kicsi szájüregébe, és élvezte minden részét. A nyelvével simogatva a másik nyelvét és megnyalta azokat a vékony ajkakat. Mindketten megborzongtak egy ilyen zamatos csók előtt, de továbbmentek, bár Jeonginnak volt egy kis nehézsége, hogy lépést tartson, majd nyelvháború kezdődött, amelyben nyilvánvalóan Hyunjin nyert.

Néhány perc elteltével megtörték a csókot, a csók hosszú ideig tartott, és az oxigénhiány miatt megálltak. Lihegtek, és közben mosolyogva és lélegzetvisszakapva összeérintették a homlokukat.

Jeongin elpirult és kócos volt a haja, olyan aranyosnak tűnt. Kissé izzadt arcuk ragyogott, még inkább kiemelve a karmazsinvörös színt, amelyet viseltek.

Újra és újra megcsókolta Jeongint, és egy francia csókban egyesültek, amelyben a kisebb Hyunjin nyaka köré fonta a karját, és a számjegyeket a szemközti finom szálakhoz vezette, felborzolta és kissé meghúzta a mély csókért.

-Imádlak Hyung~

-Én csak egy kicsit.

-Miért csak egy kicsit?!

-Ahmmm nem tudom ... talán azért, mert nagyon ártatlan vagy!

-Jóképű akarok lenni nem aranyos.

-Jóképű vagy és szexi!

-T-tényleg?

-Igen, nem tudom mivel érdemeltelek ki.

A kisebb ugrott egyet Hyun lábán, így leestek a kanapéról.

Ezzel a gyors mozdulattal Jeongin az idősebb alá került, így mindketten idegesek voltak az új pozíciótól, és egy kis nagy problémától Hyunjin alsó részén, így felébresztve ezeket a kéjes vágyakat.

⟨⟨...⟩⟩

JeongIn ijedten nézett HyunJin dudorára, ez volt az első alkalom, hogy más nadrágban látott ilyen domborulatot.

-H-hyung...J-jól vagy..?

-Ahh innie, nagyon jól tudsz provokálni.

-Mi?

Az idősebb csókokat kezdett ültetni Jeongin testébe, miközben néhány testrészét megszívta. Néhány hangosabb zihálást és nyögést okozva a kiskorútól. Testében kissé furcsa érzést érzett, ezért minden csók után megborzongott vagy görcsbe rándult a gyomra.

-Szeretnéd látni, milyen a szex valójában?

-Csináld.

Hyunjin elkezdte levenni a fiú ruháit, miközben látta, hogy az arca kipirult és izzott az izzadságtól. Ez annyira felforgatta, hogy úgy érezte, tagja egyre keményebb és merevebb; Azt akarta, hogy ruhái úgy érezzék, mintha elengednék .... belülről fel lehet szakítani, de nem akarta, hogy a ruhái elszakadjanak; amit ketté akart osztani, az JeongIn volt.

JeongIn megpróbálta feldolgozni azokat a dolgokat, amik abban a pillanatban történtek. De valami kizökkentette a gondolataiból. Persze ... az idősebb ujja készítette elő, hogy belépjen a belsejébe.

-H-hyung ... ez f-furcsa ... mm ... Ahhh! n-ne nyúlj oda! Ah!

-Miért nem?

HyunJin egyszerre kezdte megérinteni a kiskorú tagját, amikor megdörzsölte annak felső részét, és végigsimította ujját annak hosszán, ami egyfajta csiklandozást okozott az alsó hasában. Hihetetlen érzés volt, hogy a fiú maszturbálta.

-A-Ahh! Hyung... Gyerünk ... menjünk az á-ágyhoz....

HyunJin hordozni kezdte a kiskorút, amíg be nem vitte a szobájába. Lefektette az ágyba, és folytatta az előkészítést, amíg érezte, hogy egy kis természetes kenőanyag lecsöpög az ujjáról. Két ujját belenyomta, hogy még hangosabb nyögéseket okozzon. Ez arra késztette, hogy folytassa, így elkezdte szimulálni az ollós mozdulatokat, és éppen a barátja teljesen szűz bejáratát készítette elő. Amikor úgy érezte, hogy már teljesen kitágult, elkezdte ecsetelni még mindig kemény és nedves tagját a kisebb bejáratához, aki csak az ujjai közé szorította a lepedőket, és várta, mi történhet. Az idősebb belépett egyetlen lökéssel, és a legkisebb nyögést hallatta, ami meglepte. De mivel ez volt a kezdet, lassan mozogni kezdett, hogy képes legyen megérinteni ezeket a törékeny pontokat, de még mindig nem találta meg azt az édes pontot, amelyet vágyott elérni és megérinteni.

-Ahh~ Hyung! Ahh!

-Több kell?

Nem kapott választ, ezért ugyanabban a tempóban haladt, időnként a homlokát ráncolva, amikor érezte, hogy a kisebb összeszűkül. De úgy érezte, hogy látnia kell Jeongin arcát, így egy pillanatra magára hagyva megfordította, lefektette finoman. Ezúttal kissé lassabban meggyalázta, és óvatosan mozogni kezdett.

Látva kicsinyét homlokráncolva, lehunyta a szemét a küszöbön álló öröm miatt, és a szája félig nyitva volt, több figyelemért könyörgött, meghal a kéjből, hogy megtartsa ezt a szerény vágyát, csak csókokkal ette meg, jobban megízlelte a száját és azok az édes és vékony ajkak, amelyek most kissé duzzadtak és vörösek voltak a helyzettől.

Megragadta a lábait, és a vállára helyezte őket, hogy jobban hozzáférhessen a belsejéhez, kéjesen összeszorította a fenekét, és tapintással élvezte, milyen lágyak, és ismét elkötelezte magát, hogy a fiúra nézzen, tele az örömtől, a bőre fényes volt a testét gyöngyöző vékony izzadságrétegtől.

A kezével végigjárta az egész testét, miközben a lökések folytatódtak, hogy eltávolíthasson néhány, a homlokára tapadt hajszálat. Minden lökés nyögést jelentett, és hogy Hyunjin szerette hallani a nevét Jeongin nyögései között. A fiú jobban befogadta őt, miután felismerte, felemelte a lábára, és amikor bent volt, mindketten szinkronban mozogni kezdtek, összecsapó bőr hangját keltve. Az idősebb elrejtette arcát a kisebb nyakában így még tisztábban hallotta a kicsi nyögéseit. Érezte a vágyott orgazmus közeledtét, és körmeit az idősebb hátába mélyesztette.

-Mélyehbben k-kérlekh

Behatolt durvábban a kisebbe. Hátra bicsaklik a feje, és a fiú hátába mar, miközben úgy érezte, hogy hamarosan elélvez. Néhány könnycseppet ejtett az erős orgazmus miatt, és újra ráakadt az idősebbre.

-T-téged nagyon nehéz m-megtalálni..

Erre JeongIn kissé elmosolyodott, és fejét a nyakába temette, erősen szívta a finom bőrt.

Most a fiatalabb ráült a Hyungja tagjára, aki, mint mindig, egyetlen csapással meggyalázta. Megragadta a derekát, és az erős behatolásokkal kezdte. Megtalálta JeongIn édes pontját, aki nyafogni kezd, mint egy ribanc a melegben. Olyan jó érzés volt számára, akkor, hogy simogatta az édes kis pontját.

-Tudtad, hogy ... ha a mélypontra megyek ... és jobban stimulálom a prosztatádat, mint most, akkor a nevemet kiáltod, és őrülten nyögni fogsz?

-N-nem..

-HYUNJINH AH! -és ahogy ezt kimondta, megtalálta az összes édes pontját és egyszerre ösztönözte őket, hogy sikoltson minden örömért. Megpróbált uralkodni magán, amennyire csak tudott, és amikor már nem bírta tovább, megfestette Hyun lábait.

Mindketten szinte egyszerre ziháltak, amikor elhagyta őket az élvezeti vágy. Megelégedtek annyi örömmel és szeretettel, hogy adtak egymásnak.

Hyunjin a fiúra nézett, akinek tükröződő szemében egyszerre volt szerelem és kéj.

-Bébi.. Azt hiszem, szeretnék egy második fordulót ...

Tagja megkeményedett, amikor csak elképzelt egy újabb obszcén jelenetet a kicsivel. Egy ideig hallgattak, de a Hwang nem nyugodott meg, szüksége volt a figyelemre, ezért leült, és simogatni kezdte magát, de JeongIn nem akart lemaradni és hagyni, hogy Hyungja vigyázzon magára. Így ismét leült a rászoruló tagra, és börtönbe zárta a fiú keskeny falai közé. Egy fel -le ugrás elég volt ahhoz, hogy felnyögjön.

-E-ez nagyon m-mély.. ahh

-Gyerünk baba, ugorj.

És elkezdődött az éhes mozdulatok lendítése. Most már nehezebb volt nem elmenni, mert JeongIn szuper szoros volt a tagja számára, és ettől gyorsabban tetőzött. Előre hátra kezdett mozogni, dörzsölve a tagját az őrnagy hasával, aki csak arra koncentrált, hogy megcsókolja a nyakát, és nyomokat hagyjon, amelyek később észrevehetőbbek lesznek.

Kissé érzékenyek voltak, így mindketten szinte egyszerre élveztek el. Először Jeongin, majd az idősebb.

Amikor befejezték, megölelték egymást, és egymásnak támaszkodtak, miközben próbálták uralni a légzésüket, a homlokuk összekapcsolódott, és mosolyogva csukta be a szemét és összefonták az ujjaikat.

-Kedvelsz engem?

-Túlságosan is, Hyung.

Megcsókolták egymást majd szépen lassan elaludtak.

Continue Reading

You'll Also Like

3.3K 957 80
𝐂 𝐎 𝐕 𝐄 𝐑 𝐒 - 𝐁 𝐘 𝐀 𝐍 𝐍 𝐈 𝐄 β˜† ───── β‹†β‹…πŸ¦‹β‹…β‹† ───── β˜† ── °❀⋆.ೃ*:ο½₯BorΓ­tΓ³k versenyekre ── °❀⋆.ೃ*:ο½₯BorΓ­tΓ³k rendelΓ©sre ── °❀⋆.ೃ*:ο½₯BorΓ­tΓ³k csa...
6.6K 1.4K 96
Kell ezt mΓ©g tovΓ‘bb regΓ©lni? Kukkants bele!
7.3K 425 29
TrΓ‘gΓ‘r szavak elΕ‘fordulhatnak Γ‰n/PetΕ‘ NΓ³ri -18-19 Γ©ves -BrΓΊnΓ³ hΓΊga Valkusz Vivi -20 Γ©ves -Milo hΓΊga TΓ³th Lilla -20 Γ©ves -Laszika hΓΊga BrΓΊnΓ³t Γ©s Lacit...