MAFYA'NIN AŞKI

By yagmurunnesesi

921K 4.6K 3.3K

Hiç olmaması yerde olan bir kız. Mafyanın evinde ve odasında... Korkunç, sinirlenince gözü birşey görmeyen a... More

2.
3.
4.
5.

1.

70.6K 1.2K 1.6K
By yagmurunnesesi

Işten çıkmış eve gidiyordum. 1 hafta önce  annem , ablam  ve babamın ölüm yıldönümüydü. Ve ben eniştemle yaşıyordum. Ickici pislik bir adamla beraber yaşıyordum. Tek ailemden sayılabilecek o kalmıştı. Elinden defalarca kez kurtulmaya çalışmış ,defalarca kaçmıştım. Ama gidecek biryerim olmadığı için tekrar eve dönüyordum. Tilkinin kürkçü dükkanı misali..

Henüz 17 yaşımda  olmama rağmen,  arkadaşlarım  gibi okul,  ders stresim yoktu. Her zaman bu yüzden yakınmıştım. Şimdi mi , şimdi ise bir mağazada görevli olarak çalışıyordum. Büyük bir mağazaydı ve kat kat bir alışveriş merkezinin girişindeydi. Hergün zengin , sevimsiz insanlarla yüz göz olmak canımı sıkıyordu. Kazandığım paranın yarısını almak daha da sinirimi bozuyordu.

Bindiğim otobüsten inmiş küçük mahallemize ilerlemeye başlamıştım. Her şey  üst üste geliyordu. Neyse ki tatil yapabilecektim. Enişteme tabiki de tatile gideceğimi söylememiştim. Mağazanın,  zenginler için açılan  yeni bir mağazanın tanıtımında onlara görevli olarak yardım  edeceğimi söylemiştim. Kabul etmeyeceğini anladığımda ise parasının iyi olduğunu söylememle,  neredeyse beni kendi bırakacağını söyleyecekti. O dereceydi yani. Paranın lafını duyunca değişen bir tipti,
gerçi kim değişmez ki?

Odama girmiş üzerimi  değiştirmiştim. Aynanın karşısında saçlarımı tarıyor, olmayan hayatımı düşünüyordum. Bu akşam çıkacaktım sözde tatilime .
Aynadan günler önce hazırladığım  valize baktım . Içim heyecanla dolmuştu .Ayağa kalkıp dolapta kalan birkaç kıyafetlerimden

Çıkarıp, hızla üzerime giyinmiştim . Taradığım uzun , sarı saçlarımı  açık bırakmıştım.

Sonunda  uçaktan inmiş,  Istanbul'da ydım. Doğrusu hiç İstanbul' a gelmemiş, Antalya dışına  bile hiç  çıkmamıştım. Etrafımı süzdüm . Buralarda insanlar ne kadar da özgürdü. Bende özgür müydüm  artık?
Geri dönmeseydim eniştem  olacak o adamın yanına,   beni aramayı denemez miydi ?

Yarım  saattir elimdeki valiz ile bir otel arıyordum. Telefonumu boynumda asılı çantamdan çıkarıp konumdan otel aramaya başladım. Diğer yandan da yürüyordum. O kadar dalmıştım ki telefondan başını kaldırıp etrafa göz  gezdirdim. Ahh lanet olsun buralardan hiç taksi geçmez miydi?
Neredeydim ben gerçekten de ? Etrafımda  bir iki tur dönüp bakınmaya başladım. Ev bile yoktu. Nasıl gelmiştim buraya ?  Telefona yine bakacakken kapanması bir oldu. Ayağımı yere vurup kendi kendime

-Ahh lanet olsun, bir sen eksiktin.

Saçlarımı kaşıyıp ne yapacağımı düşündüm. Maalesef yürüyüp bir taksi bulmaktan başka çarem yoktu. Hem eminim geçer ya , evet evet moralimi bozmamalıyım.

'Bozma moralini Bade. Devam et sadece. '

Içimden terkar ettiğim şey ile çenemi  dikleştirip bu karanlık yerde daha da hızlandım.
Artık  yorulmuş  acıkmış ve çok susamıştım. Biraz daha yürüdüğümde ileride duran siyah arabaları karanlıkta zar zor seçebilmiştim. Karanlıkta dikkat  çekmeden ilerleyip
görünen harabe yeri umursamadan,  arabalardan birinin bagajını açıp önce valiz çantamı koymuş,  ardından ben girmiş ve kapağı kapatmayı başarabilmiştim. Yorgunluktan daha fazla duramadan gözlerim  kendiliğinden kapanmıştı.

Sarsıntıyla gözlerimi aralamıştım. Saat kaçtı acaba ? Ön taraftan gelen ses ile görünmememe rağmen yerimde titremiş ve küçülmüştüm. Aptal kafam kimin arabasına binmiştim ben?

Sert sesi ta oradan buraya  kadar geliyordu. Hoş dediğim şeye bak aynı arabadayız. Bu düşüncemle dudağımın kenarı yukarı kıvrılmıştı . Tekrar konuştuğunda ayıp bir şey olsa bile merak işte. Neler getiriyor insanın başına?  Dinlemeye karar vermiştim .

-TAMAM EVE GEÇİR . HER ZAMANKİ GİBİ ODAMIN KARŞISINDAKİ ODAYA BIRAK.

Önde kim oturuyorsa kesinlikle beyninde problem olmalıydı. Bunu derkenn bile  bir insan neden bağırırdı ki?
Zengin piç!

Arabanın durduğunu anladığımda yan dönüp kapı sesini dinledim. Inmiş  olmalıydı.  Bagajın kapısını açıp hafifçe aralık bıraktım,  kilitlerse falan hiç  içerde kalamam birde. 
Geçen dakikalar sonra kapıyı yavaşça araladığımda garaj gibi biryerdeydim. Yavaşça inip yerimde esnedim. Etrafıma baktığımda sadece bu araba değil,  bi ton araba vardı. Neydi bu galeri falan mı?

Valizimi  de çıkardığımda  bagaj kapısını yavaşça kapatıp,  valizi saklayabileceğim bir yer aradım. Sonunda gördüğüm , köşedeki dolapların o tarafa ilerleyip en alta koymayı başarabilmiştim.

Loş ışık eşliğinde bir kaç tur etrafımda  döndüğümde gözüme takılan merdiven ile gülümsedim. Hızla merdivenlere ilerleyip çıkmış ve kapıyı dinliyordum.  Adım sesleri bir ara gelmiş tekrar uzaklaşmıştı. Kapıyı korkakca aralayıp çıktığımda salon gibi biryere çıkmıştım. Gelen ayak sesleri ile kenarda duran merdivenlerden yukarı çıkmış koridorun sonundaki odaya ilerlemiş ve siyah kapılı odaya girmiştim.

Ayak sesleri daha da yaklaşınca etrafıma bakıp saklanabileceğim biryer varmı diye baktım. Daha fazla oyalanmadan kendimi büyük  yatağın  altına atmış bir şekilde bulmuştum. Kapı açıldığında korkudan   nefesimi tuttum.  Her kim ise umarım beni görmezdi. Adımları durmuş yatağa doğru dönmüştü . Beni gördü korkusuyla gözlerimi sıkı sıkı kapatıp nefesimi tutmaya devam ettim.

Birkaç adım sesinden sonra sesler tekrar kesildiğinde gözlerimi aralayıp baktığımda yatağın dibindeydi. Bikac şey yaptıktan sonra tekrar uzaklaşmış ve banyo ya da giyinme odası diye tahmin ettiğim yere girmişti.   Girdiği yerin kapısı kapandığında, rahatlayıp nefesimi verdim. Şuan film gibi aksiyon yaşıyordum. Üstelik daha birşey görmemişken.

Geçen dakikaların ardından kapı tekrar açıldığında bacaklarını görmüştüm. Lanet olsun çıplak mıydı  bu adam ?  Ayaklarından başka birşey görmesem bile utançla kafamı başka yere çevirmiştim . Ilk defa bir adamla aynı odada kalıyordum. Gerçi buna olma denirse.

Hadi onu da geçtim , hiç bilmediğim  adamın evinde , arabasında  benim  işim  ne?
Ya katilse, ya tecavüzcüyse ,ya ...
Elimi ağzıma bastırıp  gözlerimi sonuna kadar açtım. Ya filmlerde ya da kitaplarda olduğu gibi mafyaysa. Beni görünce ,  zorla  alıkoyup pis işlerinde kullanırsa. Sonra da sıkılınca işkence ede ede öldürürse.

Yok canım değildir değildir . Saçmalama Bade . Başımı  aşağı yukarı sallayıp fikrimi kendimce doğruladım.

Paçalarından  gördüğüm kadarı ile siyah bir eşofman giyinmişti. Daha fazla birşey  görünmüyordu zaten. 
Cam  kenarındaki koltuğa oturmuş birkaç dakika nefes sesleri gelmişti kulağıma.

Birkaç  dakikanın ardından kalkmış ve yatağa yaklaşmaya başlamıştı. Nefesimi tutmuştum.  Yatağa çıktığında hafif ve sessizce  tuttuğum nefesi ağzımdan verdim. Başımı kolumun üzerine koyup camdan bakmaya başladım.

Zaman ne kadar da çabuk geçiriyordu. Kaç saattir bu şekilde durduğunu bilmiyordum. Yataktan gelen hızlı  nefes sesleri ile başımı çıkarıp uzanan bedene bakmıştım. Kabus görüyor olmalıydı. Elim isteğim dışı saçlarına uzanmış dokunmuş,  artık yavaş  yavaş okşamaya  başlamıştı .  Çıplak vücuduna göz  gezdirmemek için kendimle ayrı bir savaş içerisindeydim.

Siyah örtülü  yatağa baktığımda gözüme birden çok davetkar görünmüştü. Ne olurdu beş dakika şu köşede kıvrılsam. Saçlarını okşayan elim sayesinde olsa gerek nefes alışverişleri normale dönmüş kolumdan tutmuştu. Korku ile gözlerim  sonuna kadar açıldığında uyurken kolumu tutan adama baktım.

-Anne.

Masumca çıkan sesiyle yüzümü şefkat almıştı. Annesi ile yaşadığı bir anıyı görüyor olmalıydı. Yatağın köşesine ilerlemiş ve en uzak köşeye  sinmiştim. Beni kendine çekmiş ve başını boynuma koyunca ne yapacağımı  bilmez bir şekilde ellerim havada kalmıştı. Uyandırsam  beni görünce ne yapacağını  bilemiyordum. En iyisi bi süre böyle durmaktı.

____

Komodinin üzerinde gördüğüm dijital saate baktığımda 4: 43 tü. Saat kaçta uyandığını bilmediğim için  en iyisi  şimdi kalkmak diyerek kolunu belimden yavaşça havaya kaldırdım.
Ilk başta daha sıkı sarılsa da, kolları arasına  yastığı koyup kalkmayı başarabilmiştim.
Kıpırdayınca,  ben  yatağın altındaki yerimi çoktan almıştım bile. Bu tanımadığım adamla aynı odada olmak , her an beni bulacakmış gibi korkmamı sağlıyor ve uyumama engel oluyordu. Başımı yere koymuş öylece büyük sürgülü camdan  görebildiğim  kadarı ile dışarı  bakıyordum . 

Sabah olmuş ve yatakta kıpırdanmaya başlamıştı.  Derin bir nefes sesinden sonra kendi kendine sessizce  konuşmuştu.

-Bugün kabus görmedim.

Kapı çalındığında  sert sesi ile verdiği komutla beraber  yerime daha da  sinmiştim . Hizmetli olduğunu tahmin ettiğim biri

-Efendim Pars...

- Tamam kapısını aç.

Hizmetli gittiğinde sert sesi ile bağırarak  seslenmişti.

-PARS OĞLUM BURAYA GEL!!

Tanrım evli ve çocuklu muydu birde?
Evli,  çocuklu bir adamın yanında uyumuştum  bir bu eksikti.

Başımı  çevirip  kapı  tarafına baktığımda, köşede oturmuş bana bakan bir köpeği beklemiyordum. Köpekle göz göze geldiğimizde yerinden kalkmış havlayarak bu tarafa doğru koşmuştu. Lanet köpek. O kadar korkunçtu ki. Dili bütün bir elimden daha uzundu. Daha fazla duramamış ve çığlık  atıp yatağın diğer tarafından çıkmış küçük bedenimi  yatakta oturmus adamın arkasına atmış,  çıplak sırtına kafamı gizlemiştim.

-Lütfen .. gönder onu.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Ilk kurgumdur. Nasıl buldunuz, fikirlerinizi  benimle paylaşırmısınız.

❤..

Continue Reading

You'll Also Like

899K 29.9K 56
alev:OĞUZ BEN ASIK OLDUM!!! oğuz:YİNE KİME AMK????!! alev:acar'a oğuz: siktir!
105K 3.3K 15
Sırf kuzeni için 18 yaşında Mardin'in acımasız ağasına gelin giden Larin... Annesi için berdeli kabul eden Baran ağa...
224K 7.8K 45
"Oo küçük hanım iki gündür sizin peşinizdeyiz." "Siz de kimsiniz niye peşimdesiniz ne istiyorsunuz?" " sakin küçük kız" "Kimsiniz dedim" " babanın öd...
94.8K 7.9K 21
ARJİN & AFRAN ŞAHMARAN Van'da geçen bir töre hikayesidir...