Just writing 2021

By nuttiehunter

134 27 27

Тук ще пиша и качвам всичко, което ми дойде наум. Ще качвам снимки, мемета, истории и подобни глупости. Няма... More

bullshit 1
bullshit 2
bullshit 3
builshit 4
bullshit 6
bullshit 7
bullshit 8
bullshit 9
bullshit 10
bullshit 11
bullshit 12
bullshit 13
bulshit 14
bullshit 15
bullshit 16
My last bullshit for this year - bullshit 17

bullshit 5

8 2 0
By nuttiehunter

Тъпо ми е. Не знам. Станах в седем а исках по рано. После се оказа че съм качила килограми. После пък се чудех дали да ям. Сега ще ям и ще гледам нещо.

Творението ми. Аз съм професионален готвач 😌. Не знам кога ще има глава. Трябва да ходя за медицински картон. Ще изляза с едно момиче, ама изобщо не ми се излиза. Дам. Тъй като е прекалено късо някой друг път ще го допиша и кача.
Шест дни по късно😐. Знам че съм мързел. Втората глава е написана от две седмици. Сега ще я редактирам и после ще я кача. Писането не ми е приоритет. Просто казвам за да знаете какво да очаквате. Искам да напиша one shot. Ще го напиша скоро предполагам. Дойде ми идея и искам да ви питам какво мислите. Може би една книга, в която да пробвам различни предизвикателства и подобни и да документирам тук: резултати, дали работи, мнението ми. Някой ще го чете ли. Не съм сигурна тъй като не съм виждала други такива книги. Не искам много четения. Просто не знам. На някой ще му е интересно ли. Вмомента се уча да правя едити. Направих вече няколко. Някой ден може да отворя графичен магазин или пък просто да почна да качвам едити. Не знам. Забелязвате ли колко рандом написани неща има. Ще участвам в сериал. Статист, но все е някакво начало.  Първия ми хонорар ще си го сложа в рамка. А за книгата за която ви говорех по рано може и да правя просто някакви неща, като тим ток хакове и подобни. Да общо взето може би ще го кача. Ще видя.
Кажете мнение. Ще ви е интересно ли?

Ако кача книгата ще първото, което ще направя ще е това, хд. Чао.

Continue Reading

You'll Also Like

39.8K 3K 20
Balkans own kpop
58 0 4
Просто забавен чат
400 60 45
След избухването на експериментална машина, Земята се превръща в планета на ужасите. Тези, които са били на закрито, са оцелели... Ала всички, които...