Mine✔️

De _IamAnett_

92K 4.3K 915

Stačil mi jeden pohled do jejích hnědých vyděšených očí a věděl jsem, že bude moje. Už navždy. Justin Bieber... Mai multe

Mine
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Nový příběh
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Nápady?
28
Not boy for you
29-the end
Definitive the end

16

2.7K 137 30
De _IamAnett_

O jeden den později

Jason

,,Jasone, jsou tu všichni" zaklepal mi na dveře Fredo a já přikývl a napil se whiskey. ,,Takže víš na čem jsme se domluvili že?" Zvedl jsem se. ,,Jo vím. Najdeme ho" poplácal mě po zádech.

Teď jsme v domě, který patří gangu a máme tu velkou schůzku a budeme se snažit najít špeha, kterého tu určitě máme. Fredo má pravdu. Vždy když jsme objevili nějaké dobré místo na předávání a obchodování tak gang z Kanady to hned věděl. Kdykoliv jsme zjistili informace tak to hned věděli. A vůbec nechápu proč jsem si toho nevšiml dřív. Ten gang vždy všechno věděl už asi 4 měsíce. A za posledních měsíců jsme přijali tolik nových členů takže to bude těžký. Teď jsme pozvali všechny ty nový členy, ale i nějaký, kteří tu jsou déle, aby to nebylo podezřelé.

Hrozně mě sere, že se něco takového děje v mém gangu. Tátovi se tohle nikdy nestalo, že by tu měl špeha. A úplně nejvíc mě sere, že ten gang ví, že mám já Everly. To budou jatka až se pokusí mi ji vzít. A jsem z toho dost nervózní musím přiznat.

Včera jsem ani nepřišel domů, což mě trochu mrzelo. Těšil jsem se na Everly, mohli jsme spolu dělat zase zajímavé věci, ale musel jsem zůstat tady a s Fredem řešit důležité věci. Ale já musím Everly ochránit před těmi sráči. No ochránit, to je blbý slovo. Oni ji vlastně přijdou zachránit a osvobodit ode mě, ale to se jim nepovede. Já se Everly nikdy nevzdám, nikdy. Je moje a navždy bude.

S Fredem jsme vešli do místnosti, kde všichni seděli. Když mě viděli tak se hned postavili. ,,Zavolal jsem si vás, protože chci oznámit jednu důležitou věc" řekl jsem a na všechny se podíval. Podíval jsem se i na otce, který tu byl a věděl o našem plánu, ale musí tu být, aby to nevypadalo divně, protože na každé schůzce je.

,,Víte, že jsem doma měl jednu dívku, kterou jsem si koupil. Ta dívka patřila do našeho nepřátelského gangu v Kanadě. Kvůli Everly jsme se museli přesunout sem, protože jinak by ji našli a to jsem nemohl dovolit. A jestli si toho někdo všiml tak mluvím o Everly v minulém čase. Everly je totiž mrtvá. Znáte mě, když se hodně naštvu tak zabíjím. No a Everly mě hodně naštvala a já se neudržel a bylo to. A proč vám vlastně tohle říkám. Chci tím říct, že pokud se to dozví gang, který Everly hledal a chtěl ji získat zpátky tak to bude hodně špatný a já chci, aby jste na sebe dávali pozor. Teď to bude hodně drsný, protože se budou chtít pomstít. Takže rovnou až skončí tato schůzka tak půjdete do trénovacího centra, budete střílet, bojovat, cokoliv. Hlavně ať v příštích dnech zůstanete živí, protože cítím, že gang nás v nejbližší době navštíví" řekl jsem. Všichni si začali něco šeptat a já všechny pozoroval, jak se chovají.

Jeden kluk si vytahoval mobil, hrozně zrychleně dýchal a měl vykulené oči. Jmenuje se Anthony. Jo toho jsme přijali před pár měsíci, ale pracuje jenom se zbraněmi a se zbožím. Ani na obchody nechodí. Hodně dobrá pozice na to, aby zjišťoval všechny informace. Má kolem sebe každého z gangu. Stačí prohodit pár slov, chvíli poslouchat ostatní a ví všechno.

,,Dobře pánové, můžete se rozejít" řekl jsem nahlas a přišel k Fredovi. ,,Co dělal Anthony předtím než jsme ho přijali?" Zeptal jsem se ho potichu. ,,Říkal, že dělal v továrně na zbraně. Rozhodně nepatří pokrevně do gangu jako naše většina" řekl a já kývl. ,,Myslíš, že je to on?" Zeptal se. ,,Jo, podívej, něco píše a opravdu nevypadá v klidu" řekl jsem.

Zastavil jsem dva chlapi, kteří o plánu taky ví. ,,Přijeďte ke mně, musíte odvézt její tělo. Někam ji hoďte" řekl jsem trochu víc hlasitěji a podíval se na Anthonyho, který taky poslouchal a pak zase něco napsal do mobilu. Je jasnej.

,,Ano šéfe" řekl jeden a odešli pryč. ,,Jdeme na něj" řekl jsem Fredovi a ten přikývl. Vyšli jsme na chodbu a čekali až vyjde. Za chvíli vyšel ven a já ho praštil pěstí do břicha. Fredo ho chytil za mikinu a táhl ho do sklepa.

,,C-co se děje McCanne?" Zakřičel vyděšeně. Vyndal jsem mu z kapsy mobil, chytil jsem jeho ruku a palec přitiskl na místo, kde se dává otisk prstu. Odemkl jsem mobil a podíval se na rozepsaný mail. Mail byl adresován přímo na šéfa toho gangu.

,,Copak je tohle Anthony?" Zeptal jsem se. ,,T-to je n-no" dal jsem mu pěstí. ,,Zvedni ho" řekl jsem Fredovi a on ho přitiskl ke zdi a já do něj začal mlátit jako smyslu zbavený.

,,Takže teď mi ty sráči řekni jak jsi se sem dostal" zavrčel jsem a chytil ho silně za bradu. ,,Nic neřeknu" vyplivl krev. ,,Stejně umřeš takže mi to řekni" řekl jsem naštvaně a hodil ho silně na zem. ,,Přines mi židli a provazy" řekl jsem zase Fredovi a pak jsem si vytáhl nůž.

,,Takže Anthony buď mi to můžeš říct bez bolesti nebo ti k tomu dopomůžu s tímhle" ukázal jsem mu nůž. Fredo přinesl židli takže jsme ho tam posadili a přivázali.

,,Prosím nezabíjejte mě" vydechl. ,,Hned mi kurva řekni, kdo tě sem poslal. Patříš do gangu Campbella?!" Zařval jsem a přitiskl mu nůž ke krku. ,,Jo! Patřím tam!" Vykřikl.

,,Teď mi řekneš všechno je ti to jasný? Pokud mi řekneš všechno mohli bychom se domluvit, že tě nechám žít" pokrčil jsem rameny. ,,Tak jo" začal hned přikyvovat. Naivní idiot.

,,Fajn" podal jsem si s ním ruku a potřásl. ,,Chci vědět vše Anthony" ,,Jsem bratranec jednoho chlapa, který do gangu patří a hodně kamarádí s Davidem, což je šéf. Potřebovali někoho, koho by k vám poslali a ten by zjišťoval všechno. Vybrali mě" řekl a já si brousil nůž.

,,Co všechno jsi jim řekl?" Zvedl jsem obočí. ,,No já... no já už nevím" povzdechl si a já mu zabodl nůž do stehna a on začal bolestně řvát. ,,Chceš umřít?" Zavrčel jsem. ,,Ne" zakroutil hlavou a kňučel bolestí. ,,Tak mi všechno řekni" řekl jsem naštvaně.

,,Důležité informace o zbraních, o drogách, které prodáváte. Vaše místa na předávání" řekl bolestně. ,,Tohle mě teď doprdele nezajímá. Chci vědět, co jsi jim řekl o Everly" zavrčel jsem.

,,Nejdříve jsem nevěděl, že je to ta Everly, která se ztratila Scottovým. Ale pak se mi doneslo to o tom jejím otci, o tom doktorovi a že je to teda dcera té matky, která do gangu patřila. Já to všechno napsal Campbellovi a on hned poznal, že jde o ní. Ví všechno, ví tvoje sídlo v Ottawě, Torontu i tady v New Yorku" řekl a já se nasral a začal ho bodat do břicha. To je v hajzlu, ví všechny místa, kde bych mohl být.

,,Dost prosím" zašeptal a z pusy mu začala téct krev. ,,Ještě něco důležitého mi chceš říct Anthony?" Šeptl jsem mu do ucha. ,,Chtějí na tebe zaútočit co nejdříve a oni tě dostanou ty svině" řekl a já mu podřízl hrdlo.

,,Jo tohle mi dělá dobře" vydechl jsem a utřel si ruce do trička. ,,Jo to všichni ví" zasmál se Fredo.

,,Nevím co mám teď dělat" povzdechl jsem si. ,,Ty nevíš co dělat?" Podíval se překvapeně. ,,Ne nevím. Jsem nervózní kvůli Everly. Já ji totiž nesmím ztratit. Musí zůstat u mě sakra." Zavrčel jsem.

,,Zamiloval ses?" Zeptal se a já ho chytil pod krkem a přitiskl na zeď. ,,Ještě někdy řekneš, že jsem se zamiloval tak dostaneš" zavrčel jsem. ,,Co by na tom bylo špatného?" ,,Já jsem miloval jenom Jasmine, nikdy už nebudu žádnou milovat" řekl jsem naštvaně. ,,Jo jasně. Tak proč Everly nechceš ztratit?" Zasmál se a já ho pustil a snažil se mu nic neudělat.

,,Prostě je moje, já jsem si ji koupil a tak mi zůstane" ,,Nemluv o ní jako o nějakým zboží" zavrčel. ,,Ty se o ní nějak moc zajímáš Alfredo a já ti říkám ať toho necháš. Nebudeš za ní lézt ani ji nosit žádný posraný knihy" zavrčel jsem. ,,J-jak o tom víš?" ,,Doma mám hospodyni, která mi oznámí každou návštěvu a těch knih jsem si všiml a došlo mi, že jsi to byl ty. O co se snažíš?" ,,O nic! Prostě jsme se skamarádili" ,,Tak s tím kamarádstvím je konec" řekl jsem naštvaně a odešel pryč.

Nasedl jsem do auta a bouchl do volantu. Co mám teď kurva dělat? Mobil Anthonyho mi zabrněl v ruce. Podíval jsem se na mail, který mu přišel.

Od DavidCampbell: Kdy je nejlepší doba zaútočit Anthony? Už jsi se dlouho neozval. Chci zaútočit co nejdříve.

,,Kurva!" Zařval jsem a rozjel se. Když jsem jel na dálnici tak jsem mobil vyhodil. Nemohl jsem ho vyhodit u našeho domu. Ještě by ho vystopovali.

Prudce jsem zastavil před domem a vystoupil. Rozeběhl jsem se dovnitř a běžel k pokoji Everly.

,,Everly" Vyhrkl jsem a ona se snažila schovat tu knihu. Proboha.

,,Bože můj, já o těch knihách vím" protočil jsem očima. ,,P-promiň, Fredo mi to přinesl, ale on..." ,,To je jedno. Tohle teď řešit fakt nechci" řekl jsem. ,,Večer jsi nepřišel" ,,Chtěla jsi mě tu?" Pousmál jsem se a podíval se z okna.

,,No já..." ,,Everly vstávej" vydechl jsem. ,,Proč?" ,,Prostě vstávej. Uděláme si takový výlet" řekl jsem. ,,Půjdeme ven?" Vyhrkla šťastně.

,,Promiň, ale musím to udělat" povzdechl jsem si a dal ji silnou ránu do obličeje. Everly spadla do bezvědomí a já ji vzal do náruče. Bohužel u sebe teď nemám tu látku na uspání a tohle byla jediná možnost. Ještě ji prostě tak moc nevěřím, abych ji nechal při vědomí při cestě autem. Jo neutekla mi když jsem přes noc nechal odemčeno, ale mohla to být nějaká její hra a třeba něco plánuje. To by mě ale fakt nasralo.

Došel jsem k autu, položil ji do kufru a zavřel. Pojedu zase do Kanady a pojedu přes hranice takže ji nemůžu položit na zadní sedadla.

*********

Už mi zbývá asi takových 5 hodin. To bude ještě dlouhá cesta, ale letadlo nechci použít. Možná mají číslo letadla a sledují ho. Vím, jak stopovat ostatní gangy a tohle jsou jasný kroky. Takže nemůžu riskovat.

,,Hej! Ty hajzle! Pusť mě! Jasone doprdele!" Začala řvát Everly v kufru a já protočil očima. To dlouho nebyla v bezvědomí. ,,Pusť mě ven do hajzlu!" Začala i mlátit a já zastavil na odpočívadle. Naštěstí jsem se zastavil pro tu látku, protože tu teď budu potřebovat často.

Vylezl jsem z auta a otevřel kufr. Chtěla mě kopnout, ale já ji chytil za nohu. ,,Ale prosímtě" zasmál jsem se. ,,Myslela jsem, že už je to mezi námi v pohodě. To hrozně bolí" zavzlykala a chytila se za nos. ,,Promiň, ale musel jsem. Jedeme jinam zase a ty nemůžeš být při vědomí" řekl jsem a na kapesník dal trochu té látky. ,,Co to je?" Povzdechla si.

,,Až se probudíš tak budeš ležet zase v posteli a udělám ti nějaký jídlo jo?" Zasmál jsem se a ona se na mě nechápavě podívala a já ji přitiskl kapesník k nosu a k puse a ona zase usnula. Zavřel jsem kufr a zase nastoupil.

Začal jsem volat Fredovi. ,,Šel jsem si s tebou promluvit a nejsi doma a ani Everly není v pokoji. Kde jste?" Zeptal se hned. ,,Nebudu řešit to, že hledáš i Everly na tohle teď nemám náladu. Jedu s ní na tu moji chatu" ,,Tam kde jsou jenom ty dvě místnosti?" Zasmál se. ,,Jo ta chatička pro úkryty. Oni očividně teď ví všechno a tuhle chatičku o tý snad neví. Takže pár dní tam s ní zůstanu a uvidím. Chci po tobě a po tátovi, aby jste mi volali na jiné číslo. Koupím si nový mobil a pak vám to číslo pošlu. A docela dost bych potřeboval, aby jste mi přivezli nějaké oblečení a zbraně. Já jsem vzal jenom Everly, dvě zbraně a jel jsem" povzdechl jsem si.

,,Jasně pošlu někoho, aby vám něco přivezl" řekl a já kývl. ,,Díky. Hele dávejte na sebe pozor. Campbell je svině a pokud se k nám dostane tak to bude drsný" řekl jsem. ,,Neboj. Zvládnu to, jsem tvůj zástupce. O chlapy se postarám. Ty dávej pozor na Everly, vím, že to nechceš slyšet, ale začíná ti na ní záležet víc než si myslíš" řekl a típl to.

Povzdechl jsem si a podíval se do zpětného zrcátka jestli mě náhodou někdo nesleduje. Sakra, takhle nervózní jsem už dlouho nebyl. Mám strach o svojí rodinu. Vím, kam nejčastěji nepřátelé útočí.





Ahooooj❤️ tak je tu zase další část❤️

Mooc vám děkuji za vaši minulou aktivitu. Jsem moc ráda, že se vám to stále líbí❤️

Jsem zlá, že to ukončuju zase takhle napínavě, že?😂😂😂

Jinak všichni, kdo jdou zítra do školy tak držím palce. To zvládnete❤️ a budu moc ráda když mi napíšete v kolik asi tak budete chtít, abych vydávala části, protože hodně z vás chodí do školy tak kdy vám to asi tak bude vyhovovat❤️

Mějte se krásně❤️❤️

Continuă lectura

O să-ți placă și

142K 8.2K 26
Bett je devatenáctiletá královská dcera, nebo spíše stopařka jak ona raději říká, o jejím královském původu mnoho lidí neví. Nějaké plesy, dlouhé šat...
89.6K 5.3K 66
✅ Už je to pět let, co spolu chodí a žijí v jedné domácnosti. Pomalu se blíží jejich společné výročí a Kaylee Wrightové je jasné, že v té zamknuté zá...
10.1K 838 56
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...
174K 1.6K 10
Anna Kors je 20 letá vysokoškolská studentka. Brigádničí v obchodě s oblečením. Jednoho dne potká muže který jí změní život.