Szépséges Örökös

By Fanna__

140K 6K 1.1K

𝑫𝒆𝒍𝒂𝒏𝒆𝒚 𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 𝑫𝒊𝑵𝒐𝒛𝒛𝒊. Adelynn és Colton egyetlen gyermeke. 𝐀𝐳 𝐨̈𝐫𝐨̈𝐤𝐨̈𝐬. Miután A... More

ʙᴇᴠᴇᴢᴇᴛᴏ̈
ɢʏᴀ́sᴢ
ғᴀ́ᴊᴅᴀʟᴏᴍ
ᴇʀᴏ̂
ᴍɪɴᴅᴇɴ
ʜᴀsᴏɴʟɪ́ᴛ
Kᴇ́ᴍᴇᴋ
ғᴏ̂ʜᴏ̂s
ᴊᴇ́ɢᴋᴇ́ᴋ sᴢᴇᴍᴇᴋ
sᴏ̈ᴛᴇ́ᴛsᴇ́ɢ
ᴇɢʏᴇɴsᴜ́ʟʏ
ᴛᴇ́ᴛ
ɪsᴍᴇʀ
sᴜ́ʟʏ
Vᴇ́ᴅᴇʟᴇᴍ
Hᴀ...
Tᴀɴᴀ́ᴄsᴛᴀʟᴀɴᴜʟ
Bᴀ́ʟᴛᴇʀᴇᴍ
Sᴢᴜ̈ɴᴛᴇʟᴇɴ
Eʟꜰᴀ́ʀᴀᴅᴠᴀ
Pᴀ́ɴɪᴋ
ɴᴇ́ᴢ
ʀᴏ́ᴢsᴀ
ᴠɪᴘᴇʀᴀ
ᴠɪɢᴀsᴢ
ᴀɪᴅᴇɴ
ᴍᴀᴍᴀ
Hideg
Végre

sᴢᴜ̈ʟᴇᴛᴇ́sɴᴀᴘ

5.3K 204 29
By Fanna__

3.szemszög
Delaney - 7 évesen


︎☘︎☘︎


- Boldog szülinapot, boldog szülinapot! - kezdett el énekelni halkan két férfi, amint óvatosan kinyitották a kislány ajtaját. A lány huncut mosollyal próbált úgy tenni, mintha még nem lenne ébreni. Összeszorította a szemeit és igyekezett elnyomni széles mosolyát.

- Túl öreg vagyok én az énekléshez, Della. Elfáradtam! - nyögött a szőke hajú, majd eldőlt, mint egy zsák, egyenesen a lányra. Delaney megsem érezte a férfi súlyát már, rosszabbakat is átélt.

- Te mindig ezt mondod, Ethan. Azonban az "öreg vagyok" részt, elhiszem. - mosolygott ártatlanul a lány, a férfi pedig drámaian szorította kezét a szívére.

- Oh, ne! - masszírozta az orrnyeregét Gabriel, aki egyik kezével a torta alatt lévő tálcát tartotta. Igazából mindig is kedvelte Ethant, Delaneyt pedig főleg, ám mégsem volt képes úgy viselkedni velük. Ő ilyen volt. - Gyerekesek vagytok!

- De hát én gyerek vagyok! - emlékeztette oldalra döntött értetlen fejével a kislány. Ethan halkan felnevetett, majd szorosan magához ölelte őt. Gabriel pedig amint rájött botlására, nem tudta mi tévő legyen.

- Oh, hát ... ez igaz. - biccentett ügyetlenül a férfi. Ám titokban úgy vélte Delaney már rég nem gyerek, sőt, gyermekkora nem is volt apja jóvoltából.

- Milyen okos, ahhoz képest, hogy van vagy kilencven éves, nem? - bökött a fejével Ethan Gabriel felé, a kislány pedig egyik tenyerét a szája elé téve kuncogott. A szőke mosolyogva bámulta a lányt.

- Ethan. - morogta az orra alatt Gabriel a másik férfi nevét, szemeit forgatva.

A három különböző emberből alkotott trio, igazán...különleges volt. Őket olyasmi kovácsolta össze, ami másokat szétválasztana, azonban nekik esélyük sem volt a választásra.

- A papa? Ő nem jön ide? - szólalt meg a lány, halkan, szemeit szigorúan a takaróján tartva. Ethan szíve összeszorult, csakúgy, mint az elmúlt tíz évben oly' sokszor.

Delaney elveszítette az édesanyját, s, szüksége lett volna arra az apai szeretetre, amit Colton nyújthatott volna a számárá. Ám a férfi nem foglalkozott úgy a kislánnyal, ahogy megérdemelte volna. Helyette hetente maximum háromszor látta, a kommunikációt minimumra korlátozta és, ha mégis sikerült elcsípnie a férfit, nagyobb esély volt arra, hogy megbántja. Hét éve már, hogy Adelynn nincs köztük, azonban még mindenkiben élénken él az emlék a nőről, a személyiségéről és arról a napról.

Ám Colton hosszú évek óta tagad, noha nem azt szajkózza, hogy a vörös nem halt meg, inkább tudomást sem vesz arról, hogy egyáltalán létezett. A göndör neve tabu volt, említést sem tehettek vagy utalhattak a személyére, mert Colton képes volt keményen megbüntetni, azt, aki szembeszegült az akaratával és a parancsával.

Habár ez Ethant nem nagyon izgatta, sem a tény, hogy a férfi akár meg is büntetheti. Szívesen mesélt Delaneynak a mamájáról. Sokszor órákon át beszélgettek Adelynnről, a barátságukról és, hogy mennyire imádta a kislányt. A csöppség minden alkalommal boldogan csillogó szemekkel hallgatta az anyukájáról szóló történeteket. Ethan nem hagyta ki a halálának napját sem, nem látta értelmét. Azonban mindig elmondta, hogy Adelynn nagyon szerette őt és, hogy egy igazi hős volt.

- Itt meg mi folyik? - lépett be Colton a szobába, magával hozva azt a hideg, kellemetlen érzést. A trio rögtön elhallgatott, amint megérezték a negatív kisugárzását. A férfi szinte semmit nem változott, ugyanolyan jóképű volt, mint hét évvel ezelőtt. Azonban a folyton merev testtartása, a karikák a szemei alatt, az ápolatlan borostája rontott az összképen. Feketét hordott, feketével. Nem tudta senki sem eldönteni, hogy a gyász miatt vagy egyszerűen csak ez az egyetlen szín a szekrényében.

- Szia, pa-pa. - dadogott Delaney, majd gyorsan kipattant az ágyból és vigyázba állt Ethan és Gabriel között. Izzadni kezdett a tenyere, miközben igyekezett a férfi szemeibe nézni és állni a szemkontaktust. Félt a férfitól, megtapasztalta a haragját az edzései során, hiszen volt pár alkalom, mikor az apja vállalta az aznapi taníttatását.

- Mi ez? - hagyta figyelmen kívűl a kislányát, a Gabriel kezében lévő tortára bökve. Nem értette milyen alkalomból gyűltek össze a lány szobájában, ráadásul tortával. Fáradt volt, alig aludt, hiszen közeleg Adelynn hetedik évfordulójának napja. Ilyenkor mindig rémálmok gyötrik, s képtelen az ágyban maradni. Ezeken a napokon, titokban elsétál Delaney szobájáig, megáll az ajtókeretnél és csak nézi a lányt. Csodálja őt, elernyed a teste és megtelik szeretettel. Azonban mikor az arcára vezeti a tekintetét, újból eszébe jut a nő és szó nélkül elviharzik.

- Ma van a szülinapom, papa! - felelte halkan a lány, kezeit a háta mögött markolászva. Coltonnak meglepődve kerekedtek ki a szemei és egy percre el is szégyelte magát, hogy nem emlékezett a gyermeke születésnapjára. Ámde ez nem tartott sokáig. Újra komoran bámult végig a társaságon, majd Gabrielhez lépdelve lepillantott az édességre, majd egy mozdulattal kiverte a férfi kezéből.

- Mi a ... - nézett a padlón hevert süteményre Ethan csodálkozva. Nagyokat pislogva bámult a már ehetetlen, szétesett finomságra. Ijedten sandított a némán állt, lesütött szemekkel. Látta, hogy körmeivel szinte véresre kaparta a bőrét a kezein, amiket hátul rejtegetett. Azonnal beindult benne az, az oldala, ami csak akkor kerül elő, mikor Delaneyról van szó. - Idióta, ez mire volt jó?

- Ahelyett, hogy feleslegesen töltenétek ezt az időt, ilyen förtelmes szarokat tömve magatokba. Foglalkozzatok a lány kiképzéseivel. - bökött a fejével Delaney felé Colton, a lány pedig szégyenkezve lehunyta a szemeit. Nem volt miért szégyelnie magát, ám mégis úgy érezte, ő okozta a kialakult helyzetet.

- Delaney. Delaney kiképzéseivel. - javította ki Gabriel hitetlenkedve. Nem értette a férfit, ámde nem szívesen dühítette magára. Azonban a lányt minden áron meg akarta védeni, hiszen neki csak ő és Ethan van, senki más.

- Menjetek. - intett, majd megindult ő is kifelé, de hirtelen megtorpant. - Addig, amíg nem veszem a kezembe a helyzetet! - figyelmeztette őket, hátra sem fordulva a társasághoz, aztán újra elindult, becsapva az ajtót maga után.

- Della? - suttogta Ethan gyengéden. Leguggolt a lányhoz, kezeit a vállaira helyezve, ujját a lány álla téve próbált kényszeríteni, hogy rá emelje a szemeit. Azonban Delaney fejét rázva, ellökte Ethan kezét. Gabriel szomorúan figyelte a jelenetet, fájt a szíve a kislányért.

- Nem szeretem, őt. - mondta halkan. Hangja elcsuklott ahogyan kimondta a mondatot, Ethan pedig álla pedig a padlót súrolta. Sosem ejtett még ki ilyet a száján. Tisztelettel és szeretettel beszélt Coltonról, akkor is, mikor hasonlóan viselkedett vele.

- Del, ne mondj ilyet! - ingatta a fejét Gabriel, kissé' meglepődve a lány szavain.

- Nem szeretem. - ismételte meg Delaney, majd felemelte a fejét. Ethan hátrahőkölve fürkészte a kislány könnyektől csillogó szemeit, majd oldalra döntötte a fejét és kitárta a karjait. Delaneynak azonnal lekonyult a szája, de rögvest Ethan karjaiba borult és halkan sírdogálni kezdett. Gabriel lepillantott rájuk, pont elkapta a másik fiú pillantását.

Némán kommunikáltak egymással.

Continue Reading

You'll Also Like

45.1K 2.2K 19
Charlotte Grayson az a fajta lány, aki mindig otthon van és olvas, vagy esetleg tanul. Szülei nagyon szigorúak, így a lány bele van kényszerítve ebbe...
80.4K 3.6K 29
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
186K 5.9K 45
Egy váratlan éjszaka, amely mindent felforgat. !! A későbbiekben 18+ részeket is tartalmazhat!! "-Maggie tudod, hogy előlem nem fogsz tudni megszökn...
13.6K 460 59
~ • Kerem Hakanoğlu átvette apja Kemal Hakanoğlu cégét és így ő lett a FŐNÖK. De egy valamire nem számított, egy társtulajdonosra, aki nem más mint...