lupta din interiorul meu

a1r2i3a4n5a

19 2 0

trecutul ei o inspaimanta fiecare persoana , doar el , el a facut-o sa treaca peste . Еще

chapter 1

Prolog

8 1 0
a1r2i3a4n5a

Un trecut care o reduce la depresie, Iza... Persoana care mereu a luptat pentru visele sale, pentru un viitor pe care și-l dorește.


Dar el ia făcut viața mizerabilă, un mare idiot, în urma cu 2 ani s-a întâmplat lucrul care și acum o ține pe loc.


Pentru ea, acum școala nu e cea mai mare problema a ei, terminase anul acesta clasa a-9-a, nu avea nimic planuit, din cauză acelui idiot, acum își trăiește viața așa cum poate, nu are un viitor stabil, când pe atunci, viața ei era una plănuită și bine pusă la punct.


Un vechi prieten e pe urmele ei, analizând fiecare mișcare a ei. Fiecare mesaj trimis pentru ea era ca un fior pe spina spinării ei.Prietenul ei o baga in belele, de unde poate ieși doar cu moartea. E blocată, frica și doar cea ce știe că va urma o face sa își vândă sufletul diavolui și să meargă alături de părinții ei care au murit acum mult timp.


După multe informații, detalii și aventuri ajunse obosita psihic, mulți o credeau bolnavă așa ca sfârșește la un spital de blonavi.


Acolo se imprietenise cu un băiat, povestea lor se asemăna. După toate cele întâmplate între ei.Sfârșesc împreună sau pe drumuri diferite?

Продолжить чтение

Вам также понравится

41K 1K 88
In which Kim Saena is in a groupchat with a bunch of idiots Or In which Bangchan finds himself inside a groupchat with a bunch of delusional fans ~~★...
64K 3.5K 77
When shrivi goes home after a long time. Who doesn't have her parents' love and family's love for some reason. She had support from her grandmother...
59.7K 1.1K 95
Continuation of Modesto story who happens to intercourse with friends,mature,classmates,strangers and even family...
28.7K 2.4K 45
Story of a family - strict father, loving mother and naughty kids.