Illegal Love

By uhhhsomething

276K 2.2K 347

Zara, een vierdeklasser op het Voaslyceum merkt dat een docent interesse toont in haar. Hij is de jongste en... More

Kennismaking
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel 27
Deel 28
Deel 29
Deel 30
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
Deel 35
Deel 36
Deel 37
Deel 38
Deel 39
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
Deel 44
Deel 45
Deel 46
Deel 47
Deel 48
Deel 49
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53
Deel 54
Deel 55
Deel 56
Deel 57
Deel 59
Deel 60
Deel 61
Vervolg

Deel 58

3.1K 34 11
By uhhhsomething

Het is 3 uur s'middags en ik sta bij een bushalte. Joost komt me hier ophalen omdat het anders zou opvallen als een jongvolwassen man me komt ophalen thuis. Terwijl ik mijn telefoon check om te kijken of Joost nog wat heeft gestuurd stopt een auto voor me. Als ik opkijk zie ik dat het Joost niet is. Een jongeman van ongeveer Joost zijn leeftijd bekijkt me van top tot teen vanuit het autoraam. "Lift nodig?"

Ik negeer hem en kijk ergens anders heen. Een aantal seconden later begint hij weer. "Je bent te mooi om hier alleen te zitten, gezelschap nodig?"

Ik sta op en loop naar het raampje toe. Ik buig voorover om hem even goed te bekijken. Lelijkste wat ik in tijden heb gezien.

"Ik ben ook te mooi voor jou, daarnaast heb ik niets nodig. Rot nu op."

Afkeurend bekijkt hij me even en rijdt dan eindelijk weg. Nog geen drie seconden later komt een zwarte auto voor me stoppen, dit keer is het wel Joost.

Hij stapt uit en doet mijn deur voor me open nadat hij een kus heeft geplaatst op mijn voorhoofd. Ik stap in en zo rijden we weg. "Waar gaan we heen?"

Hij blijft stil.
"Wat gaan we doen?"

Hij blijft stil.
"Joost geduld is het laatste wat ik nu heb, en waarom was je te laat?"

"Moest ergens wat ophalen."
En dat was belangrijker dan ons afspraakje?

"En je ziet zo wel wat we gaan doen."

Ik hou verder mijn mond en zie na een tijdje de grote gele logo van de Mac. Al snel word ik blij. "Gaan we Mac halen?"

"Luister ik wilde je naar een prachtig nieuw geopend restaurant meenemen, maar ik weet dat jij kipnuggets veel lekkerder vindt dan wat dan ook."

"Je wil nie weten hoe blij ik ben."

"We gaan ook een keer naar dat restaurant trouwens, maar vandaag is het jouw dag."

Ik was al gedraaid richting zijn kant. Ik buig voorover en plaats een kus op zijn lippen. Vervolgens eentje op zijn kuiltje. Hij moet daarvan een soort blozen en kijkt weg. Als we bij het bestelpunt aankomen bestelt Joost veel, heel veel eten.

Verbaasd maar blij pak ik alle zakken na een tijdje aan en zo rijden we weer weg. Twintig minuten later komen we aan bij het strand. We stappen uit en lopen dan richting een rustig plekje dichtbij het water nadat Joost een tas vol spullen uit de achterbak heeft gehaald. Ergens waar het droog is legt hij een dekentje neer. Niet alleen dat, ook wat kussens en drie pakken roze koeken komen tevoorschijn.

Het zomerweer, de lichte golven en de warmte van het zand, ik zit hier veel beter dan in een luxe restaurant. Als alles klaarligt nemen we plaats. Ik heb nog geen woord gezegd sinds we hier zijn en eindelijk kijkt Joost me met die prachtige ogen aan.

"En?"

Ik kan dit niet. Ik kan dit niet met woorden beschrijven. Ik pak zijn hoofd vast en zoen hem. Een aantal seconden later trek ik terug. "Ik weet niet waarom het zo lang heeft geduurd, maar ik wil dat je weet, ik hou fucking veel van je."

Ik kan zelf zowat niet geloven wat ik zojuist heb gezegd. Het enige wat ik weet is dat dit is wat ik voel. Zonder te aarzelen heb ik voor het eerst recht vanuit mijn hart gesproken. Joost kijkt me net als gisteren, verbaasd maar verliefd aan. Het is alsof hij ergens aan denkt. "Waar denk je aan?"

"Aan hoe ik mijn gevoelens voor je moet beschrijven. Zara al had je het nooit gezegd, het was te zien in je ogen. Maar tuurlijk heb ik altijd gewacht op dit moment. Het moment dat we in alle rust zonder enig angst elkaar dit konden vertellen. Zara ik hou fucking veel van je en het wordt elk seconde erger."

"Is toch mooi? Kom je nooit meer van me af."

We moeten beide lachen en pakken dan al het eten uit. Zoals gewoonlijk begin ik aan de kipnuggets en Joost aan zijn frietjes. We beginnen te praten over van alles en nog wat. Van onze dromen tot aan de toekomst. "Waar zie jij jezelf over tien jaar?"

Ik denk even na. "Dan ben ik zevenentwintig en als het goed is afgestudeerd. Ik werk in een groot ziekenhuis als arts en woon in een huis naast het strand."

"Naast het strand?"

"Ja, net zoals in me dromen toen ik klein was. Ik heb geen huisdieren want ik hou er niet van, wel heb ik een mega tuin met een boomhut daarin."

"Wat moet je daarmee?"

"Pff, het is een droom. Al wil ik een vliegtuig in me tuin kan dat." Voor het eerst in heel me leven ben ik een keer niet serieus en realistisch, laat me dan ook even verder dromen.

Hij gooit sarcastisch en onschuldig zijn handen in de lucht en luistert verder. "Als ik er op tijd aan begin heb ik als het goed is al een kind. Misschien wel twee."

"Een kind en geen man?"

"Zo ver ben ik nog niet hè."

"Die kinderen hebben een vader nodig hè? Ik bedoel voor mij staat vast dat jij de moeder bent van mijn kinderen."

Het is niet dat ik andere plannen had voor de vader van mijn kinderen, de liefde van mijn leven.

"Waar zie jij jezelf over tien jaar?"
Voor even sluit hij zijn ogen. Alsof hij het allemaal voor zich ziet. Een aantal seconden later verschijnt een glimlach op zijn gezicht, een glimlach die hij duidelijk niet zelf onder controle heeft.

"Niet veel anders dan dit. Ik ben nog steeds een geschiedenisdocent, een iets oudere dan. Toevallig woon ik ook naast het strand, met de liefde van mijn leven, de moeder van mijn kinderen."

Even stopt hij en ziet hij me blozen. Ik kijk weg en hij gaat verder. "Ik wil een zoon, een zoon die ik kan leren voetballen. En dochters, dochters die op jou lijken. Al mijn kinderen mogen eigenlijk op jou lijken, allemaal met jouw ogen."

Voor even sluit ik mijn ogen en zie ik het voor me. Kinderen. Onze kinderen.

"Wie weet ben ik de moeder van je kinderen helemaal niet."

"Jij hebt andere plannen?"

"Het duurt nog wat hè, straks ben ik met een andere man. Wie weet."

Teleurgesteld kijkt hij voor zich uit. Zijn kaken zijn gespannen en zijn ogen zijn gericht op één punt. "Nee tuurlijk, wie weet." Ik hou meer van deze man dan nodig.

Ik kijk ook onschuldig vooruit maar hou het niet meer in. Ik moet oprecht lachen om zijn reactie en bekijk hoe ongeïnteresseerd hij probeert te doen.

"Joost."

"Hmm."

"Denk je nou serieus dat ik iemand anders voor me kan zien als de vader van mijn kinderen?"

Hij kijkt me niet begrijpend aan. Ik ga dichterbij zitten en leg mijn hoofd op zijn schouder. "We krijgen een zoon en twee dochters. Onze zoon heeft jouw ogen, blauw als de oceaan. Namen heb ik nog niet bedacht, maar daar hebben we genoeg tijd voor."

Meteen komt er een glimlach op zijn gezicht na een duidelijke zucht van opluchting. "Dacht je echt dat ik het meende?"

"Nee maar ik dacht dat ik te ver ging."

"Jaja, je trapte er gewoon in."

"Nee helmaal niet—" ik onderbreek hem met een kus. Een kus die al snel wordt uitgebreid tot een zoensessie. Zijn tong glipt al snel naar binnen terwijl zijn handen mijn bovenlichaam verkennen. Ik merk dat ik meer wil. Ik laat het hem weten ook. Ik neem plaats op zijn schoot en zoen hem hongeriger dan ooit. Langzaam begin ik te bewegen met mijn heupen en zodra hij merkt dat ik meer wil trekt hij terug. Buitenadem kijken we elkaar aan. "Hier?"

Beach seks klinkt niet verkeerd toch?

Ik knik en zoen hem weer, maar weer trekt hij terug. "Zaar ik moet je nog wat geven."

Met een opgetrokken wenkbrauw kijk ik hem aan en zie dat hij een klein doosje uit het tasje naast zich haalt. "Zara ik heb veel nagedacht over wat ik je wou geven, ik heb besloten om je een belofte te geven."

"Een belofte?"

"Een belofte. Ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je wil zijn. Of je nou mijn toekomstige vrouw zal zijn of een leerling die ik ooit les heb gegeven. Met jou heb ik weer geweten wat geluk is en ik ben je dankbaar voor dat. Of jij het nou wilt of niet, ik laat je nooit meer gaan. Van je diploma uitreiking tot aan de geboorte van onze kinderen, ik zal altijd bij je zijn en zal tot de rest van mijn leven van je houden."

Het voelt alsof ik in een droom zit, maar de tranen die nog net niet over mijn wangen stromen brengen me terug naar de realiteit.

"Ik vraag je om dezelfde belofte te maken," ondertussen opent hij het doosje. "en deze ring altijd bij je te houden."

Een prachtige zilveren ring is wat hij nu om mijn vinger doet. Het is dun, dun maar zo te zien waardevol. Het is simpel, precies zoals ik het zou willen hebben. Hij past precies en als ik opkijk zie ik dat Joost me verwachtingsvol aankijkt.

"Als je het niet wilt is het prima. Ik zal het begrijpen als je dit nu niet wilt."

Wil ik hem dit beloven? Ik wil niets liever dan een leven met hem, niets liever dan een huis naast het strand met drie kinderen. Ik kijk weer in zijn ogen.

"Joost ik heb met jou geleerd wat liefde is, ik heb voor jou gevoeld wat ik voor niemand heb gevoeld. En ik moet eerlijk zijn op het begin vond ik het eng en onnodig, maar ik heb geen enkele seconde spijt gehad van de tijd die ik met jou heb doorgebracht."

Met een brede glimlach geeft hij me een kus. "Ik beloof je dat ik altijd van je zal houden en deze ring altijd bij me hou."

Ik kan er niks aan doen, een traan rolt over mijn wang en Joost veegt hem weg en plaatst weer een kus op mijn wang. "Kan ik dit trouwens aannemen als huwelijksaanzoek?"

We lachen er beide om. "Nee, die wordt veel mooier dan dit."

"Oké, gaan we nu door waar we gebleven waren?"

"Ik denk dat de auto iets comfortabeler is."

"Joost er is niemand."

"Zeker weten?"

Als antwoord zoen ik hem. En terwijl ik dat doe zit ik nog steeds op zijn schoot. Hij reageert er meteen op en knijpt in mijn kont. Vervolgens doet hij de bandjes van mijn jurk omlaag. Ook de bandjes van mijn beha gaat omlaag. Hij begint met kusjes, maar zuigt vervolgens op mijn rechtertepel terwijl hij de linker masseert. Zachte kreunen verlaten mijn lippen. Alsof dit wat hij nu doet niet genoeg is stopt hij twee vingers naar binnen, geen idee wanneer hij met zijn handen in mijn ondergoed kwam.

Ik begin harder te kreunen naarmate zijn bewegingen heftiger worden. Hij drukt zijn lippen ondertussen hard op die van mij, maar zoenen wordt lastiger aangezien ik mijn kreunen niet binnen kan houden. Ik wil meer. En als ik iets wil krijg ik het ook.

Ik maak zijn broeksknoop los en doe zijn rits omlaag. Hij is al behoorlijk hard maar wordt harder als ik hem aftrek. We willen dit allebei dus doen er niet meer lang over. Joost verplaatst me goed op zijn schoot en schuift dan mijn string aan de kant. Ik verplaats me op zijn lengte en zak er dan langzaam op. Het geweldige gevoel vult mijn lichaam en ik begin langzaam te bewegen. Het feit dat we op het strand zijn houdt me niet tegen. Het is inmiddels laat in de avond dus mensen zijn nergens te zien.

Ik ga door totdat ik niet meer kan. Een orgasme is onderweg en Joost neemt het over. Hij pakt mijn heupen vast en doet al het werk. Elke keer dat ik hem diep voel kreun ik weer en ik weet dat Joost daarvan geniet. Het duurt ook niet meer lang voordat ik mijn hoogtepunt bereik. Met luide kreunen geniet ik er van en Joost stopt voor even. Ik weet dat hij er nog niet is. Hij trekt zijn wenkbrauw op als toestemming of hij verder mag maar ik heb een betere plan.

Ik ga van zijn schoot en ga tussen zijn benen zitten. Voor even kijk ik hem in zijn ogen aan en zie dat hij begrijpt wat ik wil doen. Zijn haar dat in de war zit, zijn lichte zomerse outfit en zijn sterke mannelijke geur. Alles motiveert me om door te gaan. Ik lik eerst zijn topje die al best nat is en neem hem dan langzaam. Ik probeer steeds dieper te gaan en hoor dat zijn ademhaling heel onregelmatig wordt. Op een gegeven moment moet ik kokhalzen door hem zo diep te nemen, maar ik weet dat hij daar van geniet dus probeer weer op adem te komen en ga door.

"Ga zo door, je doet het heel goed."

Iets later komt hij klaar, zachte kreunen verlaten zijn mond. Met een blik vol trots kijk ik hem aan als ik weer rechtop zit. Ik neem een slok van het flesje water dat naast me ligt en spoel mijn mond daarmee. Vervolgens plaats ik een kus op zijn lippen.

"Dat was amazing."

Met een brede glimlach sta ik op en trek hem ook overeind nadat hij zijn broek heeft gesloten. We ruimen alles op en rijden dan naar zijn huis.

Wat een dag zeg.

Steek je hand op als je ook alleen bent. Ik ben jaloers op me eigen verhaal haha.

Wat vonden we van dit deel?

Vote?

Continue Reading

You'll Also Like

279K 5K 61
Je was op vakantie in het heerlijke Fiji. Je ontmoette een jongen met wie je leuke dagen, maar vooral leuke nachten beleefde. Als de eerste dag van...
176K 5.8K 49
Alle meisjes die 19 of 20 zijn of worden en wonen en geboren zijn in Eden moeten verplicht naar het paleis komen. Om op gesprek te komen met de konin...
32.1K 1.2K 130
Yasmine is een mooi, aangenaam meisje. Ze is 17 jaar en probeert haar goed te focussen op school, ook al lukt dat niet altijd.. Ze walgt van jongens...
185K 4.8K 74
Hey ik ben Jess de meeste mensen hier in Frankrijk kennen me ook wel als the writhe ik ben een wereldberoemde kickbokser Ik heb een prima leventje e...