Fake Love ✝︎ Taekook

By kimjeongguks

31.9K 1.7K 948

" Ben sana onu sevdiğimi söylerken yalan söylüyordum jungkook " • Tamamlandı ✅ • Düzenleniyor More

Uyarı
0.1 •Nasılsın?
0.2 • Benim Yanımda
0.4 • Canlı Yayın
0.5 • " Kriz Geçirmişsin "
0.6 • Hayvanat Bahçesi
0.7 • " Yardım et bana Taehyung "
0.8 • " Ben ona aşığım "
0.9 • " Dün gece ne oldu Jimin?"
1.0 • " Jimin'den hoşlanıyorum "
1.1 • 1 yıl önce
1.2 • "Ben sana çok aşıktım Jungkook" [ final ]
Duyuru.
1.3 • Özel bölüm

0.3 • Konser Biletleri

3K 159 119
By kimjeongguks

Jungkook

Kimsenin olmadığı bir dünyada,kimsenin olmadığı bir evde,sadece ikimizin olduğu bir odada onunla günler,aylar,yıllar boyunca yaşayabilirdim. Onun olduğu her yerde yaşayabilirdim.

Gözlerimi kapamış yine onunla ilgili bir hayal kuruyordum,onunla ben,güzel olmaz mıydı?

Sadece ben ve o..sadece ikimiz olsak..

Elime telefonu aldım ve kimsenin bilmediği,fanların bulmak için götünü yırttığı fake instagram hesabıma girdim. Arama yerine ' #jikook ' yazdıktan sorna fanların o ve benim adıma açtığı hesaplar,postlar ve reelsler'in ortaya çıkması bir olmuştu. Ona olan aşkımı fark etmelerine seviniyordum ama,ama o bunu bir türlü fark etmiyordu. Bir keresinde konuşurken konuyu jikook etiletine getirmiştim,o ise bana bunun fanlarının saçmalığı olduğunu ve aramızdaki dostluğun aşka çevirenleri saçma bulduğunu söylemişti. Onun gözünde bir arkadaştan fazlası olmadığımı biliyordum fakat,tae'nin gruptan ayrılması sornası sadece benim yanımda kendini açması,benimle daha fazla vakit geçirmesi istemsiz umutlanmamı sağlıyordu.

Kafamı düşüncelerden sıyırıp reels'lere girdim ve onunla bana yapılmış momentleri izlemeye başladım. İzlerken yüzümden gülümseme hiç eksik olmamıştı,fakat bu jikook etiketi kullanan bir taekook reels'i görmeme kadardı. Reelsde tae ile benim bakışmamız vardı. Reelsi boş geçmek istesemde son gördüğüm şeyle durmuştum.Ben ona öylece bakarken, o sanki..sanki bana çok farklı bakıyordu. Kafamı sallayıp bunun fanların yaptığı efektlerden dolayı olduğuna inandırdım. Çünkü bildiğimiz üzerine taeydi bu,gruptan jimin'e olan aşkı yüzünden ayrılan tae. Bana öyle bakması saçma,hatta onun benden hoşlandığını düşünmem bile saçmaydı. Klasik taekook'çu fanlardı işte. Bir kaç efekt uygulayıp 2 saniyelik göz göze gelmeyi yavaşlatarak 20 saniyeye çıkararak bizi shipleyen kitle.

Düşüncelerim içinde boğuşurken kapının çat diye açılıp bağırarak gelen jiminle elimdeki telefonu ilk önce nereye fırlatacağımı şaşırmış,daha sornasında ise sakince ekranı kapatmış ve kotumun cebine hiç bir şey olmamış gibi sakince sıkıştırmış ve arkama yaslanmıştım.

" JUNGKOOOOOOK!" ismimi uzatarak söyledikten sorna oturduğum l koltuğuna zıplayarak oturmuş ve bana bakmıştı.

" 2 Hafta sorna olan konser için biletleri aldım! İnanabiliyor musun bu biletleri alabilmek için 6 tane fanla 1 saat boyunca sohbet edip fotoğraf çekildim! Ah belim ağrıyor,ovabilir misin?" diyip bana baktığında hafif sırıtmıştım. Ama sornadan o konser biletlerinin tae'nin yeni grubundaki çıkışı için yazdığı solo olduğu aklıma gelince kaşlarımı istemsizce çatmıştım.

" Keşke 5 tane alsaydın,çünkü ben o konsere gitmeyeceğim jimin "

" Ah sanki bir tavşan havuç yiyor,böyle minik kıkırtılar duyuyorum sende duyuyor musun jungkook?" dediğinde gözlerimi devirmiştim. Beni illa o konsere gönderecekti.

" Neden inat ediyorsun jimin? Konsere gitmek istemediğimi söylüyorum "

Gözlerini bana odaklayıp konuştu.
"Neden gitmek istemiyorsun?"

Cevabı basitti,jimini tae'den kıskanıyordum. Oraya jiminin gitmesini hiç mi hiç istemiyor, birde kendim gidersem kıskançlık krizlerine gireceğimi biliyordum.

" Sevmediğin bir idol'ün konserine gider misin mochi?" Mochi dememle ilk gözleriki devirsede hemen sornasında söylediklerime odaklanmıştı.

" 'Sevmediğin idol 'derken tavşancık? Taeyle 7 yıldır sıkı fıkıydınız oysaki,dışarıdan gören biri sizi aşık sanar ki sizin üzerinize açılan bir koskacaman 'taekook' etiketi var "

Sinirle gülümseyip devam ettim,taekook etiketi ha? jikook etiketi ,vmin etiketi,namjin etiketi hatta hobi tek kaldığı için onu sprite ile shipleyen hobisprite etiketi bile vardı. İçimden son söylediğime gülerken jimin'e bunu belli etmeyip döndüm.

" Farkındaysan jikook etiketi de var mochi,hatta namjin,hobisprite-" Son söylediğimle ciddi kalamamış ve gülmeye başlamıştım hemen ardındansa oda gülmeye başlamıştı. Çünkü tanrı aşkına, hobisprite de neydi?

Biz buna gülerken içeriye elinde cips kasesi ile gelen j-hope'yi görmemizle gülmelerimiz daha da artmış ve j-hope'nin bize " Uzaylı " gibi bakmasına sebep olmuştuk.

" Bana bakıp ne gülüyorsunuz ulan! Ne var pantolon giymeye üşenip evin içinde don ile geziyorsam! " Ama onun bilmediği bir şey vardı ki biz onun daha evin içinde don ile gezdiğinden onun söylemesi ile haberimiz olmuştu.

Jimin gülmelerinin ardından ilk önce durup hoseok'a bakınca gerçekten de evin içinde don'la gezdiğini görünce daha da fazla gülmeye başlamış ve gözleri ortalıktan ' ben aslında yoğum' dercesine kaybolmuştu.

" H-hoseok " diyip gülmeye devam ederken hoseok jimin'e bakıp " Adımı inlemekten vazgeç seni iğrenç civciv,erkeklere değil kı-"

'Kızlara ilgim var' diyeceği yerde sözünü kesip " Hayır sprite 'ye ilgin var " dediğimde gülme sebebimizin aslında evde donla gezmesi değilde hobisprite shipine güldüğümüzü anlayınca kaşlarını ilk önce çatmış,hemen sornasında bize tekrar ' bunlar uzaylı mı aq ' dercesine bakmış,hemen sornasında da kendini tutamamış ve oda oturduğu tekli koltukta anırarak gülmeye başlamıştı.

Üçümüzün güldüğünü duyan namjoon ile jin'de salona girdiğinde ikisini birden görmemizin üzerine namjin etiketi aklımıza geldiğinde daha da gülmeye başlamıştık. Bir an gözümden gülmelerim yüzünden akan yaşı silmek için durduğumda ikisininde üstlerinin dağıldığını görmüştüm. Bunu görmem üzerine ilk duraksasamda namjoon'un saçlarının ıslak jin'in ise kuru olduğunu gördüğümde birbirleriyle alakası bile olmadığını fark etmiş ve benim de bir an namjin shipper olmamla daha da gülmüştüm.

Kapının önünde birde yoongi belirdiğinde aklıma yine shipper'lar gelmişti ama hayır,onların birbirlerini arkadaş olaeak gördüklerini biliyordum.

" Noldu la bunlara?" Sorduğu soru namjoon ile jin'e yönelik bir soruydu. Jin omuzlarını 'bilmiyorum' dercesine sallarken,namjoon elini sağda solda sallayıp 'bunlar deli' demişti.

Yoongi içeri daha da girdikten sorna bir bana bir jimin'e birde hoseok'a baktıktan sorna " Noluyor lan?" demişti.

Jimin ağzını zar zor açıp eliyle hoseok'u gösterince yoongi hoseok'a bakmış ve donla durduğunu görünce oda anırmaya başlamıştı. Hemen sornasında namjoon ile jin'de içeri girip hoseok'un halini gördüklerinde onlarda bize katılmıştı.

Hemen sornasında jimin ağzını zar zor açıp " Hobisprite " dediğinde yoongi namjoon ve jin olayı daha yeni çaktıklarını farketmiş ve bu sefer anıranlarda onlar olmuştu.

Jimin gülmeyi kesip " V kaldır o koca kıcını ve bana su getir! Burda olmayan tek kişi sen olduğun için bunu yapmayı mecbursun hayır itiraz istemiyorum!" diye bağırınca içeriden ses gelmediğinde bir süre duraklamıştı. Taehyung'un gitmesine hâlâ alışmış değildi. Hemen sornasında salonda büyük bir sessizlik hakimiyet sürmüştü.

En sonunda jin'in oturduğu yerden kalkıp " Ben en iyisi ramenleri yapayım " Demişti. Genelde kendisine hep taehyung yemek yapmasını söylerdi ve oda itiraz ederdi. Ama şimdi ortalıkta ne yemek yapmasını söyleyecek bir taehyung ne de jin'in itiraz etmesi gereken bir hava vardı.

İçimden bir his bu duruma bir el atmam gerektiğini söylüyordu,bu yüzden"Ben yaparım " demiştim.

Jin bir an duraksayıp arkasına döndü ve " Tanrı aşkına jungkook,senin yemek yapman benim duş almadan yatağa girmemdeki olasıkla aynı "

Eh,haklıydıda.

Jin'in söyledikleri üzerine herkesin yüzünde yine tebessüm'ler görmüştüm. Onların gülmeleri üzerine benimde yüzümde bir tebessüm oluşmuştu. Onlar benim arkadaşlarımdı ve ben her ne kadar taehyung'u sevmiyorsam,onlar taehyung'u o kadar seviyor ve değer veriyorlardı. En çok'ta jimin..

Telefonuma gelen ani bildirimle gözler bana dönmüştü. Gelen bildirime üstten baktığımda taehyung'dan olduğunu görmemle karşlarımı istemsiz çatmış ve hemen sornasında da arkadaşlarımın gözleri'nin benim üzerimde olduğunu hatırladığımda yüzüme hemen bir maske geçirip konuşmaya başlamıştım.

" Ah,şu reklam bildirimleri" dediğimde namjoon gözlerini devirmiş hoseok cips'ini yemeye dönmüşken jin ramen yapmaya dönmüştü. Telefonumu alıp ayağa kalktığımda gözler yine bana dönsede onlara tuvalete gideceğimi söylemiştim. Üst kata çıkarken gördüğüm şey ile bir an duraksamıştım. Jimin ile yoongi birbirine neden kaçamak bakışlar atıyordu öyle? Kafamın içine giren ' onlar flörtleşiyor ' seslerini durdurmuş ve onların arkadaş olduğunu ve bakışmalarının sebebinin tae'nin konseri olduğuna kendimi inandırmaya çalışmıştım,ve inandırmıştım da.

Kendi odama girip taehyung'dan gelen bildirimi açtım.

Whatsapp

Taehyung ; bizimkiler ne durumda jungkook?

Jungkook ; jiminden bahsediyorsan gayet iyi durumda

Taehyung ; jimin'den bahsetmiyordum gerçi

Taehyung ; kendisini bugün fanlardan çoktan satılmış konser biletlerini almak için götünü yırttığını ve en sonunda da aldığında yüzündeki gülümsemeyi gördüğüm için iyi olduğunu biliyorum,şu an gayet de konsere geleceği için mutludur bence

Jungkook ; aşağılık herif |
Jungkook ; aşağ |

Taehyung ; benim bahsettiğim diğerleriydi,onlar nasıl?

Jungkook ; bok gibiler |
Jungkook ; sen gittikten sorna ortam bok gibi zorla güldürmeye çalışıyorum amk |

Jungkook ; ah iyiler

Jungkook ; mesela bugün hoseok evin içinde yine pantolon giymeye üşendiği için donla gezdi

Jungkook ; sorna jiminle ben fanların hobisprite shipini yapmalarına güldük ve buna da diğerleri katıldı

Taehyung ; tanrım..onları çok özledim |

Jungkook ; daha sorna jin ilk defa itiraz etmeden ramen yapmak için kalktı falan filan işte

Taehyung ; bahsettiğin jin'in seokjin olduğuna emin misin? Woojin olmasın?

Jungkook ; he amk çok komik |

Jungkook ; tanrım flglşdlgkv

Taehyung ; seninle böyle konuşmayı özlemişim |

Jungkook ; her neyse tae gitmem gerek

Jungkook ; eğer bizimkilerle alakalı daha çok şey öğrenip konuşmak istiyorsan onlara yazmalısın bana değil

Jungkook ; aklında bulunsun yani,hani biz konuşmuyoruz , konuşmamız için aramızda bir bağ olması gerekiyor ama o bağın bizde olmama sorunsalı varya

Jungkook ; her neyse çok acıktım jin'in yaptığı ramen'den yemeye gidiyorum

Jungkook ; sana iyi günler

° Jungkook çevrimdışı

Taehyung ; zaten ne beklemiştim ki amk |
Taehyung ; benimle yine 2 yıl önceki gibi konuşacağını mı |
Taehyung ; ah taehyung Jungkook'u çoktan kaybettin bunu aklının bir köşesine sok |

Taehyung ; sanada iyi günler Jungkook

Taehyung ; bir an eskisi gibi arkadaş olmadığımızı unutmuşum

Taehyung ; bir dahakine hoseok'a veya namjoon'a yazarım ve seni rahatsız etmem

Taehyung ; tekrardan iyi günler

° Taehyung çevrimdışı

Continue Reading

You'll Also Like

206K 21.5K 34
taehyung kırmızı defterini kaybeder 290423, tk ☁️
4K 393 10
Instagram grubuna yanlışlıkla alınan Taehyung ve ona takıntılı olan Jungkook Jk_97 Ulan şu Taehyung ne tassakli adam Aşık oldum lan Taekim_vogue Hoşt...
12.1M 589K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
726K 59K 17
yıllardır tiksinerek baktığı ve nefret ettiği taehyung'un kendisine aşık olduğunu duyan jeongguk, kendi çıkarları için taehyung'u kullanmaya başlar...