dispatch

By shipciana

168K 14.5K 12.2K

(minsung) Dispatch herkesin beklediği o gay çifti açıklamıştı. 08.01.2023 minsung #1 More

1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20.T^T
#1

8

8.2K 743 1.2K
By shipciana

23/06/2021
İyi okumalar✍🏻





Minho'nun belki de bir sürü şey geçmesi gereken aklında sadece Jisung vardı. İyi miydi? Ağlıyor muydu? Çok mu acıyordu canı? Minho bu soruların altında kaldı. Sevgilisine sıkıca sarılıp her zaman yanında olacağını söylemek istedi.

Şirketin önünde toplanmış gazetecilere gözükmeden otoparka girebilmişlerdi. Yanlarında menajerleri de vardı. Minho hızlıca arabadan inip toplantının yapılacak olduğu yere doğru ilerledi. Arkasından grup üyeleri ve menajerleri de geliyordu. Tam kapıyı açacakken ileriden kafası yere doğru eğik bir şekilde gelen sevgilisini gördü. Chan kolunu omzuna atmış destek veriyordu. Minho sevgilisine doğru ilerledi. Jisung kendine doğru gelen bedeni fark edip kızarmış gözlerini kaldırdı. Gözleri tekrar dolarken ileri atılıp kollarını sevgilisinin boynuna doladı. Minho sevgilisinin kızarmış gözleriyle içi parçalansa da kollarınu sıkıca sevgilisinin beline dolayıp kulağına fısıldadı.

"Şşt bebeğim ağlama. Buradayım ben. Bırakmıyoruz seni."

"Ayrılmayacağız eskisi gibi zorluk çekmeyeceğiz dimi?"

"Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biriydi senden ayrılmak. Aynı hatayı tekrarlamam."

Jisung kafasını sallayıp gözlerini silerek geri çekildi. Minho sevgilisinin sırtını okşayıp "Hadi içeri geçelim." dedi. Önde menajerlerle birlikte sekiz üye de içeri geçti. JYP bilgisayarın başında netizenlerin yorumlarını okuyordu. Herkes sandalyelere oturunca "Evet. En başından beri aranızdaki şeyi bana anlatın." dedi. Minho sevgilisinin konuşamayacağının farkındaydı. Alttan ellerini birleştirip anlatmaya başladı.

"Şunu söylemek istiyorum ki birbirimize hiçbir zaman arkadaş gözüyle bakmadık. Stajyerken flört ediyorduk. Ve sanırsam siz de dahil olmak üzere herkes bunun farkındaydı. Eninde sonunda sevgili olduk ama çıkış yaptıktan bir süre sonra ayrıldık. Grubu etkilemekten korktuğumuz için böyle bir karar aldık. Ama o süre ikimize de yaramadı, daha da yıprandık. Jisung'un anksiyetesi ortaya çıktı. Ve yine sevgili olduk. O zamandan beri de sevgiliyiz. Ayrılığımız hiç olmamış gibi düşünürsek yaklaşık 4 yıldır beraberiz."

Jisung sevgilisinin elini sıktı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordu. Minho baş parmağı ile sevgilisinin elini okşadı. Herkes sessizken JYP "İlişkinizi onaylamamı ister misiniz?" diye sordu. Minho şaşkınca "Ciddi misiniz?" diye sordu. JYP başını sallayıp "Evet. Çok fazla tepki alacaksınız baştan söyleyeyim. Grup kötü etkilenir diye düşünmeyin çünkü çok fazla da destek alacaksınız. Çocuklar siz bilmeseniz de sektörde çok fazla bizim gibi olan bireyler var. Ama ülke yüzünden bastırılmışlar. Homofobik değilim. Niye sizi desteklediğimi de merak ediyorsunuzdur. Çünkü ben de birine aşıktım. Şu an iki yakın arkadaş ayağına sığınıyoruz ama ikimiz de birbirimizi seviyoruz. Biz gençken YG ile çıktık. Ayrılmamızın tek nedeni ise o zamanın koşullarıydı. Ama şimdi farklı bir yüzyıldayız. İlişkinizi açıklarsanız eninde sonunda herkesten kabul görürsünüz. Ama ben size kötü davranırsam ismim homofobiğe çıkar. Bu isteyeceğim son şey. Yarın geri dönüşünüz vardı. İsterseniz erteleyelim isterseniz ertelemeyelim. Her kararınıza saygı duyacağım." dedi.

Üyeler şaşkınlıkla birbirine baktı. Menajerler ise duydukları dedikodunun gerçek olduğunu öğrenince şaşırmıştı. Minho sorar bir şekilde sevgilisine baktı. Jisung kafasını sallayınca "İlişkimizin onaylanmasını aynı zamanda Dispatch'e özel hayatın gizliliğini ihlal etmesinden dolayı dava açılmasını istiyoruz. Geri dönüş ise... Chan hyung karar versin. Bizim yüzümüzden çıkışın ertelenmesi taraftarı değiliz." dedi. Tüm gözler Chan'a çevrilince Chan dikkatlice düşündü. Masanın başındaki bedene dönüp "Üç gün erteleme yeterlidir. Sektör kaos içinde olacaktır. Hem ağırlığımızı ortaya koyup sekiz kişi olduğumuzu vurgularız hem de siz aynı anda bizim geri dönüşümüz ve bu haberle uğraşmazsınız." dedi.

JYP kafasını sallayıp "Mantıklı bir karar. O zaman zaten hazırlattığım açıklamayı yayınlattırıyorum. Sizi her türlü koruyacağız. Minho ve Jisung açıklamada hayranlarınıza bir şeyler yazmak ister misiniz?" diye sordu. Jisung hala korksa da rahatlamış gibiydi. Kafasını sallayıp "Evet, bizden gelecek olan açıklamayı da merak ettiklerine eminim." dedi. JYP kafasını sallayıp "Metinlerinizi bana menajerlerinizle iletin bir saat içinde. Ben de güvenliği arttırayım." diyerek odayı terk etti. Herkes şaşkınlıkla arkasından bakarken menajerlerden biri öne doğru eğilip "Chan adamı ya sekiz ya hiç diyerek ölümle mi tehdit ettin?" diye fısıldadı. Sessiz ortamda yayılan fısıltı hepsini kahkahaya boğmuştu. Gözyaşlarının arasından "Galiba ben değil de stay tehdit etmiş." dedi.

Hyunjin gözlerini kırpıştırıp "Beni yapmadığım bir zorbalık için kaç ay grubumdan ve hayranlarımdan ayrı bırakam adamla bu adam aynı mı?" diye sordu. Jisung yeni yeni idrak edebildiği şeylerle çığlık atıp Felix'e döndü.

"BEN DEMİŞTİM YG İLE ARALARINDA BİR ŞEY VAR DİYE."

Felix önemli bir şey beklerken duyduğu şeyle kahkaha atıp sandalyeden düştü. Minho gülüp çığlık atan sevgilisini kendine doğru çekti. Saçlarını karıştırıp "Boşver onları şimdi. Gel metni yazalım." dedi. Jisung gururla "İddiayı kazandım. Felix bize bir ay dondurma alacak. İstediğimiz kadar." dedi. Onları izleyen menajeri yüzüne yayılan sırıtışla "Jisung birazcık hile yapmış olmayasın? Öyle bir dedikodu olduğunu sana ben anlatmıştım." dedi. Felix hala yerdeyken arkadaşına kötü kötü baktı. Jisung ellerini iki yana sallayıp "İddia iddiadır." dedi. Changbin somurtan Felix'e gülüp elini uzattı.

"Kalk hadi gün ışığı. Ben de dondurma isterim."

Felix kendine uzatılan eli tutup kalkarken dehşetle "Chan hyung bunlar beni sömürmenin peşinde. Yardım et. Avustralyalı kardeşin fakir kalacak." dedi. Jeongin yerinde hafifçe zıplayıp "Ben de dondurma istiyorum." dedi. Hyunjin yanındakini saçlarını karıştırıp "Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar Felix'im." dedi. Seungmin başını iki yana sallayıp ayıplayarak "Felix'i beş parasız bırakmaya ant içmişiz resmen. Benimki çikolatalı olsun Lix." dedi.

Felix yavru köpek bakışlarıyla Changbin'e döndü. Changbin hala elini bırakmayan çocuğu kucağına düşürerek "Bana öyle bakma Yongbok." dedi. Jisung dudaklarını bastırıp sevgilisinin kulağına "En çok da bunlara yaradı. Şimdi rahat rahat flörtleşirler." diye fısıldadı. Minho dayanamayıp kahkaha attı. Sevgilisinin yanağını içtenlikle öpüp "Shipper ruhunu içinde sakla tatlım. Yazmamız gereken bir metin var." dedi. Jisung kafasını sallayıp "Biz stüdyodayız. Metni yazacağız." dedikten sonra sevgilisini kaldırıp odadan çıktı. Katlardan geçerken bazıları onlara bakıyordu. Jisung kendini rahatsız hissederken Minho elini sıkıca tuttu. Sevgilisinin kulağına doğru eğilip fısıldadı.

"Sana bir gün elimi herkesin yanında korkusuzca ve rahatça tutabileceksin derken ciddiydim. Bak."












JYP açıklaması;
Merhaba Stay,
Biz Lee Know ve Han.
Hakkımızda çıkan haberleri doğruluyoruz. Uzun bir süredir birlikteyiz. Sizden sakladığımız için kendimizi üzgün hissetsek de sonunda sizlere açılabildiğimiz için mutluyuz. Bu dönemde desteğinize her şeyden çok ihtiyacımız var. Bir yere gitmeyin. Hep bizimle kalın. Yanınızda kaldığınız sürece iyi olacağız.
Onun haricinde bizi merak etmeyin. Üyelerimiz ve şirketimiz ne olursa olsun arkamızda duracağını ve bizi koruyacaklarını söylediler. Sizi seviyoruz. Bizimle kalmaya devam edin.





realstraykids IG güncellemesi

Normalde bu fotonun hiç paylaşılmadığını ve az önce jisung iddia olayını anlatırken minhonun onu izlerken hyunjinin çektiğini düşünün tşkr

realstraykids: onlar birbiri için doğmuş stay

#loveislove
#minsung
#hyuncam
#straykids
#lovestay
#ot8

4.759.289beğeni

Bu gönderi yorumlara kapatılmıştır.










23/06/2021
Fotoğrafları koymada emin değildim o yüzden hayal gücünüzden ne geçiyorsa onu hayale debilirsiniz

Kaos beklediniz dimi

Aslında yapardım
Öyle güzel yapardım ki
Ama bu fici yazarken öyle bir planım yoktu
Açıklamırsa nasıl olur düşüncesi içerisindeydim hep

Ama kaos düşünmüyo da değilim şimdi ehe

BU ARADA BAKIN NE ÇİZDİM BUGÜN

DUVARA ASTIM GİDİP GELİP BAKIYORUM

Kusurları olsa da lee minho yu çizdiğim için kusursuz görünüyo

Neyse asklarım
Öptm

Continue Reading

You'll Also Like

11.9M 579K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
M. By salvo

Fanfiction

467 55 4
Ülkenin gündemine oturan sarsıcı cinayetlerin ardında Jisung'un gençlik aşkı Minho vardır.
279K 22.3K 15
Tek başına bebeğiyle Seule taşınan omega jeon jungkook ve komşusu safkan alfa kim taehyung . Omegaverse! SafkanAlfatae! Omegakook! Text&Düzyazı!
140K 17.2K 21
"Başka sorusu olan?" Kafamın içine yansıtılan bir projeksiyonda şu anki kadar ürkmüş olmayan bir Han Jisung el kaldırdı ve ona söz hakkı veren Bay Le...