Mine✔️

Par _IamAnett_

92.5K 4.3K 917

Stačil mi jeden pohled do jejích hnědých vyděšených očí a věděl jsem, že bude moje. Už navždy. Justin Bieber... Plus

Mine
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Nový příběh
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Nápady?
28
Not boy for you
29-the end
Definitive the end

2

3.1K 156 16
Par _IamAnett_

Jason

,,Můžeš mi říct, co to jako bylo?" Zeptal se mě Fredo a já se opřel o zeď. ,,Co jako bylo?" ,,Vždyť ty sis koupil nějakou holku! Jsi zfetovanej?" ,,Ne, prostě jsem si ji koupil. No a co?" Protočil jsem očima.

,,Říkal si, že nikdy si žádnou nekoupíš" ,,Bože a co řešíš? Hele támhle ten debil ten už jich má doma 10" zasmál jsem se. ,,Čím tě tak okouzlila?" Uchechtl se.

,,Ničím. Líbil se mi ten její vyděšený pohled" ,,Každá byla vyděšená" ,,No jo, ale tahle je ještě mega nádherná a je panna. A to je fakt skvělý" ušklíbl jsem se.

,,Ach bože, ty jsi fakt idiot. No nic. Takže dneska asi žádný chlastání nebude co?" Zasmál se. ,,Ne, dnes ne" ,,Tak si to s ní užij i když jsi udělal fakt chybu. Budeš mít starosti navíc" řekl a odešel pryč. Jo to je pravda, budu mít starosti a mnohem větší, ale to je jedno. Já si ji pěkně vycvičím.

,,McCanne do jakého auta ti máme odnést tu holku?" Přišel ke mně nějaký kluk, který se tady o to stará.

,,Jak jako odnést? Snad to zvládne po svých ne? Má svoje nohy proboha" protočil jsem očima. ,,No to sice má, ale je uspaná" ,,A proč je uspaná?" ,,Vždy je takhle uspíme, aby třeba nevyskočily z auta při cestě do nového domova" řekl se smíchem.

,,Aha, okey. Tak támhle to velké Lambo" ukázal jsem na černé auto a on kývl. ,,Já tam za chvíli přijdu" podal jsem mu klíče a pak jsem šel zpátky do své kanceláře, kde jsem si vzal pouta projistotu kdyby Everly zlobila. Nevím jaká bude, jestli bude hodná a nebo to bude drzá čubka. Samozřejmě doma mám pouta, ale takový ty erotický, tohle jsou normální.

Přišel jsem ke svému autu a on mi vrátil moje klíče. Samozřejmě jsem se nebál, že mi ho ukradnou. To by neudělali, protože by věděli, že chcípnou. Moje auta si fakt chráním. A tohle velké Lamborghini je moje zlatíčko. I když všechny moje auta jsou zlatíčka.

Nakoukl jsem do auta a na zadních sedačkách ležela Everly. ,,Jak dlouho bude spát?" Zeptal jsem se. ,,Do rána určitě" řekl a já se podíval na hodinky. To už je půlnoc?

,,Tak to jsem mohl jít chlastat" protočil jsem očima. ,,Jo to jsi mohl" zasmál se a já si povzdechl a nasedl do auta a rozjel se k sobě domů.

*********
Zajel jsem do mé obrovské garáže a vystoupil. Ze zadních sedadel jsem vzal Everly do náruče a šel s ní nahoru.

,,Tak kam s tebou?" Zamumlal jsem a zastavil se v chodbě. Já nemám žádnou místnost, kam bych ji mohl strčit.

Dole mám posilovnu, bazén, vířivku a saunu. Tam ji určitě nemůžu dát. Potom tam mám kancelář, kde pořádán různé schůzky, tam by se mi hrabala ve věcech. Potom tam je místnost se zbraněmi a místnost s čistícími prostředky. Tam bych ji klidně mohl dát, ale nechutně to tam smrdí tou chemií, ještě by se tam udusila a já ji opravdu nemám v plánu takhle brzo zabíjet. Mám v plánu ji zabíjet? Uvidím podle toho jak se bude chovat.

No a tady v přízemí mám kuchyň, ložnici, domácí kino. A nahoře jsou pokoje pro hosty a další moje kancelář. Nechci ji dávat do pokoje pro hosty. To je velký luxus a ten ji fakt dopřávat nechci. A hlavně tam je okno, který fakt nevím, jak bych uzamkl.

Jo už vím, jak to udělám. Teď když bude spát až do rána tak ji dám do toho pokoje pro hosty. Vynesu z úklidové místnosti všechny ty sračky na úklid a vyvětrám tam a potom ji tam přenesu.

Rozešel jsem se nahoru a Everly položil na postel. Poslední noc, co bude spát na měkkým.

Seběhl jsem schody a všechny ty sračky z té místnosti jsem vynesl a dal je do takové menší místnosti u bazénu. Stejně polovinu toho nepoužívám, teda moje hospodyně používá jenom polovinu. Řeknu ji, aby to protřídila.

Když jsem měl všechno hotovo tak jsem ještě zkontroloval Everly a potom jsem ji zamkl v pokoji a šel jsem spát.

***********

Ráno jsem se probudil na můj budík. Nespokojeně jsem zabručel a přikryl si hlavu peřinou. Sakra musím vstávat. Mám tu hosta. I když to není host, tohle už bude její domov.

Pomalu jsem vstal a rozešel se do koupelny, kde jsem vykonal ranní hygienu, kde jsem se zbavil i ranní erekce. Jsem i víc nadrženej, protože jsem si včera nezapíchal. Dnes už musím.

V šatně jsem na sebe hodil nějaké tričko a tepláky a šel jsem nahoru do pokoje pro hosty. Odemkl jsem dveře a nadzvedl obočí, Everly se ani trochu nepohnula. Kdyby se ji nehýbal hrudník tak bych si myslel, že je mrtvá.

Vzal jsem ji do náruče a odnesl ji úplně dolů do té místnosti. Naštěstí už to tady nesmrdělo, protože jsem rovnou provětral celé tohle patro. Ale chlor tu byl cítit pořád a ten tu bude furt když je tu bazén. Na to si zvykne.

Položil jsem ji na zem a pořádně si ji prohlídl. Včera jsem to vůbec neudělal. Má jenom spodní prádlo a přes sebe nějaké triko. Její tělo je hodně dobrý. Dlouhé hubené nohy, malý zadeček a útlý pas. Prsa má ale sakra malý. To je škoda. Kdyby je měla větší tak je totálně perfektní. Ale na to si zvyknu až s ní budu píchat. Úplně plochá není naštěstí. To by mi teda fakt vadilo kdyby byla plochá. Hodně holek včera na aukci bylo plochých.

Šel jsem nahoru a tam si vzal jablko, z lednice jsem vzal pro Everly vodu a ještě jsem si vzal židli. Vrátil jsem se zpátky dolů, židli si položil doprostřed místnosti a sedl si. Vzal jsem si mobil a začal hrát nějakou pitomou hru a přitom jedl jablko.

Najednou začala vydávat nějaké zvuky. Mobil jsem schoval do kapsy a pozoroval ji. Začala se hýbat a mžourat očima. Dojedl jsem svou snídani a ohryzek hodil na zem. Snad to nezapomenu uklidit. Nebudu ji přece dělat bordel v jejím novém pokoji.

Po chvíli otevřela oči a já naklonil hlavu, abych ji viděl pořádně do obličeje. Podívala se na mě, cukla sebou a rychle se posadila. Ušklíbl jsem se když jsem v očích viděl tu vyděšenost. Jo to miluju.

,,Kde kde to jsem?" Zachraptěla. ,,A kdo jsi?" Vyhrkla. ,,Jak to říct, tvůj nový majitel?" Usmál jsem se. ,,Majitel?" Šeptla. ,,Ano, koupil jsem si tě. Teď jsi moje" ,,Nejsem majetek" ,,Ale ano, teď už vlastně jsi" kývl jsem.

,,Jak se jmenuješ?" Zvedl jsem obočí. Samozřejmě jméno vím, dali mi její složku, ale chtěl bych to slyšet od ní. ,,Everly Scott" zašeptala. ,,Hodná holka" usmál jsem se.

,,A ty?" ,,To tě nemusí vůbec zajímat" zavrčel jsem. ,,A jak ti mám říkat?" ,,Třeba pane" pokrčil jsem rameny. ,,Nebo při sexu mi můžeš říkat daddy" ,,Nebudu s tebou spát" vyhrkla. ,,Jojo jasně, je to na tobě Everly, buď se mi poddáš a nebo to bude násilný. A když jsi panna tak bych ti doporučoval se se mnou neprat nebo tě to bude bolet ještě mnohem víc" ,,J-jak víš, že jsem panna?"

Klekl jsem si a zvedl ji hlavu. ,,To ví každý, kdo byl na tý aukci" zasmál jsem se.

,,Jak je možný, že jsi panna když máš tohle tělo? Jsi krásná holka Everly, nevymyslela sis to náhodou? To bych byl docela nasranej, protože jsem si tě koupil taky kvůli tomu, že jsi panna" ,,Proč bych si vymýšlela tohle?" Vydechla.

,,Občas už se to stalo. Ty holky si pak myslí, že na ně budeme jemnější. Ale to u mě nečekej" uchechtl jsem se.

,,Proč chceš mít pannu v posteli?" Zeptala se potichu a já si oblízl rty. ,,Protože miluju být dominantní. A můžu si tě hezky vycvičit" usmál jsem se.

,,No nic, konec vybavování. Tady máš vodu. Možná ti přinesu nějaké jídlo. Teď musím pryč tak si tu dělej co chceš i když v téhle místnosti toho nic moc nebudeš moct dělat" zasmál jsem se a podal ji vodu a ona se hned napila.

Vzal jsem tu židli, ohryzek od toho jablka a šel ke dveřím. ,,Kdy mě pustíš domů?" Zeptala se a já se na ní podíval. Už začínala brečet. Snažil jsem se to udržet, ale nešlo to a já se začal smát.

,,Everly ty jsi pěkně naivní. Myslíš si, že ještě někdy uvidíš svůj domov? Tohle je teď tvůj domov, jsi moje a navždy budeš" ušklíbl jsem se, znova se zasmál a odešel pryč. Zamkl jsem za sebou dveře a ona začala brečet a řvát jako pominutá. To že mi tady bude řvát přes celej barák ,,Haló pomozte mi!" to ji fakt nepomůže. Akorát si vyřve hlasivky.

S ní bude ještě zábava.






Ahooooj❤️ tak je tu nová část, jsem moc ráda, že se vám to líbí. Snad se vám bude líbit i nadále. Budu ráda za vaše názory. Mějte se krásně❤️❤️

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

17K 738 73
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
142K 8.2K 26
Bett je devatenáctiletá královská dcera, nebo spíše stopařka jak ona raději říká, o jejím královském původu mnoho lidí neví. Nějaké plesy, dlouhé šat...
17K 1.1K 44
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
5K 281 21
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...