I'm Pregnant / TAEKOOK

taekook_everything

138K 8.1K 5.9K

~devilkook : Taehyung ben Hamileyim ~statelytae : Hayırlı olsun, kimden ~devilkook : Senden ~statelytae : H... Еще

🍀1.bölüm 🍀
🍀2. bölüm 🍀
🍀 4. Bölüm 🍀
🍀 5. Bölüm 🍀
🍀6. Bölüm🍀
🍀7. bölüm🍀
🍀8.Bölüm🍀
🍀 9. Bölüm🍀
🍀10. Bölüm 🍀
🍀11.Bölüm🍀
🍀12.Bölüm🍀
🍀13. BÖLÜM 🍀
🍀14.Bölüm🍀
🍀15. Bölüm 🍀
🍀16. bölüm 🍀
🍀 17.Bölüm🍀
🍀18. Bölüm🍀
🍀19. Bölüm 🍀
🍀 20 . Bölüm🍀
🍀21. Bölüm🍀
🍀22. bölüm🍀
🍀23. Bölüm🍀
🍀24. Bölüm🍀
🍀25.bölüm🍀
~Özel Bölüm 🥀

🍀3. Bölüm 🍀

6.6K 345 347
taekook_everything

HEYO BEN GELDİM 

Düzenledi...

Yazarınız sizi çok sevdiği için bugün de up uzun bir bölüm ile geldi  değerimi bilin ulan 


iyi okumalar ...









1,5 AY SONRA 

Yine şiddetli mide bulantısı ile uyanmış soluğu banyoda almıştım. Bir aydır şiddetli mide bulantılarım vardı yemek yemediğim halde karnım şişmiş göz bebeğim gibi baktığım kaslarım kaybolmaya başlamıştı, bu durumu gaz sıkışması olarak düşünüp , önemsememeye çalışıyordum son bir buçuk ay olduğu gibi. Banyoda ki kusma işlemim bitince , merdivenlerden aşağıya indim ve mutfağın yolunu tutum. Ne kadar yemek yemek istemesem de bir şeyler yemem gerekiyor ve işe gitmem gerekiyordu. Bir kaç haftadır evden dışarı çıkmadığım için şirketteki işler artmıştı. Sıradan bir hayatım  ve belirli bir düzenim vardı.  Ne kadar  zengin olsam da sadelik benim için en iyisiydi , dışarıdan gören biri beni normal bir gideri olan biri zannederdi , bu durum hoşuma giderdi  , hiç bir zaman paramla böbürlenen biri olmadım , olmayacaktım .

Dolaptan çıkardığım kahvaltılık malzemelerini , tezgaha koydum . Tavayı ocağa koyacağım sırada telefonumun çalması ile koşarak odama gittim.  Annem arıyordu , onu fazla bekletmemek için telefonu açtım .

Lisa anam ❤

- jungkook nasılsın 

  +iyiyim anne sen nasılsın ?

- hiç iyi değilim 

+Noldu anne neden iyi değilsin 

+ Hep bu jennie annen yüzünden  beni delirtiyor oğlum al şunu başımdan , bence bunu huzur evine verelim, başımız dinleriz biraz , bıktım ben bu kadından.


..............................................

Annemin , söylenmelerini ve şikayetlerini dinledikten sonra , yarım bıraktığım kahvaltıyı hazırlamaya devam ettim.  İki annem vardı  ve tek çocuk bendim  ve bundan hiç bir zaman şikayet etmedim. Kardeşlerim gibi arkadaşlarım vardı. Günümüz teknolojileri yüzünden aynı cins bireyler de hamile kalabiliyorlardı. İstesem şuan bir erkekten hamile kalabilirdim , ama öyle bir niyetim yoktu, evlenmek , çocuk bunlar bana göre değildi açıkçası.  Çocuğumun olmasını istemiyordum hem daha yirmi altı yaşında biriydim her şeyin zamanı vardı . Neden şuan bu kadar saçma şeyleri düşündüğüm hakkında en ufak bir fikrim bile yoktu doğrusu.

Yemeğimi hazırlayıp masaya oturdum.  Bir yandan yemeğimi yiyor bir yandan da bildirimlerimi siken arkadaşlarım ile mesajlaşıyordum.

Vur banağğğğğğ 

Haşin kedi Mrr
Size bir haberim varr

Dans tanrısı 
LAN SÖYLEMEEE

Cimri hyung  
Noluyor lan zaten ameliyattan yeni çıktım bide sizinle mi uğraşıcam 

Şeytan

Size de günaydın 1 numara orsbulaaar 

Haşin kedi mrr
yıo söylicem hehe
Lan bu saate mi uyanıyorsun jungkook kılıklı şeytan

Dans tanrısı
Ağzına sıçam senin

Cimri hyung jin
Ay söyleyin bakmam gerek hastalar var beni görünce kalplerine ağrı geriyor da

Şeytan
Hyung acaba sen kalp cerrahı  olduğun için kalplerinde sorun oldukları için sana geliyor olmasınlar

 Cimri  hyung jin
Sen ne anlarsın be pis şeytan

Haşin kedi Yoongi
HOSEOK GERİ DÖNÜYOR!!
oh be söyledim kurtuldum xkkdkxksldk

Dans Tanrısı hobi
Seni de, sana bir şey söyleyen beynimi sikm

Cimri hyung jin
OHA CİDDEN Mİ  YİNE ESKİSİ GİBİ BİR ARADA OLUCAZ CANIM KÖLELERİM 🛐

Şeytan
Ne zaman döneceksin hyung

Dans tanrısı Hobi
Şuan hava limanındayım. Amerika'dan kore ye gelemek zor olucak.
Buluştuğumuz zaman sizinle birilerini tanıştırmak istiyorum.

Haşin kedi Yoongi
Off ne gerek var yeni kişilere amk
Biz bize iyiyiz

Şeytan
Aynen  ya

Cimri hyung jin
Ben tanışırım. Her gün her gün sizin kefli suratınızı görmekten bıktım be

Şeytan
Bizde sana meraklıydık zaten oç

Haşin kedi Yoongi
Of neyse tanışırız madem
Jungkook sen doktora gittin mi?

Şeytan
Yıo gitmedim neden gideyim ki

Cimri hyung jin
Dakika başı kusuyorsun amk
Bide yemek yemiyon  ama karnın davul gibi kas mas kalmadı

Dans tanrısı  hobi
Hâlâ devam mı ediyor.

Şeytan
Evet bide başım dönüyor arada kalbim tekliyor falan

Haşin kedi Yoongi
Kaç aydır böylesin

Şeytan
1 aydır falan

Cimri hyung jin
Sizde benim düşündüğümü mü düşünüyorsunuz?

Haşin kedi Yoongi
Amk biz senin düşündüğün şeyi nerden bilelim.

Dans tanrısı Hobi
He biz nerden bilelim

Cimri hyung Jin
Ay ne salak adamlarsınız siz
Ya hamileyse :)

Haşin kedi mrr
:)

Dans tanrısı
:)

Cimri hyung
:)

Şeytan
İyice saçmaladınız sizde amk ben kimseyle yatmadım nasıl hamile olayım

Cimri hyung Jin
O da doğru.  Bir erkek jungkook'a selam verse kavga eder bu salak

Dans tanrısı hobi
O zaman doktora git

Haşin kedi Yoongi
O da doğru sana kim bakar be götüm gibisin

Şeytan
Hyung ama  senin götün çok güzel :)

Dana tanrısı  Hobi
:)

Cimri hyung jin
:)

Haşin kedi  Yoongi
Lan siz benim götüme mi bakıyorsunuz

Dans tanrısı
:)

Cimri hyung
:)

Şeytan
:)

Haşin kedi mrr
Ay pis sapıklar, artık kendimi güvende hissetmiyorum

Şeytan
:)

Dana tanrısı hobi
:)

Cimri hyung  jin
:

)

Haşin kedi Yoongi
Beni ve götümü rahat bırakın ırz düşmanları 


 ( Haşin kedi yoongi Çevrimdışı)



Cimri hyung 

Jungkook sende doğru yanıma geliyorsun , bakalım neyin var itiraz istemiyorum mk  defolun şimdi. ( mesaj üç kişi tarafından okundu )

............................................................

Kahvaltımı bitirdikten sonra bulaşıkları yıkama zahmetinde bulunmadan odama çıktım , aslında istemesem hastaneye gitmezdim ama bu durum beni de endişelendiriyordu. Bu yüzden hazırlanıp bir an önce jin hyungun hastanesine gidicektim . büyük bir şey olduğunu düşünmüyordum bu yüzden içim rahattı en fazla gaz sıkışması vardır diye düşünüyordum. Üzerime rahat bir şeyler giymiştim (sonda) , normal de bugün şirkete gidecektim ama işler sandığım gibi gitmedi , hastaneden sonra eve gelir yan gelip yatmayı planlıyordum.  Daha fazla oyalanmadan arabama binip hastanenin  yolunu tuttum. 

Yirmi Dakikalık bir yolun ardından hastaneye varmıştım. Randevum yoktu almayı da düşünmüyordum , en yakın arkadaşımı görmek için randevu mu alacaktım , üstelik beni çağıran oyken... Bir kaç dakika odasının yanına varmış, kapıyı tıklamdan girdiğim için yerinden fırlamıştı ve bana ölümcül bakışlarını  atmaya başlamıştı. ' ben geldim ' dedim tavşan dişlerimi göstererek. ' ıy şeytan , taş yok mu taş ' Numaradan etrafına bakınmaya başlamıştı , bu hali çok komikti doğrusu .

Bir kaç dakikanın ardından beni muanne etmek için sedyeye yatırmıştı . Artık o komik hyung yerine ciddi ve dominat biri gelmişti , bu halini ilk defa görüyordum bu yüzden şaşırmadan edemedim. Ben ona şaşkın gözler ile bakarken o konuşmaya başladı ' kalbinde ya da miden de bir problem  görünmüyor '  ciddi bir şey olmadığı için derin bir nefes almıştım .Sedyeden kalkmış üstümü düzeltirken  , aklıma gelen soru ile kaşlarımı çattım ' madem bir şeyim yok neden midem bulanıyor '  ' ne bileyim ben junkook ' demiş ve benim sinir olmamı sağlamıştı normal de  gülerdim bu söylediğine ama anlamsız bir şekilde sinir olmuştum ' Ben mi bileyim doktor olan sensin ben ise moda tasarımcısı '  benden böyle tepki beklemediği için afallamış yüzüme bön bön bakmaya başlamıştı . Çekmecesinden bir kutu gibi bir şey  uzatmış almamamı bekliyordu . Oturduğum sedyeden kalkıp , oflayarak elindeki kutuyu aldım . kutunun üstünde hamilelik testi yazıyordu . Afallayarak ' bu ne hyung ?'  derin bir nefes alarak konuştu ' ihtimal vermiyorum ama yine de yapamkta fayda var. Hamilelik testi , normalde kan yolu ile yapılıyor ama sen tanınmış biri olarak teste girmen doğru olmazdı  ' şaşırmıştım  neden böyle dediği için ' ne alaka hyung '    Yüzün de sen harbi salaksın bakışı vardı .

' Jungkook sen harbi malsın . Hastanede seni herkes tanıyor , testin sonucunu sen öğrenmeden bütün Kore senden önce öğrenir seni salak , daha  fazla oyalanma da git şunu tuvalette hallet gel' sözünü ikiletmeden odada ki tuvalete girdim . Haklıydı . Kore'nin en büyük moda şirketi  olan ' ay ve güneş ' bana aitti  bu yüzden herkes beni tanıyordu. Eğer  hamilelik testi yaptığım magazinciler tarafından öğrenilirse büyük bir skandal olurdu.  Onlar ile uğraşmak isteyeceğim son şey bile değildi . Sakin olan hayatımın aksiyona ihtiyacı yoktu . 

Hızla testi uyguladım ve sonucu beklemeye  başladım. Hamile olmayı ihtimallerim arasında bile yoktu . Yaklaşık on dakika sonra testin üzerinde çizgiler belli olmuştu . Bildiğim kadarıyla çift çizgi  hamile olmadığım anlamına geliyordu.  Hamile olmadığımın verdiği mutlulukla  ellime testi aldım ve gülümseyerek jin hyungun yanına gittim . Çalışma mamasında oturuyor stresli bir şekilde tırnaklarını yiyordu. ' hyung ben dedim  sana hamile değilim diye boşuna stres yaptın ' 

' Testti ver bakayım' dedi ve testi almak için  elini uzattı testi eline verdim . O teste bakarken ' Çift çizgi işte hamile değilim '  Jin hyungun ağızı iki metre açılmış teste bakıyordu . Neden böyle şaşırdığını anlam verememiştim . Jin hyung yüksek sesle ' HA SİKTİR " diye bağırmış oda onun sesi ile yankılanmıştı. ' Noldu hyung  ne bağrıyorsun '  Neden  böyle tepkiler veriyordu ki test negatifti işte 

' Jungkook senin beynini sikiyim çift çizgi pozitif demek , Hamilesin '    

jungkook'un giydiği 

ARABASI 

evi 

testin sonucu 

Продолжить чтение

Вам также понравится

1.9M 170K 30
Üniversite öğrencisi Jeon Jungkook, öylece otururken kendisine "anne" diye seslenen küçük bir çocukla karşılaşır. Çocuğun babası, Kore'nin lider mafy...
3.1K 507 11
Ünlü dövüşçü Jeon jungkook yağmurlu bir havada arabasıyla evine doğru ilerlerken yerde yatan sırılsıklam bir çocuk görür. Jungkook:Adın ne bakalım se...
Dear Taehyung, Ray

Короткий рассказ

4.3K 236 14
Olacak gibi değildi, olmadı da zaten
10.9K 750 37
Önceki yıl okulda zorbalık gören Jeon Jungkook, sonraki yıl zorba olarak okula döner. Texting