Got7 - One Shot

By aydakun

160K 2.8K 1.7K

Got7 ve sen. More

Mark
Jinyoung
Jaebum
Youngjae
Bambam
Yugyeom
Jackson
0.1
0.2
0.3
1
0.4
0.5
2
0.6
3
Jaebum
Mark
Jackson
Jinyoung
Youngjae
BamBam
Yugyeom
4
Jaebum
Mark
Jackson
5
6
Jinyoung
7
Youngjae
BamBam
Yugyeom
8
0.7
9
0.8
0.9
0.10
10
0.11
0.12
0.13
11
0.14
12
13
14
15
0.15
16
17
0.16
18
19
0.17
20
21
22
23
24
25
0.18
27
0.19
0.20
28
29
30
31
32
33

26

2.3K 52 75
By aydakun


Sevgilisine karşı sahip olduğu küçük alışkanlıklar.












Jay B

*Parmaklarınla oynamak.

Küçük minimal yüzükler taktığında onların yerini değiştirir, parmaklarınızın boyunu karşılaştırır. Bazen küçük öpücükler ve ısırıklar bırakır. Ellerini tutmayı kesinlikle seviyor. 

Sen, onun yüzünü ellerinin arasına aldığında rahatlamış bir şekilde yüzünü ellerine iyice yaslar ve gözlerini kapatıp sana dudaklarını büzer, öpmen için.






Mark

*Atıştırmalık almak.

Mark, her zaman yanında küçük şekerler, çikolatalar ya da jelibonlar taşırdı. Bunları yemeyi sevdiğini gördükten sonra her markete gidişinde sana aldı ve bu bir süre sonra alışkanlık haline geldi.

İster istemez markette bunlardan alıp sepete ekliyor ve daha sonra sana veriyor. Sen istemediğinde ise ısrar etmiyor ancak sen bakmadığın zamanlarda çantana koyuyor. 







Jackson

*Eli sürekli vücudunda.

Kastettiğim eli belinde, omzunda, elinde; otururken baldırını tutuyor vs. Temas bağımlısı. Kesinlikle onun elinden kaçmana izin vermiyor, elini çekmeye çalıştığında sana bakmasa bile gülümseyerek elini geri tutuyor ve küçük bir öpücük kondurduktan sonra elini beline koyuyor.

Kıskanırsa elini kalçana koyar, pantolon giydiysen elini arka cebine sokar ve ondan kaçmaya çalıştığınca alaycı bir şekilde kalçana küçük bir şaplak atar ya da sıkar.

Sonuç olarak asla temasından kaçamıyorsun.







Jinyoung

*Saçlarınla oynamak.

Bir sohbetin ortasındayken ve sen ona bir şeyler anlatıyorken gülümseyerek gözünün önündeki saçı kulağının arkasına sıkıştırıyor. Saçlarını omuzlarından geriye itiyor.

Yan yana oturmuş elini omzuna atmışken bir eliyle saçından bir tutam alıyor ve parmağında döndürüyor. Sıkıcı bir ortamdaysa oflayarak saçlarını örüyor. Senin için saçlarını tarar, bağlar, sırf senin için saç örgüsünü öğrendi.

Seks yaparken de saçlarını çekmeye bayılır.







Youngjae

*Şarkı söylemek.

Uyku problemi çektiğin bir dönem Youngjae sana şarkılar söylemeye başladı. Bu ilerledikçe ikinizde de alışkanlık oldu ve sen sormasan bile birlikte yatağa girdiğinizde saçlarını okşayarak şarkı söylemeye başlar.

Bundan da şikayetçi değilsin tabi.







BamBam

*Mesaj atmak.

Sana her an ne yaptığını, gününün nasıl geçtiğini, iyi olup olmadığını, ona ihtiyacın olup olmadığını soruyor. Sana mesaj atmadığında seni arayıp meşgul olduğu için yazamadığını söylüyor.

Sen mesajlarına cevap vermediğinde ise seni görmeye gelebilirse geliyor ya da arıyor. Her anında seninle iletişimde olmak istiyor.







Yugyeom

*Yanaklarına dokunmak-öpmek.

Yugyeom, yumuşak ve dolgun şeylerin hastası. Bu yüzden bir anda yanına gelip yüzünü ellerinin arasına alıp yanaklarını sıkarak öpüyor, ısırıyor. Onu itmeye çalıştığında da ekstradan burnunun ucunu öpüyor.

Yanında otururken bir elini omzuna atıp yanağını sıkıyor ve parmağıyla dürtüyor. Bu ikinizi de gülümsettiğinde küçük bir kahkaha atıp yanaklarından sonra dudaklarına öpücükler konduruyor.








-Merhaba, biliyorum bölüm bekliyorsunuz ve ben atmıyorum. Aslında şu sıralar duygusal olarak çöküşteyim bu yüzden buralardan biraz uzağım. Bekleyen herkesten özür dilerim ama kendimi biraz daha iyi hissettiğim her an bölüm atacağıma söz veriyorum. Lütfen kendinize iyi bakın.









































































Ayda

Continue Reading

You'll Also Like

38.6K 163 8
! Her başlık ayrı bir hikaye konusudur, birbirinden bağımsız okunabilmektedir !
569K 30.3K 39
Eski sevgilisine içinde kalanları sövmek için yazan Yaren numarayı yanlış yazıp dünyanın en önemli iş insanlarından birine denk gelirse ne olur... Si...
106K 592 3
Uyarı! BU HİKAYEDE 18+ EROTİZM İÇERİR. OKUMAK İSTEYEN HERKES BUNU OKUYUP ÖYLE BU KİTAPİ OKUMAYA BAŞLASIN.
17.9K 537 19
Her şey mafya can'ın 5 yıl önce liseli adayı aşık olmasıyla başlamıştı. Can sadece miniğinin büyümesini bekliyordu...