Attack on Titan Tepkiler

Da berguinsrilanka

275K 9.6K 13.1K

İstek tepki alıyorum. Spoiler olacağını bilerek girin lütfen. Onun dışında iyi okumalar 💓🌺 [Attack on Titan... Altro

💜
1 ✨
2✨
3✨
4✨
5✨
6✨
7✨
#istanbulsözleşmesiyaşatır
8✨
9✨
10✨
11✨
12✨
13✨
enes batur youtube budur çılgın çocuk
14✨
15✨
16✨
17✨
12 Nisan
18✨
19✨
20✨
#yorumlaratepki
21✨
22✨
23✨
24✨
#ortayakarışıktepki
MÜP - TE - LA - SI (yapmadım)
25✨
27✨
28✨
29✨
30✨

26✨

6.9K 272 239
Da berguinsrilanka

etiketlenmekistemeyenokuyucum

Tepki için teşekkürler, birde böyle sonuna kitapla alakalı bir şeyler söylüyorsunuz ya sizi ısırasım geliyor 💓🌺

Aga tam tamına nasıl nsfw yapacağımı anlamadım. Normalde tek tek olsa Anime Scenarios'taki gibi güzelce yazabilirdim ama ilk defa bu şekilde bir tepki yazacağım, kötü olursa anlayış gösterin. 

İyi okumalar, sizi seviyorum.💖💖

Uyarı < +18 içerikler.

↫•⨁•↬

Eren

İlk sexsinizi nasıl olacağını hakkında hiçbir fikri yoktu ama aklında her insanda olacağı gibi belli senaryolar vardı. (Ergen vs yazmayın, siz bile gerçek olmayan adamlarla ne senaryolar kuruyorsunuz Eren abim sevgilisi ya da eşi ile kurmasın mı?) İlk başlarda hafif çekingen davranıyordu ama sonra ilk yapışınız olmasına rağmen biraz sonra hafif sert ve aç davranmaya başladı.  3. tur atardınız ve tur süreleri 25 dakika civarında olurdu.

Eren acemi olmasına rağmen özellikle sert sexste baskın taraf olurdu. İleriki yapışlarınızda ise belki bazı zamanlar üstte olabilirsin.

Temizlenmek için banyoya gittiğiniz sırada yanlışlıkla bir turda banyoda yaptınız. (Eren One Shot'tan vibelar.)

*Bu arada Eren'in en sevdiğim dış görünüşü gifteki gibi olan. 

Armin

Bu cinnamon roll çok utangaç olurdu ve büyük ihtimalle ilk sexsinizi çok uzun zaman sonra yapmış olurdunuz. Armin çok fazla çekingendi o yüzden baskın taraf sen olurdun. Armin her hamlesinde senden izin isterdi ve her hareketinde çok yavaş olurdu. 2 tur yapardınız ve 35 dakika sürer gibime geliyor. Çünkü Armin çok çekingen davranıyordu.

Ve kesinlikle sert değil. Armin asla sert olmazdı.

Sexs bitiminde habire seninle konuşur ve banyoda hep seninle ilgilenirdi.

Jean

Jean. Bu çocuk deneyimli gibi davranıyordu ama deneyimli olmadığını hepimiz biliyoruz. Ayrıca ilk başlarda yavaşça seni soyarken çok kibardı. Her hareketinde senin üstündeki gerginliği biraz daha azaltmayı başarıyordu. Jean yatakta sert ya da yumuşak değil daha çok şehvetli ve aşk dolu olurdu. Boynunu, omzunu her öptüğünde sana güzel kelimeler söylerdi. Jean'la da 2 tur atar ve süresi 30 dakika olur gibime geliyor.

Belki de sadece ilk geceniz olduğu için 2 turdur :")

Sexs sonrası seni güldürmeye çalışırdı.

Connie

Çekingen değildi ve seni de havaya sokmak için ön sevişmeyi hafif şakacı bir tavırda tutmaya çalıştı. Connie sexs sırasında seninle ayrı bir samimi olurdu ve kesinlikle ciddi bir şekilde seninle takılmazdı. Sexs esnasında boştaki eli ya belinde ya da yanağında oluyordu. İyice ileri gittiğiniz sırada durup sana açıkça isteyip istemediğini güzelce sordu. 2 ya da 3 tur atarsınız bence. Connie enerjik ama belki seni yormamak için 2 tur olabilir. İlk tur 30 ikinci tur 25 dakika olurdu. O da Connie'nin seni yormamak istemesinden kaynaklı.

Connie temizlenmek istiyordu ama yorulmuştu. Senin zorlamanla yataktan kalkıp temizlendiniz.

*Burada demek istediğim samimiyet sadece beden samimiyeti değil anlamındaydı. Umarım anlamışsınızdır.

Levi 

Kutsal bakiremizle olan ilk sexsin senin onu masum bir şekilde öpmenle başladı. Ön sevişmede deneyimli gibiydi. Levi ön sevişmede tamamen sana odaklanmıştı ve hassas noktalarını öğrenmeye çalıştı. Yavaş yavaş aşağıya inerken yumuşak ve yavaş öpücükler bırakırdı. Sen onun üstünde olup onu öptüğün zaman kalçalarını tutar ve şaplaklardı. Ön sevişmeden sonra içine girerken izin alır ve girdikten sonra acıyıp acımadığını sorardı.

Sadece boşalmaya yakın kesik kesik nefes alıyor. Sexste aşırı baskın taraf olmayabilir ama dayanaklı bebeğim :") Tek tur kurtarmayacak. Tür süreleri yaklaşık 35 dakika sürecek.

Sexs bitiminde sadece 5 dakika gibi bir süre dinlenir ve sonra da hemen seninle temizlenmeye giderdi.

Porco

Sexs başlangıcında da sonunda da utangaç olmazdı. Utangaç olan sendin. O şaşırtıcı bir şekilde bakireydi ama yine de senin vücudunu ilk turda çok kolay ezberledi. Ondan beklenilmeyecek bir şekilde ilk yapışınızda gerçekten çok nazik olurdu. Boynunu ve omzunu öperken elini tutuyordu. (hiç sexs yapmadım lütfen yanlış anlamayın ama bu Porco'ya ne yazsam derken aklıma geldi ve bana alakasız çok romantik ve hoş geldi bu normal mi?) İlk sexs olsun olmasın fark etmez Porco kesinlikle baskın. Sen üstte olsan bile kalçalarından tutarak o seni yönlendirir. Kendisi baya dayanaklıdır 3 tur atacaksınız gibime geliyor. 

Biraz senin dinlenmeni bekledikten ve nasıl olduğunu sorduktan sonra seni yavaşça kucağına alıp banyoya giderdi.

↫•⨁•↬

Hiç olmadı ve hiç beğenmedim ya neyse idare edin artık <3

Ayrıca kontrol etmeden attım devrik cümleler varsa kusura bakmayın 💓

Continua a leggere

Ti piacerà anche

121K 8.5K 37
Levi Ackerman Türkçe hayran kurgudur. Smut içerir "Peki seni rahatsız eden konu ne?" "Sevilmemek, Hange. Sevilmemekten ölesiye korkuyorum. Normal b...
6.2K 650 14
"Bu çocuğun elinde neden alkol vardı?" "..." "Bu çocuğun elinde neden alkol vardı?" "İşlerimiz için kullanıyoruz bu veledi." başlangıç: 26.04.2023 bi...
9.6K 628 16
Yandere Itachi x okuyucu
betty Da ︎ ︎

Fanfiction

2.4M 213K 33
okumayın for vanilla baby