Durván szeretve [befejezett]

By xlyzy_18x

494K 10.1K 819

Rachel Hernandez egy átlagos 18 éves. Az életét eddig csak legjobb barátnője, Victoria forgatja fel, aki mell... More

1. Rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész
45.rész
46.rész
47.rész
48.rész
49.rész
50.rész
51.rész
52.rész
53.rész
54.rész
55.rész
Egy gyors kis helyzetjelentés
56.rész
57.rész
58.rész
59.rész
60.rész
61.rész
62.rész
63.rész
64.rész
65.rész
66.rész
67.rész
68.rész
69.rész
70.rész
71.rész
72.rész
73.rész
74.rész
75.rész
76.rész
77.rész
78.rész
79.rész
INFÓ
80.rész
81.rész
82.rész
MÁR MEGBOCSÁSS
83.rész
84.rész
86.rész
Kommentek!
87.rész
88.rész
89.rész
90.rész
91.rész
92.rész
93.rész
94.rész
95.rész
96.rész

85.rész

3.1K 82 9
By xlyzy_18x

(Lassú; Szado-mazo jelenetek🔞)
Elkezdett csókolgatni, a nyakamnál izgatott, miközben lassan kivette a gumicukrot a kezemből, amit az asztalra tett.

-Nyaaaah - nyavalyogtam, de nem figyelt rá, csak feltessékelt az ágyból, szóval álltam, míg ő ült.

-Vetkőzz szépen. - túrt a hajába - Most. - a hangsúlya azonnal megváltozott, hiába volt mindkettő parancs.

Elkezdtem levenni lassan a felsőmet, majd a nadrágom is a földre került. Éppen nyúltam a melltartómhoz, de megállított. Az ujjával mutatta, hogy üljek csak vissza az ölébe. Amint megtettem a kérését, éreztem magamalatt egy kemény hímtagot.

-Teljesen megőrülök tőled. - súgta a nyakamba, miközben egyik keze a fenekemet markolta, a másik a derekamnál tartott, hogy véletlen se tudjak elhúzódni.

Nyálas, szenvedélyes csókok lepték el a nyakhajlatom, megegyező ritmusban mint ahogy a keze kínozta a részben mesztelen alfelem. A hajlatból, elindult a kulcscsontomig. A forró érintése perzselte a vállamat, amikor a melltartó pántjait lehúzta róluk, majd erősebben kezdte markolni a fenekem, az ajkai pedig a mellem felső részére vándorolt.

-*Ah-h...* - mindössze nyöszörgések tömege csúszott ki a számon, ugyanis hiába akartam visszafogni, mintha egy gombóc lett volna a torkomban. Folytogatott a némaság.

Annyira élveztem, annyira elszédültem, elkábítottak a csókjai, hogyha ő nem tart a derekamnál fogva, már hanyattesetem volna. Az érintése égetett, tele volt szenvedéllyel, és egyre inkább kínzott a várakozás. Akartam őt. Mindig csak őt akarom. Míg én próbáltam észnél maradni, addig Bray végigsimított a hátamon és kicsatolta a melltartót, ami lecsúszott az ikrekről. Ahogy ez megtörtént, ledobtam az anyagot a földre.

-Tökéletes vagy...-lehelte az ajkaimra, ezután a hátamra fektetett, ő pedig fölém emelekedett, miután levette a felsőjét.

A keze végigsimult az oldalamon, a szája pedig letámadta az egyik mellem. A kezem a nyakán pihentettem, eközben ő hevesen falt fel. Levegő után kapkodtam, érezve, hogy a bugyim szétázott.

-K...Kínzolhh..- szűrtem ki egy szót a nyögések között.

-Élvezem. - cirógata a bőrömet az utolsó ruhaanyag felett, majd egyre beljebb haladt. Végül elérte a bejáratom. - Baszottul gerjesztő, hogy ennyire eláztál, csupán ennyitől. - puszilta meg az egyik kulcscsontom, majd belémtolta 2 ujját, de nem kényesztetett úgy sokáig. Az ujjait beleakasztotta a bugyimba és lassan, érzékien lehúzta rólam, majd levette az alsógatyáját. Látszólag is kemény volt, annyira, hogy a kabátomat is megtudta volna tartani. - Szóval még mindig képes vagy elcsodálozni? - tépte fel szájjal a kotonos csomagot.

-I..Igen... - éreztem, hogy elpirultam, de próbáltam higgadt maradni.

Egy vad mosoly kíséretében, megint fölém ágaskodott. Végigvezette a kisajkak között a farka végét, majd egy kicsit, végül tövig belémtolta. Ezzel együtt egy nyögés is elhagyta a számat. Brayden az ajkaimhoz hajolt, majd megcsókolt, miközben nagyon aprókat mozgott.

-Ne merd elnyomni magadban. - haladt le a nyakhajlathoz. - Hallani akarom. - mondta, egy erőteljes lökéssel, amivel újabb félig nyögés, félig kiáltás hagyta el a számat. - Még... - súgta, majd elkezdett tempósabban lökni.

Egyik kezével a fejem mellé könyökölt, a másikkal az oldalamat markolta vagy simogatta. Ahogy gyorsabban diktálta a tempót, úgy gyorsult a zihálása is. Úgy döntöttem segítek, így az egyik kezemmel elkezdtem a csiklót és az akkorüli részt kényesztetni. Hamar elértem az első orgazmust. Érdekes, hogy egyszerre élvezem, mégis fájdalmas számomra. Mindenem összerándul, a hátam megfeszül, a fejem hátrahajlik, a nőiességem lüktetni kezd, érzékennyé válik, mégis gyönyör, egyfajta melegség önti el a testem a fájdalom ellenére. Egy széles mosolyt kaptam jutalmul, emelett egy pózváltást. Kutyapóz ráadásul. A kartámaszra tettem a karjaim és arra rá az állam, ugyanakkor Bray kérte az egyik kezemet, amit hátra is tettem, mire ő rányomta a hátamra. Belémvágta magát ismét, és nem kímélt utána se, ugyanis durva volt, hiszen kellőképpen hallható volt, ahogy a bőr érinti a bőrt. A nyögésem, a bőrünk kíméletlen hangja...egyszerűen imádtam. Fokozva a helyzetett, a markolászáson kívűl, rácsapott a fenekemre, de nem az a "éppenhogy", nem, ez a bizsergetős, kipirosodó. A karom a hátamon, a fenekem elverve, ha felszólalnék, hogy elég, mert fáj, akkor se hagyná abba, mert ismer. Tudja, hogy szeretem, hogy élvezem. Addig váltogatta a tempókat, míg elélvezett. Pihegett egy kicsit, majd kidobta a kotont, felhúzta az alsónadrágját, ahogy én is a bugyit és egy lenge felsőt, majd leült, én pedig hozzábújtam.

-Szeretlek, ugye tudod? - cirógatta a vállamat.

-Engem? Vagy az érzés, hogy van kit birtokolnod...

-Téged. Téged és mindent ami veled jár. - ölelt magához szorosabban.

-Én is szeretlek. - mondtam, biztonságot érezve.

-------------------------------------------------
Sajnálom, hogy nem tartottam be a heti 1 sztori rész ígéretet, csak elég rossz hónapom volt (pasi gondok :))) ) és nem éreztem, hogy képes lennék bármilyen párkapcsolati/szexuális dolgot írni. De remélem ez kárpótol mindenkit♡

Continue Reading

You'll Also Like

39.3K 928 37
Carmen Maddox Ryder mindig is szilárd elképzelésekkel rendelkezett a jövőjét illetően - apja nyomdokaiba lépve a Wall Street birodalmában szeretett v...
113K 4.1K 120
Mivan akkor, ha most fordul a kocka, és egy rosszcsaj szeret bele egy jófiúba? Victoria White egy nem épp átlagos lánynak nevezhető egyéniség volt. L...
40.6K 1.1K 23
- Még mindig utálsz kislány? - Teljes szívemből.
22.5K 860 14
A nevem Nagy Ariana, 19 éves vagyok, éppen most lettem végzős ( 12 ), fekete hajam van, kékes zöld szem, dús ajkak, homokóra alak, tudom ezt az ember...