yes chef

By felisataegguk

2.7M 231K 846K

jungkook, ülkenin önde gelen uyuşturucu ve silah baronu kim taehyung'un bünyesinde aşçı kimliği ile işe girer... More

Silahlar ve Çatallar.
Jin aka 32 cm.
Kapat Işıkları.
BOYS NIGHT!
hahaha.
Jeon ile Tanışın.
Utanmak Yasak Jeon.
Jimin Şef.
Libido Turnuvası Timi.
Parlayan Yıldızlar Takımı.
#Jungkook: Alfa.
Görevimiz Tehlike
Suit Room Five.
Abi Evin Yanıyo
Baba Jeon Kapıda.
Kim Taehyung Olma Sanatı.
Pretty Little Liars
Arınma Gecesi.
Günahkârlar.
Mavi İyileştiricidir; Pt.1
Butter Takımı
Team Yoongi.
jiminin 21.21 mesajı.
uçan boğa laneti.
sıcak şarap savaşları.
jeon jungkook'un kumarı.
işte benim erkeğim
namjoon'un elçisi
toksikler, busanlılar ve gayler.
son akşam yemeği
daire 87.
OYUN BİTTİ
love - hate
Üzgünüm Jeon.
Düşman değil ortak.
Jeon Soyu.
BOYS NIGHT: 2.
come back home.
7 rose.
ve jungkook finali yapar, son.
FİNAL
özel bölüm: 1
özel bölüm: 2
özel bölüm: 3

Kim Taehyung'un Mavisi.

70.5K 5.3K 25.6K
By felisataegguk

Bir aya yakın olmuş yb atmayalı:(
özlemişsinizdir

bölümün başında biraz düzyazı var üzgünüm ficin gidişatı için yazmak zorundaydım sonrası ise text, affedin beni :(((
ama yine güleceğiniz bir bölüm oldu

bölümü uzun tuttum
iyi okumalarrr<3

----------------------------------------------------

"Taehyung'u tanımayı denedin mi hiç?" diye sormuştu Jimin Jungkook'a. Taehyung ile son konuşmasından sonra Taehyung'un hastalığını öğrenen Jungkook vakit kaybetmeden Jimin ile konuşmak istemişti. Çıktıkları çatıda ayaklarını yere sallandırarak oturmuş, gecenin bir yarısı yıldızlara karşı Taehyung hakkında konuşuyorlardı.

"Aslına bakarsan Taehyung'un sadece adı, yaşı ve hastalığı dışında hiçbir şeyini bilmiyorum."

Jimin hafif bir gülümsemeyle Jungkook'a yanıt vermişti.

"Sana Taehyung'u anlatmamı ister misin? kim olduğunu, nasıl buralara geldiğini, ailesini, hastalığını neyin tetiklediğini kısacası hayatını bilmek ister misin?"

Gözlerini yıldızlardan alamayan Jungkook'un yüzünden akan umutsuzluğu farketmişti Jimin. Jungkook ise gözlerini yıldızlardan çekmeksizin onaylar şekilde kafasını sallamıştı. Jungkook'tan sözlü bir yanıt bekleyen ama alamayan Jimin ayaklanmıştı.

"Senin ağzını burnunu kırarım."

Jimin'in kurduğu cümleye karşı anlamsız bakışlarını ona çeviren Jungkook da Jimin gibi ayaklanmıştı.

"Ne yaptım ya?"

Bir elini beline bir elini Jungkook'un omzuna koyan Jimin esprili bir yüz ifadesi ile Jungkook'a yanıt vermişti.

"Gecenin bir yarısı beni uykumdan uyandırıp çatıya çıkarıyorsun, soru soruyorum cevap vermiyorsun sirk maymununa çevirdin beni lan"

Jungkook'ta elini Jimin'in omzuna koymuştu.

"Sen hâlâ sarhoş musun Jimin?"

Yeniden çatıya oturan Jimin cevap vermişti.

"Şaka bee, sadece yükseklik korkum var biraz stres oldum."

"Yükseklik korkun mu var? Tetikçi değil misin nasıl yükseklik korkun var?"

"Silahın dürbününden baktığım için her yer alçak geliyor bana."

Jungkook yeniden oturmuştu ve Jimin'e bu sefer sözlü bir şekilde cevap vermişti.

"Evet anlatmanı istiyorum. Anlat"

Elini cebine atıp sigarasını çıkaran Jimin Jungkook'un kafasına hafifçe sigara paketi ile vurmuştu.

"Bana emir verme mutfak örtüsü seni."

Çıkardığı paketten Jungkook'a sigara uzatan Jimin'e karşı kafasını yana sallayan Jungkook sigara istmediğini belli etmişti.

"İçmezsen içme."

Sigarasını ağzına koyup yakan Jimin Taehyung'u, Kim Taehyung'un kim olduğunu anlatmaya başlamıştı.

"Anlatacağım ama ağlama sonra bak, hemen arkamızda Namjoon'un odasının camı var eğer onu uyandırırsak götümüze bilgisayarın her parçasını sokabilir."

Jungkook'un sesli bir şekilde gülmesinin ardından Jimin Jungkook'un kafasına yine hafifçe vurmuştu.

"Senin ses tellerini sikeyim"

Jungkook Jimin'in hâlâ Taehyung'u anlatmasını beklerken Jimin lafa girmişti.

"Lütfen ben anlatırken sözümü kesecek şekilde bana soru sorma. Taehyung ile ilk tanıştığımda 10 yaşındaydım. Şu an 25 yaşındayım.  Yani 15 yıldır tanıyorum onu. Ona patron dememe, dememize bakma gördüğünden çok daha samimiyetimiz var. Tabi bu samimiyet onun kim olduğunu, neler yaşadığını bilmemizden kaynaklı. Taehyung'un ailesinden başlayayım, zaten her şey öyle başladı. Babası koreli annesi italyandı. Babası annesi ve Taehyung'u bırakıp gitmiş. Taehyung o zamanlar beş bilemedin altı yaşlarındaymış. Annesi ile italyada yaşıyorlarmış, küçük bir odada aslında. Bir yataktan, küçük bir tuvaletten ve sadece mutfak dolabından oluşan bir oda. Annesi hakkında pek konuşmaz veya annesini anlatmazdı patron. Bildiğim tek şey annesinin fahişe olduğu. Her gece Taehyung'u bırakıp işe gider sabahın erken saatlerinde gelirmiş. Beş yaşında bir çocuk o odada tek başına kendini nasıl idare edebilir asla hayal edemiyorum. Babası gittikten sonra annesi iki yıl boyunca ona bakmış. İçinden tabi bakacak annesi sonuçta diyebilirsin ama her anne yapmıyor bunu, bu da bir örnek.  Taehyung sekiz yaşına geldiğinde annesi onu bir telefon kulübesinin önüne bırakıp gitmiş ve ona "Baban seni bu telefondan arayacak, arayana kadar burada bekle" demiş ve bir daha asla gelmemiş."

Jungkook'un gözleri gittikçe umutsuzluğa kapılıp, yüzünden gittikçe mutsuzluk akmaya başlamıştı.

"Nasıl onu bırakıp gidebilir? küçücük bir çocukmuş daha."

Bu arada ikinci sigarasını yakan Jimin anlatmaya devam etmişti.

"Dediğim gibi herkes anne olabilir ama annelik yapamaz. Taehyung günlerce kulübenin orada telefonun çalmasını beklemiş, kulübeye yaklaşanların veya arama yapmak isteyenlere hırçın bir şekilde yanıt vermiş, itmiş. Küçük bir çocuk tabi annesinin dediğine inanmış. İnsanlar Taehyung'u fark edip polise haber vermişler. Polis ise Taehyung'un ailesini bulmak yerine onu bir çocuk esirgeme kurumuna yerleştirmiş. Yurdun müdürü Taehyung için korede bir yurtta kalması ruhsal sağlığı açısından daha iyi olabileceğine karşı bir dilekçe yazarak onu korede bir çocuk esirgeme kurumuna yollamış."

"İtalyadan koreye mi geldi yani?"

Jimin Jungkook'un dediğini onaylar şekilde kafasını sallayarak devam etti.

"Patron yarı italyan yarı koreli ama italyanın insanları, kültürü veya en küçük bir şeyini bile benimsememiş. Sadece italyanca biliyor. Aynı şey kore içinde geçerli. Patron bir millete ait hissedemiyor kendini. "Belli bir yaşa kadar italyanım, belli bir yaştan sonra koreliyim" der bize hep. Tabi bunu esprili bir dille söyler ama söylediği şeyi hala hissediyor. Her neyse, koreye geliyor ve yurda yerleştiriliyor. Aslında burada devreye ben giriyorum. Kaldığı yurt babamın müdür olduğu yurt. Taehyung ile bu sayede tanıştık. Arada babamı ziyarete giderdim, orada kalan çocuklarla oynardım. Ama Taehyung oyun oynamaz, doğru düzgün yemek yemezdi. Sürekli resim çizerdi. Mavi bir boya kalemi ile sürekli resim çizer, maviden başka renk kullanmazdı. Ağaçlar, evler.. çizdiği her şey maviydi. O yine resim çiziyordu ve yanına gidip bunun nedenini sormuştum. Neden mavi, neden başka renk değil diye sormuştum."

"Nedeni neymiş?"

"Mavi cennete en yakın renkmiş."

Kafasını Jimin'e yönlendiren Jungkook buna anlam verememişti.

"Anlamadım, sana böyle mi söylemişti? küçücük bir çocuk..."

Ellerini kafasının altına koyan Jimin çatıya uzanmıştı ve öyle cevap vermişti.

"Bulutlar demişti. Bulutlar mavi, gökyüzü mavi. İlerisinin cennet olduğunu düşünürmüş ve bulutlara ve gökyüzüne mavi rengini veren şeyin cennet olduğunu söylerdi. Bu yüzden mavi Kim Taehyung'u hep rahatlatır. Odasına girdin değil mi? Duvarları mavi, asılı olan tablolar mavi. Dediğim gibi mavi onun için bir renkten daha fazlası. Onu rahatlatan bir şarkı veya bir insan gibi düşün. Daha fazla detaya girmeyeceğim. Belki senin bilmeni istemez."

Jimin'in yanına uzanan Jungkook soru sormadan duramıyordu.

"Peki nasıl buralara geldi? Bu şirket, bu mülk bu zenginlik, nasıl başardı bunu?"

"Yurtta kalmaya devam ediyordu. Yurda geldiğinde dokuz yaşındaydı. Bir yıl italyada kalmıştı sonra ise koreye gelmişti. Ben on yaşındaydım onu tanıdığımda, o da on yaşındaydı. Aynı yaştaydık yani. Bir yılını korede yurtta tek başına geçirmişti hiç arkadaşı yokmuş sonra biz tanıştık ve arkadaş olduk, vakit geçirdik, oyun oynadık işte çocuklar ne yaparsa onu yaptık. On üç yaşındayken koruyucu aileye sahip oldu. Aile dediğime bakma sadece yaşlı bir adam. Onu yanına aldı, adam sözde iş adamıydı, öyle sanıyorduk ama baronmuş. Patron gibi uyuşturucu ve silah baronu yani. Adam Taehyung'a çocuğu gibi bakmış. Ona her şeyi öğretmiş. Silah tutmayı, kullanmayı, kendisini korumayı aklına gelebilecek her şeyi. Taehyung on yedi yaşına kadar adamla kaldı adam sonrasında öldü ve tüm mirası Taehyung'a bıraktı, adamın zaten kimsesi yokmuş böylelikle adamın işini Taehyung üstlendi. Şimdi anlıyorsundur nasıl buralara geldiğini. Biz o zamanlar hâlâ Taehyung ile görüşürdük. Hep yanında oldum. Sonrasında başladı her şey, Taehyung'un reşit olmasına az kalmıştı ve bana bir teklifte bulundu. Bana katılır mısın dedi sorgusuz şekilde kabul ettim. Ben de böyle bir insanım."

Gözlerini gökyüzünden çekmeyen Jungkook duydukları karşısında şaşkına dönmüştü.

"Peki diğerleriyle, diğer çocuklarla nasıl tanıştı?"

"Yoongi benim arkadaşımdı, o zamanlar liseye gidiyorduk. Okuldan kaçar takılırdık beraber. Benden üst sınıftaydı. Okulun arkasında boş bir arazi vardı. Canım sıkkın olduğunda veya uzaklaşmak istediğimde oraya kaçardım. Yoongi ile ilk kez orada karşılaşmıştık. Ben daha yeni sigaraya başlamışken o daha ağır şeyler kullanıyordu. Yoongi fazlasıyla zeki bir insandı. Resmen içtiği otun anatomisini çıkarırdı bana. Onu Taehyung ile tanıştırdım böylelikle bize katıldı. Namjoon ise okuldan sonra bir internet kafede çalışırdı. Biz de gittiğimiz kafede tanışmıştık onunla. Görevi sadece bilgisayarları açmaktı ama ondan daha fazlasına sahipti. Biz oyun oynarken yanımıza gelir bizi izlerdi. Hayali para kazanıp kendisine bilgisayar alabilmekti. Diğer çocuklar gibi değildi, biz bilgisayar oyunu oynardık o program yapardı. Onu da Taehyung ile tanıştırdık. Namjoon'u ikna etmesi zor oldu ama sonunda kabul etmişti. Yoongi, ben, Namjoon ve Taehyung haftada üç kez buluşur gelecek hakkında planlama yapardık sonrasında temelli şekilde Taehyung'un evinde kalmaya başladık. Tabi ailelerimize bunu daha yumuşak dille anlatıp, şirkette işe girdiğimizi, iyi maaşlar aldığımızı söylemiştik."

"Peki Jin ve Hoseok hyung? onlarla nasıl tanıştınız."

"Jin ile Taehyung sayesinde tanıştık. Taehyung reşit olmadığı için şirkette bir sözcüye ihtiyacı varmış ama ona akıl veren, yani ona bakan adamın adamlarına asla güvenmezmiş. Jin'in hep arabalara merakı vardı. Taehyung'un araba galerisine yani sergi gibi düşün araba sergisi, Jin sergiye girmek istemiş fakat davetli olmadığı için girememiş sonrasında kapıda duran görevlilere yükselmiş, küfür falan etmiş klasik jin hareketleri işte. Görevliler bunu itip kakmışlar o sıra devreye Taehyung girmiş, daha on yedi yaşında çocuk kim takar onu. Görevlilere Jin'i içeri almalarını söylemiş. Jin ise bu çocuk kim, size niye emir verebiliyor, beni korumak bu çocuğa mı düştü diyerek bu sefer de patrona yükselmiş. Allahtan patron takmamış. Sergide tanışmışlar, sohbet etmişler derken Taehyung Jin'e iş teklifi etmiş. Şirkette Taehyung'un reşit olana dek sözcüsü Jin'miş. Sen şu an Jin'i şoför sanıyorsun ama o hâlâ patron ile şirkete gider ve patrona akıl verir. Alınan kararları birlikte alırlar. Geldik Hoseok'a"

Son cümleyi kurarken kahkaha atan Jimin'i Jungkook durdurmuştu.

"Sessiz ol! Namjoon hyung uyanacak."

"Biz Hoseok'u kaçırdık aslında."

Şaşkınlıkla Jimin'e bakan Jungkook durumu kavrayamamıştı.

"Kaçırdık derken?"

"Modacıydı, şehir merkezinde küçük bir mağazası vardı tasarımlarını satıyordu. Ne zaman önünden geçsem veya mağazaya gitsem onu hep silah temizlerken veya tamir ederken görüyordum. Sonrasında Taehyung ile mağazaya gittiğimizde yine silah tamir ediyordu. Konuyu açtım, silahlardan konuştuk, baya bilgiye sahipti ama modacı tabi biz ihtimal vermemiştik. Modacı adam ne alaka silah ne alaka. Tahmin ettiğimden daha eğitimli ve bilgili çıkmıştı. İş teklifinde bulunduk kabul etmedi."

Hikaye dinler gibi Jimin'i dinleyen Jungkook gittikçe duyduklarına ihtimal vermiyordu.

"Sonra ne oldu peki?"

"Ertesi gün Jin, Yoongi ve ben mağazaya gittik. Hoseok "teklif için geldiyseniz hayır demiştim" diyerek bizi mağazadan kovdu. Jin işte naparsın duramadı Hoseok ile düzgünce konuşup ikna edelim. Adamı sırtladı ve arabaya bindirdi, ne olduğunu bile anlamadan yola koyulduk. Yol boyunca Hoseok'un tehditlerine maruz kaldık. Bizi şikayet edecekmiş, yanında silah varmış, bizi vuracakmış. Jin ile Hoseok inatlaşınca Hoseok belinden silahı çıkartıp silahın şarjörünü Jin'in kafasına iki tane geçirdi. Bir baktık kanıyor kafası yarılmış. Çok sert vurmuştu dün gibi hatırlıyorum. Arabayı Yoongi kullanıyordu, Hoseok'u kan tutuyormuş o bir yandan kusuyor, ben hoseok'u sakinleştirmeye çalışıyorum, Jin kafasını tutarak Hoseok'a küfür ediyor. Yoongi bir sigarayı söndürüp diğerini yakıyor. Son gaz hastaneye arabada 4 salak gitmeye çalışıyoruz. Çok garip bir atmosferdi. Jin'in kafasına dikiş atılırken Hoseok sürekli özür diliyordu. Çok kibardı aslında. Hastanede biraz kaynaştık ve onu ikna ettik. Aslında Yoongi etti. Ona bakarak sadece şunu dedi.

"Dostum bak, şu ellere bak, şu güzel ellerine bak. Bence iğne iplik tutacağına en pahalı silahları tutmalılar."

"İkna oldu mu peki?"

"Bir şartla kabul etti teklifimizi. Eğer Jin bir yıl boyunca Hoseok'un tasarım kıyafetlerini giyerse kabulmuş bizimle iş kurmaya. Biz de tamam dedik ve Jin bir yıl boyunca Hoseok'un tasarım kıyafetlerini giydi. Bunu neden istediğini hâlâ anlayamadık."

Duydukları karşısında daha fazla gülmeden duramayan Jungkook kahkaha atmaya başlamıştı. Jungkook'un kahkahasına dayanamayan Jimin ona katılmıştı. Bir yandan gülüyorlar bir yandan ağızlarını kapatıyorlardı.

"Şans eseri bir araya geldik aslında ve bu tesadüf hayatımı değiştirdi. Onlar benim ailem gibiler. Arada atıştığımıza bakma birbirimizi çok severiz çünkü birlikte çok şey yaşadık. Neyse dediğim gibi Taehyung'un hayatı bu. Sana daha fazla detay verip seni ağlatabilirdim. Ama bilmen gereken bu. Çok fazla şey yaşamış ama bunları sana onun anlatması daha doğru. Demek istediğim şu, Taehyung'un neden sert olduğunu, neden duygusuz gibi davrandığını belki anlayabilirsin. Onun elinde değil. Yaşadıkları onu bu dereceye getirmiş. Şimdi siktir git uyu. İyi geceler."

Uzandığı yerden kalkıp odasına giden Jimin'e teşekkür ederek iyi geceler diyen Jungkook çatıda biraz daha vakit geçirmişti, neredeyse sabah olmasına az kalmıştı. Çatıda öylece gökyüzünü izlerken ayaklanıp sonunda odasına gitmişti.

*jk's special*

Jimin
hemen simdi bana gunaydin yazmazssaniz ölüyormusum

Yoongi
günaydın

Jin
bu cocuk ilgi orospusu

Jimin
sen konusma ucan boga seni

Hoseok
GÜNNNNAYYYDINNNN

Namjoon
Saat kaç oldu daha yeni mi uyanıyorsunuz 🤬🤬
sizi tembel küçük beyinliler

Jin
sen allahın yarattığı beyne nasıl küçük diyerek küçümsersin????

Jimin
çok günah ya

Yoongi
sana hiç yakıştıramadım namjoon

Namjoon
doğru ya
tamam tamam
sözümü geri aldım😒

Jimin
NWKDMEKDMWLDMSLKSNZKAMDLXLXLSJİXNSKDMEKMKSMD

Hoseok
namjoon gerçekten bunların dediklerine ikna mı oldun
sana ters psikoloji yapıyorlar inanma artık

Namjoon
O KAFALARININ İÇİNDE DÜŞÜNMELERİ İÇİN VERİLMİŞ AMA KULLANMADIKLARI ORGAN İLE BANA TERS PSİKOLOJİ Mİ YAPIYORLAR😡😡

Jin
cümleyi bes kere okudum sikine

Yoongi
buga girdim amk

Jimin
ben inandim acikcasi

Taehyung
Günaydın

Jimin
OOOOOOOOOOOO GÜNAYDINNN
BİTTER ÇİKOLATAM UYANMIŞ

Jin
OOOOOOOO GÜNAYDINN
ESMER ŞEKERİM UYANMIŞŞ

Hoseok
OOOOOOOO GÜNAYDIN
UYANMIŞ

Yoongi
OOOOOO GÜNAYDIN

Namjoon
OOOOOO

Jimin
ya napıyorsunuz amk elinizi sikim

Yoongi
üzgünüm biz senin kadar yağcı değiliz

Hoseok
tmm en patroncu sensin jimin

Jin
SEN BİR YARRAKCİSİN YARRAKCİ

Hoseok
tmm tüm patronlar senin olsun jimin

Jimin
ananizi sikeyim sabah sabah patroncu ilan edildim

Jin
yarrakci da ilan edildin ona niye üzülmüosun amk

Yoongi
yarrakci cunku?

Jimin
neye uzuleyim tum yarrakiler benim olsun keske amin

Hoseok
a0 cümlede anlam amk

Jungkook
buongiorno
😋

Jin
sensin o orospu cocugu

Yoongi
çocuğun ne dediğini nereden biliyorsun amk

Jin
ben garantici adamım dostum her ihtimale karşı önlem aldım

Jimin
jungkook
ne diosun cnm

Hoseok
lan bu gizli mesaj veriyo
OHA

Jin
ne gizli mesajı

Jimin
sen nasıl anladın amk

Yoongi
kime veriyor

Hoseok
bu yongi porno yazıyo
birbirlerine porno bulup atiolar

Yoongi
hassiktir nasi cozdun amk

Jimin
nE
birbirinize porno mu atiyorsunuz
ulan jungkook amina korum senin eski sevgilime porno atamazsin pic bari bana soleseydin

Jungkook
sabah sabah gerçekten mi...

Namjoon
töbe töbe

Jin
sana söyleseydi derken jimin????

Jimin
dostum
😋😋
bizim de var işte bazı şeylerimiz

Jin
pornon mu var adam akilli sole

Jimin
evet
basrolunda
annen oynuo

Jin
siktir git orospu cocugu

Taehyung
buongiorno
italyanca
günaydın demek

Jimin
italyanca mı
jungkook amınakoim senin piç😆😆😆
siktim belani senin😋

Jin
lan gotveren
italyancaya mi merak sardin

Hoseok
jiminden sonra dunyanin en yarrakci ikinci insani
jungkook

Yoongi
harbi amina koyim KAMDKSMZKMSKXMSKDMSKZMSKXMSKS

Jungkook
yok ya öylesine biraz kelime öğreniyorum
italya güzel ülke
insanları da güzel
yarı italyanlar daha güzel
😋

Taehyung
tcmi de verseydin

Yoongi
JWNDKEMDKSMSKSMSKSMSKMSKXMSKDMSKSMKSMSKSMS

Jimin
jungkook senin anani sikeyim hic belli etmedin su an

Namjoon
jungkook bu taktikleri uygulayacağına dua etsen şu an evleniyordunuz😂

Hoseok
birileri birilerine bir şeyler anlatmış sanki????

Jimin
yok bilgiler gece cocuga vahiy olarak indi bu nasil sacma bir soru orospu cocugu

Jin
sen neye atarlaniyorsun yarram

Taehyung
Jungkook

Jungkook
efendim

Taehyung
voglio fotterti
:D

Jimin
ne dedi la

Jin
ne diyo

Yoongi
anlayan var mi beyler

Hoseok
bize de soyleyin

Namjoon
çeviriden baksanıza???

Jungkook
Taehyung

Taehyung
efendim

Jungkook
ben de seni :D

Jimin
orospu cocuklari bizede solesenize

Yoongi
seni seviyorum mu dedi acaba

Jin
onu nereden cikardin
belki anasina sovdu jungkookta bende senin anana diyo

Hoseok
ben de seni mi🥺🥺
seni seviyorum demis iste

Namjoon
"seni becermek istiyorum"
demekmiş....

Jin
neyi becermek anlamadim

Namjoon
kibar halini yazdim anla iste be🤬

Jin
sikmek mi istiyormuş

Jimin
izlemeye gelmisiz amk...🚬

Yoongi
seni sikmek istiyorum demekmiş

Hoseok
günaydın yoongi

Jin
insanlar ikiye ayrilir
namjoon gibi becermek yazanlar
ve yoongi gibi direkt kaba halini yazanlar

Jimin
#teamyoongi
#freeyoongi
#yoongifuckme
#yoongiiloveyou
#bendesenisikmekistiyorumyoongi

Hoseok
bir şeyi de abartma be

Yoongi
#siktirgitjimin

Jungkook
niye taehyung'un yazdığını çeviriyorsunuz ya
insanların özelleri olabilir😋

Jimin
o emojiyi alır senin götüne sokarım
özelmiş
yarrak özel

Jin
lan ibne senin ne özelin olacak
adamın seni sikmek istediğini hepimiz biliyoz zaten
bilmeyen var mi?

Namjoon
böyle konuşmanız hiç uygun değil
insanlar birbirlerini arzulayabilirler sizene ya

Jimin
yav bos bos konusma bilgisayarsevdalisi148

Yoongi
namjoon hakli bence

Jimin
bence de hakli 😋

Jungkook
jimin o emojiyi alır senin götüne sokarım

Jimin
sapik

Taehyung
KWMDKSMXKSMKDMSKDMSLZMKSMKSMSKSMSKSMMS

Jin
ney

Hoseok
patron random attı

Jimin
YAV ANASİNİ SİKİM HAYİR YA

Yoongi
patronum supersiniz masallah insallah devamke

Namjoon
random mu kaldı bu devirde ya
😂😂

Jimin
adam hayatında ilk defa düzgün bir random attı
AMA ONU DA KOMİK OLMAYAN BİR ŞEYE ATTI

Hoseok
acaba randomun anlamını bilmiyor olabilir mi

Jimin
adam gerizekalı mı olum bilmesin anlamını

Taehyung
daha neler
biri laf sokunca atılıyor işte

Jimin
adam gerizekalıymış

Yoongi
patronum
genellikle komik bulduğunuz şeylere atılıyor
güldüğünüzü belli ediyorsunuz

Taehyung
JWNSKWMDKSMZJKSMSKMSLDLXMSKSMSKMS

Jimin
kimse kimseye lafta sokmadi neye atti random

Taehyung
Tabiki biliyorum anlamını sizi denedim
kwmsksmslsksmsksmakamjk

Jimin
TAMAM İNANDİK KARDESİM İYİ AKSAMLAR

Jungkook
randomunda jk var gördünüz mü
sonunda
jk yazıyor
😋

Yoongi
ee

Jungkook
hiiç
skmdksmdksmtaehyung

Jin
senin randomda da taehyung yazio
bari insan tae falan yazar
tcsini vermissin ibne

Jimin
yoongibanageridonsenveyenidensevgiliolsak
😋

Yoongi
cokbeklersinjimin

Hoseok
neye guluyorsunuz?????

Namjoon
gülmüyorlar
oku anlarsın

Taehyung
Jimin
hadi çıkalım
daha fazla geç kalmayalım

Jimin
tamam patronum😎😎

Hoseok
nereye

Jin
bensiz nereye gidiyorsunuz ya arabanin lastiklerini sondurum ki soyleyin

Jimin
patronun satın aldığı gece kulübüne gideceğiz
biraz düzenleme yapacagiz

Jin
sen ne alaka kardesim

Jimin
benim fikirlerime ihtiyacı varmis😙

Yoongi
allah korusun ya

Hoseok
jiminin fikirlerine ihtiyac duymak mi...
allah yazdiysa bozsun

Jimin
dostum bir dinle

Jungkook
gece kulübü mü
ben o mevzu kolpa sanıyordum
gerçekmiymiş

Taehyung
gerçekmiş :)

Jungkook
ne güzel
bir pezevenkliğin eksikti

Taehyung
Nasıl birden pezevenk oldum?

Jungkook
gece kulübü satın almışsın
işleteceksin
kim bilir neler dönecek orada

Taehyung
Kimsenin isteği dışında bir şey dönmeyecek rahat ol :)

Jungkook
banane ya bana niye açıklama yapıyorsun

Taehyung
İğneli iğneli konuşuyorsun sonra bana niye açıklama yapıyorsun diyorsun
bir garipsin gerçekten

Jungkook
keşke şunu yazmak yerine
yanlış anlamaman için veya seni önemsediğim için açıklama yaptım yazsaydın
zor değil..

Taehyung
bebeğim bunları zaten biliyorsun

Jungkook
bebeğin miyim gerçekten🥰🥰😍

Taehyung
çıkalım hadi

Jungkook
çok ani oldu bir dakika..
bu sefer evet diyorum

Taehyung
neye evet diyorsun?

Jungkook
çıkma teklifine

Taehyung
ne münasebet ya
Jimin'e dedim ben
çıkalım hadi diye

Yoongi
hassiktir ya

Jin
siciom
dun hayir dedigin taehyunglar
bugun gotunu tirmalarlar

Hoseok
ayyy asiri utandim su an
jungkook yok ol bence bir sureligine

Jimin
oyle gote boyle yarrak yani
KWMDKWMDKSMXKSMKXMSKSNSKXNKSNDKSNDKSMSKSNSKSNSKSNDKSMSKNSKSN

Namjoon
gulmeyin ya cok kotu bir durum allah kimsenin basina vermesin

Jimin
lan jungkook bu yazdigini okusa daha cok uzulur amk

Hoseok
namjoon cocuga bedua okusan daha az alinirdi

Jimin
beyler patronun benden fikir almasinin sebebi
gece kulübünü
gay kulübüne çevirecek olmasıydı
hadi eyvallllaaahh

Jin
gay bar mı
ben gay degilim
giremio muyum yani????

Yoongi
gay kulüp mü
sevdim bunu :D

Jimin
sovdom bono
sana benden baska gay haram yoongi
benden baska gayle birlikte olursan ölüyormusum🥺

Yoongi
e süper

Jimin
gotten sikim seni

Hoseok
gay degilim
ama olurum

Namjoon
yanın insallah cayir cayir

Jimin
duyar kasma namjoon iki gune seni de gay yapariz

Jungkook
gay kulübü mü

Jin
sen hala burada misin amk

Jimin
dostum sen ne yüzle konusuosun

Hoseok
dalga gecmeyin cocukla ya bizim de basimiza gelebilir

Yoongi
allah razi olsun hoseok bu nasil teselli amk

Taehyung
Evet gay kulübü jungkook

Jungkook
niye gay kulüp???

Taehyung
Eşcinsel değil misin?

Jungkook
bisexim ben
eşcinsel değilim

Taehyung
Ben eşcinselim ama

Jungkook
??

Taehyung
Sen diğer kulüplere gidersin :)

Jimin
jungkook siktir git bir sure yazma gittikce batiyorsun amk hajznskxmskmxksms

Hoseok
gulmicem basima gelebilir

Yoongi
allah korusun bu nedir

Jimin
bir gay icin gay kulüp cennettir

Taehyung
Aynen öyle :)

Jungkook
aynen :)

Jimin
sen gay degil bisexsin yalniz
bir bisex icin gay kulüp yarı cennettir

Jungkook
erkekte sikiyorum

Yoongi
AMK OSMSKMSKDMSKXMSKXMDKMSKXMSKXMDKXMSKXMSKMDKSMXKSMXKSMXKSMXKSMDKSMXKSMXKMSKDMSKXMSKSM

Jin
kardesim helikopterrrr
pat pat

Hoseok
aman aman nerelere geldik

Namjoon
sikinizi sikim

Jimin
LAN NE DİYORSUN

Hoseok
😮

Jin
günah
gunahhhhh
gunahhhhhhhhhhhh
kafir
gevur
gunahkar
namjoon

Yoongi
jin bugünü mü bekledin amk

Jin
evet kardesim bugunu bekledim

Namjoon
köy çeşmesi gibisiniz
durmuyor sikiniz

Jimin
cok gunah ya

Yoongi
tobe tobe

Jin
estagfurullah

Hoseok
yan lan cayir cayir

Taehyung
Çocuklar Jimin ile karar veremedik
kulübün en üst katına özel bölüm yaptık
kulübü yukardan izleyebileceğiniz cam kaplı bir suit oda
siz dışarıyı görebiliyorsunuz ama dışarısı içeriyi göremiyor
sizce müşterilere açık mı olsun yoksa sadece bize özel mi olsun

Hoseok
OHHHHAAAAA ÇOK GÜZELLL
BENCE BİZE ÖZEL OLSUN

Jin
zaten herkes erkek
bana ekmek cikmadigi icin
bize özel olsun orada takilirim
bir moralim bozulmadi degil acikcasi

Jimin
bence müşterilerde içeri girebilsin🥵💉

Yoongi
yavsak

Jungkook
müşterilerde girebilsin
🤭

Jimin
ulan jungkook adamsin
iste azmis azmisin halinden anliyor

Yoongi
müşteriyi napacaksınız o odada amk

Jimin
asil soru sizinle napicaz cnm
en azından
erkeklerle tanışırız
eğleniriz
belki sevisiriz falan
suit oda sonucta

Jungkook
aynen öyle
yeniliklere açık olmak lazım

Taehyung
Oda bize özel olacak.

Yoongi
bence de olmalı.

Jin
kiskanclik seziyorum buram buram

Yoongi
ne alakası var cnm

Namjoon
bize özel olması daha iyi bir arada oluruz

Jimin
sikinizi sikim ya
ne guzel takilicaktik iste insanlarla
niye bize ozel amkkkkk

Jungkook
insanlarla takılmak için suit odaya sokmamıza gerek yok
ineriz yanlarına tanışırız
sonuçta her yer erkek kaynıyor olacak

Jimin
jungkoooook
bir de şöyle iki tane yakışıklı erkek bulsak
onlarda iki yakın arkadaş olsa
ne ortam kurarız

Jungkook
evet evet
sürekli birlikte oluruz
onlar arkadaş biz arkadaş
sonra zamanla gelişir her şey

Jimin
hayali bile güzel

Taehyung
ben de yoongi ile arkadaşım

Jimin
ne alaka ya

Taehyung
iki yakın arkadaş işte

Yoongi
mantıklı aslında.

Jimin
patronum kusura bakmayın
biz tanimadigimiz iki kisi istiyoruz

Jungkook
öyle daha eğlenceli oluyor

Taehyung
eğlenceliymiş
görürüm ben eğlenceni senin

Jungkook
noldu ya

Taehyung
boş boş hayaller kurma

Jungkook
sanane bundan
kıskandın mı yoksa

Taehyung
Hayır

Jungkook
e o zaman ne diye karışıyorsun

Taehyung
Boşa hayaller kurup çabalama diye

Jungkook
açık konuş

Taehyung
Benim olduğum ortamda kimse ile takılamazsın

Jungkook
istediğim ile takılırım
nasıl engel olacaksın

Taehyung
sen takılırsın zaten
ama onlar takılmaz

Jimin
izlemeye gelmisiz amk

Hoseok
vay be soyle birisi nasip olur mu

Jin
kusucam aq ne nasibi

Yoongi
hasin bir erkek kisisi

Namjoon
patron gittikçe barzoya dönüşüyor

Taehyung
Yok daha neler

Jimin
beyler kulübe bir erkek dansçılar geldi
patron ayarlamis
anani avradini sikeyim
kalkti

Jin
jimin yasiosun bu hayati

Yoongi
Taehyung ayıp oluyo ama dansçılar falan

Jimin
sanane lan benim kime kaldirdigimdan

Yoongi
gavat değilim

Jimin
orospu çocuğusun ama

Jungkook
erkek danscilar mi😄

Taehyung
Evet😅

Jungkook
allah arttirsin

Jimin
allahi bilmemde
patron biraz daha arttirirsa
sikis donucek burada

Jungkook
anlamadım

Jimin
her yer erkek kayniyor🤩🤩
danscilar djler garsonlar barmenler
hepsi erkek
gittikce artiyorlar

Taehyung
güzel ortam😏

Yoongi
su an o kadar kiskandik ki anlatamam dimi jungkook

Jungkook
neyini kıskanayım ya

Yoongi
ironi yaptım zaten

Hoseok
jungkook bugün üzerinde bir mallik seziyorum

Jungkook
saçlarımı boyuyordum da
boya kokusu etkiledi

Jin
salla kazan kanka
bu nasi bahane amk

Jimin
saatlerdir boyuyorsun herhalde

Namjoon
hangi renge boyuyorsun
sarı çok yakışıyordu

Hoseok
kulübün açılışı ne zaman biraderim

Taehyung
Yarın akşam

Jin
HAOOOOAYDAAAA BU SİMDİ Mİ SOYLENİR

Hoseok
jin
alisverise cikalim mi canim benim

Jin
olur hosigim

Yoongi
ben orospu çocuguyum zaten

Jin
gelen gelsin iste

Namjoon
ben de geleyim
havam değişir🤓

Hoseok
Jungkook???

Jungkook
evde kalacağım ben gelmeyeceğim

Hoseok
peki

Jimin
lan ibneler
banada bir seyler alin
ben sonra veririm parasini size

Jin
yarrrrrak verirsin
inanmayin beyler vermiyo

Namjoon
ben alırım sana jimin

Jin
daha yeni dedim amk inanma vermiyor

Namjoon
Jimin bana yalan söylemez

Jimin
aynen aynen canim kardesim namjoonum ya
sen al ben veririm sana

Namjoon
tamamm🤗

Jin
namjoon malsin amk

Jimin
yalancıyı sikmiyorlar öyle de avantajlı bir durum var

Hoseok
saf saf

Yoongi
hadi cikak

Jin
jungkook seni evde yalniz birakiyoruz ama insallah alinmiyorsundur canim kardesim

Jungkook
🥳🥳

*herkes tarafından görüldü*

*2 saat sonra*

Jin

Jimin
ooo yakiyorsunuz lan
fotografi kim cekti amk

Jin
yoldan gecen birine cektirdik

Jungkook
namjoon hyung
ates ediyorsun

Yoongi
su fotoyu cekildikten iki dakika sonra jin ve namjoon güreştiler

Jimin
güreştiler mi

Hoseok
evet

Yoongi
allahın köylüleri çimen, deniz ve sıcak hava falan gördüler ya
hemen değiştiler

Jimin
neden güreştiler amk

Yoongi
neymiş efendim
namjoon jinden daha uzun çıkmış
bir daha çektirecekmişiz fotoğraf

Namjoon
daha uzunum zaten😅

Jin
yarrak

Hoseok
sonra kavga ettiler işte bir baktık çimenlerde güreşiyorlar

Jimin
nasil kacirdim ben bunu ya

Hoseok

Yoongi
çekeceğin fotoğrafı sikeyim bu ne amk

Hoseok
çok fazla günes vardi goremedim napim

Jin
yaninda tost makinesi mi tasiyorsun tost makinesinden mi cikardin fotografi elini sikim

Jungkook
ben de saçlarımı boyadımmm

Jimin
bakim

Taehyung
hangi renk

Jungkook

Jungkook
mavi :)

Jimin
OLUMMMM
ÇOK İYİ OLMUŞŞ
LAN
LAAAN
MAVİ Mİ
ANANİ SİKİM SENİN

Hoseok
asssiri begendim

Jin
lan gotveren
yakisyorsun hee

Yoongi
aferin la
guzel olmus

Namjoon
mavi mi🤭🤗😊
çok güzel olmuş jungkook

Jimin
ulan jungkook
dün bir bugün iki
bir nefes alaydın bir dusuneydin amk

Jungkook
teşekkür ederim beyler

Jimin
bakın bu kadar sabrın sonu selamet değilse eğer olay cikaririm haberiniz olsun

Taehyung
beğendim

Jimin
allah allah
nasi begendin yav patronum

Jungkook
Bu kadar mı Taehyung

Taehyung
Güzel olmuş işte
ne dememi bekliyorsun

Jungkook
Mavi?

Taehyung
Ee?

Jungkook
Yok bir şey ya

Jin
kim ne anlatti bu cocuga cabuk soylesin

Jimin
ben anlattim bir seyler ya
ama cok sey anlatmadim yemin ederim

Yoongi
agzinin ayarini sikim

Taehyung
Fark ettim anlattığını zaten

Jimin
:))))))

*herkes tarafından görüldü*

*instagram*

@jungoosuck: Vieni qui amore mio, guardiamo insieme le stelle sussurrandoci parole dolci fino all’alba.

(Gel aşkım, sabaha kadar tatlı sözler fısıldayarak birlikte yıldızları izleyelim)

315 beğeni, 50 yorum.

@seokjinnie: aciklama nece kardesim

@jungoosuck: @seokjinnie italyanca hyung

@seokjinnie: başımıza italyan mafyasi kesilecek ibne

@pjmsshi: mavinin çok tonunu gördüm ama bu kadar seksi tonunu görmemiştim kardeşim😉😉

@minyonnie: sarı saçlarını gönlüme bağlamışım kaşların niye siyah mihriban🚬

@bilgisayarsevdalisi148: sadaka gibi çocuksun mübarek🤌🤌✍️

@hopeworldies: telaşımı hoş gör kardeşim ıslandığım ilk yangınsın🔥🔥🔥🔥🔥

@seokjinnie: ŞöyLe bir F0T0NA bhaKaYımM deDiM ÇeLiK yeLEk giYmeEyi UnuUTmuşŞum aZ daHa VuruLluyOduM qaRdeŞiMm...1!1! AteŞ eDiYoSuN FenNNnaa...HaRbİ fiŞeQsin QarDeŞM YASAL UYARI: Bu Uyarı T. B. M. M TaRafından KaRaRa aLındı Ve SaqLık BaKanLıqı TaRafından OnayLandı T. C Yasasının 6363 Maddesi qeReqince'' ŞeKeR HastaLaRının Bu Resme BakmaLarı YasaKLandı.. Çünkû Bu ResimDe %100 şeker orani
%100 Tatlılık Belırlendi.

@pjmsshi: @seokjinnie sen var ya gercek bir kekosun

@minyonnie: umarim kopyala yapistir yapmistir ezber degildir

@kimtaehyung: Sei l’unica stella che brilla nell’immensa oscurità del mio cielo. Ti amo.

(Gökyüzümün muazzam karanlığında parlayan tek yıldız sensin. Seni seviyorum)

Jungkook-Taehyung

Taehyung
Saçların,
neden mavi?
neden maviye boyadın?

Jungkook
Cevabını biliyorsun

Taehyung
Senden duymak istiyorum

Jungkook
Çünkü mavi, cennete en yakın renktir

Taehyung
Ona küçük bir çocuk inanırdı

Jungkook
Peki ne değişti

Taehyung
O çocuk başka bir şeye inanmaya başladı

Jungkook
Neye?

Taehyung

Taehyung
Mavinin sana en yakın renk olduğuna

  ----------------------------

bölüm sonuuuu

düzyazı sizi rahatsız ettiyse özür dilerim ama anlatmak zorundaydım:(


bölümü nasıl buldunuz?<3




Continue Reading

You'll Also Like

983K 85.6K 38
ve min yoongi, park jimin'i hiç sevmedi' ya da biz öyle sandık. - kendini sevemeyen sana, benden küçük bir armağan. sevileceksin, söz veriyorum. se...
786K 64.6K 13
arkadaşlarıyla birlikte orduya katılan jungkook, ilk görüşte etkilendiği komutan kim taehyung'a cinsel içerikli mesajlar atmaya başlar. taekook, tex...
523 94 7
Jimin tatlı eşyalar satan dükkanın calışaniydı. Yoongi ise arkadaşına hediye almak için gelen bir müşteri ama kim bilebilirdik bu iki kişinin birbiri...
2K 258 5
[tamamlandı] "Seni atlatabilirim sanmıştım. Yanılmışım. Tek bir an bile hiç çıkmadın aklımdan. Merak ediyordum da, bir şans daha verebilir miyiz bir...