Tutku (+18)

By benimhikayelerim3434

2.9M 53.1K 63.1K

Holding sahibi bi adamın küçükken ona el uzatan bi kıza aşık olmasıyla hikaye başlar... More

1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
Hamra
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20.bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27.bölüm
28. Bölüm
29.Bölüm
30.bölüm
31. Bölüm
32.Bölüm
33. Bölüm
34.Bölüm
35. Bölüm
36.bölüm
37.Bölüm
38. Bölüm
39.Bölüm
40. Bölüm
41.Bölüm
42.Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm
45.Bölüm
Berk
47.Bölüm
48. Bölüm
49.Bölüm
50.Bölüm
51. bölüm
52.Bölüm
53. Bölüm
54. Bölüm
55. Bölüm
56. Bölüm
57. Bölüm
58.Bölüm
59. Bölüm
Duyuru
Ben geldimmm:)
61. Bölüm
62. Bölüm
63. Bölüm
64. Bölüm
65. Bölüm
66. Bölüm
67. Bölüm
Duyuru
68. Bölüm
69. Bölüm
70. Bölüm
71. Bölüm
72. Bölüö
73. Bölüm
Duyuru
74. Bölüm
75. Bölüm
76. Bölüm
77. Bölüm
78. Bölüm
79. Bölüm

60. Bölüm

20.6K 645 607
By benimhikayelerim3434

Herkese selammmm nasılsınız bakalım. 😘

Veeee 2M olmuşuz güzel okuyucularım çok çok teşekkür ederim her şey için, bu bölümü 2M olmamıza yazıyorum. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız:)

İyi okumalar:)

Bu arada kitabımızın kapağını yapan Zeynep'e çok teşekkür ediyorum. @ZeynephatunDemir

....

Her saat düşünüyordum aslında berk'i affetmem beni iyi mi yapıcak yoksa kötüye mi sürükleyecek hiç bir fikrim yoktu. Benim yaptığım gurur veya başka bir şey değildi. Ona her baktığım da kalbim atsada da aklımdaki soru işaretleri beni ondan uzaklaştırır diye de korkuyordum.

Dalıp gitmiştim berk'in bana seslenmesiyle ona baktım,

"Güzelim iyi misin daldın gittin"

"İyiyim bir şey aklıma geldide onu düşündüm "

"Ne düşündün"

"Önemli değil ya boşver"

Geçiştirmek istediğim için başka konu açtım bu konular hakkında daha konuşmak istemiyorum çünkü zamana bırakmak ikimiz içinde en iyisi, zamanla her şey tekrardan rayına oturacaktı.

"Yaaa hayır Berk yapma"

Suyu soğuk tarafa çevirim bana tutuyordu fıskiyeyi , sıcak sudan soğuk suya geçiş hiç eğlenceli değildi ama , iki elimlede ellerinden tuttum, ama tabi ki benim tutmam bir işe yararmı ki?

Jakuzinin içinde dört dönüyorduk, oturduğum yerden kalkıp kendimi berk'in üzerine attım fıskiyeyi tutmak için, buz gibi suyu bana atamazdı ama

"Sevgilim lütfen ama çok soğuk gerçekten"

"Hiçte bile ben yanıyorum ama bebeğim"

"Tamam sana tutalım soğuk suyu o zaman "

"Olmazzz"

Sudan çıkmış ördek gibi olmuştum resmen , tamam duştayız ıslak olmamız çok normal ama bu ıslanmak değil ki, ikimizde suyla kavga ediyorduk. Ben soğuk sudan nefret eden birisiyim hem , buz gibi su nedir ya

"Berk aşkım lütfen "

Şirinlik yaparak söylemiştim ama pek fayda etmedi sanırım öküz sonuçta ne kadar yumuşak olabilirdi ki dimi? Erkek değil mi odun işte ben sevgilime böyle kötü davranmazdım , Berk'e davranmıyordum hem,

"Kıyamam ben bebeğime ama olmaz soğuk su hem seni dinç tutar bebeğim "

Başlıcam dinç tutmasına ya off Berk offf, Berk gibi şerefsiz bir erkeği durdurmanın yolu çok kolay aslında birazcık şirinlik artı seksi olmak fazlasıyla yeterli ama artık Berk bu numaraları pek yemiyordu. Ama denemekten ne zarar çıkabilirdi ki.

"Tamam ama üşürsem bana kim bakıcak, böyle salya sümük olduğumda"

Derken üzerine doğru adımlamaya başladım, ellerimi fıskiyeden çekim üzerine tırmandım. Ellerimi göğüsüne koyup kendimi üzerine bıraktım. Tenlerimiz bir olmuştu,herşeyimizle hissediyorduk birbirimizi, başımı eğip konuştum tekrardan

"Hem ben hasta olduğumda çok kötü oluyorum, ben hasta mı olayım Berk?"

Başımı kaldırıp masum bir şekilde Berk'e baktım. Gülümseyip ellerini vücudumda gezdirmeye başladı, elleri kalçama geldiğinde okşadı.

"Tenine bayılıyorum sevgilim "

Ağzından çıkan her kelime kalbimin daha da hızlı çarpmasına sebep oldu, aşığım sana adam.

"Bende senin bu romantik hallerine bayılıyorum sevgilim"

Bir elimi göğsüne koydum diğer elimide saçlarına götürüp okşadım. Yüzünün her zerresini ezbere biliyordum ama yine de belki unuturum diye her tarafına bakıyordum. Ellerim vücudumda dolaşırken kendimi ona daha da yaslayıp üzerine uzandım, başımı göğsüne koydum en huzur bulduğum yere....

Elleni popoma koyup okşadı, elindeki fıskiyeyi bırakıp saçlarımın arasına öpücük bıraktı.

"Arkanı dönsene"

"Nasıl yani?"

"Diğer türlü uzan yani"

Dediği gibi yaparak sırt üstü uzandım üzerine, ellerini karnıma koyup birleştirdi. Karnımdan yukarı çıkan eli göğsüme geldi, okşadı.

Dudağımı ısırdım, sırtımda hissettiğim erkekliği yutkunmama neden oldu. Dudağımı ısırmayı bırakıp ellerimi ellerinin üzerine koydum. Göğüslerimin ucu kabarmıştı bile zevkten,

"Kendini bana bırak ve rahatla"

Kulağıma yaklaşıp fısıldadı, erkeksi sesi kadınlığımı sızlatmıştı, bacak aramdaki sızı yerimden oynamama sebep oldu.

"Bunu yapmamalısın bence güzelim"

Sırtıma değen erkekliği yerimde put gibi durmam için gayet net bir ifadeydi benim için, bir elini aşağı doğru hareket ettirerek kadınlığa indirdi. Aklımı başımdan alabilirdi bu adam .

Elini kadınlığımda hareket ettirmeye başlamasıyla bir elimi göğsüme koydum, parmaklarını muazzam bir şekilde haraket ettirmeye başlamasıyla derin bir nefes aldım. Parmağını tepe bölgeme getirdiğinde kesik kesik nefesimi vermeye başladım.

"Nasıl hissediyorsun?"

"Bulutların üzerindeymiş gibi"

Soluk soluğa konuşmayı başardım, Derin bir nefes aldım tekrardan , bir erkek ellerini bu kadar mükemmel kullanmamalı bence, zevkten dört köşe olmak buydu sanırım.

Tepe bölgemi daha sert bir şekilde okşamasıyla inledim.

"Ahhmm"

Nefes alış verişim daha da hızlanmıştı, sıcak suyun içinde ter içinde kaldık ikimizde, arkamdaki sertlik inlemelerimle artarken ellerimi arkama götürüp berk'in omuzlarına koyup kendimi daha da kaldırdım.

"İnlemelerim beni mahvediyor güzelim"

"Ahhh!"

Göğsümü kavradığı eli daha da sıktı göğsümü , eliyle kadınlığımın aşağısına doğru ilerledi, her kadınlığımı okşaması beni deli ediyordu, daha fazla dayamıcaktım sanırım, bulutlardan kendimi bırakma vaktiydi.

"Berkkkk!"

"İnle bebeğim"

Son kez inleyip kendimi kasmayı bıraktım. Parmakları kadınlığımı yavaş yavaş okşarken su ile oluşan sesler kulağımda çınlıyordu.

Kadınlığımdaki kayganlık hissi hoşuma gitmişti, ve bu kayganlığın Berk'in parmaklarındada olması, nefes alış verişim ve kalp hızım normale dönmeye başlamıştı sonunda.

Berk kulağıma yaklaşıp fısıldadı,

"Elime boşalmana bayılıyorum"

Kim eline boşaltılmasını sevebilirdiki cidden , suyun içinde dönüp kucağına oturdum. Kollarımı boynuna bağlayıp gözlerimizi sabitledim. Her defasından hayranlıkla baktığım gözleri beni rahatlatıyordu.

"Seni çok seviyorum sevgilim "

"Bende seni çok seviyorum güzelim"

Yanağından öpüp geri çekildim. Ellerini belime yerleştirdi.

"Düşündüm de bugün işim yok ama yarın var o yüzden bugün istersen eve eşya bakmaya gidelim"

"İkimiz mi bakıcaz?"

"Evet güzelim "

Şaşırmıştım fazlasıyla Berk ve mobilya bakmak mı ? Normal de Berk adamlarına söyler ve istediğimiz modeli getirirdiler .

"Ne bilim şaşırdım "

"Neden ki?"

" yani normalde biz alış verişe gitmezdik adamların yapardı bunu o yüzden "

"Ama ben bu evde her şey senin elinden olsun istiyorum "

Elini saçıma götürüp okşadı,

"Ve her yerde senin istediklerin olsun istiyorum."

Gözümün önüne gelen saçımı kulağımın arkasına koydu.Her gözlerimiz buluştuğunda kalbim hızlanıyordu. Onu gün geçtikçe daha da seviyordum çünkü.

"Peki o zaman kahvaltımızı yapalım gidelim "

"Kahvaltımızı dışarda yapalım bence çünkü akşam ahulara gidicez"

"Ahu mu? Gerçekten mi?"

Çok mutlu olmuştum gerçekten ahuyuda furkanıda çok özlemiştim . Görmeyeli çok uzun zaman olmuştu ikiside benim için çok değerliydi gerçekten ,

"Evet dün ahu ile konuştum bu akşam onlara film izlemeye gideceğiz."

Normal hayata döndüğümüz için ayrı bir mutluluğum vardı tabiki , kendimi daha iyi hissediyordum .

"Tamam o zaman hadi saçımızı yıkayalım hazırlanmam lazım sevgilim"

"Tamam tamam"

Dedi gülerek , Berk benim ailemdi olmayan ama bana aile hissini veren tek kişiydi, Her küçük kızın ilk aşkı babası olurmuş benim küçükken hiç ilk aşkım olmamıştı. Onu deliler gibi sevdiğim bir adam hiç karşıma çıkmamıştı ama Berk benim ilk aşkım ve son aşkımdı.

Saçımı yıkayıp Berk'ten önce duştan çıktım. Giyinme odasına gidip üzerime ne giyeceğini karar vermeye başladım. En iyisi crop bir badi ve üzerine ceket giymekti çünkü akşama kadar dışarda olucaktık, iç çamaşırlarımı giyinip kıyafetlerimi yatağının üzerine koydum.

Masama oturup ilk olarak saçlarımı taradım , saçlarımı kuruttuktan sonra maşa ile su dalgası şeklini verdim. Saç spreyimide sıktığımda işim bitmişti. Makyaj malzemelerimi çıkartıp yüzüme biraz renk vermek için makyaj yaptım . Telefonuma gelen mesaj ile telefonumu elime aldım.

Bebeğim seni o kadar özledim ki anlatamam Berk ile akşam bize film izlemeye geliyorsunuz . Berki zor ikna ettim 🙄 illa siz gelin diyip durdu ama ikna ettim beni biliyorsun ikna kabiliyetim yüksek, neyse akşam için benden istediğin ne varsa yaz çünkü onları yapıcam ve hava güzel olduğu için filmi bahçede izleriz diye düşündüm sana da uyarmı?

Canım arkadaşım benim ya , her şeyi düşünmüş gerçekten , böyle bir dostumun olması hatta kardeşimin olması beni mutlu ediyordu. Hemen ahuyu aradım.

-alo bebeğim Nasılsın?
-iyiyim Ahu sen
-bende iyiiym mesajımı okudun mu?
-hıhı okudum
-hımm okey o zaman bizde Furkan'la alış verişteyiz sana yazim dedim istediğin bir şey varmı diye
-ııı şey yapsana ya böğürtlenli kekinden onu çok güzel yapıyorsun sen
-böğürtlen aldım şimdi zaten yapıcam onu

İkimizde güldük, ben onun en sevdiğiklerini biliyorum o da benimkileri gerçekten güzel bir histi bu durum, insan sevdiği insanın sevdiği şeyleri veya özel günlerini unutmaz çünkü,

-yeterli bence ya çok da şey yapma ne gerek var
-tamam tamam sen zaten bir şey istemeye niyetli değilsin
-yaa ne alakası var yorma hem kendini
-peki kuzum sen napıyorsun
-napim ya duş aldım üzerimi giyinicem şimdi
-hımm tamam o zaman ben kapatim de Furkan çağırıyor hem beni alt tarafı liste yapıp şunları al dedim onu da yapamıyor ki
-hahhahaha Ahu ya
-neyse kuzum ben gidim şunun yanına öpüyorum seni hadi akşam görüşürüz
-tamam öptüm seni baybay

Telefonu kapatıp üzerimi giyinmek için ayağa kalktım o sıra Berk belinde havlusuyla bana doğru yürüyordu.

-sen hayla üzerini giyinmedin mi ?
-ahuyla konuşuyordum sevgilim o sıra da saçımı yaptım hem bende
-hımm tamam

Yatağın üzerinden kıyafetlerimi alıp üzerimi giyinmeye başladım. Berk'de üzerini giyiniyordu. Berk benden önce giyinip aşağı inmişti bile bende çantamı alıp arabaya ilerledim. Arabaya yaslanmış beni bekliyordu.

-hadi gidelim sevgilim
-arabayı sen sürmek ister misin?

Bu arabayı mı gerçekten, bana güvenip vermesi hata diye içimden düşünürken bana bakmaya devam ediyordu.

-isterim ama uzun süredir araba kullanmadım emin değilim ve ehliyetim bile yokki
-olsun ister misin istemez misin
-isterim ama...
-tamam o halde hadi bin bakalım

Diyip yan koltuğa oturdu bile, emin değildim bu Porsche'yi sürebileceğime şuan, daha fazla beklemeyip arabaya bindim.Koltuğa oturup Berk'e baktım aşırı bir şekilde rahat oturması şuan sinirimi bozmuştu şuan, ya kaza yaparsak diye düşünürken Berk konuşmaya başladı, bana yapmam gerekenleri anlattı.

-tamam anladım sanırım
-bencede anladın güzelim
-tamam konumu açalım o zaman
-al bakalım

Konuma baktım ama Ahu'nun evi orası değildi ki nereye gidecektik ki?

-sevgilim burası Ahu'nun evinin konumu değil ama
-evet ilk buraya gidicez sonra ahulara geçicez
-peki

Daha fazla soru sormadım , arabayı çalıştırıp sürmeye başladım. Sakin bir şekilde sürmeye çalıştım eğer en ufak panik yaparsam arabanın bokunu çıkarabilirdim.

Kırmızı ışık yandığında durdum, en sevdiğim şarkının çalmasıyla şarkının sesini açtım. Sol tarafa döndüğümde genç bir kadının kucağında bebeğiyle görmemle içimde bir burukluk hissettim. Belki bende öyle olabilirdim , şuan karnımda küçücük bir bebek olabilirdi, bende genç yaşta anne olabilirdim. Düşündükçe gözyaşlarımın gelmesiyle elimin tersiyle sildim, yeşil ışık yandığında sürmeye devam ettim arabayı,

Berk'e döndüğümde ondada bir huzursuzluk vardı hissediyordum. Ona bakmaya devam ettim ama camdan huzursuzca bakınıyordu.

"sevgilim "

Seslendim ama duymadı, kafasına bir şey taktığı çok belliydi ama şuan herşey gayet güzeldi , bir sorunumuz yoktu ki, acaba holdingle ilgili sıkıntısı mı vardı.

"Berk sevgilim iyi misin?"

"Evet iyiyim güzelim neden?"

Cevap vermesiyle tekrardan ona döndüm. Yüzüne baktım ama endişeliydi biliyorum, nereye gidiyorduk ki biz neden endişeliydi bu şimdi off kafayı yiyebilirim.

"Sana seslendim ama beni duymadın "

"Dalmışım güzelim ya"

Onaylar bir şekilde başımı salladım. Ama bir tuhaflık vardı berk'de eminim çünkü onu çok iyi tanıyordum . Konuma bakmak için telefonu elime aldım , ama konuma gelmiştik bile ne alaka şimdi burası boş bir arazi gibi birşeydi, demir kaplı bir eve benzer bir şey vardı önümüzde hemen ev denmezdi pek ama, Berk'e döndüm.

"Aşkım buraya neden geldik?"

"Güzelim ben sana söylicektim ama söyleyemedim dün özür dilerim ama eren için burdayız "

Duyduğum isim ile kanım dondu sanki, bir an nefes alamadığımı hissettim. O pislik adamla ne ilgimiz vardı bizim şimdi,sesim çatallaşmıştı yutkunamadım. Boğazımda sanki bir şey vardı konuşamadım.

"Berk biz neden burdayız şuan"

"O pislik heriften intikamını sen al güzelim biliyorum onu görmek bile istemiyorsun ama belki rahatlarsın"

Hayır ben bunu şuan istemiyordum, ben yapamazdım , hayır istemiyordum hayır,

"Ben bir şey istemiyorum gidelim burdan lütfen "

Elimden tuttu

"Hamra o adamı bu zamana kadar yaşattım her gün gelip intikamını aldım ama kendi ellerimle öldürmek istemedim , bunu senin yapman daha iyi"

"Berk ben onu görmek istemiyorum ki"

"Biliyorum ama bugün bitsin istiyorum , o aşağılık herif daha fazla nefes alsın istemiyorum."

"Ya....tamam "

"Gel hadi "

Arabadan inip duraksadım derin bir nefes aldım, Berk bana bakıyordu gelmem için, zor olsada bir adım atıp yanına yaklaştım elimden tuttu.

"Seni zorlamak istemiyorum güzelim ama bu kabus bitsin istiyorum artık geceleri korkarak uyanıyorsun ben bile dayanamıyorum seni o halde görmeye"

Geceleri uyandığımdan haberim yoktu , bazen kabus gördüğümü hatırlar gibi oluyorum ama sabah kalktığımda hiç bir şey hatırlamıyorum.

"Tamam bende istiyorum intikam almak bana bunları yaşattığı için ama yapamam ben Berk tek isteğim bir daha görmemek onu"

Eğer görürsen bu sefer bir daha unutma şansım olmazdı çünkü, o anları unutmak için kendimle savaş verdim ne yaşadığımı ben biliyorum. Berk bana yaklaşıp sarıldı.

"Nasıl istersen güzelim"

Saçlarımın arasına öpücük kondurup geri çekildi.

"Gidelim o zaman "

Dedim . Daha fazla o it herifin çevresinde durmak istemiyordum.

"Tamam "

Tekrardan arabaya binip sürmeye başladım. Aklıma gelmişti işte tekrardan lanet olsun , ben onu aklımdan çıkarmaya çalışırken berk neden hatırlatırsın ki bana o anları içimden küfür ederken arabayı hızlı kullandığımı fark etmedim, berk'in bana bağırmasıyla arabayı daha da yavaş sürdüm.

"Hamra güzelim iyi misin!?"

Sanki sesleri duyamıyordum, daha fazla sürecek halim kalmamıştı sanki, arabayı sağa çekip direksiyonu ellerimle o kadar sıktım ki ellerimdeki kan dolaşımı durdu sanki kıpkırmızı olmuştu ellerim, Berk elimi tutup direksiyondan çekmemi sağladı.

"Şşş tamam sakin ol "

Ellerimi direksiyondan çektim ama bitmiş gibi hissettim kendimi o an.

"Özür dilerim ben güzelim ben böyle olabileceğini düşünmemiştim"

Cevap vermedim, veremedim doğrusu dilim tutulmuştu. Bilmiyorum ama bu sefer kendimi bok gibi hissettim gerçekten,bilmiyorum belki ailem olsaydı bana sahip çıkabilirdi ama benim kimsem yoktu....

"Bebeğim bir şey demeyecek misin?"

Berk'e dönüp kollarımı boynuna doladım, sımsıkı sarıldım ona , tek güvenli hissettiğim insandı o, iyi ki vardı.

"Hamra gerçekten çok özür dilerim ben kötü olucağını bilmiyordum gerçekten"

"Sorun değil "

Konuşmam karşısında tekrar özür diledi, onun da hatası değildi aslında, ben o anlatı hatırlayınca kötü oldum sadece, her duşa girdiğimde sırtımdaki izler onu hatırlatıyordu, her elime baktığımda parmağımın kenarındaki iz kendimi korumak için ona vazo fırlattığım anı hatırlatıyordu işte.....

Bir süre sarılı kaldık, derin bir nefes alıp geri çekildim.

"Arabayı sen sürer misin?"

"Tabi ki gel "

Arabadan inip diğer koltuğa geçtim. Berk'te şöför koltuğuna geçip bana baktı tekrardan ,

"İyisin dimi güzelim?"

"Evet "

Oda dediğime inanmasada arabayı çalıştırıp sürmeye başladı. Direksiyonu sıkmaktan elindeki ve kollarındaki damatları patlayacak gibiydi her an, elini vitese götürdüğünde elimi elinin üzerine koydum ve gülümsedim.

"İyiiym ben"

Ne kadar içten gülümsemeye çalışsam da şuan öyle gülümseyemezdim ki ben, ama onu da üzmek istemediğim için gülümsemeye çalıştım.

"Ben gerçekten özür...."

Arabayı sürmeye devam ederken yüzüme bakmadan söylemeye başladığı kelimeleri kendim bir şeyler söyleyerek yarıda kestim.

"Kapatalım bu konuyu sevgilim, bitti gitti artık bu konu her açıldığında ben ölüp ölüp diriliyorum sanki lütfen beni anla"

"Söz bir daha bu konuya dair tek kelime duymayacaksın"

Gülümsedim tekrardan, yolumuza devam ederken bir marketin önünde durduk. Ahuların evi burası değildi büyük ihtimalle markete giricez ama Berk birisinin evine giderken markete girmez ki.

"Napıcaz burda"

"Ahulara gidiyoruz ya o yüzden onlara bir şeyler alalım"

"Şaşırtıyorsun beni sevgilim senden böyle şeyler beklenmez"

"Değişmeye çalışıyorum senin için güzelim "

İşte şimdi en içten gülümsememi yerleştirdim suratıma, bu adam benim kalbimdi. Benim her şeyimdi. Eski Berk olsa ahulara gitmezdi markete gitmeyi bırakın bile , benim için değiştiğini gördükçe daha da aşık oluyordum.

Arabadan inip markete doğru ilerledik, elimi uzattığında hemen elinden tuttum. Abur cubur tarzı şeyler alıcağımız için o reyona gittik.

Berk'i market arabası almak için yollamıştım, bende ellerimi komple doldurup Berk'i bekliyordum. Sevdiğim bir kaç çikolatayı falan da alıp kucağıma koydum. Berk'i görmemle gülümsedim, ama yanındaki kız berk'den boyu yetmiyormuş gibi yapıp Berk'i yanına çağırmasıyla beynimdeki damarlardaki kan durdu sanki, Berk sakin bir şekilde kıza uzanamadığı eşyayı verdi onları izliyordum ama kız sohbet etmeye kararlıydı bende salak gibi onlara bakmayı bırakıp yanlarına ilerledim.

Kız benim anladığımı anlamış olmalı ki bana yol vermek için berk'e yaklaştı, gerizekalı Kezban ya sen kimsin benim kocişime yavşıyorsun hoştt lan,
Yanlarına yaklaşıp aralarına girdim kızı biraz sanırım ittirdim düşmedi ama

"Napıyorsun ya yavaş olmasa"

"Kocamı orospulardan koruyorum tatlım"

"Kocanı mı?"

"Evet tatlım niye bir sakıncası mı var?"

"Hayır tabiki ben zaten sadece boyun yetmediği için yardım etmesini istemiştim "

"Yardımı market çalışanlarıda veriyor"

"Haklısın tabi özür dilerim "

"Tamam gidebilirsin çok durdun sen "

Kız bozulmuş bir şekilde arkasını dönüp gitti, ama ben hayla gözlerimi dikmiş kıza bakıyordum. Salak ya orospulardan diyorum takıldığı yer kocam olması , gerçekten aptal kendine bunu yakıştırabilicek bir sürtük

"Sen az önce ne dedin"

Berk'i unutmuştum bile sesiyle ona döndüm, sorduğu soruyu anlamadım

"Ne dedim"

"Dedin işte , orospulardan koruyorum dedin"

"Evet koruyorum seni"

"Bir şey daha dedin ama"

"Heeee o"

"Evet"

Şimdi anlamıştım ne demek istediğini kocişim lafıydı takıldığı yer ,

"Kocişim dedim"

"Seni yerim lan o kocişim diyen ağzını"

Gülümsedim, kollarımı boynuna dolayıp sarıldım, o mis gibi kokusunu içime çektim.

"Evlenelim mi?"

"Ne?!"

"Evlenelim işte zaten aynı evde yaşıyoruz "

"Öyle ama erken değil mi daha"

" değil bence 18 yaşına girdin zaten "

"Doğru ama bu konuyu şuan markette konuşmak saçma "

"Doğru eve gidince konuşalım o zaman ama"

" tamam"

Dedim gülümseyerek , eve gittiğimizde bahane bulup uyumak en iyisiydi sanırım diye düşündüm içimden, marketteki işimiz bitince arabaya binip ahulara geldik.

****

"Ya kuzum benim ne kadar özlemişim seni"

"Bende çok özlemişim valla ya"

Mutfakta ikimiz yiyecek bir şeyler hazırlarken konuşuyorduk, Berk Furkan'la beraber bahçede oturuyordu. Film izleyeceğimiz için projeksiyonu duvara yansıtmışlardı böyle daha iyi olmuştu.

Ben tabakları bahçeye tek tek yerleştirdim , ikimizin de işi bittiğinde Berk'in yanına ben geçtim, ahuda Furkan'ın yanına geçti. Bahçeyi o kadar tatlı hazırlamışlar led ışıklar yerlerde mumlar falan romantik bir sinama izlemeye gelmiştik sanki,

Furkan filmi başlatmasıyla sessiz bir şekilde izlemeye başladık. İki tane tek kişilik koltuk vardı Berk'le ben yan yana oturuyorduk, ahuylada Furkan uzanmışlardı, bende Berk'in koluna başımı koyup sarıldım, en huzur bulduğum yerdeydim , başımı kaldırıp baktım. Saçlarımın arasına kondurulan öpücükle yumuşacık oldum.

-üşümedin dimi?
-hayır sevgilim

Kaç saat geçti bilmiyorum ama yatmaktan yapışmıştık artık, ben kalkıp banyoya elimi yüzümü yıkamaya gittim. Derin bir nefes alıp aynadan kendime baktım. Sanki en ufak bir şey daha olsa kaldıramazmış gibi hissediyordum.

Bilmiyorum ama içimi acıtan bir şeyler vardı , ne bende bilmiyorum ama ...

Saate baktığımda saat 12'yi geçmişti, burda kalalım desem Berk'e istemiyecekti biliyorum, başka bir evde kalmak istemiyordu hiç illa baş başa olucakmışız evimizde, ama bunun bizle ilgisi yok hep öyle .

Film bittikten sonra ahularla vedalaştım,ve arabaya binip evin yolunu tuttuk. Çok güzel vakit geçirmiştik ikimizinde yanında çok sevdiğimiz insanlar vardı, lisedeyken hayalimiz vardı ikimizinde sevgilisi olduğunda film izleme gecesi yapıcaktık tabi o gece aynı evde kalıp gece uyumıyacaktık, ama Berk gibi bir sevgilim olduğu için bu kadarlada yetindik.

-çok uykum geldiii
-az kaldı güzelim birazdan evimizdeyiz
-tamam

Film beni mayıştırmıştı eve geldiğimizde arabadan indim, yürüyecek halim bile yoktu Berk'in koluna girdim.

-berkkk
-efendim güzelim
-kucağına al beni yoruldum
-bebek gibisin
-evet bebeğim kucağına al beni

Kucağına zıplamamla kollarını bedenime sardı, sımsıkı sarıldı. Ellerimi boynuna dolayıp başımı göğsüne yasladım, kapıyı açıp eve girdik.

-seni çokkkk seviyorum sevgilim

Başımı tekrardan göğsüne yasladım ama Berk ne konuşuyor nede bana tepki veriyordu, yürümüyordu bile noldu şimdi buna alt tarafı seni seviyorum demiştim.

Başımı göğsünden kaldırıp Berk'in yüzüne baktım.Berk'i ilk defa böyle görmüştüm beti benzi atmıştı resmen, yüzü hortlak görmüş gibi karşıya bakıyordu.

Berk diye seslendim ama beni duymadığı açık bir şekilde belliydi, kucağında ne beni bırakıyor nede bir hareket ediyordu, napıcağımı şaşırdım. Başımı çevirip berk'in baktığı yöne doğru baktım.

Karşımızda bir adam vardı, koltukta bacak bacağa oturmuş bizi izliyordu. Bu kimdi ki bizim evimizde bir de nasıl girdi bu adam içeri hem o kadar güvenlik var kapıda ne işe yarıyor onlar, aklımdan bir an hırsız olabilme ihtimalini geçirdim ama hırsız takım elbise giyip evi soymaya gelmezdi ya,

-Berk beni indir sevgilim evimizde adam var

Berk kucağından beni indirip bana bakıp adama bakmaya devam etti, daha fazla dayanamayıp adama doğru bir adım attım.

-siz kimsiniz?

Adamın yüzünü göremiyordum, oturduğu yer karanlıktı ama bir adım gelse görebilirdim. Ayağa kalkıp olduğu yerden bana bakmaya başladı. Berk'e döndüm bana bir şeyler söyler diye ama ağzını bıçak açmıyordu. Sanki bu adamı görmeyi planlamıyordu. Kimdi şimdi bu adam acaba babası mıydı? Ama bana babasının olmadığı söyledi, yoksa babası mı yetimhaneye bırakmıştı onu, kafayı sıyırmak üzerdeydim biri bana bir şey desin artık,

"Berk sevgilim bir şey demeyecek misin?"

Hiç bir şey demiyordu, şoka falan girdi sanırım, yanına yaklaşıp elimi yüzüne koydum.

"İyi misin "

Başını bana doğru indirip konuşmaya başladı.

"İyiyim güzelim, bir an karşımda görünce şaşırdım."

"Kim bu adam hem evimize nasıl girdi? O kadar güvenlik var kapıda ne işe yarıyorlar"

"Ben onlara sorucam güzelim de sen istersen odaya çık uyu ben birazdan yanına gelicem"

"Bu kim?"

"Yarın konuşuruz güzelim "

"Tamam "

Odaya çıkmak için bir kaç adım attım, merdivene adımımı attığım an adamın dediği şeyi duyduğum an kalakaldım.

"Kızım"

Beynimin içinde o söylediği tek kelime yankı yaptı , elimi merdivenin kenarına koyup durdum o an, uyku sersemiydim sanırım çünkü benim babam yoktu benim bir ailem bile yoktu ki , bana birisi kızım diyemezdi.

Arkamı döndüm zorlukla , adam bir adım daha geldi . Bana bakıp gülümsedi sanırım kalbim haddinden daha fazla atıyordu. İlk defa bana birisi kızım dedi bir an babam varmış gibi hissettim, başımı biraz daha Berk'e döndürdüm bana doğru bakıyordu.

"Sen yukarı çık uyu güzelim ben birazdan yanına geleceğim"

Tam arkamı dönüp giderken adamın sesini duymamla kalakaldım.sanki yıllardır üzerimde olmayan bir yük şuan üzerime binmişti ne adım atabildim ne de arkamı dönüp benim bir ailem yok diyebildim, Berk'e bile bakamadım.

"Kızımı böyle mi kandıracaksın!?"

Kafamın içinde yankılanan kızım kelimesi yetmezmiş gibi birde kandırmak kelimesi aklımı allak bullak etmişti. Arkamı zorlukla dönüp Berk'e baktım.

"Sevgilim bir şey demeyecek misin bana artık bu adam kim? Neden şuan bizim evimizde?"

Berk hiç bir şey demiyordu, başımı biraz daha çevirip adama doğru baktım. Işığın yansımasından dolayı tam görememiştim ama şuan görebiliyordum. Boyu 1.80 falandı sanırım hafif beyazlamış saçı ve sakalları oldukça karizmatik göstermişti adamı, Berk'e doğru adım atıp yanına ilerledim.

"Berk bir şey de bana"

"Güzelim önemli bir konu değil zaten kendisi de şimdi gidicek"

Adamın kahkahasıyla ona baktık ikimizde, sırıtıyordu

"Ben hiç bir yere gitmiyorum kızımı almadan, baksana sevgili olmuşsunuz sen kaç yaşındasın Berk bir de benim kızım kaç yaşında ? Bunca yıl yoktum ama kızımı sana bırakmam."

Dediği cümlelerden sonra artık Berk'in bana bir şey demesini istiyordum. Hayır yani bir şey desin yoksa ben şuan sinir krizi geçirebilirim. Tamam sakindim ama biraz sonra bu sakinliğim gidebilirdi.

"Güzel kızım beni dinle olur mu bu adam yalancı herifin teki çünkü!"

Demesiyle başımdan kaynar sular dökülse kendimi daha iyi hissedebilirdim. Bok gibiydim aynı, Berk ağzını açıp bana bir şey söylemiyor bu adam baban değil diyemiyordu. Deseydi ya o babam değil senin baban yok hamra desin istiyordum.

Gözlerim doluyordu istemeden , Berk bir şey desin diye gözlerinin içine bakıyordum ama onun sinirden kolundaki damarlar çıkmıştı.

Kendimi boşlukta hissettim, sevdiğim adam tek kelime edemiyordu şuan neden ama neden?






Hamra'nın giydiği kıyafet

Sizce kombin nasıl yorumunuzu merak ediyorum?


Selammmm nasılsınız?

Final değil merak etmeyin , final yapmaktan vazgeçtim devam edicem bu arada sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız bu arada .

Continue Reading

You'll Also Like

6.3K 180 21
BU MASAL DA SADECE YALANCILAR VE ONLARIN YALANLARINA İNANANLAR VAR.... KLASİK BİR MAFYA KİTABIDIR 18+ SAHNELER BULUNMAKTADIR. ______________________...
496 64 46
Kısık sesiyle konuşmaya başladı "İyi hissetmen için ne yapabilirim..." cevap vermedim, burnunu boynuma gömdü, dudaklarını boynuma değdirerek "Boynunu...
168K 6.3K 6
Kadın; Adamın şah damarının son atışıydı... Adam; Kadının cehennem sandığı cennetiydi... Tutku, şiddet, korku; her duygu da yaşanan bir aşkın koy...
1M 44.1K 57
Aile problemleri yüzünden evden kaçmış ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aynı zamanda sinir hastası olan Pare, ucuza gelsin diye ikinci el...