Kpop Reaction

By fatosistew

163K 2.5K 262

🥀💟Tumblr'da yazılan yazıları çeviriyorum... Not:Kitabın ikincisini profilimde bulabilirsiniz... (29 mart 20... More

Got7
Exo
Bts
Monsta x
Shinee
Shinne
Got7
Ateez
Stray Kids
Astro
Bigbang
İkon
Nct 127
Bts
Seventeen
Txt
Treasure
Super Junior
Super M
Oneus
Winner
Btob
Sf9
Pentagon
Golden Child
The Boyz
Astro
Park Seo Joon
Nam Joo Hyuk
Monsta x
Exo
Park Bo Gum
Got7
Jackson
Ateez
Ji Chang Wook
Stray Kids
Stary Kids
Shinee
Seventeen
Ikon
Bigbang
Ateez
Nct ot21
Super Junior
Victon
Bigbang
Shinee
JYJ
KARD
KARD
ACE
Txt
KNK
Day6
Bts
Bts
Exo
Ateez
Bigbang
Nct Dream
Shinee
Exo
İkon
Monstax
Super M
Astro
Nct U
Sf9
Sf9
Astro
Seventeen
Monsta x
The Boyz
Rowoon
Got7
Stray Kids
Bts
Bts
Sehun
Treasure
The Boyz
Blackpink
Twice
Red Velvet
Nct 127
WayV
Ateez
Chenyeol
Lucas
Jinyoung
Txt
Txt
TVXQ
Exo
Eunwoo
Ateez
Bigbang
Victon
Pentagon
İkon
Day6
Stray Kids
Kim Bum
Lee Dongwook
Eric Nam
Got7
Bts
Exo
İstek
Jay Park
P1harmony
Park Seo Joon

Super Junior

621 12 4
By fatosistew

Sizden hoşlandıklarını nasıl söylerler

Leeteuk

Leeteuk bunu söylerken biraz utangaç biri olarak beni şaşırtıyor. Seni çok seviyor ve bilmeni istiyor ama tam olarak söylemek istemiyor. Onu sevdiğini biliyor, ama yardım edemez ama endişelenir. Bu yüzden bunu gece derin uykuda olduğunuzda veya sabah uyanmadan önce söylüyor. Bir randevudan sonra kapıyı kapattığınızda veya telefonda dikkatiniz dağıldığında söylüyor. Leeteuk bunu söyleyebilmeyi diler ve söyleyememesi onu üzüyor. Ama bir gece uyuyamadığında, uyku formunuzu tekrar itiraf etmek için döner ve ay ışığının gözlerinize yansıdığını görür. Elinizi yanağına koyup onu neyin rahatsız ettiğini sorduğunuzda, artık tutamaz.

"Sana aşığım. Gerçekten, sana derinden aşığım. Senin yanında uyanmamayı hayal edemiyorum. Seninle köpek yetiştirmek istiyorum, hatta belki seninle bir çocuk da. Sen benim her şeyimsin. Ve bunu bildiğini biliyorum, ama söylemem gerekiyordu. "


Heechul

Bence Heechul, çoğu insanın düşündüğünden çok daha fazla derinliğe sahip. Etrafta çok çocuk var ama sana karşı gerçek, derin duyguları var. Heechul, aşk kelimesini ve "Seni seviyorum" cümlesini çok sık atardı. İlk randevunuzda, sipariş edeceği içeceği sipariş ettiğinizde söylerdi. En sevdiği rengi giydiğinizi fark ettiğinde ya da komik bile olmayan şakasına güldüğünüzde bunu söylerdi. Ama Heechul yardım edemez ama ne düşündüğünüzü merak eder. Seni gerçekten sevdiğinin farkında mısın? Yani bir gün birdenbire söylerdi.

İlk tanıştığımızda bile seni çok seviyorum dediğimi biliyorum. Sadece demek istediğimi anladığınızdan emin olmak istiyorum ve bunu her söylediğimde daha da çok kastediyorum. Seninle ilgili her şeyi seviyorum ve bunu söylemekten korkmuyorum. Seni seviyorum."


Yesung

Yesung bu konuda hem romantik olurdu, hem de sıradanlaştırırdı. Her zaman ikinizin ve bir ton sadece sizin fotoğrafınızı çekiyor. Ayrıca senin hakkında yazılmış bazı şarkı sözleri de vardı. Yesung bir süre flört ettikten sonra bir albüm çıkarır ve şarkı sözleriyle fotoğrafları derlerdi. Onu sana verdiğinde özel bir durum olmayacaktı. Bir öğleden sonra evinizde sizinle kahve içer ve çantadan çıkarırdı.

"Bu sizin içindir." Sayfaları çevirip neden her bir resmi seçtiğini anlatırdı. Bu fotoğrafı çekene kadar yanağınızdaki o köstebeği hiç fark etmemiştim. Seninle ilgili en sevdiğim şeylerden biri. Bakmayı seviyorum. " Yesung, ona nasıl ilham verdiğinizi açıklayarak parmağını bazı sözlerin üzerinde gezdirirdi. Bu kitaba yanınızda bakmak onu duygusal kılardı ve o birkaç gözyaşı dökerdi (siz de öyle!).


Shindong

Shindong'un aşk dilinin gerçekten eylemler olduğunu düşünüyorum. O, bir nevi Yesung gibi, sana sevgisini sık sık gösterirdi. Yemek pişirmek veya çamaşır katlamak gibi sıradan işler yaptığınız videoları çekecek. O oldukça zeki ve sen de oldukça zekisin. Yani Shindong, tüm bu videolardan bir şey çıkmasını beklediğinizi biliyor. Ama henüz değil. Shindong aşkını itiraf ettiğinde, sadece dürüst olmak ister. Size saygı duyuyor ve aldatmacaların veya sevimsiz davranışların mesajına müdahale etmesini istemiyor. Konfor bölgesinin biraz dışında olmasına rağmen, size yüz yüze, yürekten duymak için anlatmaya karar verir.

"Böyle bir akşam yemeğinde bunu söylemek benim için biraz tuhaf. Konfor alanımın dışında hissediyorum, ama senin sayende konfor alanımdan çıkarken daha rahat oldum. Yapabileceğimi hiç düşünmediğim şeyleri yapmama yardım ettin. Ve bunun için seni çok çok seviyorum. "


Eunhyuk

Eunhyuk, oyuncu bir kişiliğe sahip başka bir üyedir, ancak zaman gerektirdiğinde ciddi olabilir. Aynı zamanda temkinli bir tip gibi görünüyor, bir ilişkiyi yavaşlatmaya çalışan biri. Eunhyuk sadece seninle geçirdiği zamanın tadını çıkarmak ve işlerin doğal bir şekilde ilerlemesine izin vermek isterdi. Kısa ama tatlı bir şekilde ne kadar önemsediğini bilmeni isterdi. Ayrıca ne demek istediğimi anlıyorsan sana sevgisini göstermeyi tercih edeceğini düşünüyorum. Ona yaptığınız iyi bir şeyden, gurur duyduğunuz bir şeyden bahsediyor olacaksınız ve o sadece size gülümseyip elini tutacaktı.

"I'm really proud of you. Seeing you so happy makes me happy. I love you."


Donghae

Donghae'nin seni sevdiğini biliyorsun. Duyguları konusunda dürüst olan süper duygusal ve nazik bir adam. Onu ilk başta arkadaş olduğu insanlarla çıkacak bir tip olarak görüyorum ve arkadaştan daha fazlası olmak istediğini itiraf etmeden önce gerçekten iyi tanımıştım.

En yakın arkadaşlarımdan birisin ve beni bu şekilde desteklemeni seviyorum. Ama seni bir arkadaştan daha çok seviyorum. Sabah senin yanında uyanmak ve geceleri senin yanında uyuyacağımı bilmek istiyorum. En iyi arkadaşın ve erkek arkadaşın olmak istiyorum. "


Siwon

Siwon, daha geleneksel, romantik üyelerden biri olarak beni etkiliyor. Bir beyefendinin yapması gerektiği gibi sana doğru davranmak istiyor. Siwon bunu söylemek için iyi bir zaman planlar, belki sadece ikiniz için bir doğum günü kutlaması. Haftalar öncesinden ne söyleyeceğini ve yemeğin nasıl gideceğini planlıyordu. Siwon bunu senden saklamak için elinden geleni yaptı, ama gecesi, bunu zaten çözdüğünü anladığında sana daha da aşık oldu.

"Büyük bir konuşma planladım, belli ki sen de anladın. Saklamakta daha iyi bir iş çıkardığımı sanıyordum, ama sanırım şimdiye kadar beni yeterince tanıyorsunuz. Yine de olması mükemmel bir şey, çünkü seni daha da çok sevmemi sağlıyor. Çünkü beni tanıyorsun ve beni tanımak istiyorsun ve beni olduğum gibi seviyorsun. "


Ryeowook

Ryeowook, etrafınızda / size olmasa da, sürekli olarak üzerinizden fışkıran türden bir üye gibi görünüyor. Üyeleri, senin ne kadar çekici, kibar ve mükemmel olduğun konusundaki saçmalığına alıştılar. Şimdiye kadar akort ediyorlar. Ailesi senin hakkında her şeyi duymayı seviyor ve bir süre onlarla telefonda oturup sadece senin hakkında konuşacak. Bir gün, işten erken geldiğinizde annesine sizi ne kadar sevdiğini söylüyor ve yan odaya girdiğinizi duymuyor. Bu çocuk gürültülü, bu yüzden Ryeowook sonunda seni gördüğünde, senin her şeyi duyduğunu biliyor.

"Yani, hepsini duydunuz... Umarım bunun doğru olduğunu biliyorsunuzdur. Benim için çok şey ifade ediyorsun ve mümkün olduğunca uzun süre hayatımda kalmanı istiyorum. Senin hakkındaki herşeyi seviyorum. Ailemle senin hakkında çok konuşuyorum çünkü seni sevdiğim kadar onların da seni sevmesini istiyorum. "


Kyuhyun

Kyuhyun'un duygularını sana yazmayı tercih edeceğini düşünüyorum. Bu şekilde her şeyi açıklayabilir ve bunların doğru olduğundan ve doğru yorumlandığından emin olabilir. Sonunda tatmin olmadan önce birden fazla taslak yazarak, çok fazla çalışma yapacak türden biri olacaktı. Kyuhyun mektubu size vermek için iyi bir zaman olana kadar cüzdanında saklardı. Zor bir gün geçirdiğinizi anladığında ve siz ikiniz birbirinizi göremediğinizde, bunu size tezgahınıza bırakırdı.

"Bu mektupta kalbim var, senin için en derin duygularım. Bunu yazarken, bunu size ne zaman vereceğim konusunda aklımda belirli bir fikrim yok, tam da doğru hissettiğim zamanda. Senin hakkında ne hissettiğimi, seni ne kadar önemsediğimi, seni ne kadar sevdiğimi bilmeni istiyorum. "


































































































Çeviridir. Bölüme oy ve yorum yapmayı unutmayın görüşürüz yazım yanlışlarım olabilir şimdiden kusura bakmayın bay bay 🥀🥀🥀

Continue Reading

You'll Also Like

40.3K 4.5K 18
"Tüm Dünyayı yakmam gerekse bile seni istiyorum." -Sehūn "Adımladığın tüm yollara kırmızı güller dökeceğim." -Sehun Sehūn•Sehun x Sen. -Yazarın Oh...
164K 17.1K 53
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...
19.7K 945 12
Lalisa, hamile olduğunu bilmeden bebeğini kaybetmişti. Lalisa x Jungkook by lucià ▪︎28 october 2021
101K 2K 18
Instagram ve Tumblr'dan çevirdiğim tepkileri paylaşıyorum -(20/07/20)