SantaEarth OS-ek

By 2m_min

2.3K 138 8

Earth Katsamonnat Namwirote és Santa Pongsapak Udompoch a Studio Wabi Sabi-nál színészek. Róluk fognak szólni... More

Sziasztok!
Ismerkedés
Tánc
Első évforduló🔞
Maid dress🔞
Love Alarm 16+
Az esküvő
Sztiptízbár🔞
Oppa
ÚJ KÖNYV!

Két csík

153 13 2
By 2m_min

Mpreg❗
Kis 🔞

Earth pov.

Mostanában elég furán érzem magam. Rosszullétek törnek rám, eddigi kedvenc ételeimtől elkap az undor. És tudom ezek miknek a jelei, de mégis, hogy lehetnék terhes férfi létemre? Nem ez csak egy gyomorrontás lesz biztos. Ma elmegyek az orvoshoz, felír pár gyógyszert és pár nap alatt rendbe jövök. Santa még nem tud róla, pár napja nem találkoztunk, de jobb is. Nem akarom, hogy aggódjon.

A reggelem egy újabb hányással kezdődött, mint szinte az összes elmúlt pár napban. Reggeli gyanánt egy zabkását ettem, de le kellett tuszkoljam torkomon. Elmosogattam és visszfeküdtem. Iszonyat fáradt is vagyok az utóbbi időben, legszívesebben egész nap aludnék. Kiscicám mászott oda hozzám mire simogatni kezdtem és közben elszunyókáltam. Telefonom csörgésére ébredtem és láttam szerelmem hív.

-Hmm - hümmögtem bele fáradtan.

-Aludtál cica? Ne haragudj, hogy felkeltettelek - mondta bűnbánó hanggal.

-Semmi baj, úgyse akartam sokat aludni, csak ledőltem - mondtam éberebb hangon.

-Mostanába sokat alszol, nem? Minden rendben? - kezdett pánikolni. Na ezért nem mondtam neki semmit eddig.

-Szerintem kicsit beteg vagyok, de nem vészes. Ma akarok elmenni a dokihoz - ültem fel és fali órámra pillantva láttam délután kettő is elmúlt, ideje készülnöm tehát.

-Kísérjelek el? Már ma nincs semmi dolgom. Át is megyek, nehogy összeess vagy bármi bajod legyen - szeretem, hogy ilyen kis aggódó, de néha túlzásba esik.

-Mmm elkísérhetsz, de egyedül megyek be - egyeztem bele.

-Rendben. Sietek. Puszi.

Tényleg hamar ideért, de addig el tudtam készülni. Felöltöztem, rendbe tettem magam a fürdőbe és felkaptam a kistáskám.

-Itt vagyok - nyitotta ki az ajtót a kulcsával. Egymás lakásához van kulcsunk egy ideje, de tervezünk összeköltözni a közeljövőben.

-Kész vagyok. Mehetünk - kötöttem meg cipőfűzőim.

-Jól vagy? Ettél és ittál eleget? - faggatott a kocsi felé.

-Reggeliztem, de most nem vagyok éhes - ültem be, mire becsapta az ajtót. Átment a másik oldalra és a volán mögé ült.

-Pedig enned kellett volna. Nem baj, ha hazajöttünk csinálok valamit - hajolt oda egy csókra - Nagyon hiányoztál már - simított arcomra.

-Te is nekem - bújtam hozzá amennyire tudtam.

Nem beszéltünk többet a rendelőig. Mondtam, hogy várjon meg a kocsiba, bár be akart jönni legalább a váróba, nem hagytam neki. Nem voltak sokan előttem, ketten ültek bent, plusz, aki bent volt. Olyan 25 percet kellett várnom, amit telefonozással töltöttem és idegeskedéssel. Kicsit ott volt bennem a 'mi van ha...', de próbáltam csak egy kis betegségként kezelni a tüneteim.

-Következő - jött ki az orvos asszisztense, én pedig felpattantam és bementem utána. Becsuktam az ajtót, az orvos pedig intett, hogy üljek a székre.

-Mi a panasza? - kérdezte nyugodtan. Bárcsak én is ilyen lelkiállapotban lennék.

-Egy ideje rosszul érzem magam. Fáradékony vagyok, legszívesebben tényleg egész nap aludnék, néha semmi étvágyam, máskor bármit meg tudnék enni, a kedvenc ételeimtől hányingerem lesz - regéltem el panaszaim.

-Esetleg egy intim kérdést, ha megenged - nézett rám én pedig csak bólintottam egyet - A közelmúltban létesített szexuális kapcsolatot férfival? - kicsit hátrahőköltem, de zavartan bólintottam - Megnézem a torkát és a tüdejét is meghallgatom, de ajánlanám terhességi teszt csinálását. Nagyon ritka a férfi terhesség, ezért nem kizárható ez sem.

Teljesen ledöbbentem. Kicsit félek, mert én örülnék egy kisbabának, főleg, hogy a szerelmünk gyümölcse, de nem tudom Santa mit szólna. Különben is mindig védekezünk.

*3 héttel korábban*

-Menjünk haza - suttogta Santa a fülembe.

-Menjünkh ah - nyögtem fel halkan, ahogy megéreztem fenekemnek dörgölőzni.

Elköszöntünk a srácoktól, ugyanis épp egy buliba voltunk. Fogtunk egy taxit, mert nem volt közel egyikünk lakása sem és Santa-hoz vettük az irányt. Már a liftben egymásnak estünk és egymás szájában kutattunk nyelvünkkel. A lakásba belépve rögtön az ajtónak lökött, de hamar felkapott ölébe és szobajába mentünk. Az ágyra tett és nyakam kényeztetésébe kezdett. Hamar lekerült a minket fedő ruha, s most nem is fordítottunk akkora figyelmet az előjátékra. Tágításomat is csak két ujjal végezte és hamar megéreztem hosszát bejáratomnál. Lassan tolta be ugyan, de hamar gyorsabb tempóra váltott. Teljesen felajzott állapodtba voltunky gyorsan akartunk kielégülni.

*jelen*

Ezen a ponton villant be, hogy óvszert nem használtunk és belém élvezett. Ez már elég aggasztó tényező. Ezelőtt sosem szexeltem védekezés nélkül, már csak higéniai okokból is.

A doktor úr közben megvizsgált, míg én gondolataimba merültem.

-Nem látok semmi betegségre utaló jelet. Felírok egy lapra egy telefonszámot. Az illető nőgyógyász, de a férfi terhességekkel is foglalkozik. Ha pozitívat tesztel mindenképp kérjen nála időpontot - adott oda egy lapot, amit táskámba csúsztattam.

-Köszönöm - indultam kifelé, valószínűleg fal fehéren - Viszlát!

-Viszlát!

Santa-val ezt így nem közölhetem. Még a végén menten megüti a guta. Úgy döntöttem kicsit hazudok, amíg legalább a tesztet nem csinálom meg. Kint ült a kocsiban és amint bepattantam telefonját eltette és felém fordult.

-Na mit mondott a doki? - kérdezte.

-Ki kell váltanom néhány gyógyszert, de pár nap és rendbe jövök ne aggódj - pusziltam meg arcát - Elviszel a gyógyszertárba?

-Persze. Ki is váltom, ami kell, ha szeretnéd - ajánlotta fel rögtön.

-Majd én megoldom, de köszönöm - mosolyogtam rá.

A legközelebbi helynél meg is álltunk és bementem. Szerencsére senki nem volt, így egyből a pulthoz mentem.

-Jó napot! Mit adhatok? - kérdezte a kis hölgy.

-Jó napot! Hányinger ellen szeretnék gyógyszert - kamuztam valamit. Muszáj vennem valamit San miatt és legalább jól jön a rosszulléteim ellen.

-Ez jó lesz? - mutatott egy dobozt.

-Igen.

-Más valamit adhatok? - húzta le a vonalkódot.

-Ömmm.... Esetleg terhességi tesztjük van? - néztem a padlót zavaromban.

-Természetesen. Egy pillanat és hozom - ment el. Vajon mit gondolhat a barátnőmnek veszem vagy ilyesmi? - Ez a három márkánk van jelenleg, melyiket szeretné? - tett elém három dobozt.

-Mindháromból egyet - vágtam rá, hisz foglamam sincs melyik a jó vagy miben térnek el.

-Rendben - húzta le őket - Akkor **** ennyit kérnék.

-Egy zacskóba esetleg bele tudná tenni kérem? - adtam oda az árát.

-Persze - vett elő egyet és beletett mindent.

-Köszönöm. További szép napot! - vettem el.

-Önnek is!

Mielőtt kimentem volna a teszteket áttettem a táskámba. Santa feljött velem a lakásra, de megkértem, hogy vásároljon egy kis kaját, mert nincs itthon semmi én pedig nem vagyok jól, hogy elmenjek boltba. Mondta is, hogy pihenjek inkább, ő elintéz mindent. Amíg elment természetesen megcsináltam a teszteket.

Elvontultam a fürdőbe és kibontottam egyet találomra. Elolvastam a leírást és lepisiltem. Három perc múlva jelent meg az eredmény, de amint megláttam meg kellett kapaszkodnom a mosdókagylóba.

Két csík.

Ami azt jelenti terhes vagyok. Megcsináltam a másik kettőt is, de ugyanazt mutatták. Egyszerre voltam boldog és ideges. Az tény, hogy örülök neki, de Santa fog e. Gyorsan ki kellett agyalnom milyen formában osszam meg vele, végül arra jutottam beleteszem a teszteket egy borítékba és odaadom neki, mint valami ajándék.

Amíg nem ért vissza cicámmal foglalkoztam kicsit játszottam vele, tettem ki neki enni és friss innivalót is.

-Megjöttem - jött be két hatalmas szatyorral.

-Hova vásároltál ennyi mindent? - vettem ki kezéből az egyiket.

-Vettem zöldséget, gyümölcsöt. Minden jót - pakolásztunk ki.

-Mindjárt jövök - mentem szobámba mielőtt én is leültem volna a kanapéra. Kezembe vettem a borítékot és mély levegőt véve próbáltam lenyugtatni magam - Itt vagyok - álltam meg hátra tett kezekkel - Van egy kis ajándékom - adtam át a borítékot és helyet foglaltam mellette.

Érdeklődve bontotta ki, de megállt minden mozdulatában mikor észrevette mik vannak benne.

-Ezek... Terhességi tesztek? Ez most mi? - nézett rám.

-Terhes vagyok úgy néz ki. A doktor úr azt mondta nem mindennapi a férfi terhesség, de létezik. És ha visszagondolsz a múltkori együttlétünkre, kivételesen nem védekeztünk - magyaráztam - Nem akarod? - néztem felfelé próbálva visszatartani könnyeim.

-Én... Meglepődtem, de hogyne szeretném? - húzott egy szoros ölelésbe - Nem akartalak megijeszteni, de nem tudtam hova tenni elsőre - puszilgatta arcom.

-Adott a doki még egy telefonszámot, oda kell időpontot kérjek kivizsgálásra gondolom. Eljössz majd velem? - néztem szemébe.

-Nem is kérdés. Mindig elkísérlek majd. Jut eszembe össze kell költözzünk akkor. Nézni fogok házakat majd - töprengett el.

-Ennyire nem kell előre rohanni. Egyelőre mi lenne, ha hozzád költöznék? Nagyobb a lakásod egy kicsit, addig nézünk házakat és eldöntjük melyik legyen.

-Jó lesz így, de neked nem kell megerőltetned magad, majd én intézek mindent - csókolt meg.

Hosszú perceken át kutattunk egymás szájában, majd az este további részében pihentünk.

Másnap felhívtam a doktort, akinek a telefonszámát megkaptam és tudott adni időpontot délutánra. Kiderült, hogy tényleg várandós vagyok és elmagyarázott nekünk mindent a férfi terhességgel kapcsolatba, mikre kell figyelni stb.

-Nagyon örülök neki - mondtam már este az ágyban fekve.

-Én is picim - húzott jobban magához Ta miközben hasamra simított, amin még nem látszott semmi - Aludjunk. Neked is pihenned kell és én is fáradt vagyok - puszilt nyakhajlatomba - Jó éjszakát!

-Jó éjszakát! - fogtam kezére, ami továbbra is hasamon pihent.

Így aludtunk el kiskifli-nagykifli pozícióban. Mi minden van még előttünk, de megoldjuk őket közösen.

Megjegyzés: Sziasztok. Valószínűleg egy darabig nem lesz új rész, mert előrehozottazok infóból és nem ártana készülnöm.😅

Continue Reading

You'll Also Like

27K 2.1K 23
Eleanor Grayson, élete maga a pokol, az évszázad legnagyobb iskolai lövöldözésnek túl élője és mindezen túl, az elkövető rokona. Ezért utálja az egés...
142K 7.2K 72
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
206K 5.6K 131
▪ Girl x Girl (18+) ▪ Lmbtq+ téma. ▪ Néhol trágár szavakat tartalmaz. ▫ Jó olvasást kívánok! Egy fiatal koreai lány mindennapi nehéz, és megviselt...
10.3K 813 23
Sokszor érezzük úgy, hogy az a bizonyos kötelék végleg elszaladt. Végleg vége mindennek, viszont az Élet vagy a Sors alakítását nem lehet semmibe ven...