Volim te !

By my_stories05

60.9K 1.6K 211

Uzivajte u citanju! Svi znate poznati citat : "Od cega god da su nase duse sazdane, njegova i moja su iste". ... More

Uvod
Prvi deo
Drugi deo
Treci deo
Cetvrti deo
Peti deo
Sesti deo
Osmi deo
Deveti deo
Deseti deo
Jedanaesti deo
Dvanaesti deo
Trinaesti deo
Cetrnaesti deo
Petnaesti deo
Sesnaesti deo
Sedamnaesti deo
Osamnaesti deo
Devetnaesti deo
Dvadeseti deo
Dvadeset prvi deo
Dvadeset dugi deo
Dvadeset treci deo
Dvadeset cetvrti deo
Dvadeset peti deo
Dvadeset sesti deo
Dvadeset sedmi deo
Dvadeset osmi deo
Dvadeset deveti deo
pitanje
Trideseti deo
Trideset prvi deo

Sedmi deo

1.8K 48 4
By my_stories05

Kada je Marko otisao , laknulo mi je , bio je pod dejstvom alkohola ...imala sam  srece sto ga je Dzejk zvao, trudila sam se da ne razmisljam o ovome. Presvukla sam se i osusila kosu i sila dole, bilo mi je neprijatno ali sam se pravila kao da se nista nije desilo..a i nije jel tako?

Kad sam pogledala na sat bilo je svega 5 sati , sta rade oni dole sad budni. Sisla sam dole da vidim sta se desava. Imala sam i sta da vidim pili su ...sta bi drugo radili.

Sela sam  na kauc i pridruzila im se , par puta sam pogledala u Marka ali on se ponasao skroz normalno , nije ni cudo kad je navikao na ovo .

Pricali smo o neobaveznim temama i oni su pili , videla sam Anu koja mi je pogledom pokazivala na Aleksu , bila je srecna sto je spavala na Aleksinim grudima i to se moglo videti na njenom licu. U  medju vremenu smo svi zaspali, jer su svi bili izmoreni i mislim da niko u prostoriji nije bio trezan, kao ni ja...odjednom se dizem, osecam veliku mucninu i brzo se dizem i trcim prema kupatilu. Zakljucavam vrata i umivam se kako bi smanjila sanse da povratim...odjednom cujem kucanje na vratima...jao zasto ponovo. 

-Emaa otvaraj vrata!- viknuo je Dzejk , super sad ce da mi drzi predavanje , nisam imala snage da progovorim jer sam imala osecaj ako otvorim usta da ce izacice sve iz mene.

-Jel sve okej? Otvori ili cu provaliti !- vikao je ,verovatno me je video kad sam potrcala prema gore.

Umila sam se jos jednom i krenula prema vratima, otkljucala sam i on je uleteo unutra, a ja sam se se vratila kod umivaonika. Pogledao me je i rekao...

-Koji sam ja kreten ! Roditelji su mi fino rekla da vodim racuna o tebi, a ja sam te pustio da pijes.-rekao je pomalo besno

-Nisam previse mala- promumlala sam

-Veruj mi jesi, jos ne znas nista. - htela sam da mu odgovorim , ali povratila bi...

Brzo sam prisla vc solji , on mi je prisao i uzeo mi kosu i podignuo je. Na svu srecu nisam povratila , zagrila sam ga i sisli smo dole .

Tokom dana se nije nista specijalno desavalo , sa Anom i Miom sam gledala filmove , a Dzejk i ostali su otisli negde posle dorucka.

Spremanje za izlazak 19h...

Pocele smo da se spremamo , obukla sam crvenu usku haljinu sa tankim bretelama i bila je negde iznad kolena , jer da je kraca moj divni brat bi me ubio . Obula sam crne sandale-stikle i gore sam uzela kaputic , jer ipak je hladno . Ana je obukla crnu usku haljinu sa sirim bretelama , moje duzine a Mia je imala neku svetlu nijasu plave boje , nesto izmedju boje neba i okeana i njena je bila malo kraca od nasih. Ocesljala sam svoju dugu kosu i  malo se nasminkala, kad smo sve tri zavrsile sa spremanjem  cule smo sirenu od auta, to su bili Lazar i Luka. Kad sam izasla bacila sam pogled na Markovu kucu i auto mu nije bio tu , verovatno je vec u klubu.

-Moje dame , prelepo izgledate nocas.- rekao je Lazar kad je otvorio vrata

-Hvala!- rekle smo istovremeno sve tri. Luka je vozio i Mia je sedela pored njega ispred ,a nas dve smo sedele iza sa Lazarom.

-Izgledas prelepo.- rekao je Luka dok je gledao u Miu. Nasmejala mu se i poljubila ga je.

-Strpite se dok stignemo.- dobacio im je Lazar , na sta smo mi nasmejali, a Luka mu je samo pokazao srednji prst i nastavio da vozi do kluba .

Kad smo stigli, tamo su nas cekali Dzejk, Liam, Marko i Aleksa. Svima sam se osmehnula sem Marku, ljuta sam na njega zbog one scene sinoc.

-Posle vas dame.- rekao je Marko i otvori nam vrata kluba.

**************

Nema puno desavanja u ovom dijelu ali mora postojati deo koji ce spajati radnju , tokom dana ce izaci i osmi deo. 

Nadam se da vam se svidja i hvala svima koji citate ...ako i cita neko.. xoxoxoxo                                Utisci? :) Voutaj te ako vam se svidja i dajte vase mesljenje. Volim vas!





Continue Reading

You'll Also Like

13.2K 1.4K 15
🔹️Božićne priče Isabel de Pena je princeza i buduća kraljica. Martin Vargas je automehaničar u službi kraljevskog visočanstva de Pena u Madridu. Ne...
2K 45 16
Odrasla je ceo život u sirotištu i tamo je bila najlepša.Posle šesnaest godina gledanja kako deca odlaze i nalaze porodice jedna porodica je dobrovol...
85K 4K 30
Znala je da život nije wattpad i da priče sa wattpada nisu stvarnost ali kada je i sama dobila priliku da iskusi svoju wattpad priču znala je da će t...
35.8K 1.1K 39
"Ko si ti?" Uspaničeno sam govorila dok sam gledala čoveka u mojoj dnevoj sobi. "Una, pravilno sam rekao? Zašto se praviš glupa" rekao je malim osmeh...